2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Evet canım eskişehire gideceğim

Oda işte öyle koyanlar 2.yi söyluo kaynanasnn adını sölemio dio oda farknda yani öyle olduktan sonra hiç koymasnlar dio
Su yorum yapan kaynanalara sinir oluyorum, yorum yapma haklari yok bence ana olan sensin hic karistirtmazdim valla benim icimden ne geliyosa o olur bide ikinci isme karisiyor ya:) benimki oyle dese inadim tutar tam tersini yaparim

Su yorum yapan kaynanalara sinir oluyorum, yorum yapma haklari yok bence ana olan sensin hic karistirtmazdim valla benim icimden ne geliyosa o olur bide ikinci isme karisiyor ya:) benimki oyle dese inadim tutar tam tersini yaparim
Aman eşimlede aram limoni daha 5 ay var napim ses çıkarmayacam

Malesef onuda kaynanam sevmiomuş
Kız kaynanan mi doğuruyor çocuğu ne kadar ayıp, isim konusunda fikir bile beyan etmemeleri gerekirken hem kendi adını koyduruyor hem ikinci isme karışıyor. Sağlam sabır varmış sende ama bu kadar karıştırma kendine canım bence sonra pişman olursun

Kendi adını koymamızı pek istrmior ama koyarsanzda tek isim ben iki ismi sevmıom dio

Benim doktoru aradım dedim bebelere bi şey olur mu hastalıktan bilemeyiz dedi panik yapıyor adam beni ya
Benimki de geniş her gün aradı psikolog gibi telkin ediyor ateşin 38 olurda parol al onun dışında yat falan diyor. Benim kızımın erken doğum sebebi dolaylı yoldan covit olunca beni çok etkiledi tabi. Sağolsun o da etkilendiğimi bildiği için aradı.
Hatta bana kana karışmayan hiçbir mikrop bebeğe geçmez diyor. Hatta idrar yolu enfeksiyonu için de çok net. İdrar yolu enfeksiyonu ile bebeğe birşey olmaz. Serviks kısa ise olur başka birşey varsa olur. Diyor. Aşırı sakin biri ama çok da inceliyor herhalde bildiği var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…