- 18 Eylül 2012
- 1.813
- 1.874
- 333
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.701
Ben de olsam 2. Yi koyardım ya. 2. İsmi kullanırsınız.Yanına bir tane daha isim koyun
Malesef onuda kaynanam sevmiomuşYanına bir tane daha isim koyun
Allah AllahMalesef onuda kaynanam sevmiomuş
Evet canım eskişehire gideceğimYaa çok geçmiş olsun umarım atlatırız bu günleri sağlıkla kavuşuruzPerinatoloji bölümüne mi gideceksiniz ayrıntılı için bizi Oraya gönderdi kadın doğum en ufak bi sorun varsa gönderiyorlar hemen daha ayrıntılı bakılması için daha iyi oluyormuş
Hayırlı haberlerle dönün inşallah ..Evet canım eskişehire gideceğim
İnşallah siz de canınızı sıkmayın zor ama yapacak bişeyimiz yok beklemekten başkaHayırlı haberlerle dönün inşallah ..
Senin pasa son dakika golu attigina göre futbolcu olacak canimİçim bir tuhaf oldu, kıza alışmışım sanırım
Oda işte öyle koyanlar 2.yi söyluo kaynanasnn adını sölemio dio oda farknda yaniAllah Allah
Aynur Ada, Aynur Sena, Aynur Mina?
Su yorum yapan kaynanalara sinir oluyorum, yorum yapma haklari yok benceOda işte öyle koyanlar 2.yi söyluo kaynanasnn adını sölemio dio oda farknda yaniöyle olduktan sonra hiç koymasnlar dio
Oğlan gibi duruyor benimkide bi netlesseydiBenim oğlumda zor göstermişti hep kapatıyordu 20ye yakın öğrenmiştik şimdi de kızım olacak bu da hemen gösterdi
Aramiza hosgeldin aralik annesiiMerhaba hanımlar bende kısmetse Aralık annesi olacağım ilk zamanlardan beri takip ediyordum ama fırsatım olmuyordu yazayım.
Aman eşimlede aram limoni daha 5 ay var napim ses çıkarmayacamSu yorum yapan kaynanalara sinir oluyorum, yorum yapma haklari yok benceana olan sensin hic karistirtmazdim valla benim icimden ne geliyosa o olur bide ikinci isme karisiyor ya:) benimki oyle dese inadim tutar tam tersini yaparim
Bir sonraki gidişinde netleşir bence. Ben doktora ısrarla değişmez dimi diye sordum o da ne alaka değişmez demişti. Hatta 3 farklı doktora sordum onlarda kız dedi o yüzden başladım alışverişe vallaOğlan gibi duruyor benimkide bi netlesseydi
Kız kaynanan mi doğuruyor çocuğu ne kadar ayıp, isim konusunda fikir bile beyan etmemeleri gerekirken hem kendi adını koyduruyor hem ikinci isme karışıyor. Sağlam sabır varmış sende ama bu kadar karıştırma kendine canım bence sonra pişman olursunMalesef onuda kaynanam sevmiomuş
Kendi adını koymamızı pek istrmior ama koyarsanzda tek isim ben iki ismi sevmıom dioKız kaynanan mi doğuruyor çocuğu ne kadar ayıp, isim konusunda fikir bile beyan etmemeleri gerekirken hem kendi adını koyduruyor hem ikinci isme karışıyor. Sağlam sabır varmış sende ama bu kadar karıştırma kendine canım bence sonra pişman olursun
Benimki de geniş her gün aradı psikolog gibi telkin ediyor ateşin 38 olurda parol al onun dışında yat falan diyor. Benim kızımın erken doğum sebebi dolaylı yoldan covit olunca beni çok etkiledi tabi. Sağolsun o da etkilendiğimi bildiği için aradı.Benim doktoru aradım dedim bebelere bi şey olur mu hastalıktan bilemeyiz dedi panik yapıyor adam beni ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?