2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Anladım canım sağlıkla kavuşalım önceliğimiz o tabii

Bence doktorunuza bu konuyu mutlaka danışın. Balık yemek önemli.. ben folik asit kullanıyordum doktorum OMEGA 3 içeren Multi vitamin yazdı elanatal diye onu kullanmaya başladım.
Doktorum biliyor aslinda ama multivitamin yazmadii, ilk 3 ay kullanmistim vitamin serum filan tup bebekten dolayi, ama 13. Haftadan beri sadece demir ve magnezyum kullaniyorumm, unuttum en son demeyide alistigim icin bu duruma tekrar multivitamine gecsem olur aslinda mesaj atiyim doktoruma

Bende o gruba üyeydim 16 temmuz da doğum olacaktı belki. Düşükle sonuçlanınca kaldı öyle. Demekki doğum zamanı gelmiş

Evet evet yemekten dolayı değil sadece. Evde ramazandan beri yemek pişmiyo zaten. Eve kapıdan girdiğim an öğürüyorum. Çeşmeyi açınca o kötü kokunun klor kokusu olduğunu düşünüyorum:) çok kötü geliyo . Sanada o geliyodur

Su kokusuu gecti bendee, sadece sogan sarimsak et balik urunleri

Yaa seninki daha farkliymissss cok zor yaa Allahimm sifa versin hepimize insaAllahh

Bende bir kac ay yemek pisirmedimm kendime sade makarna yapip yiyodumm

Doktorunuz tabi ki daha iyi bilir ama hatırlatmakta fayda var. Benim doktorum takviye vermeyi seviyor. B12, devit ve Multi vitamin kullanıyorum içimdeki bebe nasıl olacak bakalım

İlaç konusunda doktor en doğru yönlendirmeyi yapacaktır kesinlikle gitmelisiniz. önerim gebelik sürecinde psikoterapi almanız

Kızlar ben özel bölgeyi kuaförde ağdayla aldırıyorum. Ama son iki işlem sonrası tüyler çok sert sanki jilet ile alınmış gibi hatta sanki batık varmış gibi çıkıyor. Tuvalet esnasında temizlenirken temas halinde çok acıyor. Bunun sizce hamilelikle alakası var mı?

Sanırım var. Bende de lazer nedeniyle incecik tüy şeklinde çıkan kıllarım at kılına evrilmişler bugün farkettim. Herhalde hormonlar besliyor

Östrojen kaynaklı. Kaşım kirpiğime çok yaradı ama başka yerler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim , çabuk çıkıyorlar ve Gürleştiler bence. Artı tırnaklarım da çok hızlı üzüyor fark ettim

Kesinlikle hamilelikle alakalı ben normalde tüysüzüm ayrıca lazerden dolayı da çok az incecik iki üç tane bişeydi şimdi kolum bacağım doldu resmen Recep İvedikin kız versiyonu olacam sanırım böyle artarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…