- 7 Eylül 2020
- 510
- 540
- 23
- 39
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.281
Demir bende de kabızlık yaptı o yüzden arada bir alıyorum canım mecburen biraz ara veriyorum . Sabahları kuru üzüm yiyorum onun yerine inşallah faydası oluyordur Dr a gidince sorucam ama bende napiym diyekizlar iyi aksamlar, demir ilaci kullanmaya basladigimdan beri kabizlik tavan yapti. Yani afedersiniz en fazla 2.gun cikiyorum tuvalete ama cok zorluyor beni. İlk hamileligimde hiç çıkamıyordum o yüzden doktor surup vermişti duphalac diye. Şimdi ki doktorum da yazdı ama sormayi unuttum çok zorlaninca içsem mı yoksa belli bir süre çıkmayınca mı içsem diye. Kullananlar varsa nasıl kullaniyorsunuz
Yaa iyi bari teşekkür ederim bilgi içinCanım ben 2 doktora gidiyorum ikisi de 21 gibi yaptır dediler bende ağustosun başında gidicem o yüzdenilk oğlumda da öyle gitmiştim her şeyini net görmüşlerdi
ben gece torba şeklinde uyku tulumlarından giydiriyorum, dışarı çıkarken de ilk kış peluş alt üst takım yada peluş tulumlar giydirip battaniyeye sarıyorum. İkinci kışında astronot tulum alırım.Kızlar tamamen bilmediğim için soruyorum.Bebişler allah nasip ederse kışın doğacaklar. Biz bu bebekleri gece örtüyle mi örteceğiz uyku tulumu mu giydireceğiz? Nasıl yatırmamız gerekiyor
Bir de bu astronot montlar var ya onlardan alsak ilk üç ay kullanılıyor mu? Dışarı çıkarken falan. Yoksa gerekmez mi? Araştıran bilen ya da deneyimli anneler yazabilirler mi ona göre listemi düzenleyeceğim
hayırlı olsun yeni eviniz, yeni düzeniniz canm. Beni detaylı için 19.haftada çağırdı doktorum. Ama burada arkadaşları genelde 20.haftadan sonra çağırmışlar. Bence 20. hafta ideal. Zaten 18-23.haftalar arası yapılabiliyormuş.Tatlı anneler selamlar herkeseBayadır gruptan uzağım taşınma sürecindeyim il değişikliği vs. Baya zor oldu cevap yazamadım ama gece yatınca tüm mesajları okumaya çalıştım şimdi benim doktorum değişecek malum il değişikliği yaptığımız için eski doktorum bana bu hafta detaylıya girmemi söylemişti yarın tam 20. Hafta oluyoruz ama okuduğum duyduğum kadarıyla 22.haftada organlar vs. Daha net ve güzel görünüyormuş bebeği de bayadır göremedim bu hafta gitsem mi yoksa 2 hafta daha beklesem mi karar veremedim siz ne dersiniz ? Özele gideceğim için bu ayı tek muayene ücretiyle kapatmam çok iyi olcak baya masraftayız şuan diye ama mecbur kalırsak tabi gideceğim yapacak bişey yok canları sağolsun
park yatak daha uygun olur ve uzun süre kullanırsınız bence. Hem uyumak hem de oyun oynamak için kullanır.Kızlar benim de işim kendimin doğumda bi kaç ay gelmem ama sonrasında hergün bebişimle gelip gitmem gerekecek hep benimle olması gerekir işimin artık bi süre sonra başına geçmem lazım acaba iş yerime onun uyuması için nasıl bişey almalıyım
Teşekkür ederim güzel dileklerin içinhayırlı olsun yeni eviniz, yeni düzeniniz canm. Beni detaylı için 19.haftada çağırdı doktorum. Ama burada arkadaşları genelde 20.haftadan sonra çağırmışlar. Bence 20. hafta ideal. Zaten 18-23.haftalar arası yapılabiliyormuş.
