2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar ben ilk cocugumu harmony testle cinsiyetini öğrendiğim için bu sefer ultrasonda söylenene bi türlü güvenmedim. Bugün kalktım bi doktor buldum oraya geldim teyit etmeye .
Bide grupta değişenler oldu ya kafam oldu çorba.
Bu bahaneyle miniğim de görmüş olacağım insallah sag salim

Çok naif bir isim gerçekten bir arkadaşım da İpek Vera koydu kızına

Ben kestirmedim ama bir sıkıntı olmaz canım ya batıl inanç
Ben 2 kere kestirdim daha şimdiden kızımda da kestirmiştim . Cok gario inançlar var. Dogmadan yatağını yapma demişlerdi. Yine yaptım

Kız ismi KARLA cok seviyorum.
Kar ile gelen demek . Aralık ayı kızlarına uygun. Kızım olsa koyardım
Bende kızımın ismini Arven Nora koymayı düşünüyorum
Karla ve Nora isimlerini ben de çok beğendim koymayı düşündüm. Karla'ya zor söylenir dediler, Nora'ya da teyzesi kötü dedi moralimi bozdu öyle vazgeçtim ama ikisi de bence çok güzel.

Biz Lena koyacağız kızımızın adını

Benim aşırı dökülüyor. Hani güzelleşecekti? Kel kalmazsam iyidir

Benim aşırı dökülüyor. Hani güzelleşecekti? Kel kalmazsam iyidir
Ay valla ben de anlamadım zaten hamilelikle ilgili iyi söylenen hiçbir şey bende gerçekleşmedi. Bulantı 12de biter dediler bitmedi. 2trimester balayı dediler ben hala göremedim balayını

Biz de herseyi kendimiz aliyoruz akranlarimizin bebeleri nerdeyse üniye gidecek:) az olsun temiz olsun yeter bizlere yeter ki bebeklerimizle saglikla gelsin
Benim görümcemin kızı var iki yaşında. Ondan bir çok şey gelecek muhtemelen. Ben daha bir şey almadım ama o hala olma hevesi ile yeni şeyler de alıyor

Cok guzel bir isim bence Teo diye de kisaltiverirsiniz
Aynen Teo şeklinde söylenir karnımı Teo diye seve seve çok alıştım başka da isim beğenmedik erkeğe çok zor isim bulmak
Ben 2 kere kestirdim daha şimdiden kızımda da kestirmiştim . Cok gario inançlar var. Dogmadan yatağını yapma demişlerdi. Yine yaptım
Yani tabi canım inanışlar adetler çok saçma geliyor mantığı yok hiçbir şekilde

Merhabalar bende 5 aylık gebeyim. İki gündür kahve rengi lekelenmelerim oluyor. Doktora gittim progestan verdi ama çok korkuyorum aynı durumu yaşayan var mı?
İstirahet et kuzum kendini yorma ilaçlara devam et kahverengi için korkulucak bişey değil diyo doktorlar rahim genişlerken oluyormuş bazen
Ultrasona girdin mi kanama alanı var mı bakıldı mı

Biz de Bir turlu isim bulamadik kizimiza. Turkce kokenli olsun istiyoruz. Onerisi olan var mi?
Tomris yeğenimin adı, çok severek sesleniyoruz kendisine kızım da Asya
2. Kız olursa diye birsuru alternatif düşündük ama kızımda sindigi gibi sinmemisti hiçbiri içime. Aklımıza gelenler Name,Maysa, Umay (kızım istiyordu),Itır, Arya(eşim istiyordu)...
Erkek ismi daha zormuş ay, galiba Ali olacak
Bizim de 2. İsim Ali olacak klasik isimler çok güzel bence zamansızlar
Kızlar bebeğimin hareketleri bugün çok farklı, içimi ısırıyor gibi hissediyorum. Patlayacak gibi gerginlik hissediyorum içimde. Normal mi acaba bunlar?
Çok ilginç bir tarif haftan ileri ya canım belki büyüdükçe öyle hissediyorsudur bu haftalarda büyüme hızlı oluyor ya bebislerde
O zaman da ağırlıktan gezemeyiz :)))) hayallerimde hoplaya zıplaya hamilelik geçirmek vardı tatile falan gidecektim yalan oldu
Bu arada bebişini hissedenler nasıl oluyor ilk hareketler ben hala hissetmiyorum
Pıt pıt şeklindeydi ilk gebeligimde 16 saydı bunda ise 13 ten itibaren segirme gibi gidiklanma gibi hissetmeye başladım şimdi baya baya geriniyor sıpa
Evde kullanışlı olacağını sanmıyorum tatil kamp bağ bahçede kullanışlı olur çok fonksiyonlu
Zayifsan hissetmesi çok normal.
Kızlar bu hamileyken saç kestirilmez muhabbeti nedir ya bilginiz var mı saçımı kestiricem kim duysa aaaaaaa diyo
Tamamen hurafe canım.
Umay, almila, tomris, asena,Gökçe(n), birce, aybike bunlar geldi aklıma

