- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.821
Benim Mehmet Şükrü bey irfan beyden randevu bulamayınca ona almıştım yine memnunum şükürDarısı başıma inşallahalttam muayene etti mi, Bu arada normal dr kim? Benim irfan bey
Çok sevindim geçmiş olsun, vajinal mı baktı rahim ağzına yoksa karından mıKızlar çıktım kontrolden oğlanda hiç sorun yok. Bel ağrım da benim fizyolojik durumumdanmış. Rahim ağzını da ölçtü 43mm. Erken doğum riskin yok için rahat etsin dedi. Bebek de 270 Gr olmuş. Gelişimi de güzel dedi. Çok şükür. Deniz için izin verdi. Plesantası aşağıda olanlar ile serviks kısalığı olanları denizi önermiyorum dedi.
Ayrıntılı ultrasonu da 11 ağustosa erteledik
Vajinal baktı. 2 randevuda bir bakıyor. Ayrıntılı da yine bakacakmış.Çok sevindim geçmiş olsun, vajinal mı baktı rahim ağzına yoksa karından mı
Cevap verme şekillerine uyuz oluyorum. Gerçekten bilinçli yaptıklarını düşünüyorum artıkBen devlet ve özele karışık gidiyorum devlette sordum dedin uzunluk nasıl ikiz ya bi sorun olmasın erken doğum falan . Bana ne dese beğenirsin ikizler zaten erken doğar çok büyük ihtimalle dedi ve bakmadı ben şok . Şimdi özele gidince sorucam yine ve vaktinde doğan ikiz de çok inş hepimizin bebeleri tam zamanında güzelce dogar
Süper maaşallahKızlar çıktım kontrolden oğlanda hiç sorun yok. Bel ağrım da benim fizyolojik durumumdanmış. Rahim ağzını da ölçtü 43mm. Erken doğum riskin yok için rahat etsin dedi. Bebek de 270 Gr olmuş. Gelişimi de güzel dedi. Çok şükür. Deniz için izin verdi. Plesantası aşağıda olanlar ile serviks kısalığı olanları denizi önermiyorum dedi.
Ayrıntılı ultrasonu da 11 ağustosa erteledik
21. Hafta hala hissetmiyorum bu haftalarda hissetmeyen bir ben kaldım galibaKızlar 16. Haftada ilk gebelikte bebek hareketlerini hisseden var mı ?
Tatlı yiyip sırt üstü uzanmayı denesene21. Hafta hala hissetmiyorum bu haftalarda hissetmeyen bir ben kaldım galiba
Ben göbeğim büyüdüğünden beri psikolojik olarak yüzüstü yatamıyorum artıkKızlar bu arada yatış pozisyonunu sordum. Karnınız çok büyük değilse; ikiz gebelik değilse; suyunuz fazla değilse; bebeği besleyen damarlarda akım yavaşlığı yoksa nasıl rahat hissedersen öyle yat. Hiç fark etmez. En fazla sırt üstü yatınca tansiyonun düşer dedi.
Doktor işte farketmez dedi sırt üstü de yatabilirsin dediBen göbeğim büyüdüğünden beri psikolojik olarak yüzüstü yatamıyorum artık6.ayda da sırt üstünü kaybedeceğiz bakalım geri kalan aylar nasıl geçecek
6.aydan sonra da mı? 6.aydan sonra tehlikeli yatmayın diyorlar. Doktorun şimdi için demiştirDoktor işte farketmez dedi sırt üstü de yatabilirsin dediikizler baskı yapar damara suyun fazla olsa baskı yapar karnın çok büyükse baskı yapar normalde uyuyabildiğin gibi uyu dedi.
Yok yok özellikle sordum. Doğuma kadar uyu yeterki nasıl istersen yat. Aorta baskı yapacak durumlar belli öyle olunca derim dedi6.aydan sonra da mı? 6.aydan sonra tehlikeli yatmayın diyorlar. Doktorun şimdi için demiştir
Allah Allah şaşırdım doğrusu. Ben pimpirikli yatmam yine deYok yok özellikle sordum. Doğuma kadar uyu yeterki nasıl istersen yat. Aorta baskı yapacak durumlar belli öyle olunca derim dedi
Soğuk çarpmış olabilir miHanımlar merhaba. Dün geceden beri aşırı bir sırt ağrısı yaşıyorum. Ama öyle böyle değil yatakta dönerken mahvoluyorum oturduğum yerde bile ağrıyor. Eğilip doğrulamiyorum. Acaba ters bir hareket mi yaptım diyorum.
17. Hafta bitmek üzere. Normal mi acaba içim hiç rahat değil canım çok yanıyor
Olabilir aslında gün boyu cereyan yapsın diye kapılar pencereler hep açıktıSoğuk çarpmış olabilir mi
O bende de çok oluyor canım kasılmadan galibaKızlar bende sabah üst üste hapşırdım sol kasığım batıyor hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?