- 18 Eylül 2012
- 1.813
- 1.874
- 333
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.841
Ben 2 kere kestirdim daha şimdiden kızımda da kestirmiştim . Cok gario inançlar var. Dogmadan yatağını yapma demişlerdi. Yine yaptımÇok naif bir isim gerçektenbir arkadaşım da İpek Vera koydu kızına
Ben kestirmedim ama bir sıkıntı olmaz canım ya batıl inanç
Kız ismi KARLA cok seviyorum.
Kar ile gelen demek . Aralık ayı kızlarına uygun. Kızım olsa koyardım
Karla ve Nora isimlerini ben de çok beğendim koymayı düşündüm. Karla'ya zor söylenir dediler, Nora'ya da teyzesi kötü dedi moralimi bozdu öyle vazgeçtim ama ikisi de bence çok güzel.Bende kızımın ismini Arven Nora koymayı düşünüyorum
Benim aşırı dökülüyor. Hani güzelleşecekti? Kel kalmazsam iyidirKızlar ya benim saçlarım çok kötü oldu hamilelikten heralde diye düşünüyorum. Zaten kabarıktı ama şuan başedemiyorum asla yıkayıp çıkılacak gibi değil kupkuru semsert. Hamilelikte saçlar güzelleşir diyorlardı. Sizlerde durum nasıl
Ay valla ben de anlamadımBenim aşırı dökülüyor. Hani güzelleşecekti? Kel kalmazsam iyidir
Benim görümcemin kızı var iki yaşında. Ondan bir çok şey gelecek muhtemelen. Ben daha bir şey almadım ama o hala olma hevesi ile yeni şeyler de alıyorBiz de herseyi kendimiz aliyoruzakranlarimizin bebeleri nerdeyse üniye gidecek:) az olsun temiz olsun yeter bizlere yeter ki bebeklerimizle saglikla gelsin
Aynen Teo şeklinde söylenir karnımı Teo diye seve seve çok alıştım başka da isim beğenmedik erkeğe çok zor isim bulmakCok guzel bir isim bence Teo diye de kisaltiverirsiniz
Yani tabi canım inanışlar adetler çok saçma geliyor mantığı yok hiçbir şekildeBen 2 kere kestirdim daha şimdiden kızımda da kestirmiştim . Cok gario inançlar var. Dogmadan yatağını yapma demişlerdi. Yine yaptım
İstirahet et kuzum kendini yorma ilaçlara devam et kahverengi için korkulucak bişey değil diyo doktorlar rahim genişlerken oluyormuş bazenMerhabalar bende 5 aylık gebeyim. İki gündür kahve rengi lekelenmelerim oluyor. Doktora gittim progestan verdi ama çok korkuyorum aynı durumu yaşayan var mı?
Tomris yeğenimin adı, çok severek sesleniyoruz kendisine kızım da AsyaBiz de Bir turlu isim bulamadik kizimiza. Turkce kokenli olsun istiyoruz. Onerisi olan var mi?
Bizim de 2. İsim Ali olacak klasik isimler çok güzel bence zamansızlarErkek ismi daha zormuş ay, galiba Ali olacak
Çok ilginç bir tarif haftan ileri ya canım belki büyüdükçe öyle hissediyorsudur bu haftalarda büyüme hızlı oluyor ya bebislerdeKızlar bebeğimin hareketleri bugün çok farklı, içimi ısırıyor gibi hissediyorum. Patlayacak gibi gerginlik hissediyorum içimde. Normal mi acaba bunlar?
