2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bu arada Bahçeşehir de oturuyorum Mahmutbey gişelerden tatile gidenler (3 gün sonra olsun karantina bitti de birşey olmasın sizlere yine de) site içindeyim haber versin çay molası noktası olurum canım sıkılıyor misafir de çok severim.

kızlar biz haftasonu bebek odasını aldık, biraz erken davrandık belki ama fiyatlar yerinde durmuyor sürekli güncelleniyor, erkenden alan var mı benim gibi?
Erken değil canım bence yurt dışında yaşasaydık erken derdim ama bi haftada beğendiğim yatağa tam 1000 tl zam geldi. Şu an stoğu biten her şey zamlı gelecek. Ben de bebek arabası puset beşik ana kucağı büyük şeyleri aldım hep oda yapmayacağım o yüzden alacak başka bu tarz bi şeyim yok. Bu ay çok harcama yaptık öbür ay da daha küçük parçalara geçeceğiz.
Dikilecek uyku seti vs puset örtüsü alt açma gibi şeyleri de annem dikecek. fazla para hatcamadan inşallah tamamlamayı umut ediyorum

Ülkede nakit tutmak yerine tuvalet kağıdına bile yatırım yapılabilir
Bende beşik ve bebek arabası vardı. Kızımın banyo seti falan da var. Alınacak bir giyim var bi de otomatik sallamalı anakucağı.

Biz yine evlendik barklandık bi işe tutunduk Allah yeni ev dizeceklere güç versin

Ne tatlısın ya çevrende pek değerin bilinmiyor ama sanırım . Eşinin akrabalar kendi akrabaların . Ama net onlar kaybediyor

Ne tatlısın ya çevrende pek değerin bilinmiyor ama sanırım . Eşinin akrabalar kendi akrabaların . Ama net onlar kaybediyor
Yok aslında çok sevenim vardır. Çok arkadaşım da var. Eskiden çok çok fazlaydı. Bu süreçte eledim. Hayat kendini kullandırmayacak kadar kısaymış ama aile konusunda evet çok şanslı değilim napalım insan çevresini seçiyor ailesini seçemiyor. Böyle kabulüm onlar da.

Ben de mitolojik isimleri seviyorum Erkek olsaydi Ares, Atlas, Mars dusunmustum, ya da Leo. Ben 7 aylik halimle yurt disina tasinacagim icin hem burada hem orada benzer okunabilecek isimlere baktim.

Ya kızlar şuan 16+5 im 17 Ağustosta kaç olacağım ya hesaplayamadım kafam karıştı

kızlar normal tırnak makası ile o dönen törpü gibi makaslar arasında fark var mı hangilerinden almak lazım

Ben de mitolojik isimleri seviyorum Erkek olsaydi Ares, Atlas, Mars dusunmustum, ya da Leo. Ben 7 aylik halimle yurt disina tasinacagim icin hem burada hem orada benzer okunabilecek isimlere baktim.
Valla öneriler varsa başka fikir alışverişi yapalım. Baya ortak düşüncedeyiz belli çünkü oğluma Ares ismi düşündüm kedim Leo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…