2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Joie markanın arabası tam yatıyor ve hafif katlanıyor bundan düşünüyorum ben

Eklentiler

• joie-litetrax-E-bebek-arabasi-gray-flannel_5056080608945_01.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 50
Yaaa link verir misiniz? deneyimli bir anne olarak :) sağlıkla gelsin inşallah

Canım hiçbi zaman tam yatmıyosa bence kullanışlı değil çünkü yenidoğan dışında büyükler de yatmak istiyormuş az önce seritose dedi hiç kullnışlı değil o zaman senin bebeğin yazın 6 7 aylıkken illaki yatmak isteyecek
ocean extramag adı canım , bilemedim gündüzden içtim , bugün de gece deniyeyim bi . Git git bebişi de görmüş olursun :)
Ben 9. Haftadan beri magnezyum kullanıyorum hiç bacak ağrım olmadı alakası yoktur belki ama ben de hep geceleri kullanıyorum
ben kız 3,5 yaşında hala uyurken pusette tam yatar pozisyon istiyor valla :)
Haklısın tecrübe cok önemli o zaman tam yatmayan bebek arabalarını elemek lazım

Canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. 15 ağustosta detaylı randevum artık beklemek kaldı mecbur. İnşallah önemli birşey değildir.

Yaaa link verir misiniz? deneyimli bir anne olarak :) sağlıkla gelsin inşallah
amiiin inşallah :) Oğlumda o kadar gereksiz şey aldım ki bazılarını giyemeden büyüdü bile. Pijamalar montlar botlat hep gri 2. kız çok istiyordum diye öyle aldım :) aldığım zıbınları atayım tabi ki. Kazı kazan ya da indirimler çıkıyor direk baya uyguna geldi benim.

Bu konuda bir fikri olan var mı? Ne olduğuna dair bir bilgi bulamadım internette
benim bir fikrim yok ama AryaEvaninAnnesi nin yazdığına göre benim de bu tarz bir hikayem var diye yazmak istedim. Oğlumda plasentada sıkıntı vardı ve tek damar vardı diğer damar tıkalıydı. İlk duyunca ağlamıştım ama sonra kendime kızdım. Oğlum sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi sadece biraz minnak doğdu o kadar :) Yani hiç canını sıkma ciddi bişey olsa dr detaylıya kadar bekletmez bir perinatoloğa yönlendirirdi bence

Canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. 15 ağustosta detaylı randevum artık beklemek kaldı mecbur. İnşallah önemli birşey değildir.
Ayrıntılıya gitmeden de normal perinatologa gidebilirsin istersen. Yani perinatologlar sadece ayrıntılı yapmıyor. Benim komple takibim perinatolog. İçinde ciddi bir şüphe olduysa diye dedim

Arkadaşlar iş yerinde sandalyede rahat oturamıyorum koltuk çok sert geliyor belim ağrıyor iki hündür masa başı çalışan ve bh duruma çözüm bulan var mı

Arkadaşlar iş yerinde sandalyede rahat oturamıyorum koltuk çok sert geliyor belim ağrıyor iki hündür masa başı çalışan ve bh duruma çözüm bulan var mı
ben de masa başı çalışıyorum ayaklarımın altına çöp kovası aldım ters çevirdim sürekli uzatıyorum bacaklarımı. Sırt desteği ve minder kullanıyorum rahatım baya

Çok teşekkür ederim

Olabilir evet beni cezbeden kapanınca ufacık olması olmuştu aracımızın bagajı çok büyük değil ve biz sürekli seyahat ediyoruz bebekle nasıl olur bilemedim biraz daha araştıracağım ablamda pierrecardin kabinlerden var o da rahat baya

İlk defa duydum canım doktor ne dedi
Doktor bir şey demedi zaten kafamı o karıştırdı. Şuan bir şey yapamayız takip edeceğiz dedi. Ben de ilk defa duydum internetten araştırmaya çalıştım ama anlamıyorum terimlerden.
Haklısınız ama işte insan ister istemez üzülüyor endişe ediyor. İnşallah hepimizin bebekleri sağlıkla doğar
Ayrıntılıya gitmeden de normal perinatologa gidebilirsin istersen. Yani perinatologlar sadece ayrıntılı yapmıyor. Benim komple takibim perinatolog. İçinde ciddi bir şüphe olduysa diye dedim
Anladım çok teşekkür ederim bakacağım
İlk kez duydum umarım sana ve bebeğine bi rahatsızlık verecek bir şey değildir
İnşallah teşekkür ederim

Kızlar şu magnezyum hapını ne zaman içiyorsunuz , dün sabah içtim ama gece yine ayaklarım uyutmadı beni
Ben rahim kasılması için başladım doktorum günde 2 defa iç dedi sabah içtiğin yeterli olmayabilir canım ya hem sabah hem gece ya da sadece gece yatmadan 3 saat önce filan iç
Ben değil ama eşim söylemiş uyardım onu da söyleme diye söylemez inşallah bir daha
Ben de bundan sipariş ettim 344tl 20 tl kupon vardı. Uyduruk plastiğe de 3 ay sonra 600 tl vermeyim dedim
Acaba çekim gücü nasıl kullananlar memnun muymuş ben de bu markayla lansinoh arasında kaldım avent bir dünya para istiyor çünkü
Joie markanın arabası tam yatıyor ve hafif katlanıyor bundan düşünüyorum ben
Bu benim de hoşuma gitti ama küçük mü olur kullanım ömrü az mı olur acaba dedim gidip yerinde incelemek lazım ama güzel yanı puset takılabiliyor olması

Doktor bir şey demedi zaten kafamı o karıştırdı. Şuan bir şey yapamayız takip edeceğiz dedi. Ben de ilk defa duydum internetten araştırmaya çalıştım ama anlamıyorum terimlerden.
Ben de araştırdım anlayamadım bişey inşallah sağ salim kucağına alırsın canım yavrunu. Başka bi doktora daha görün istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…