2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bu arada bebişini hissedenler nasıl oluyor ilk hareketler ben hala hissetmiyorum
ilk hareketini 16. Haftada hissettimm minik minik kelebek gibi ama su son 2 haftadir cok cok belli tekme atiyor anasina yani hatta bazen cok sert vuruyo ziplatiyo beni dun azcikk yavas ol diye uyardim bey efendiyiii annene oyle vurma diyee :)) benim disardan vurusu bile belli ediyor bazen esimde ilk defa hissetti dun elini koyunca

Merhabalar bende 5 aylık gebeyim. İki gündür kahve rengi lekelenmelerim oluyor. Doktora gittim progestan verdi ama çok korkuyorum aynı durumu yaşayan var mı?

Biz de Bir turlu isim bulamadik kizimiza. Turkce kokenli olsun istiyoruz. Onerisi olan var mi?
Umay, almila, tomris, asena,Gökçe(n), birce, aybike bunlar geldi aklıma
Erkek ismi daha zormuş ay, galiba Ali olacak
Erkeğe çok zor gerçekten biz de Teoman koyacağız eşim başka hiçbir ismi kabul etmiyor

Kızlar ya benim saçlarım çok kötü oldu hamilelikten heralde diye düşünüyorum. Zaten kabarıktı ama şuan başedemiyorum asla yıkayıp çıkılacak gibi değil kupkuru semsert. Hamilelikte saçlar güzelleşir diyorlardı. Sizlerde durum nasıl

İlk hamileligimde nasıl gurlestiyse bunda bir o kadar dökülüyor birde emzirirken dökülüyor normalde, o zaman kel kalicam diye korkuyorum

Güle güle kullan keşke banada verecek birileri olsa ben her şeyi kendim alacağım neyse sağlıkla gelsin Her şey yol alır
Biz de herseyi kendimiz aliyoruz akranlarimizin bebeleri nerdeyse üniye gidecek:) az olsun temiz olsun yeter bizlere yeter ki bebeklerimizle saglikla gelsin

Benim saçlarım hiç olmadığı kadar güzel ince telli olduğu için şu an gür ve kabarık gözükmesi çok hoşuma gidiyor

O zaman da ağırlıktan gezemeyiz :)))) hayallerimde hoplaya zıplaya hamilelik geçirmek vardı tatile falan gidecektim yalan oldu
Bu arada bebişini hissedenler nasıl oluyor ilk hareketler ben hala hissetmiyorum
Ben 3-4 gün önce bi kere hissettim . Böyle kelebek alırsın eline de pırpır eder ya . Hem o tarz bi histi bi yandan da göz seğirmesi gibi pıt pıt pıt eder gibi mucize çok güzel bi şeydi ama bi daha kıpraşmadı küçük hanım

İlk hamileligimde nasıl gurlestiyse bunda bir o kadar dökülüyor birde emzirirken dökülüyor normalde, o zaman kel kalicam diye korkuyorum
Evet dökülme varmış bir de. Benim daha dökülme olmadı ama aşırı kuru. Multivitamin kullanıyor musun
Benim saçlarım hiç olmadığı kadar güzel ince telli olduğu için şu an gür ve kabarık gözükmesi çok hoşuma gidiyor
Ay ne güzel canım senin adına sevindim. Benim normalde de gürdü şimdi aslan yelesi gibi oluyorum banyodan çıkınca felaket birşey yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…