2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kizlar magnezyum hapina basladiniz mi ben dun itibari ile gunde 1 tane magosite basladim
Canım beni 9. Haftada başlattı bi problemim ağrım olmamasına rağmen.
Yahu benimkiler hiç bakmıyor sinir oldum bak şimdi, bir de hiç kan ve idrar istemedi bir daha ilk öğrendiğimde vermiştim bir şeyler o kadar
Canım her gittiğimde kan idrar testi idrar kültürü yapıyor ama benim de hiç tansiyonum ölçülmedi mesela
Ne güzel hafif atlatmışsınız. Ben 3 kez aşı olmama rağmen ateşli ve ağır geçirdim o yüzden korkuyorum. Hepimizden uzak olsun inşallah

Merhaba bugün biraz akıntı diyemem ama sadece tuvalet kağıdında gözüken kahve pembe kan ile doktora acil gittim. Bir sıkıntı yokmuş. Silerken de dikkatli olmak lazımmış dokundurmak. Kanama dediğimiz şey akar gider sadece silince olmaz dedi. Bebek iyi bebek güzel 189 grammış. Boyunu söylemedi. Kanama alanı var mı diye merakımdan geri kalanı unuttum zaten sormayı. Aklım çıktı bi an. Tahriş ettim heralde renk değişik geldikçe beş dakkada bir tuvalete çıktım

Ben yaptırmak için gittim ama 20 haftalık olmadan yapmıyoruz diyerek geri gönderdiler
Saglık ocağı haber verecekti arayıp ses yok suan. Ay ne kol agrısı yapıyor korkuyorum valla
Ne demek söylemiyormus yaptirmadan sormadın mı? Raporda yazılması yasak ama arayınca söylüyorlar. Doktorun söylediği değişir mi bilmem ama nipt sonucunu öğrenebilirsen asla değişmez
Evet ben kızımda harmony testle öğrenmiştim 2016 da. Ben kesin söylüyorlar diye sormadım bile. Ama yasakmış artık ve firma asla söylemedi. Sinir oldum

Dün sağlık ocağı aradı beni. Gebe izlemi ve tetanoz aşısı için bugün öğleden sonraya randevu verdiler.
Grev kararı ne zaman alındı? Sağlık ocakları grev yapmıyorlar mı?

Tontiklerim selamlar tetenoz yaptırdınız mı
Dün çağırmıştı hemşire gittim doğum yapmış yokmuş . Doktorumda 10. 30 diğer hemşireler geliyor ona sor dedi bende çalıştığım için yarın gelirim dedim beklemedim, bugünde malum talihsiz olaydan dolayı grevdeler. Bayramdan sonrasına kaldı tetanoz işi.
Ah fıstığım benim gözümüz aydın çok ama çok sevindim. Bundan sonra en güzel günler sizin olsun. Sizi kucaklıyorum

Ayyy ne kadar giciklarmis Erkek mi istiyorsun? İnsallah erkektir ama iki kız kardes olmak da çok güzel. Hayırlısıı

Bende kasiniyorum son zamanlar da vitaminlerle alakalı yada sıcakla mi alakalı bilmiyorum ama kasimamaya çalışıyorum biraz geçiyor zaten çok yoğun değil. Kaşımayınca hemen geçiyor

İlginç olan şu ki iki doktora gittim bu kanama sebebiyle. İkisi de sorun yok normal hayatına devam et dedi ben de yatmam gerek diye düşünüyordum ama sonra böyle diyorlarsa vardır bir bildikleri diye düşündüm.

Merhaba kızlar, 17+2 den herkese selam. Ruhsal olarak çok kötü bi durumdayım normaldede antidepresan olarak prozac kullanıyordum. Hamıle kalmak istediğim için bırakmıştım ama hem kendi ruhsal bozukluğum hemde bu hamılelık hormonları benı dahada kötü yaptı hiç iyi değilim. Antridepresana baslasam tekrar bi doktora gidip sizce doğrumudur aranızda antidepresan kullanan var mı

