- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.241
Canım bunun nir kaç sekmenti var bu x1 burda 9 bin ben 7500 buldum onu alacağımYa bundan arkadasım aldı canım baya memnun. Ama burda fiyatı baya fazla hatırladığım kadarıyla o çok daha uyguna almıştı geçen ay
Ben de bundan düşünüyorumJoie markanın arabası tam yatıyor ve hafif katlanıyor bundan düşünüyorum ben
Yaaa link verir misiniz? deneyimli bir anne olarak :) sağlıkla gelsin inşallahSelam kızlar, isimler konuşulmuş eşyalar alınmış :) hayırlı olsun herkese. Bizim bebişin ismini abisi koydu Duru olsun dedi biz de tamam dedik içimize sindi. Oğlumun adı Batu uyumlu oldu hatta. Alışverişi de abisinden büyük eşyaları hep var bi zıbın alacaktım lc waikikinin kazı kazan kampanyası varmış az önce 11 tane zıbın aldım kızıma çok heyecanlı sanki ilk gibi. Şükürler olsun bu duyguları yaşatana. Sağlıkla gelsin tüm bebekler inşallah :)
Canım hiçbi zaman tam yatmıyosa bence kullanışlı değil çünkü yenidoğan dışında büyükler de yatmak istiyormuş az önce5 bin tl bu haliyle. Bir de anakucağı alırsan buna adapte etmek için o da 3500. Ama ben ikinci ellerine baktım 1000-1500 arası var ki zaten anakucağı çok az bir süre kullanılıyor.
Tam yatmıyor canım. İnstagramda withbasak adlı kullanıcının öne çıkanlarında baya bi anlatmış arabayı oradan inceleyebilirsin.
Ben 9. Haftadan beri magnezyum kullanıyorum hiç bacak ağrım olmadı alakası yoktur belki ama ben de hep geceleri kullanıyorumocean extramag adı canım , bilemedim gündüzden içtim , bugün de gece deniyeyim bi . Git git bebişi de görmüş olursun :)
Haklısın tecrübe cok önemli o zaman tam yatmayan bebek arabalarını elemek lazımben kız 3,5 yaşında hala uyurken pusette tam yatar pozisyon istiyor valla :)
Canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. 15 ağustosta detaylı randevum artık beklemek kaldı mecbur. İnşallah önemli birşey değildir.Canım kızımda tıp makalelerine dalmıştım çok fazla. Journalagent diye bir makale sitesi var araştırma için orasını öneririm. Bütün olarak anlamazsan da tıbbi terimler sözlüğü ile karşılaştırabilirsin. Biraz baktığımda plesantada akım tıkanıklığı gibi gözüktü. ( Lakün için genelde tıkanıklık karşılığı gözüküyor) Belki minnak bi bebiş olur. Detaylıda muhakkak ayrıntılı bakacaklardır. İçinde şüphe kaldıysa perinatolog randevusu alıp gidebilirsin.
amiiin inşallah :) Oğlumda o kadar gereksiz şey aldım ki bazılarını giyemeden büyüdü bile. Pijamalar montlar botlat hep gri 2. kız çok istiyordum diye öyle aldım :) aldığım zıbınları atayım tabi ki. Kazı kazan ya da indirimler çıkıyor direk baya uyguna geldi benim.Yaaa link verir misiniz? deneyimli bir anne olarak :) sağlıkla gelsin inşallah
İlk defa duydum canım doktor ne dediBu konuda bir fikri olan var mı? Ne olduğuna dair bir bilgi bulamadım internette
benim bir fikrim yok amaBu konuda bir fikri olan var mı? Ne olduğuna dair bir bilgi bulamadım internette
Ayrıntılıya gitmeden de normal perinatologa gidebilirsin istersen. Yani perinatologlar sadece ayrıntılı yapmıyor. Benim komple takibim perinatolog. İçinde ciddi bir şüphe olduysa diye dedimCanım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. 15 ağustosta detaylı randevum artık beklemek kaldı mecbur. İnşallah önemli birşey değildir.
İlk kez duydum umarım sana ve bebeğine bi rahatsızlık verecek bir şey değildirBu konuda bir fikri olan var mı? Ne olduğuna dair bir bilgi bulamadım internette
ben de masa başı çalışıyorum ayaklarımın altına çöp kovası aldım ters çevirdim sürekli uzatıyorum bacaklarımı. Sırt desteği ve minder kullanıyorum rahatım bayaArkadaşlar iş yerinde sandalyede rahat oturamıyorum koltuk çok sert geliyor belim ağrıyor iki hündür masa başı çalışan ve bh duruma çözüm bulan var mı
Çok teşekkür ederimamiiin inşallah :) Oğlumda o kadar gereksiz şey aldım ki bazılarını giyemeden büyüdü bile. Pijamalar montlar botlat hep gri 2. kız çok istiyordum diye öyle aldım :) aldığım zıbınları atayım tabi ki. Kazı kazan ya da indirimler çıkıyor direk baya uyguna geldi benim.
