- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.061
Bu hafta çarşamba günü benim de detaylı usg randevum var. Heyecanla bekliyorum o günü. Sıcaklar beni de zorluyor. Ev işlerinde de kendim yapmayınca asla temizlenmiş hissetmiyordum, robot süpürgelere de mesafeliydim ama ev ve işi idare etmek için ben de robot süpürge falan düşünmeye başladımHaftaya detaylı usg ye gireceğim kızlarzaman çok hızlı geçiyor…çalışanlar nasıl gidiyor sıcaklarla birlikte iş ve ev işleri zorluyor vallahi beni
Bugün 21+0 hala hissettiğim bir şey yok. Kız çocukları geç belli eder kendini diye rahatlatmaya çalışıyorlar etraftakiler. Umarım daha fazla bekletmez kızlarımız.21. Hafta hala hissetmiyorum bu haftalarda hissetmeyen bir ben kaldım galiba
Aaa benim de yarın randevum 4lü tarama yapılacak 2 hafta sonra da detaylı. Çook güzel haberler alırız inşallahGünaydın herkese. İyi haftalar. Yine üzerimden tır geçti bu haftasonu da :) şimdi işe geldim de dinleniyorum. Umarım herkes iyidir. Yarın randevum var detaylı ultrason yapılacak merakla bekliyorum
Süper canım hayırlı olsun aslan gibi oğlanlar geliyor sağlıkla gelsinler inşallahKızlar Dr dan ciktim . Rahim ağzı uzunluğu 37mm dedi . Çok şükür diğer şeyler de normal. 170 gram 182 gram da ağırlıkları :)) cinsiyetleri de belli oldu 2 oğluş da benden
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah hepimz sağlıklı sıhhatli kavuşalım inşAaa benim de yarın randevum 4lü tarama yapılacak 2 hafta sonra da detaylı. Çook güzel haberler alırız inşallah
Süper canım hayırlı olsun aslan gibi oğlanlar geliyor sağlıkla gelsinler inşallah
Sağlıcakla gelsinler İnşallah canımÇok teşekkür ederim. Amin inşallah hepimz sağlıklı sıhhatli kavuşalım inş
Bacak aralarından çekilmiş ultrasyon var mı canım merak ettimÇok teşekkür ederim. Amin inşallah hepimz sağlıklı sıhhatli kavuşalım inş
Sağ ol canım duymuştum onu da bakayım yorumlarına halıyı toplamak mantıklıymış ama akımda bulunsunRoborock s5max canım çok memnunum
Benimki püsküllü halıma hiç takılmıyor. Halının üzerini moplamaması için hafif halıları kaldırıyorum ağırsada bikaç kere yerden toplar gibi doluyorum yüksek olduğu için giremiyo zaten öyle çözdüm. İsterseniz telefondan girilmez alan diye de işaretleyebilirsiniz ama onu hiç yapmadım
Yaaa müthiş hizmet bayıldım keşke bizde de olsa Alamanya bizi kıskanıyo
Ben kurutma makinası alacağım robot süpürgeden sonra ama airfryer kesinlikle listemdeBen de hamil kaldığımı öğrenir öğrenmez aldım robotu. Eşim robot aldığından beri süpürmüyor. Yalvar yakar süpürüyordu önceden de zaten ona yaradı
Bundan sonraki hedefim actifry dı ama onun da içi alüminyum kaplama zararlı diye okudum. Sizin önereceğiniz var mı
Ne zamandır istiyordum ama hep bir şeyler çıktı erteledim şimdi temizlik işi tamamen eşime kalınca benden daha heveslendi zaten çocuk olacak çalışıyorum yani gerçekten kolaylık olacakhzlsel ben de roborock s5 max kullanıyorum. Tam 2 yıl oldu alalı. Elim ayağım herşeyim o benim :) hele bebekli eve şartt
Hayır cinsiyet kısmını çekmemis pipileri bize göserdi ama ekrandanBacak aralarından çekilmiş ultrasyon var mı canım merak ettimbu tarz
