- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.681
Benim doktoru aradım dedim bebelere bi şey olur mu hastalıktan bilemeyiz dedi panik yapıyor adam beni yaHenuz gitmedim kuzum kendi doktorumla telefonda irtibat halindeyim
Böyle gelinler kaldı mı ya
Esinizmi israrci
Kayınvalidenin ismi ne canım ben kv min ismini koysam annem herhalde aşırı gönül koyar küserdi bana
Gelin gibi gelin
Valla şimdi şöyle oldu ilk kızımda teklif ettik oda ben karışmak istemiorum siz istedgnızı koyun falan dedi o öyle deyince ben duygulandım bide hamilelk hormonları söz vermiş bulundum başka kızım olursa koyacam adını die 2.kızım oldu ben koymak istemedim çocuğum 1 hafta isimsiz kaldı sonra şükür koyduk kızımn adını şimdide 3. İşte dün kv dioki adını ne koyacaksnz hatice koyun falan eşimde dediki daha ne ismi düşünüonz senin adını koyacaz dedi kv yine koymayın ya falan dedide artık bende dedm knşmaya gerek yok koyarız dedim. Aynur adı ya mesele ismin kötülüğü güzelliği değil ki ben yanlarında kızıma seslenemem kendi annmde olsa yine aynı yani bilmiorum ne olacak benimkide erkeğe dönse süper olurAllahtan kv ile isimlerimiz aynı
Aaa seni sakinlestirmesi gerekirken nasil.doktor o beBenim doktoru aradım dedim bebelere bi şey olur mu hastalıktan bilemeyiz dedi panik yapıyor adam beni ya
Yanına bir tane daha isim koyunValla şimdi şöyle oldu ilk kızımda teklif ettik oda ben karışmak istemiorum siz istedgnızı koyun falan dedi o öyle deyince ben duygulandım bide hamilelk hormonları söz vermiş bulundum başka kızım olursa koyacam adını die 2.kızım oldu ben koymak istemedim çocuğum 1 hafta isimsiz kaldı sonra şükür koyduk kızımn adını şimdide 3. İşte dün kv dioki adını ne koyacaksnz hatice koyun falan eşimde dediki daha ne ismi düşünüonz senin adını koyacaz dedi kv yine koymayın ya falan dedide artık bende dedm knşmaya gerek yok koyarız dedim. Aynur adı ya mesele ismin kötülüğü güzelliği değil ki ben yanlarında kızıma seslenemem kendi annmde olsa yine aynı yani bilmiorum ne olacak benimkide erkeğe dönse süper olur
Ay çok güzeller ne beceriklisin maşallah canım ne güzel oynar kızınKızlar hamile kalmadan önce bunları örmüştüm kızımın nasibi varmış demek kiböyle çekim yaptım ama paylaşmadım
Çok geçmiş olsun canım ben daha detaylı ultrasona girmedim ama bir akrabamiza kalpte parlaklık demişlerdi sonra düzelmişti hiçbir şeyi yok çok sağlıklı çocuk içini ferah tut geçicidir inşallahGüzel anneler detaylı ultrason da kalpte parlak nokta ve böbrek genişlemesi çıkan oldu mu , stresliyim çok
Bizde de kız var ama böyle becerikli insanlar yokAy çok güzeller ne beceriklisin maşallah canım ne güzel oynar kızın
Benim annemde şöyle bebekler yapıyor ama benim oğlan ancak kolunu bacağını koparır kafasını ısırırAnnem büyük hayal kırıklığı içinde kız olmadı diye
Evet o konuda haklısın yani seslenmek de zor ya da kv ye kızmışsan kızına söylüyormuş ayağına evde söylenir durursunValla şimdi şöyle oldu ilk kızımda teklif ettik oda ben karışmak istemiorum siz istedgnızı koyun falan dedi o öyle deyince ben duygulandım bide hamilelk hormonları söz vermiş bulundum başka kızım olursa koyacam adını die 2.kızım oldu ben koymak istemedim çocuğum 1 hafta isimsiz kaldı sonra şükür koyduk kızımn adını şimdide 3. İşte dün kv dioki adını ne koyacaksnz hatice koyun falan eşimde dediki daha ne ismi düşünüonz senin adını koyacaz dedi kv yine koymayın ya falan dedide artık bende dedm knşmaya gerek yok koyarız dedim. Aynur adı ya mesele ismin kötülüğü güzelliği değil ki ben yanlarında kızıma seslenemem kendi annmde olsa yine aynı yani bilmiorum ne olacak benimkide erkeğe dönse süper olur
