2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bugün cinsiyet için tekrar gittim ve doktor birtürlü göremiyor ya baya baktı göbegimi salladı falan bacaklarının alt kısmından bakıo ama erkek testisi göremedim dio kıza benzio sanki dio biz şimdilik kız diyelim dedi emin değilmiş ama ne olacak bu işin sonu

Yaramaza bak göstermiyor bir türlü. Bir sonraki kontrol ne zaman onda kesinleşir belki

Vayyy nazlı kuzuşşşş vay

Bir bakmışsın annesine sürpriz yapan erkek bebiş varmış

Şimdi önümüzde ney var şeker yüklemesi mi 3lü test mi ben evime gidince ona göre doktoruma gideyim burda özele gittim ikili sonucunada bakamıomuş onuda artık gidince sorarım ya

Şimdi önümüzde ney var şeker yüklemesi mi 3lü test mi ben evime gidince ona göre doktoruma gideyim burda özele gittim ikili sonucunada bakamıomuş onuda artık gidince sorarım ya

Yaramaza bak göstermiyor bir türlü. Bir sonraki kontrol ne zaman onda kesinleşir belki

Vayyy nazlı kuzuşşşş vay

Bir bakmışsın annesine sürpriz yapan erkek bebiş varmış
Bizim heyecanla beklediğimizi biliyor sanırım oda naz yaptıkça yapıo
Erkek bebiş pekde sanmıorum canım ya yiğidin malı meydandadır olsa gösterirdi sanırım biara baya bişeyler gördüm aha dedim erkek ama doktor da görürdü herlde

Canım yorumları çok iyiydi 4.8 puan ve 2 bin üzerinde değerlendirme vardı. O kadar para vermeye gerek yok diyenler hep yorumlardaydı valla. Lansinoh tekli olmuş 800 900 mecbur bunu aldım

Kızlar tamamen bilmediğim için soruyorum.Bebişler allah nasip ederse kışın doğacaklar. Biz bu bebekleri gece örtüyle mi örteceğiz uyku tulumu mu giydireceğiz? Nasıl yatırmamız gerekiyor

Bir de bu astronot montlar var ya onlardan alsak ilk üç ay kullanılıyor mu? Dışarı çıkarken falan. Yoksa gerekmez mi? Araştıran bilen ya da deneyimli anneler yazabilirler mi ona göre listemi düzenleyeceğim

Eviniz soğuk oluyorsa tulumlar iyi oluyor ama sıcak oluyorsa bebek yorganları yeterli oluyor

Dışarı çok çıkacaksanız astronot montlar kurtarıcı oluyor, Kızım ağustosta doğmuştu ama Ardahan daydık o zaman, yengem vermişti markete giderken bile astronotu giydirdim ne beli açıldı mı derdi oldu ne üşüdü mü derdi oldu. Şimdi yenidoğan zamanı kışa denk gelecek ama dışarı çıkacak olursak yine astronot montu giydirir öyle çıkartırım. Portbebe de ilk zamanlar güzel koruyor, güzelce battaniyeye sarıp portbebeye de konabilir ama en fazla 2 2.5 ay kullanılır

Detaylı ultrason önce sonra şeker yükleme ama 3lü test yaptıracaksan bu ara o da yapılır canım ben yaptırmadım 3lü
Canım yorumları çok iyiydi 4.8 puan ve 2 bin üzerinde değerlendirme vardı. O kadar para vermeye gerek yok diyenler hep yorumlardaydı valla. Lansinoh tekli olmuş 800 900 mecbur bunu aldım
Lansinoh geçen sene 350 civarıydı ben o fiyatlarda kalmışım puanı baya iyiymiş bakayım o zaman

Tatlı anneler selamlar herkese Bayadır gruptan uzağım taşınma sürecindeyim il değişikliği vs. Baya zor oldu cevap yazamadım ama gece yatınca tüm mesajları okumaya çalıştım şimdi benim doktorum değişecek malum il değişikliği yaptığımız için eski doktorum bana bu hafta detaylıya girmemi söylemişti yarın tam 20. Hafta oluyoruz ama okuduğum duyduğum kadarıyla 22.haftada organlar vs. Daha net ve güzel görünüyormuş bebeği de bayadır göremedim bu hafta gitsem mi yoksa 2 hafta daha beklesem mi karar veremedim siz ne dersiniz ? Özele gideceğim için bu ayı tek muayene ücretiyle kapatmam çok iyi olcak baya masraftayız şuan diye ama mecbur kalırsak tabi gideceğim yapacak bişey yok canları sağolsun

Canım ben 2 doktora gidiyorum ikisi de 21 gibi yaptır dediler bende ağustosun başında gidicem o yüzden ilk oğlumda da öyle gitmiştim her şeyini net görmüşlerdi

Kızlar benim de işim kendimin doğumda bi kaç ay gelmem ama sonrasında hergün bebişimle gelip gitmem gerekecek hep benimle olması gerekir işimin artık bi süre sonra başına geçmem lazım acaba iş yerime onun uyuması için nasıl bişey almalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…