Pıt pıt şeklindeydi ilk gebeligimde 16 saydı bunda ise 13 ten itibaren segirme gibi gidiklanma gibi hissetmeye başladım şimdi baya baya geriniyor sıpaO zaman da ağırlıktan gezemeyiz :)))) hayallerimde hoplaya zıplaya hamilelik geçirmek vardı tatile falan gidecektim yalan oldu
Bu arada bebişini hissedenler nasıl oluyor ilk hareketler ben hala hissetmiyorum
Evde kullanışlı olacağını sanmıyorum tatil kamp bağ bahçede kullanışlı olur çok fonksiyonluKızlar ya yorumlarda gördüm bebek uyutmak için kullanıyorlarmış. Evde odadan odaya geçişler için uygun olur mu sizce? Bebek arabasından daha geniş içi
kamp plaj arabası Modelleri, Fiyatları - Trendyol
kamp plaj arabası ve sevdiÄin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanyaları Trendyol'da!ty.gl
Zayifsan hissetmesi çok normal.ilk hareketini 16. Haftada hissettimm minik minik kelebek gibi ama su son 2 haftadir cok cok belli tekme atiyor anasina yanihatta bazen cok sert vuruyo ziplatiyo beni dun azcikk yavas ol diye uyardim bey efendiyiii annene oyle vurma diyee :)) benim disardan vurusu bile belli ediyor bazen esimde ilk defa hissetti dun elini koyunca
Tamamen hurafe canım.Kızlar bu hamileyken saç kestirilmez muhabbeti nedir ya bilginiz var mı saçımı kestiricem kim duysa aaaaaaa diyo
Teoman güzel isim tarihi kişiliklerin ismini koyarken yaptığı işlere, kişiliğine de dikkat etmek lazım bu sebeple Mete yi çok seviyorumUmay, almila, tomris, asena,Gökçe(n), birce, aybike bunlar geldi aklıma
Erkeğe çok zor gerçekten biz de Teoman koyacağız eşim başka hiçbir ismi kabul etmiyor
Valla kuzum benim de öyle oldu ilk gebelikte çok güzeldi saçlarım. Yaklaşık 1 2 yıldır saçlarımın kalitesinde ciddi değişiklik var gebelikle düzelir diye umuyordum ama ne yazikki düzelmedi. Saçlarım sert çalı gibi oldu taranmiyor ki gerçekten dümdüz akışkan bir saçım vardı önceden.ne yapsam kalıcı düzelme saglayamadimKızlar ya benim saçlarım çok kötü oldu hamilelikten heralde diye düşünüyorum. Zaten kabarıktı ama şuan başedemiyorum asla yıkayıp çıkılacak gibi değil kupkuru semsert. Hamilelikte saçlar güzelleşir diyorlardı. Sizlerde durum nasıl
Al benden de o kadar canım dökülme de cabasıİlk hamileligimde nasıl gurlestiyse bunda bir o kadar dökülüyorbirde emzirirken dökülüyor normalde, o zaman kel kalicam diye korkuyorum
Ben de kestirdim canım yatak mevsuzu bence biraz psikolojik olarak, sonuçta risk hep var ya sonradan üzülmemek için öyle denildigini düşünüyorumBen 2 kere kestirdim daha şimdiden kızımda da kestirmiştim . Cok gario inançlar var. Dogmadan yatağını yapma demişlerdi. Yine yaptım
Hadi gözün aydın canım.Kizlar hastayim diye acilden doktora gittim kadin dogum da muayene oldum.anasi hasta ama bizim oglan fıkır fıkır hareket ediyodu haftasida 1 hafta ileriden gidiyodu Cok şükür bebis iyidi bende rahatladim
Mete ismini eşim yeğenine koymuş çok kızıyorum zaten insan düşünür ileride kendi çocuğuma koyarım diye susarTomris yeğenimin adı, çok severek sesleniyoruz kendisine kızım da Asya
2. Kız olursa diye birsuru alternatif düşündük ama kızımda sindigi gibi sinmemisti hiçbiri içime. Aklımıza gelenler Name,Maysa, Umay (kızım istiyordu),Itır, Arya(eşim istiyordu)...
Bizim de 2. İsim Ali olacak klasik isimler çok güzel bence zamansızlar
Çok ilginç bir tarif haftan ileri ya canım belki büyüdükçe öyle hissediyorsudur bu haftalarda büyüme hızlı oluyor ya bebislerde
Pıt pıt şeklindeydi ilk gebeligimde 16 saydı bunda ise 13 ten itibaren segirme gibi gidiklanma gibi hissetmeye başladım şimdi baya baya geriniyor sıpa
Evde kullanışlı olacağını sanmıyorum tatil kamp bağ bahçede kullanışlı olur çok fonksiyonlu
Zayifsan hissetmesi çok normal.
Tamamen hurafe canım.