Takım - LC WAIKIKI - 499,99 TL
LCW baby Ekru Bisiklet Yaka Uzun Kollu Pamuklu Kız Bebek Çıtçıtlı Body 3'lü size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S23971Z1-LRAwww.lcwaikiki.com Çıtçıtlı Body - LC WAIKIKI - 399,99 TL
LCW baby Lila Bisiklet Yaka Uzun Kollu Baskılı Pamuklu Kız Bebek Çıtçıtlı Body 2'li size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S20485Z1-R04www.lcwaikiki.com Çıtçıtlı Body - LC WAIKIKI - 119,99 TL
LCW ECO Mercan Bisiklet Yaka Uzun Kollu Baskılı Kız Bebek Çıtçıtlı Body size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S2G137Z1-RWFwww.lcwaikiki.com
Olabilir evet beni cezbeden kapanınca ufacık olması olmuştu aracımızın bagajı çok büyük değil ve biz sürekli seyahat ediyoruz bebekle nasıl olur bilemedim biraz daha araştıracağım ablamda pierrecardin kabinlerden var o da rahat bayaCanım hiçbi zaman tam yatmıyosa bence kullanışlı değil çünkü yenidoğan dışında büyükler de yatmak istiyormuş az önceseritose dedi hiç kullnışlı değil o zaman senin bebeğin yazın 6 7 aylıkken illaki yatmak isteyecek
Ben 9. Haftadan beri magnezyum kullanıyorum hiç bacak ağrım olmadı alakası yoktur belki ama ben de hep geceleri kullanıyorum
Haklısın tecrübe cok önemli o zaman tam yatmayan bebek arabalarını elemek lazım
ne demek :)Çok teşekkür ederim
Doktor bir şey demedi zaten kafamı o karıştırdı. Şuan bir şey yapamayız takip edeceğiz dedi. Ben de ilk defa duydum internetten araştırmaya çalıştım ama anlamıyorum terimlerden.İlk defa duydum canım doktor ne dedi
Haklısınız ama işte insan ister istemez üzülüyor endişe ediyor. İnşallah hepimizin bebekleri sağlıkla doğarbenim bir fikrim yok amaAryaEvaninAnnesi nin yazdığına göre benim de bu tarz bir hikayem var diye yazmak istedim. Oğlumda plasentada sıkıntı vardı ve tek damar vardı diğer damar tıkalıydı. İlk duyunca ağlamıştım ama sonra kendime kızdım. Oğlum sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi sadece biraz minnak doğdu o kadar :) Yani hiç canını sıkma ciddi bişey olsa dr detaylıya kadar bekletmez bir perinatoloğa yönlendirirdi bence
Anladım çok teşekkür ederim bakacağımAyrıntılıya gitmeden de normal perinatologa gidebilirsin istersen. Yani perinatologlar sadece ayrıntılı yapmıyor. Benim komple takibim perinatolog. İçinde ciddi bir şüphe olduysa diye dedim
İnşallah teşekkür ederimİlk kez duydum umarım sana ve bebeğine bi rahatsızlık verecek bir şey değildir
Ben rahim kasılması için başladım doktorum günde 2 defa iç dedi sabah içtiğin yeterli olmayabilir canım ya hem sabah hem gece ya da sadece gece yatmadan 3 saat önce filan içKızlar şu magnezyum hapını ne zaman içiyorsunuz , dün sabah içtim ama gece yine ayaklarım uyutmadı beni
Ben değil ama eşim söylemiş uyardım onu da söyleme diye söylemez inşallah bir dahaÖyle insanlara hicbiseyinizi söylemeyin bilmesinler öğreniyorlarsada başkasından öğrensinler ve kendilerine değer verilmediğini anlasinlar bende sinir oldum hayırlı olsun guzel günlerde kullanın de geç dimi ne moral bozuyosun
Acaba çekim gücü nasıl kullananlar memnun muymuş ben de bu markayla lansinoh arasında kaldım avent bir dünya para istiyor çünküBen de bundan sipariş ettim 344tl 20 tl kupon vardı. Uyduruk plastiğe de 3 ay sonra 600 tl vermeyim dedim
Bu benim de hoşuma gitti ama küçük mü olur kullanım ömrü az mı olur acaba dedim gidip yerinde incelemek lazım ama güzel yanı puset takılabiliyor olmasıJoie markanın arabası tam yatıyor ve hafif katlanıyor bundan düşünüyorum ben
Ben de araştırdım anlayamadım bişey inşallah sağ salim kucağına alırsın canım yavrunu. Başka bi doktora daha görün istersenDoktor bir şey demedi zaten kafamı o karıştırdı. Şuan bir şey yapamayız takip edeceğiz dedi. Ben de ilk defa duydum internetten araştırmaya çalıştım ama anlamıyorum terimlerden.
Tabureye ayaklarimi uzatarak oturuyorum canim ben oyle rahat oluyoArkadaşlar iş yerinde sandalyede rahat oturamıyorum koltuk çok sert geliyor belim ağrıyor iki hündür masa başı çalışan ve bh duruma çözüm bulan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?