2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Demir bende de kabızlık yaptı o yüzden arada bir alıyorum canım mecburen biraz ara veriyorum . Sabahları kuru üzüm yiyorum onun yerine inşallah faydası oluyordur Dr a gidince sorucam ama bende napiym diye

Canım ben 2 doktora gidiyorum ikisi de 21 gibi yaptır dediler bende ağustosun başında gidicem o yüzden ilk oğlumda da öyle gitmiştim her şeyini net görmüşlerdi
Yaa iyi bari teşekkür ederim bilgi için radyolojici arkadaşım 22 hatta 23ü beklesen bile olur bebek her gün büyüyor daha iyi bakılır dedi. 23ü beklemem de 22de yaptırırım. Şimdi yeni doktorum olcağı için önce muayeneye gidip o mu yönlendircek perinatoloğa yoksa kendisi mi bakıyor ? Hiç bişey bilmiyorum ya

ben gece torba şeklinde uyku tulumlarından giydiriyorum, dışarı çıkarken de ilk kış peluş alt üst takım yada peluş tulumlar giydirip battaniyeye sarıyorum. İkinci kışında astronot tulum alırım.

hayırlı olsun yeni eviniz, yeni düzeniniz canm. Beni detaylı için 19.haftada çağırdı doktorum. Ama burada arkadaşları genelde 20.haftadan sonra çağırmışlar. Bence 20. hafta ideal. Zaten 18-23.haftalar arası yapılabiliyormuş.

park yatak daha uygun olur ve uzun süre kullanırsınız bence. Hem uyumak hem de oyun oynamak için kullanır.

Teşekkür ederim güzel dileklerin için haftaya gideyim en iyisi o zaman ben

Dün şu uyku tulumunu almıştım. Hem 2.5 tog baya kalın hem de organik diyor. Fiyatı epey uygun. Kargo gelsin beğenirsem sizinle de paylaşırım yorumları. Düşünen olursa diye

Ben de Göksu'ya yakın sayılırımAnkara'da olanlar müsait olursanız biz de görüşebiliriz
görüşelim valla :) ben haftaiçi çalıştığım ve pazar günü de kızımın kursları olduğu için sadece cumartesi uygun oluyorum. size de uyan bir gün buluşabiliriz.

Kızlar selam bir sorum olacak size sağlık ocağı bana tetenoz için yarına gün verdi ama kaçta söylemedi yani randevu saatim yok. Acaba illa sabah mi gitmek lazım kan alımları vs de sabah oluyor ama yaptıran varsa bilgisi olan var mı? Şirkete gidecektim normalde de öğleden sonra gidebilir miyim diye düşünüyorum ama riske de atmayayim diyorum. Aradım açmadı sağlık ocağı sağolsunlar

Bende Pazartesi gideceğim hemşire sabah gelmemi söyledi

3lü yaptırmam sanırım ya şeker yüklemesi yaptırırım sadece şeker yüklemesi en son kaç jaftalıkken oluyor acaba

Aynı durum bende de var. Bebişle gitmem gerekecek yerler olacak mecburen. Yani çok nadir aileme bırakabilirim. Hevesli değiller çünkü öyle. Mecbur ona da bi stajyer maaşı bağlıycam

Beni de 19 da çağırdı. 19+1 de gideceğim hatta randevumu öyle aldım.

Doktorlar kendileri yönlendiriyor devlette olursa. Bizim burada tek bir devlet hastanesi yapıyor o yüzden perinatolojiye sıra bulmak mümkün değil mecbur özele gidicem o yüzden. Hem özelde daha ayrıntılı daha uzun bakıyorlar

Kızlar aranızda tatile giden/gidecek olan/ denize giren var mı? Ben 2 gündür az az denize giriyorum inşallah bilinen bir sakıncası yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…