Erkeğe çok zor gerçekten biz de Teoman koyacağız eşim başka hiçbir ismi kabul etmiyor
Teoman güzel isim tarihi kişiliklerin ismini koyarken yaptığı işlere, kişiliğine de dikkat etmek lazım bu sebeple Mete yi çok seviyorum
Valla kuzum benim de öyle oldu ilk gebelikte çok güzeldi saçlarım. Yaklaşık 1 2 yıldır saçlarımın kalitesinde ciddi değişiklik var gebelikle düzelir diye umuyordum ama ne yazikki düzelmedi. Saçlarım sert çalı gibi oldu taranmiyor ki gerçekten dümdüz akışkan bir saçım vardı önceden.ne yapsam kalıcı düzelme saglayamadim
İlk hamileligimde nasıl gurlestiyse bunda bir o kadar dökülüyor birde emzirirken dökülüyor normalde, o zaman kel kalicam diye korkuyorum
Al benden de o kadar canım dökülme de cabası
Ben de kestirdim canım yatak mevsuzu bence biraz psikolojik olarak, sonuçta risk hep var ya sonradan üzülmemek için öyle denildigini düşünüyorum
Kizlar hastayim diye acilden doktora gittim kadin dogum da muayene oldum.anasi hasta ama bizim oglan fıkır fıkır hareket ediyodu haftasida 1 hafta ileriden gidiyodu Cok şükür bebis iyidi bende rahatladim
Hadi gözün aydın canım.

hzlsel B beyhude58 U uzaklardaki kızlar öğretmensiniz sanırım branşlar ne arada kaçırdığım arkadaşlar da var. Ben de öğretmenim ama çalışmıyorum. Bu yıl sınava niyet ettim bakalım

Kızlar selamlar tekrardan dip boya yaptıran var mı 19 haftalik oldum artık yaptırmak istiyorum ama doktorum izinli olduğu için hala soramadım aranızda yaptıran var mı

Mete ismini eşim yeğenine koymuş çok kızıyorum zaten insan düşünür ileride kendi çocuğuma koyarım diye susar Teoman da güzel ama sindi içime
Ben Türkçe öğretmeniyim canım 4+4+4 ün nimetlerinden faydalanıp beklemeden atandım şu an zor gerçekten sözleşmeli kısmı çok saçma atanan sayısı az inşallah olur senin branş nedir

Kızlar iki gündür eklemlerim kemiklerim sızlıyor parmaklarım vs baya sızlıyor kalsiyum almıyorum ondanmi acaba bilmiyorum doktora sordum

Kullanıyorum canım kızımda kullanmamistim saçlarım çok iyiydi bu kızımda kullanıyorum ters tepti bizim burda sular çok kireçli, geldiğimizden beri saçlarım bir yola girmemisti zaten ondan sanırım ama doğum sonrası iyice korkutuyor beni sen kullanıyor musun multivitamin

Çok ilginç olmuş gerçekten. Valla bu hamilelik garip birşey. Kullanıyorum ben de kullanmasak ne olurmuşuz

Ben öğretmenim ama normal memur olarak atandım cnm inşallah sanada nasip etsin rabbim

Ben multivitamin kullanmıyorum balık yağı d vitamini damlası Demir ilacı kullanıyorum doktoruma hatırlatsam mı acaba arkadaşlarım kullanıyor ama derim

İstirahet et kuzum kendini yorma ilaçlara devam et kahverengi için korkulucak bişey değil diyo doktorlar rahim genişlerken oluyormuş bazen
Ultrasona girdin mi kanama alanı var mı bakıldı mı
İdrar yolu enfeksiyonu var kanama o yüzden oluyor dedi doktorum. Çalışıyorum..o yüzden sıkıntı yaşıyorum dinlenme konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…