Bende pipi görüntüsü var canım ama vajinal ultrasonla karından yok işine yarar mıBacak aralarından çekilmiş ultrasyon var mı canım merak ettimbu tarz
kurutma makinasını da 1,5 yıl önce aldım. Hepsini çocuktan sonra aldım yani :)) gerçekten hayat kurtarıyorlar. Airfryer biara düşünmüştük ama sonra dedik ki biz normalde de hiç kızartma falan yapmayız. Tavuk da pek yemiyoruz. Onda yapabileceğimiz şey çok kısıtlı diye vazgeçtik.Sağ ol canım duymuştum onu da bakayım yorumlarına halıyı toplamak mantıklıymış ama akımda bulunsun
Ben kurutma makinası alacağım robot süpürgeden sonra ama airfryer kesinlikle listemde
Ne zamandır istiyordum ama hep bir şeyler çıktı erteledim şimdi temizlik işi tamamen eşime kalınca benden daha heveslendi zaten çocuk olacak çalışıyorum yani gerçekten kolaylık olacak
canım benim oğluşumun var, kabak gibi meydandaBacak aralarından çekilmiş ultrasyon var mı canım merak ettimbu tarz
Evim 2+1 ve çamaşır kurutacak yerim bebekle beraber ortadan kalkacak o yüzden alacağım ama fiyatların bu kadar artacağını bilseydim önceden alırdımkurutma makinasını da 1,5 yıl önce aldım. Hepsini çocuktan sonra aldım yani :)) gerçekten hayat kurtarıyorlar. Airfryer biara düşünmüştük ama sonra dedik ki biz normalde de hiç kızartma falan yapmayız. Tavuk da pek yemiyoruz. Onda yapabileceğimiz şey çok kısıtlı diye vazgeçtik.
Airfryer bende var canım kayınvalidem almıştı hediye ama ayda yılda bir kullandım anca misafir gelince falan bana lazım olmamıştı çok mesela. Kurutma makinesini bende düşündüm ama bazı markalar ilerleyen zamanlarda çamaşırları yıpratıp yırtabiliyormuş o yüzden vazgeçmiştim benim evim bahçeli zaten bahçede kurutuyorum şimdilik. Bir tane de kullanmadığımız oda var kışın da çamaşırlıkla oraya asıyorum yağmur yağdığında falan o yüzden benim ihtiyacım çok olmadı. Bana çamaşır katlayıp yerleştiren bir makine lazım nefret ediyorum katlamaktanEvim 2+1 ve çamaşır kurutacak yerim bebekle beraber ortadan kalkacak o yüzden alacağım ama fiyatların bu kadar artacağını bilseydim önceden alırdımairfryer için çok emin değilim zate dediğin gibi kızartma çok yapmıyoruz onun için acele etmiyorum o yüzden var mı başka çocuktan sonra aldığın kurtarıcı dediğin bir ürün
Evet herşey aşırı arttı. Benim 1,5 yıl önce 3bine aldığım kırutma makinası şuan 8bin olmuş.Evim 2+1 ve çamaşır kurutacak yerim bebekle beraber ortadan kalkacak o yüzden alacağım ama fiyatların bu kadar artacağını bilseydim önceden alırdımairfryer için çok emin değilim zate dediğin gibi kızartma çok yapmıyoruz onun için acele etmiyorum o yüzden var mı başka çocuktan sonra aldığın kurtarıcı dediğin bir ürün
Ben grunding gdh 82 modelini aldım 2 hafta önce 6.300 TL ye aldım ısı pompalı 40 dk da falan kurutuyor. 8 kg kapasitesi var.Evim 2+1 ve çamaşır kurutacak yerim bebekle beraber ortadan kalkacak o yüzden alacağım ama fiyatların bu kadar artacağını bilseydim önceden alırdımairfryer için çok emin değilim zate dediğin gibi kızartma çok yapmıyoruz onun için acele etmiyorum o yüzden var mı başka çocuktan sonra aldığın kurtarıcı dediğin bir ürün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?