Ben de Göksu'ya yakın sayılırımBen de göksuya çok yakın oturuyorum canım sürekli gittiğim yer olunca tahtalarından tanıdım
görüşelim valla :) ben haftaiçi çalıştığım ve pazar günü de kızımın kursları olduğu için sadece cumartesi uygun oluyorum. size de uyan bir gün buluşabiliriz.Ben de Göksu'ya yakın sayılırımAnkara'da olanlar müsait olursanız biz de görüşebiliriz
Ben de haftaici çalışıyorum ama haftasonu müsait bir zamanda görüşelim inşallahgörüşelim valla :) ben haftaiçi çalıştığım ve pazar günü de kızımın kursları olduğu için sadece cumartesi uygun oluyorum. size de uyan bir gün buluşabiliriz.
Bende Pazartesi gideceğim hemşire sabah gelmemi söylediKızlar selam bir sorum olacak size sağlık ocağı bana tetenoz için yarına gün verdi ama kaçta söylemedi yani randevu saatim yok. Acaba illa sabah mi gitmek lazım kan alımları vs de sabah oluyor ama yaptıran varsa bilgisi olan var mı? Şirkete gidecektim normalde de öğleden sonra gidebilir miyim diye düşünüyorum ama riske de atmayayim diyorum. Aradım açmadı sağlık ocağı sağolsunlar
3lü yaptırmam sanırım ya şeker yüklemesi yaptırırım sadece şeker yüklemesi en son kaç jaftalıkken oluyor acabaDetaylı ultrason önce sonra şeker yükleme ama 3lü test yaptıracaksan bu ara o da yapılır canım ben yaptırmadım 3lü
Lansinoh geçen sene 350 civarıydı ben o fiyatlarda kalmışımpuanı baya iyiymiş bakayım o zaman
Bende bundan alicam canim, cok rahat katlamasi filan ablamdada var aynisiHamilton Hamılton One Prime X1 Kabin Alüminyum Bebek Arabası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kızlar bende Hamilton x1 almayı düşünüyorum sizce nasıl fikri olan bar mı pusette takılıyor
Aynı durum bende de var. Bebişle gitmem gerekecek yerler olacak mecburen. Yani çok nadir aileme bırakabilirim. Hevesli değiller çünkü öyle. Mecbur ona da bi stajyer maaşı bağlıycamKızlar benim de işim kendimin doğumda bi kaç ay gelmem ama sonrasında hergün bebişimle gelip gitmem gerekecek hep benimle olması gerekir işimin artık bi süre sonra başına geçmem lazım acaba iş yerime onun uyuması için nasıl bişey almalıyım
Beni de 19 da çağırdı. 19+1 de gideceğim hatta randevumu öyle aldım.hayırlı olsun yeni eviniz, yeni düzeniniz canm. Beni detaylı için 19.haftada çağırdı doktorum. Ama burada arkadaşları genelde 20.haftadan sonra çağırmışlar. Bence 20. hafta ideal. Zaten 18-23.haftalar arası yapılabiliyormuş.
Doktorlar kendileri yönlendiriyor devlette olursa. Bizim burada tek bir devlet hastanesi yapıyor o yüzden perinatolojiye sıra bulmak mümkün değil mecbur özele gidicem o yüzden. Hem özelde daha ayrıntılı daha uzun bakıyorlarYaa iyi bari teşekkür ederim bilgi içinradyolojici arkadaşım 22 hatta 23ü beklesen bile olur bebek her gün büyüyor daha iyi bakılır dedi. 23ü beklemem de 22de yaptırırım. Şimdi yeni doktorum olcağı için önce muayeneye gidip o mu yönlendircek perinatoloğa yoksa kendisi mi bakıyor ? Hiç bişey bilmiyorum ya
Utanıyor çocukBugün cinsiyet için tekrar gittim ve doktor birtürlü göremiyor yabaya baktı göbegimi salladı falan bacaklarının alt kısmından bakıo ama erkek testisi göremedim dio kıza benzio sanki dio biz şimdilik kız diyelim dedi emin değilmiş ama ne olacak bu işin sonu
benim 19.hafta dediğim de 18+3 yani :) baya erken geldi bana da aslında. Bakalım göremezse tekrar çağırır zaten kendisi bakacak detaylıya.Beni de 19 da çağırdı. 19+1 de gideceğim hatta randevumu öyle aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?