- 19 Aralık 2016
- 1.199
- 1.800
- 133
- 35
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.961
Anladım canım sağlıkla kavuşalım önceliğimiz o tabiiGeçen temmuz anneleri grubuna baktım doğurmayan az kişi var onlar da neden gelmiyor modunda takılıyorlar. Oğlumu sezeryanla 36 da aldı kızım 38 yani son haftaya kalmıyor genelde. 42 ye kadar gelmeyen de oluyor ama nadir.
Doktorum biliyor aslinda ama multivitamin yazmadii, ilk 3 ay kullanmistim vitamin serum filan tup bebekten dolayi, ama 13. Haftadan beri sadece demir ve magnezyum kullaniyorumm, unuttum en son demeyide alistigim icin bu durumaBence doktorunuza bu konuyu mutlaka danışın. Balık yemek önemli.. ben folik asit kullanıyordum doktorum OMEGA 3 içeren Multi vitamin yazdı elanatal diye onu kullanmaya başladım.
Bende o gruba üyeydim 16 temmuz da doğum olacaktı belki. Düşükle sonuçlanınca kaldı öyle. Demekki doğum zamanı gelmişGeçen temmuz anneleri grubuna baktım doğurmayan az kişi var onlar da neden gelmiyor modunda takılıyorlar. Oğlumu sezeryanla 36 da aldı kızım 38 yani son haftaya kalmıyor genelde. 42 ye kadar gelmeyen de oluyor ama nadir.
Evet evet yemekten dolayı değil sadece. Evde ramazandan beri yemek pişmiyo zaten. Eve kapıdan girdiğim an öğürüyorum. Çeşmeyi açınca o kötü kokunun klor kokusu olduğunu düşünüyorum:) çok kötü geliyo . Sanada o geliyodurCok sagoll, sanada gecmis olsunnevett senin hamilelikten en azindan en gec dogum yapinca gececektirr, benim belirsizz insani dahada tedirgin ediyor
Evde yemek pismedigi zamandami kokuyor evin sana? Bi ara dusta veya cesmeyi acinca burnumu skip aciyordum resmen okadar kotu kokuyordu
Vitamin de kullanmıyorum ben umarım normal bi durumdurBende kasiniyorum son zamanlar da vitaminlerle alakalı yada sıcakla mi alakalı bilmiyorum ama kasimamaya çalışıyorum biraz geçiyor zaten çok yoğun değil. Kaşımayınca hemen geçiyor
Valla erkek dedi. Ama hiç süphe etmedi. Ben kız düşünmüştüm erkek olunca sasordım ama artık ne gelirse kabulişin kötüsü herkese söyledim cinsiyeti jsjsj
Su kokusuu gecti bendee, sadece sogan sarimsak et balik urunleriEvet evet yemekten dolayı değil sadece. Evde ramazandan beri yemek pişmiyo zaten. Eve kapıdan girdiğim an öğürüyorum. Çeşmeyi açınca o kötü kokunun klor kokusu olduğunu düşünüyorum:) çok kötü geliyo . Sanada o geliyodur
Majör depresyonProblemin ne tam olarak. Teşhis koyuldu mu
Şifa olsun, yarasın bebişe.Ben de elanatala başladım bu hafta. İçinde bir ben yokum
Gözün aydın canım, prensesini sağlıkla büyüt inşallahKızlar biz de öğrendik cinsiyeti.
Kızım olacak
Doktorunuz tabi ki daha iyi bilir ama hatırlatmakta fayda var. Benim doktorum takviye vermeyi seviyor. B12, devit ve Multi vitamin kullanıyorumDoktorum biliyor aslinda ama multivitamin yazmadii, ilk 3 ay kullanmistim vitamin serum filan tup bebekten dolayi, ama 13. Haftadan beri sadece demir ve magnezyum kullaniyorumm, unuttum en son demeyide alistigim icin bu durumatekrar multivitamine gecsem olur aslinda mesaj atiyim doktoruma
İlaç konusunda doktor en doğru yönlendirmeyi yapacaktır kesinlikle gitmelisiniz. önerim gebelik sürecinde psikoterapi almanızMerhaba kızlar, 17+2 den herkese selam. Ruhsal olarak çok kötü bi durumdayım normaldede antidepresan olarak prozac kullanıyordum. Hamıle kalmak istediğim için bırakmıştım ama hem kendi ruhsal bozukluğum hemde bu hamılelık hormonları benı dahada kötü yaptı hiç iyi değilim. Antridepresana baslasam tekrar bi doktora gidip sizce doğrumudur aranızda antidepresan kullanan var mı
Sanırım var. Bende de lazer nedeniyle incecik tüy şeklinde çıkan kıllarım at kılına evrilmişler bugün farkettim. Herhalde hormonlar besliyorKızlar ben özel bölgeyi kuaförde ağdayla aldırıyorum. Ama son iki işlem sonrası tüyler çok sert sanki jilet ile alınmış gibi hatta sanki batık varmış gibi çıkıyor. Tuvalet esnasında temizlenirken temas halinde çok acıyor. Bunun sizce hamilelikle alakası var mı?
Östrojen kaynaklı. Kaşım kirpiğime çok yaradı ama başka yerler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim , çabuk çıkıyorlar ve Gürleştiler bence. Artı tırnaklarım da çok hızlı üzüyor fark ettimKızlar ben özel bölgeyi kuaförde ağdayla aldırıyorum. Ama son iki işlem sonrası tüyler çok sert sanki jilet ile alınmış gibi hatta sanki batık varmış gibi çıkıyor. Tuvalet esnasında temizlenirken temas halinde çok acıyor. Bunun sizce hamilelikle alakası var mı?
Benim de kimyasal olmuştu temmuz doğumlu olabilirdi. Hayırlısı bunları sağlıcakla kucağımıza alalım inşaallahBende o gruba üyeydim 16 temmuz da doğum olacaktı belki. Düşükle sonuçlanınca kaldı öyle. Demekki doğum zamanı gelmiş
Amin canım cümlemizinki sağlıkla büyüsün inşallahGözün aydın canım, prensesini sağlıkla büyüt inşallah
Kesinlikle hamilelikle alakalı ben normalde tüysüzüm ayrıca lazerden dolayı da çok az incecik iki üç tane bişeydi şimdi kolum bacağım doldu resmen Recep İvedikin kız versiyonu olacam sanırım böyle artarsaKızlar ben özel bölgeyi kuaförde ağdayla aldırıyorum. Ama son iki işlem sonrası tüyler çok sert sanki jilet ile alınmış gibi hatta sanki batık varmış gibi çıkıyor. Tuvalet esnasında temizlenirken temas halinde çok acıyor. Bunun sizce hamilelikle alakası var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?