Kızlar benimle haftası aynı olanlar bebeğinizi hissetmeye başladınız mı ve ilk hamileliği olmayanlar off yarında yola çıkacağız eşimin memlekete bişey olmasa bari
Benim de ilk hamileliğim 18+2 şu an daha hissetmiyorum. İki üç gün önce biraz baskı falan olmuştu diğerlerinden daha farklı dedim herhalde bugün yarın hissederim ama iki gündür bir şey yok. Yarın bir doktora gidicem hatta bir panik oldum bi hissettim gibi oldu sonra niye olmadı tekrar bir şey mi oldu diye. Yüksek ihtimal normaldir yeni hissetmeye başlayınca sürekli olmuyormuş ama içim rahat etmedi hem 15 gündür görmüyorum kızımı randevu zor buldum

Benimde psikolojim hiç iyi değil koku hassasiyeti yüzünden evime giremiyorum. Başka yerlerde kalıyorum. Arabanın bagajı dolabım gibi oldu:) gittiğim yerlerdede kötü kokular alınca deliricek gibi hissediyorum kendimi. Kaçıcak yerim kalmadı. İçime sıkıntılar giriyo bazen boğuyo beni. Geçen hafta psikolog araştırdım gidiyim diye ama ilaç verirler diye vazgeçtim bende

En güzel günler hepimizin olsun arkadaşım sağlıklı günlere inşallah

Ayyy ne kadar giciklarmis Erkek mi istiyorsun? İnsallah erkektir ama iki kız kardes olmak da çok güzel. Hayırlısıı
Valla erkek dedi. Ama hiç süphe etmedi. Ben kız düşünmüştüm erkek olunca sasordım ama artık ne gelirse kabul işin kötüsü herkese söyledim cinsiyeti jsjsjs

Problemin ne tam olarak. Teşhis koyuldu mu

Off cok iyi anliyorumm seni bendede covidin yan etkileri kaldi hamileligimden 2 ay once basladi ve cok kotu kokular aliyorum, 6,5 ay olduu nerdeyse yasamayi ogrendim bununla ozellikle sogan sarimsak ve et urunleri acayippp kokuyor. Disarda yemek yiyemiyorum donercilerin yanindan burnumu skarak geciyorum. Bide tedavisi yok doktorlar zamanla gecicek diyor bakalim

Hamilelikten oldugunu bilsem sevincem dogumda biter diyee ama nezaman biteceginide bilmiyorum ama alistim bununla ysamaya artikk. Dedigim gibi suan iyi hallerim ilk zamanlarda herseyyy kokuyordu

Kizlarr ben 6 aydir et ve balik yiyemiyorumm ( covid yan etkilerinden dolayi )

Acaba balik yagi hapini kullansammi en azindan vitaminini oyle aliyim?

Benim bi arkadaşımda öyle covidden dolayı ama benimki hamilelikten. Geçicek inşallah ama beni bitirdi. Birde Kendi evimin kokusu rahatsız etmesi çok büyük şanssızlık oldu bana. Bide üstüne kaldığım yerlerde banyolar sular yastıklar duvarlar kokmaya başlayınca ne yapıcağımı şaşırıyorum. Seninkide geçer inşallah biran öncede eski sağlığına kavuşursun. Bu şekilde çok zor

Geçen temmuz anneleri grubuna baktım doğurmayan az kişi var onlar da neden gelmiyor modunda takılıyorlar. Oğlumu sezeryanla 36 da aldı kızım 38 yani son haftaya kalmıyor genelde. 42 ye kadar gelmeyen de oluyor ama nadir.

Kizlarr ben 6 aydir et ve balik yiyemiyorumm ( covid yan etkilerinden dolayi )

Acaba balik yagi hapini kullansammi en azindan vitaminini oyle aliyim?
Bence doktorunuza bu konuyu mutlaka danışın. Balık yemek önemli.. ben folik asit kullanıyordum doktorum OMEGA 3 içeren Multi vitamin yazdı elanatal diye onu kullanmaya başladım.

Cok sagoll, sanada gecmis olsunn evett senin hamilelikten en azindan en gec dogum yapinca gececektirr, benim belirsizz insani dahada tedirgin ediyor

Evde yemek pismedigi zamandami kokuyor evin sana? Bi ara dusta veya cesmeyi acinca burnumu skip aciyordum resmen okadar kotu kokuyordu

Bence doktorunuza bu konuyu mutlaka danışın. Balık yemek önemli.. ben folik asit kullanıyordum doktorum OMEGA 3 içeren Multi vitamin yazdı elanatal diye onu kullanmaya başladım.
Ben de elanatala başladım bu hafta. İçinde bir ben yokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…