- 25 Şubat 2016
- 7.725
- 12.844
- 248
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.261
Yaramaza bak göstermiyor bir türlü. Bir sonraki kontrol ne zaman onda kesinleşir belkiBugün cinsiyet için tekrar gittim ve doktor birtürlü göremiyor yabaya baktı göbegimi salladı falan bacaklarının alt kısmından bakıo ama erkek testisi göremedim dio kıza benzio sanki dio biz şimdilik kız diyelim dedi emin değilmiş ama ne olacak bu işin sonu
Vayyy nazlı kuzuşşşş vayBugün cinsiyet için tekrar gittim ve doktor birtürlü göremiyor yabaya baktı göbegimi salladı falan bacaklarının alt kısmından bakıo ama erkek testisi göremedim dio kıza benzio sanki dio biz şimdilik kız diyelim dedi emin değilmiş ama ne olacak bu işin sonu
Bir bakmışsın annesine sürpriz yapan erkek bebiş varmışBugün cinsiyet için tekrar gittim ve doktor birtürlü göremiyor yabaya baktı göbegimi salladı falan bacaklarının alt kısmından bakıo ama erkek testisi göremedim dio kıza benzio sanki dio biz şimdilik kız diyelim dedi emin değilmiş ama ne olacak bu işin sonu
Yaramaza bak göstermiyor bir türlü. Bir sonraki kontrol ne zaman onda kesinleşir belki
Vayyy nazlı kuzuşşşş vay
Bizim heyecanla beklediğimizi biliyor sanırım oda naz yaptıkça yapıoBir bakmışsın annesine sürpriz yapan erkek bebiş varmış
Canım yorumları çok iyiydi 4.8 puan ve 2 bin üzerinde değerlendirme vardı. O kadar para vermeye gerek yok diyenler hep yorumlardaydı valla. Lansinoh tekli olmuş 800 900 mecbur bunu aldımBen rahim kasılması için başladım doktorum günde 2 defa iç dedi sabah içtiğin yeterli olmayabilir canım ya hem sabah hem gece ya da sadece gece yatmadan 3 saat önce filan iç
Ben değil ama eşim söylemiş uyardım onu da söyleme diye söylemez inşallah bir daha
Acaba çekim gücü nasıl kullananlar memnun muymuş ben de bu markayla lansinoh arasında kaldım avent bir dünya para istiyor çünkü
Bu benim de hoşuma gitti ama küçük mü olur kullanım ömrü az mı olur acaba dedim gidip yerinde incelemek lazım ama güzel yanı puset takılabiliyor olması
Eviniz soğuk oluyorsa tulumlar iyi oluyor ama sıcak oluyorsa bebek yorganları yeterli oluyorKızlar tamamen bilmediğim için soruyorum.Bebişler allah nasip ederse kışın doğacaklar. Biz bu bebekleri gece örtüyle mi örteceğiz uyku tulumu mu giydireceğiz? Nasıl yatırmamız gerekiyor
Bir de bu astronot montlar var ya onlardan alsak ilk üç ay kullanılıyor mu? Dışarı çıkarken falan. Yoksa gerekmez mi? Araştıran bilen ya da deneyimli anneler yazabilirler mi ona göre listemi düzenleyeceğim
Amin, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.Ben de araştırdım anlayamadım bişey inşallah sağ salim kucağına alırsın canım yavrunu. Başka bi doktora daha görün istersen
Dışarı çok çıkacaksanız astronot montlar kurtarıcı oluyor, Kızım ağustosta doğmuştu ama Ardahan daydık o zaman, yengem vermişti markete giderken bile astronotu giydirdim ne beli açıldı mı derdi oldu ne üşüdü mü derdi oldu. Şimdi yenidoğan zamanı kışa denk gelecek ama dışarı çıkacak olursak yine astronot montu giydirir öyle çıkartırım. Portbebe de ilk zamanlar güzel koruyor, güzelce battaniyeye sarıp portbebeye de konabilir ama en fazla 2 2.5 ay kullanılırKızlar tamamen bilmediğim için soruyorum.Bebişler allah nasip ederse kışın doğacaklar. Biz bu bebekleri gece örtüyle mi örteceğiz uyku tulumu mu giydireceğiz? Nasıl yatırmamız gerekiyor
Bir de bu astronot montlar var ya onlardan alsak ilk üç ay kullanılıyor mu? Dışarı çıkarken falan. Yoksa gerekmez mi? Araştıran bilen ya da deneyimli anneler yazabilirler mi ona göre listemi düzenleyeceğim
Detaylı ultrason önce sonra şeker yükleme ama 3lü test yaptıracaksan bu ara o da yapılır canım ben yaptırmadım 3lüŞimdi önümüzde ney var şeker yüklemesi mi 3lü test mi ben evime gidince ona göre doktoruma gideyim burda özele gittim ikili sonucunada bakamıomuş onuda artık gidince sorarım ya
Lansinoh geçen sene 350 civarıydı ben o fiyatlarda kalmışımCanım yorumları çok iyiydi 4.8 puan ve 2 bin üzerinde değerlendirme vardı. O kadar para vermeye gerek yok diyenler hep yorumlardaydı valla. Lansinoh tekli olmuş 800 900 mecbur bunu aldım
Lansinoh kullandim memnun kaldım .Acaba çekim gücü nasıl kullananlar memnun muymuş ben de bu markayla lansinoh arasında kaldım avent bir dünya para
Canım ben 2 doktora gidiyorum ikisi de 21 gibi yaptır dediler bende ağustosun başında gidicem o yüzdenTatlı anneler selamlar herkeseBayadır gruptan uzağım taşınma sürecindeyim il değişikliği vs. Baya zor oldu cevap yazamadım ama gece yatınca tüm mesajları okumaya çalıştım şimdi benim doktorum değişecek malum il değişikliği yaptığımız için eski doktorum bana bu hafta detaylıya girmemi söylemişti yarın tam 20. Hafta oluyoruz ama okuduğum duyduğum kadarıyla 22.haftada organlar vs. Daha net ve güzel görünüyormuş bebeği de bayadır göremedim bu hafta gitsem mi yoksa 2 hafta daha beklesem mi karar veremedim siz ne dersiniz ? Özele gideceğim için bu ayı tek muayene ücretiyle kapatmam çok iyi olcak baya masraftayız şuan diye ama mecbur kalırsak tabi gideceğim yapacak bişey yok canları sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?