- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.981
Erken değil canım bence yurt dışında yaşasaydık erken derdim ama bi haftada beğendiğim yatağa tam 1000 tl zam geldi. Şu an stoğu biten her şey zamlı gelecek. Ben de bebek arabası puset beşik ana kucağı büyük şeyleri aldım hep oda yapmayacağım o yüzden alacak başka bu tarz bi şeyim yok. Bu ay çok harcama yaptık öbür ay da daha küçük parçalara geçeceğiz.kızlar biz haftasonu bebek odasını aldık, biraz erken davrandık belki ama fiyatlar yerinde durmuyor sürekli güncelleniyor, erkenden alan var mı benim gibi?
Ülkede nakit tutmak yerine tuvalet kağıdına bile yatırım yapılabilirErken değil canım bence yurt dışında yaşasaydık erken derdim ama bi haftada beğendiğim yatağa tam 1000 tl zam geldi. Şu an stoğu biten her şey zamlı gelecek. Ben de bebek arabası puset beşik ana kucağı büyük şeyleri aldım hep oda yapmayacağım o yüzden alacak başka bu tarz bi şeyim yok. Bu ay çok harcama yaptık öbür ay da daha küçük parçalara geçeceğiz.
Dikilecek uyku seti vs puset örtüsü alt açma gibi şeyleri de annem dikecek. fazla para hatcamadan inşallah tamamlamayı umut ediyorum
Bu arada Bahçeşehir de oturuyorum Mahmutbey gişelerden tatile gidenler (3 gün sonraolsun karantina bitti de birşey olmasın sizlere yine de) site içindeyim haber versin çay molası noktası olurum canım sıkılıyor misafir de çok severim.
Ne tatlısın yaBu arada Bahçeşehir de oturuyorum Mahmutbey gişelerden tatile gidenler (3 gün sonraolsun karantina bitti de birşey olmasın sizlere yine de) site içindeyim haber versin çay molası noktası olurum canım sıkılıyor misafir de çok severim.
Yok aslında çok sevenim vardır. Çok arkadaşım da var. Eskiden çok çok fazlaydı. Bu süreçte eledim. Hayat kendini kullandırmayacak kadar kısaymışNe tatlısın yaçevrende pek değerin bilinmiyor ama sanırım . Eşinin akrabalar kendi akrabaların . Ama net onlar kaybediyor
Kolay gelsin.. Bebeğin sana güç versin ve bu yoğun günü birlikte atlatın..Ben şu an çok yorgun ve mutsuzum çok yoğun hastane
Ben de mitolojik isimleri seviyorumİsimler konuşulmuş. Ben de fikir isteyeyim ARES düşünüyoruz biz ama bazen aklımız karışıyor. Böyle yurtdışında da kullanabileceği isimler arayışındayız. Kızlarda çok seçenek var ama erkek çocuklarda yok. Sizin de bir fikrinizi alayım. Önerilere açığız
Valla öneriler varsa başka fikir alışverişi yapalım. Baya ortak düşüncedeyiz belli çünkü oğluma Ares ismi düşündüm kedim LeoBen de mitolojik isimleri seviyorumErkek olsaydi Ares, Atlas, Mars dusunmustum, ya da Leo. Ben 7 aylik halimle yurt disina tasinacagim icin hem burada hem orada benzer okunabilecek isimlere baktim.
Vajinal sızlama dediğiniz şey bende hep var hatta adet dönemlerimde de hep oluyorduKızlar merhaba karın ağrısı vajina sızlamasi oluyor bana sizde oldumu acaba normalmi
21+0 galibaYa kızlar şuan 16+5 im 17 Ağustosta kaç olacağım ya hesaplayamadım kafam karıştı
Nöbet tutmuyorum Allah'tansonradan okudum hemşireymişsiniz. Allah yardımcınız olsun. Nöbet falan da oluyor mu?
Bende yoktu yeni oldu karından vuruyor sanki vajinaya sanki bıçak saplnir gibi ağrı kısa süre sonra geciyorVajinal sızlama dediğiniz şey bende hep var hatta adet dönemlerimde de hep oluyordu
21+0 olarak hesapladım ama :)Ya kızlar şuan 16+5 im 17 Ağustosta kaç olacağım ya hesaplayamadım kafam karıştı
Günaydın,beni bugün kontrole çağırmışlardı hem tetanoz aşısı oldum hem de kan ve idrar tahlili verdim. 18. haftamdayımGünaydın . Herkese güzel bir hafta diliyorum. Sağlık ocağından tetenoz aşısı oldunuz mu kaçıncı haftada olunuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?