- 18 Şubat 2021
- 1.297
- 1.591
- 83
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.821
ilk hareketini 16. Haftada hissettimm minik minik kelebek gibi ama su son 2 haftadir cok cok belli tekme atiyor anasina yaniBu arada bebişini hissedenler nasıl oluyor ilk hareketler ben hala hissetmiyorum
Valla kullanışlı bir şeye benziyor taşıması da kolay gibiKızlar ya yorumlarda gördüm bebek uyutmak için kullanıyorlarmış. Evde odadan odaya geçişler için uygun olur mu sizce? Bebek arabasından daha geniş içi
kamp plaj arabası Modelleri, Fiyatları - Trendyol
kamp plaj arabası ve sevdiÄin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanyaları Trendyol'da!ty.gl
Güle güle kullanın. Çok güzel bir paylaşım olmuş komşunuz ile..Kizlar biz ilk cicimizi aldik, hem de komsudan :) 5 defa kullanmislar ve tabii ki Almanyanin resmi rengi: GriEki Görüntüle 3098302
Ben kestim valla canım hiçbir sakıncası yokKızlar bu hamileyken saç kestirilmez muhabbeti nedir ya bilginiz var mı saçımı kestiricem kim duysa aaaaaaa diyo
Ağzını seveyim inşallah
Umay, almila, tomris, asena,Gökçe(n), birce, aybike bunlar geldi aklımaBiz de Bir turlu isim bulamadik kizimiza. Turkce kokenli olsun istiyoruz. Onerisi olan var mi?
Erkeğe çok zor gerçekten biz de Teoman koyacağız eşim başka hiçbir ismi kabul etmiyorErkek ismi daha zormuş ay, galiba Ali olacak
Çok naif bir isim gerçektenKızlar şuan İpek düşünüyoruz. Değişmezse tabi
Ben kestirmedim ama bir sıkıntı olmaz canım ya batıl inançKızlar bu hamileyken saç kestirilmez muhabbeti nedir ya bilginiz var mı saçımı kestiricem kim duysa aaaaaaa diyo
Ben iki kez kestirdim. Hurafelere savaş açmış durumdayımKızlar bu hamileyken saç kestirilmez muhabbeti nedir ya bilginiz var mı saçımı kestiricem kim duysa aaaaaaa diyo
İlk hamileligimde nasıl gurlestiyse bunda bir o kadar dökülüyorKızlar ya benim saçlarım çok kötü oldu hamilelikten heralde diye düşünüyorum. Zaten kabarıktı ama şuan başedemiyorum asla yıkayıp çıkılacak gibi değil kupkuru semsert. Hamilelikte saçlar güzelleşir diyorlardı. Sizlerde durum nasıl
Biz de herseyi kendimiz aliyoruzGüle güle kullan keşke banada verecek birileri olsaben her şeyi kendim alacağım neyse sağlıkla gelsin Her şey yol alır
Benim saçlarım hiç olmadığı kadar güzel ince telli olduğu için şu an gür ve kabarık gözükmesi çok hoşuma gidiyorKızlar ya benim saçlarım çok kötü oldu hamilelikten heralde diye düşünüyorum. Zaten kabarıktı ama şuan başedemiyorum asla yıkayıp çıkılacak gibi değil kupkuru semsert. Hamilelikte saçlar güzelleşir diyorlardı. Sizlerde durum nasıl
Ben 3-4 gün önce bi kere hissettim . Böyle kelebek alırsın eline de pırpır eder ya . Hem o tarz bi histi bi yandan da göz seğirmesi gibi pıt pıt pıt eder gibi mucize çok güzel bi şeydi ama bi daha kıpraşmadı küçük hanımO zaman da ağırlıktan gezemeyiz :)))) hayallerimde hoplaya zıplaya hamilelik geçirmek vardı tatile falan gidecektim yalan oldu
Bu arada bebişini hissedenler nasıl oluyor ilk hareketler ben hala hissetmiyorum
Evet dökülme varmış bir de. Benim daha dökülme olmadı ama aşırı kuru. Multivitamin kullanıyor musunİlk hamileligimde nasıl gurlestiyse bunda bir o kadar dökülüyorbirde emzirirken dökülüyor normalde, o zaman kel kalicam diye korkuyorum
Ay ne güzel canım senin adına sevindim. Benim normalde de gürdü şimdi aslan yelesi gibi oluyorum banyodan çıkınca felaketBenim saçlarım hiç olmadığı kadar güzel ince telli olduğu için şu an gür ve kabarık gözükmesi çok hoşuma gidiyor
Cok guzel bir isim bence Teo diye de kisaltiverirsinizErkeğe çok zor gerçekten biz de Teoman koyacağız eşim başka hiçbir ismi kabul etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?