2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Güzel anneler detaylı ultrason da kalpte parlak nokta ve böbrek genişlemesi çıkan oldu mu , stresliyim çok

Böyle gelinler kaldı mı ya

Esinizmi israrci

Kayınvalidenin ismi ne canım ben kv min ismini koysam annem herhalde aşırı gönül koyar küserdi bana

Gelin gibi gelin

Allahtan kv ile isimlerimiz aynı
Valla şimdi şöyle oldu ilk kızımda teklif ettik oda ben karışmak istemiorum siz istedgnızı koyun falan dedi o öyle deyince ben duygulandım bide hamilelk hormonları söz vermiş bulundum başka kızım olursa koyacam adını die 2.kızım oldu ben koymak istemedim çocuğum 1 hafta isimsiz kaldı sonra şükür koyduk kızımn adını şimdide 3. İşte dün kv dioki adını ne koyacaksnz hatice koyun falan eşimde dediki daha ne ismi düşünüonz senin adını koyacaz dedi kv yine koymayın ya falan dedide artık bende dedm knşmaya gerek yok koyarız dedim. Aynur adı ya mesele ismin kötülüğü güzelliği değil ki ben yanlarında kızıma seslenemem kendi annmde olsa yine aynı yani bilmiorum ne olacak benimkide erkeğe dönse süper olur

Yanına bir tane daha isim koyun

Kızlar hamile kalmadan önce bunları örmüştüm kızımın nasibi varmış demek ki böyle çekim yaptım ama paylaşmadım
Ay çok güzeller ne beceriklisin maşallah canım ne güzel oynar kızın
Benim annemde şöyle bebekler yapıyor ama benim oğlan ancak kolunu bacağını koparır kafasını ısırır Annem büyük hayal kırıklığı içinde kız olmadı diye

Eklentiler

• A25547B7-F191-4297-8A54-B2B009A8422F.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 78
Güzel anneler detaylı ultrason da kalpte parlak nokta ve böbrek genişlemesi çıkan oldu mu , stresliyim çok
Çok geçmiş olsun canım ben daha detaylı ultrasona girmedim ama bir akrabamiza kalpte parlaklık demişlerdi sonra düzelmişti hiçbir şeyi yok çok sağlıklı çocuk içini ferah tut geçicidir inşallah

Bizde de kız var ama böyle becerikli insanlar yok ben sadece düz atkı örebiliyorum

Evet o konuda haklısın yani seslenmek de zor ya da kv ye kızmışsan kızına söylüyormuş ayağına evde söylenir durursun Allah gönlüne göre versin canım inşallah bir dahaki kontrolde netleşir ve istediğin cevabı alırsın

Kalpte parlaklık doğuma kadar geçebiliyormuş böbrek genişlemesi hakkında fikrim yok. İkili testiniz nasıl çıkmıştı risk çıkmadıysa çok sıkıntı olmuyor diyorlar. İnşallah sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanız nasip olur. Bende ağustos başında gireceğim detaylıya ama çok korkuyorum

İkili temiz çıktı şükür ense kalınlığı burun kemiği ölçüler çok iyi ama böyle olması işte ana yüreği mahvetti beni

Çok geçmiş olsun canım ben daha detaylı ultrasona girmedim ama bir akrabamiza kalpte parlaklık demişlerdi sonra düzelmişti hiçbir şeyi yok çok sağlıklı çocuk içini ferah tut geçicidir inşallah
Ayy inşallah interneti oku oku yaşlandım ömrümden ömür gitti umarım bizim de düzelir

İkili temiz çıktı şükür ense kalınlığı burun kemiği ölçüler çok iyi ama böyle olması işte ana yüreği mahvetti beni
Başka bir doktora daha gidin isterseniz içiniz rahat edecekse ama sıkıntı stres yapmayın. Bana da ikili test orta riskli dendi detaylıyı bekliyorum bende ama üzülmüyorum ne gelirse Allah'tan. Sizin kızınızın da bir şeyi yoktur merak etmeyin

Kız olacak inşallah Sevincimi yaşayamadım valla korkudan Allah esirgesin çocuklarımızı korusun
Bende cinsiyetini öğrendiğim gün beyninde kist olduğunu öğrendim canım çok iyi anlıyorum seni içim çok buruk benim de ayrıntılıya kadar 5 haftam var içim içimi yiyor inşallah herkesin bebeği iyi olsun

Yaa çok geçmiş olsun umarım atlatırız bu günleri sağlıkla kavuşuruz Perinatoloji bölümüne mi gideceksiniz ayrıntılı için bizi Oraya gönderdi kadın doğum en ufak bi sorun varsa gönderiyorlar hemen daha ayrıntılı bakılması için daha iyi oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…