- 18 Eylül 2012
- 1.813
- 1.874
- 333
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.661
Valla bilemedim kafam karıştı bir, benim de. Benim 30 temmuz randevu daha var bideYaa bende bunu çok merak ediyorum tam 14 te gittik erkek dedi bizde dayanamadık biraz alışveriş yaptık haftaya cuma kontrolümüz değişir mi başına gelen var mıdır acaba
Kafamda deli sorularValla bilemedim kafam karıştı bir, benim de. Benim 30 temmuz randevu daha var bide
Erkek deyip kıza dönme zor pipi görmüştür ama kız deyip erkeğe dönen olabiliyor tam net görmemiş olabiliyorYaa bende bunu çok merak ediyorum tam 14 te gittik erkek dedi bizde dayanamadık biraz alışveriş yaptık haftaya cuma kontrolümüz değişir mi başına gelen var mıdır acaba
Negatifim kız çok şüpelendim bende kocamda hasta oda negatif çıktı ondan bulaştı zaten ah be herifEmin misin canım çünkü ben de grip gibiyim hatta test olmasa klima çarptı diye yemin edebilirdim
Kadın doğum doktorları daha çok şey yazıyor dahiliye senin gebrliğini bilmediği için yazmıyor.Negatifim kız çok şüpelendim bende kocamda hasta oda negatif çıktı ondan bulaştı zaten ah be herif
KBBye gittim bugün sprey verdi başka bişey kullanamazmışım
Kadın doğum doktoruma haber etmedim ama ona söylesem mi bilemedim
Kervana hoşgeldinizİçim bir tuhaf oldu, kıza alışmışım sanırım
Bir şey almış mıydınİçim bir tuhaf oldu, kıza alışmışım sanırım
Ay Allahtan almamıştım, eşim tutmuştu. Bir tek ağız mendili aldım onlar unisex zatenBir şey almış mıydın
Güle güle kullanın inşallahCanım bebek arabası bunu aldik travel sistem tam modelini bilmiyorum yeni modeliymiş. Baya hafif bir şeydi mobilyacida gördüm çok hoşuma gitti biraz deneme sürüşü de yaptımtrendyoldan aradım puanı da yüksekti öyle olunca kaçırmadım. Odayla birlikte çok indirim yaptı adam sagolsun, tip olarak bu tarz beğeniyordum zaten güzel denk geldi. Odasını da grili pembeli gibi aldık onun videosu var direkt fotosu yok elimde gelince çekerim onu şimdi dekorasyon kısmını planlamaya çalışıyorum
Benim oğlumda zor göstermişti hep kapatıyordu 20ye yakın öğrenmiştik şimdi de kızım olacak bu da hemen gösterdi16. Haftadayim bebiş göstermedi cinsiyetini, açmadı bacaklarını var mı benimle aynı durumda olanBen sabirsizlandikca çocuk inatla göstermiyor
Ben sordum ates agri olursa parol ic bol sivi tüket dinlen baska bsy yapamayiz gebelikte dediNegatifim kız çok şüpelendim bende kocamda hasta oda negatif çıktı ondan bulaştı zaten ah be herif
KBBye gittim bugün sprey verdi başka bişey kullanamazmışım
Kadın doğum doktoruma haber etmedim ama ona söylesem mi bilemedim
Canım 2000 dedi, bebek mobilyacılarında daha uygun oluyor. Biz odasını da aldık toplam tutar üstünden de 500 indirim yaptı sonradan. Odası hesabimizdan biraz uyguna gelmişti resmen araba bedavaya geldi gibi oldu bizim planımıza göre. Ben açıkçası markalardan çok anlamıyorum kullanımını gösterdi pratik duruyor ve çok hafif beni de zorlamaz indir kaldır o yüzden aldım direktNe kadara aldın canım bebek arabasını
Sağol canımGüle güle kullanın inşallahBende detaylıdan sonra biraz bişeyler almak istiyorum ama eşim son ayı bekleme taraftarı bende son ay diyordum heveslendim artık yavaş yavaş istiyorum
Ne kadar yeteneklisinKızlar hamile kalmadan önce bunları örmüştüm kızımın nasibi varmış demek kiböyle çekim yaptım ama paylaşmadım
Çok güzeller eline sağlık.. kızın severek oynasınKızlar hamile kalmadan önce bunları örmüştüm kızımın nasibi varmış demek kiböyle çekim yaptım ama paylaşmadım
Napalım çekicez artık bi kaç gün meyvelere düşelim bariBen sordum ates agri olursa parol ic bol sivi tüket dinlen baska bsy yapamayiz gebelikte dedi
Henuz gitmedim kuzum kendi doktorumla telefonda irtibat halindeyimNapalım çekicez artık bi kaç gün meyvelere düşelim bariBebişi gördün mü
Bende istiooommmEee kız değil miydideğiştirmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?