- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.041
Hiç korkma canım. Annelik öyle birşey ki ben tek başıma altını değiştiremem derken kendimi tıbbi bakımlarını yaparken buldum. Üstelik eşim annem falan bakamıyordu onun trakeostomisine (boğazındaki deliği) bense o hortumu çıkarıp temizleyip takıyordum. Annelik öyle bi geliyor ki sanki doğumla sana yükleme yapılıyor gibi ..Evet o konuda haklısın sessiz sakin olmalı ama İnan bebeğin altını değiştirmeyi bile bilmiyorum kendimi çok yabancı bir ortamda bulacağım alışma sürecinde annemin olması iyi olacak fakat tek başına kimse karışmadan sessiz sakin emzirmek çok mantıklı ben de öyle yapayım
Ihlas ben memnunumAklıma iyiden iyiye robot süpürge fikri yattı bugün yarın alacağım ama var mı marka model öneriniz
Ihlas kullanıyorum püsküllerden olabildiğince kaçıyorumHalıların üzerini de mopluyor gibi yorumlar okumuştum?
Bir de püsküllü halın var mı hiç? Püsküllü halıların üstüne çıkar mı takılmadan
Bazen eşim diyor bakamazsak kimseye geri alın da diyemeyizBen hastaneden çıkarken bakamazsam geri gelebilir miyim demiştimama cok garip bi anda baktım her şeyi yapıyorum. Ama yanında getir götürünü yapacak biri olması süper olur valla
Demek ki doğduğunda o duygu gerçekten yükleniyor insana nasıl bir duygu bilmiyorum ama inşallah yaşamak nasip olur bilmediğim için de korkutuyor beni tabi ama annelik güdüsüyle insan yavrusu için ne gerekiyorsa yapıyor anlaşılanHiç korkma canım. Annelik öyle birşey ki ben tek başıma altını değiştiremem derken kendimi tıbbi bakımlarını yaparken buldum. Üstelik eşim annem falan bakamıyordu onun trakeostomisine (boğazındaki deliği) bense o hortumu çıkarıp temizleyip takıyordum. Annelik öyle bi geliyor ki sanki doğumla sana yükleme yapılıyor gibi ..
Böyle içinde geziyormuş gibi tekmeden ziyade bi garip his gaz gibi değilKızlar bebeğin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz? Hamileliğin başından beri çok gaz olduğu için ayırt edemiyorum sanki, bişiler karnımda var evet ama
Yurtdışı yerleşikler devlet hastanelerinde acil hizmeti alabiliyor diye biliyorum. Özele gitmek sorun olmaz parayı ödediğin için ama devlet karmaşık olabilir. Bu sigortadan para alamanı sağlayan bir prosedür galiba.. Bulunduğun il sağlık müdürlüğü detaylı bilgi verebilir.. çünkü formların ekinde il sağlık müdürlüğü telefonları da oluyordu diye hatırlıyorum.Evet Bir aydir Turkiye’deyiz Ama dedigim gibi icim icimi yiyor :/ Bide ustune Corona gecirdim
İlk başta kayma gibiydi daha çok ama son 1 haftadır minik minik tık yapıyor tabi 2-3 gündür özellikle o kadar gazlıyım ki bana öyle geliyor olabilirKızlar bebeğin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz? Hamileliğin başından beri çok gaz olduğu için ayırt edemiyorum sanki, bişiler karnımda var evet ama
Dün babymallde 3500 TL idi alacaklar oradan bakabilirKızlar burda konusulan chicco 4in1 indirime girmiş galiba ihtiyacı olan baksın
Aa bu da mantıklı bir denerim bakalımBen sabah erken içip geri yatıyorum zaten saat başı uyandığım için sıkıntı olmuyor
Ben hiç hissetmedim hissetmedim dün baya tekme yumruk daldı kızım banaKızlar bebeğin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz? Hamileliğin başından beri çok gaz olduğu için ayırt edemiyorum sanki, bişiler karnımda var evet ama
Roborock s5max canım çok memnunumAklıma iyiden iyiye robot süpürge fikri yattı bugün yarın alacağım ama var mı marka model öneriniz
Benimki püsküllü halıma hiç takılmıyor. Halının üzerini moplamaması için hafif halıları kaldırıyorum ağırsada bikaç kere yerden toplar gibi doluyorum yüksek olduğu için giremiyo zaten öyle çözdüm. İsterseniz telefondan girilmez alan diye de işaretleyebilirsiniz ama onu hiç yapmadımHalıların üzerini de mopluyor gibi yorumlar okumuştum?
Yaaa müthiş hizmet bayıldım keşke bizde de olsa Alamanya bizi kıskanıyoKocam da var beraber yikariz, bir de Burda devlet eve ebe gonderiyor günde 45 dk ona güveniyorum birazda
Bende Roborock S7 var. Halıyı otomatik algılayıp mopunu yükseltiyor, böylece halıyı moplamıyor. Kısa püsküllerde sorun yok ama biraz uzunsa takılır. Ben çok memnunum, temiz görünen evden bile nasıl bu kadar toz çıkabilir inanamıyorum her seferinde.Halıların üzerini de mopluyor gibi yorumlar okumuştum?
Ya 2 3 gündür baya baya hissetmeye başladım. Hatta gece hareket etti hafif elimi koydum kaydı gitti altından o kadar güzel hissedildi kiKızlar bebeğin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz? Hamileliğin başından beri çok gaz olduğu için ayırt edemiyorum sanki, bişiler karnımda var evet ama
valla ben ilk bebeğimde tekme atana kadar hareketlerini hissediyorum diyemedim. Ayırt etmek zor. Mesela şuan bende de garip hareketler oluyor ama kesinlikle bebektir diyemiyorum. İlk kızım 22.haftada 3 kere arka arkaya pıt pıt pıt yapmıştı. Anca o zaman hissediyorum demiştim.Kızlar bebeğin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz? Hamileliğin başından beri çok gaz olduğu için ayırt edemiyorum sanki, bişiler karnımda var evet ama
Roborock s5max canım çok memnunum
Benimki püsküllü halıma hiç takılmıyor. Halının üzerini moplamaması için hafif halıları kaldırıyorum ağırsada bikaç kere yerden toplar gibi doluyorum yüksek olduğu için giremiyo zaten öyle çözdüm. İsterseniz telefondan girilmez alan diye de işaretleyebilirsiniz ama onu hiç yapmadım
Yaaa müthiş hizmet bayıldım keşke bizde de olsa Alamanya bizi kıskanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?