2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben yeni kullandım çok gözlemlemedim eskitme olayını. Buruşuk çıkartmıyor benim aldığım modelde kırışık önleme var. Eşim işi nedeniyle hep gömlek giyiyor. Haftada en az 4 gömlek ütüsü var kırışık olsa benim için çok büyük sorundu ama tam tersi gayet güzel çıkartıyor normalde ben makine kırıştırıyor diye devir düşürürdm 1000 devirde yıkardım şimdi 1400 de yıkıyorum kurutma makinesi açıyor kırışıklığı. Tabi çok daha iyi markalar vardır ben orta segment aldım bütçe nedeniyle. (Grunding)
Bu arada ekstra gider istemiyor. Ben yatak odasında sıkıştıracağım bi köşeye. Çıkarıp katlamak kolay olsun diye.şimdilik atıl bi odam var orada.

Ben kurutma makinasını evlenirken paket içinde almıştım arçeliğin ilk modellerinden kışın hayat kurtarıyor çalışırken falan çok kolaylık şimdi yaz evdeyim diye asıyorum genelde bazı giysilerin rengi falan atıyor ama çokta takmıyorum benimle mi yaşlanıcak sanki bende robot süpürge istiyorum ama bu ekonomik durumda çok zor valla
Alanlara hayırlı olsun güle güle kullanın

Airfryer o zaman çok gerekli bir ürün değil anlaşılan hiç acele etmeyeyim evim Bahçeli olsa bahçeyi bırak kurutabileceğim büyük blr balkonum olsa almam ama İstanbul şartları mecburiyet biraz çamaşırları toplamak gerçekten zulüm ya bende hiç sevmiyorum

Hemen bakayım bu modele hoş ben alana kadar(2 ay sonra)10bin olur kesin evcil hayvanı olanlar için özellikle büyük ihtiyaç anneme de yeni aldık o da çok memnun bekoydu markası ama Grundig fiyatı daha uygunmuş

Bende Beko’nun en eski modellerinden vardı 2008 de almistim tasinirken anneme verdim buraya gelince yeniden Beko aldım, kotlari asarak kurutuyorum, baski olan tisortleri ters cevirip atiyorum, konu ile alakali bir sorun yasamadim, kurutmadan cikan nevresimlerden havlulardan bile fark ediliyor gercekten temizlendigi ve tozun gittigi. Iyi ki almisim diyorum

Hemen bakayım bu modele hoş ben alana kadar(2 ay sonra)10bin olur kesin evcil hayvanı olanlar için özellikle büyük ihtiyaç anneme de yeni aldık o da çok memnun bekoydu markası ama Grundig fiyatı daha uygunmuş
Ya evet yorumlara falan bakarak aldık eşimle. Bütçeyi çok aşmasın ısı pompası olsun bi de A++ olsun dedik. En uygun grundingdi zaten Arçelik Beko servisi gelip kuruyor

Kızlar bebeğin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz? Hamileliğin başından beri çok gaz olduğu için ayırt edemiyorum sanki, bişiler karnımda var evet ama
Bugün dürttüm benim kızı pek umudum yoktu ama sağ taraftan bir pırtlama oldu hemen göbeğim bile hareket etti biraz. Ben tabi şok oldum çok şaşırdım bana mı öyle geliyor derken bir de sol taraftan pırt... Sağlı sollu yumruk yedik kızdan ilk defa cevap verdi bana çok sevindim
Canım normalden bir tık daha kırışık oluyor sanki ya ama çok fazla değil yani makine kırışık çıkarıyor diyecek kadar değil bence ben bayadir kullanıyorum asla uğraşmam çamaşır asmak vs ile nefret ediyordum o yüzden evlenirken almıştık direkt

kuzum bende sana tam benim aldığım modeli tavsiye edecektim ama fiyatlar uçmuş , biz çocuk düşünmeye karar verdiğimizde kurutma makinesi işini halledelim demiştik ocak ayında 6 800 tl ye almıştık, şuan 10 bin tl olmuş yine de bakmak istersen model şu, Arçelik Çamaşır Kurutma Makinesi- 910 Km A++ 9 Kg, ben çok memnumum

kurutma makinasının su gideri olmadığı için yatak odasına, balkona falan bile koyabilirsin cnm. Çıkan kıyafetler de öyle çok kırışık çıkmıyor. Aksine bebek kıyafetleri dümdüz ve yumuşacık çıkıyor. Ayrıca havluları, ev kıyafetlerini falan da normalde ütülerdim ben, artık hiç ütülemiyorum. Sadece büyük parça çarşaf nevresim falan çok kırıştırıyor. Yıpranma bizim kıyafetlerde hiç olmadı. Ama özellikle iyi marka kıyafetlerde bir tık çekme olabiliyor. O nedenle değer verdiğimiz kıyafetleri kurutmaya atmıyorum. Çocuk kıyafetlerini de hep 1 beden büyük alıyorum. Hiç sorun olmuyor.

benim bebiş de kız ben de hissetmiyorum. Hatta bugün sırf bu yüzden doktora gittim normal dedi dr. Her şey yolundaymış çok şükür :)

Kızlar tetanoz aşısı kol ağrısı yapıyor yazmıştınız ne kadar sürüyor ağrısı günler sürmüyor değil mi. Yarın gidicem bende aşı olmaya pazara kadar kalmaz değil mi ağrısı

Bende aşıyı yaptığım gün hiç ağrı olmadı. Ertesi gün biraz ağrı oldu ama o da yok denecek kadar az

Ben geçen hafta perşembe tetanoz aşısı olmuştum. perşembe günü az ağrı oldu, cuma ve cumartesi orta derecede oldu ağrı.

Ya evet yorumlara falan bakarak aldık eşimle. Bütçeyi çok aşmasın ısı pompası olsun bi de A++ olsun dedik. En uygun grundingdi zaten Arçelik Beko servisi gelip kuruyor
Geçen sene Beko’nun 4bin civarı olan modeli şimdi 9 bin olmuş o kadar da vermek istemiyorum gerçekten senin kurutma makinasının yorumları iyiymiş ama şimdi robot süpürgeyi aldım inşallah ben alana kadar çok pahalanmaz
Ben de Beko’nun bakmıştım ama 9 bin olmuş 8 kg olan sadece 5-6 ayda inanılmaz artmış fiyatlar iyi yapmışsınız alarak gerçekten çok pişmanım almadığıma
İyi bari canım sağol cevabın için pazar gününe daha çok var ama sınava gircem ağrı kalır mı diye panik yapmıştım
KPSS mi canım şimdiden başarılar inşallah çok güzel geçer

Yaa , darısı başıma şöyle net bir hissedeyim artık

Tabi ki de haber veririm canım.Bu cuma gideceğim kısmetse.ÇOk heyecanlıyım ben de.İkinci gebeliğim ama heyecan dorukta valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…