2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Yaa bende bunu çok merak ediyorum tam 14 te gittik erkek dedi bizde dayanamadık biraz alışveriş yaptık haftaya cuma kontrolümüz değişir mi başına gelen var mıdır acaba
Valla bilemedim kafam karıştı bir, benim de. Benim 30 temmuz randevu daha var bide

Yaa bende bunu çok merak ediyorum tam 14 te gittik erkek dedi bizde dayanamadık biraz alışveriş yaptık haftaya cuma kontrolümüz değişir mi başına gelen var mıdır acaba
Erkek deyip kıza dönme zor pipi görmüştür ama kız deyip erkeğe dönen olabiliyor tam net görmemiş olabiliyor

Emin misin canım çünkü ben de grip gibiyim hatta test olmasa klima çarptı diye yemin edebilirdim
Negatifim kız çok şüpelendim bende kocamda hasta oda negatif çıktı ondan bulaştı zaten ah be herif
KBBye gittim bugün sprey verdi başka bişey kullanamazmışım
Kadın doğum doktoruma haber etmedim ama ona söylesem mi bilemedim

Kadın doğum doktorları daha çok şey yazıyor dahiliye senin gebrliğini bilmediği için yazmıyor.

Güle güle kullanın inşallah Bende detaylıdan sonra biraz bişeyler almak istiyorum ama eşim son ayı bekleme taraftarı bende son ay diyordum heveslendim artık yavaş yavaş istiyorum

Ben sordum ates agri olursa parol ic bol sivi tüket dinlen baska bsy yapamayiz gebelikte dedi

Ne kadara aldın canım bebek arabasını
Canım 2000 dedi, bebek mobilyacılarında daha uygun oluyor. Biz odasını da aldık toplam tutar üstünden de 500 indirim yaptı sonradan. Odası hesabimizdan biraz uyguna gelmişti resmen araba bedavaya geldi gibi oldu bizim planımıza göre. Ben açıkçası markalardan çok anlamıyorum kullanımını gösterdi pratik duruyor ve çok hafif beni de zorlamaz indir kaldır o yüzden aldım direkt
Güle güle kullanın inşallah Bende detaylıdan sonra biraz bişeyler almak istiyorum ama eşim son ayı bekleme taraftarı bende son ay diyordum heveslendim artık yavaş yavaş istiyorum
Sağol canım Ben bu aybaşı itibariyle alacağım kalanları da çünkü çok zam geliyor, bu ay güzel prim alacağım hepsini kızıma harcayacağım halledebildiğim kadar şey almayı planlıyorum.
Kızlar hamile kalmadan önce bunları örmüştüm kızımın nasibi varmış demek ki böyle çekim yaptım ama paylaşmadım
Ne kadar yeteneklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…