Kalpte parlaklık doğuma kadar geçebiliyormuş böbrek genişlemesi hakkında fikrim yok. İkili testiniz nasıl çıkmıştı risk çıkmadıysa çok sıkıntı olmuyor diyorlar. İnşallah sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanız nasip olur. Bende ağustos başında gireceğim detaylıya ama çok korkuyorumGüzel anneler detaylı ultrason da kalpte parlak nokta ve böbrek genişlemesi çıkan oldu mu , stresliyim çok
Canım daha girmedim ayrıntılıya ama zamanla geçiyor diyorlar doktor bişey demedi miGüzel anneler detaylı ultrason da kalpte parlak nokta ve böbrek genişlemesi çıkan oldu mu , stresliyim çok
ortada konuştu işte bakalım nasip gibisindenAaa seni sakinlestirmesi gerekirken nasil.doktor o be
Ben onu da yapamıyorum ama sağ olsun önce annem sonra da halam anneannem bir şeyler yapıyorlar ben de faydalanacağımBizde de kız var ama böyle becerikli insanlar yokben sadece düz atkı örebiliyorum
Daha girmedim canım ama böyle olan ve sonra kaybolan çok oluyor erkek mi kız mıGüzel anneler detaylı ultrason da kalpte parlak nokta ve böbrek genişlemesi çıkan oldu mu , stresliyim çok
Kız olacak inşallah Sevincimi yaşayamadım valla korkudan Allah esirgesin çocuklarımızı korusunDaha girmedim canım ama böyle olan ve sonra kaybolan çok oluyor erkek mi kız mı
İkili temiz çıktı şükür ense kalınlığı burun kemiği ölçüler çok iyi ama böyle olması işte ana yüreği mahvetti beniKalpte parlaklık doğuma kadar geçebiliyormuş böbrek genişlemesi hakkında fikrim yok. İkili testiniz nasıl çıkmıştı risk çıkmadıysa çok sıkıntı olmuyor diyorlar. İnşallah sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanız nasip olur. Bende ağustos başında gireceğim detaylıya ama çok korkuyorum
Ayy inşallah interneti oku oku yaşlandım ömrümden ömür gitti umarım bizim de düzelirÇok geçmiş olsun canım ben daha detaylı ultrasona girmedim ama bir akrabamiza kalpte parlaklık demişlerdi sonra düzelmişti hiçbir şeyi yok çok sağlıklı çocuk içini ferah tut geçicidir inşallah
Başka bir doktora daha gidin isterseniz içiniz rahat edecekse ama sıkıntı stres yapmayın. Bana da ikili test orta riskli dendi detaylıyı bekliyorum bende ama üzülmüyorum ne gelirse Allah'tan. Sizin kızınızın da bir şeyi yoktur merak etmeyinİkili temiz çıktı şükür ense kalınlığı burun kemiği ölçüler çok iyi ama böyle olması işte ana yüreği mahvetti beni
Bende cinsiyetini öğrendiğim gün beyninde kist olduğunu öğrendim canım çok iyi anlıyorum seni içim çok buruk benim de ayrıntılıya kadar 5 haftam var içim içimi yiyor inşallah herkesin bebeği iyi olsunKız olacak inşallah Sevincimi yaşayamadım valla korkudan Allah esirgesin çocuklarımızı korusun
Yaa çok geçmiş olsun umarım atlatırız bu günleri sağlıkla kavuşuruzBende cinsiyetini öğrendiğim gün beyninde kist olduğunu öğrendim canım çok iyi anlıyorum seni içim çok buruk benim de ayrıntılıya kadar 5 haftam var içim içimi yiyor inşallah herkesin bebeği iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?