Teoman güzel isim tarihi kişiliklerin ismini koyarken yaptığı işlere, kişiliğine de dikkat etmek lazım bu sebeple Mete yi çok seviyorum
Valla kuzum benim de öyle oldu ilk gebelikte çok güzeldi saçlarım. Yaklaşık 1 2 yıldır saçlarımın kalitesinde ciddi değişiklik var gebelikle düzelir diye umuyordum ama ne yazikki düzelmedi. Saçlarım sert çalı gibi oldu taranmiyor ki gerçekten dümdüz akışkan bir saçım vardı önceden.ne yapsam kalıcı düzelme saglayamadim
Al benden de o kadar canım dökülme de cabası
Ben de kestirdim canım yatak mevsuzu bence biraz psikolojik olarak, sonuçta risk hep var ya sonradan üzülmemek için öyle denildigini düşünüyorum
Hadi gözün aydın canım.
hzlsel B beyhude58 U uzaklardaki kızlar öğretmensiniz sanırım branşlar ne arada kaçırdığım arkadaşlar da var. Ben de öğretmenim ama çalışmıyorum. Bu yıl sınava niyet ettim bakalım
Kullanıyorum canım kızımda kullanmamistim saçlarım çok iyiydi bu kızımda kullanıyorum ters teptiEvet dökülme varmış bir de. Benim daha dökülme olmadı ama aşırı kuru. Multivitamin kullanıyor musun
Ay ne güzel canım senin adına sevindim. Benim normalde de gürdü şimdi aslan yelesi gibi oluyorum banyodan çıkınca felaketbirşey yapmam lazım
Çok ilginç olmuş gerçekten. Valla bu hamilelik garip birşey. Kullanıyorum ben de kullanmasak ne olurmuşuzKullanıyorum canım kızımda kullanmamistim saçlarım çok iyiydi bu kızımda kullanıyorum ters teptibizim burda sular çok kireçli, geldiğimizden beri saçlarım bir yola girmemisti zaten ondan sanırım ama doğum sonrası iyice korkutuyor beni sen kullanıyor musun multivitamin
Ben öğretmenim ama normal memur olarak atandım cnm inşallah sanada nasip etsin rabbimTomris yeğenimin adı, çok severek sesleniyoruz kendisine kızım da Asya
2. Kız olursa diye birsuru alternatif düşündük ama kızımda sindigi gibi sinmemisti hiçbiri içime. Aklımıza gelenler Name,Maysa, Umay (kızım istiyordu),Itır, Arya(eşim istiyordu)...
Bizim de 2. İsim Ali olacak klasik isimler çok güzel bence zamansızlar
Çok ilginç bir tarif haftan ileri ya canım belki büyüdükçe öyle hissediyorsudur bu haftalarda büyüme hızlı oluyor ya bebislerde
Pıt pıt şeklindeydi ilk gebeligimde 16 saydı bunda ise 13 ten itibaren segirme gibi gidiklanma gibi hissetmeye başladım şimdi baya baya geriniyor sıpa
Evde kullanışlı olacağını sanmıyorum tatil kamp bağ bahçede kullanışlı olur çok fonksiyonlu
Zayifsan hissetmesi çok normal.
Tamamen hurafe canım.
Teoman güzel isim tarihi kişiliklerin ismini koyarken yaptığı işlere, kişiliğine de dikkat etmek lazım bu sebeple Mete yi çok seviyorum
Valla kuzum benim de öyle oldu ilk gebelikte çok güzeldi saçlarım. Yaklaşık 1 2 yıldır saçlarımın kalitesinde ciddi değişiklik var gebelikle düzelir diye umuyordum ama ne yazikki düzelmedi. Saçlarım sert çalı gibi oldu taranmiyor ki gerçekten dümdüz akışkan bir saçım vardı önceden.ne yapsam kalıcı düzelme saglayamadim
Al benden de o kadar canım dökülme de cabası
Ben de kestirdim canım yatak mevsuzu bence biraz psikolojik olarak, sonuçta risk hep var ya sonradan üzülmemek için öyle denildigini düşünüyorum
Hadi gözün aydın canım.
hzlsel B beyhude58 U uzaklardaki kızlar öğretmensiniz sanırım branşlar ne arada kaçırdığım arkadaşlar da var. Ben de öğretmenim ama çalışmıyorum. Bu yıl sınava niyet ettim bakalım
İdrar yolu enfeksiyonu var kanama o yüzden oluyor dedi doktorum. Çalışıyorum..o yüzden sıkıntı yaşıyorum dinlenme konusundaİstirahet et kuzum kendini yorma ilaçlara devam et kahverengi için korkulucak bişey değil diyo doktorlar rahim genişlerken oluyormuş bazen
Ultrasona girdin mi kanama alanı var mı bakıldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?