- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.081
Ben yeni kullandım çok gözlemlemedim eskitme olayını. Buruşuk çıkartmıyor benim aldığım modelde kırışık önleme var. Eşim işi nedeniyle hep gömlek giyiyor. Haftada en az 4 gömlek ütüsü var kırışık olsa benim için çok büyük sorundu ama tam tersi gayet güzel çıkartıyor normalde ben makine kırıştırıyor diye devir düşürürdm 1000 devirde yıkardım şimdi 1400 de yıkıyorum kurutma makinesi açıyor kırışıklığı. Tabi çok daha iyi markalar vardır ben orta segment aldım bütçe nedeniyle. (Grunding)Ya kurutma makinesi çok lazım gerçekten benim de evimde onu koyacak uygun bi alan yok. Ama çok isterdim almak. Tüy toz topladığı için ekstra hoşuma gidiyor. Peki çıkan kıyafetler çok kırışık oluyor mu illaki ütü gerektiriyor mu? Bir de üniversitedeyken yurtta kullandığımız kurutma makinesi vardı kotlarımın falan rengini açmıştı kıyafetlerimi yıpratmıştı. Bu ne ile alakalı bilmiyorum böyle sorunlar oluyor mu
Airfryer o zaman çok gerekli bir ürün değil anlaşılan hiç acele etmeyeyim evim Bahçeli olsa bahçeyi bırak kurutabileceğim büyük blr balkonum olsa almam ama İstanbul şartları mecburiyet biraz çamaşırları toplamak gerçekten zulüm ya bende hiç sevmiyorumAirfryer bende var canım kayınvalidem almıştı hediye ama ayda yılda bir kullandım anca misafir gelince falan bana lazım olmamıştı çok mesela. Kurutma makinesini bende düşündüm ama bazı markalar ilerleyen zamanlarda çamaşırları yıpratıp yırtabiliyormuş o yüzden vazgeçmiştim benim evim bahçeli zaten bahçede kurutuyorum şimdilik. Bir tane de kullanmadığımız oda var kışın da çamaşırlıkla oraya asıyorum yağmur yağdığında falan o yüzden benim ihtiyacım çok olmadı. Bana çamaşır katlayıp yerleştiren bir makine lazım nefret ediyorum katlamaktan
Hemen bakayım bu modele hoş ben alana kadar(2 ay sonra)10bin olur kesinBen grunding gdh 82 modelini aldım 2 hafta önce 6.300 TL ye aldım ısı pompalı 40 dk da falan kurutuyor. 8 kg kapasitesi var.Toz falan çok iyi topluyor. Benim çamaşır makinem yıkama kurutma birdi kurmasını hiç kullanamadım.
Bende Beko’nun en eski modellerinden vardı 2008 de almistim tasinirken anneme verdim buraya gelince yeniden Beko aldım, kotlari asarak kurutuyorum, baski olan tisortleri ters cevirip atiyorum, konu ile alakali bir sorun yasamadim, kurutmadan cikan nevresimlerden havlulardan bile fark ediliyor gercekten temizlendigi ve tozun gittigi. Iyi ki almisim diyorumYa kurutma makinesi çok lazım gerçekten benim de evimde onu koyacak uygun bi alan yok. Ama çok isterdim almak. Tüy toz topladığı için ekstra hoşuma gidiyor. Peki çıkan kıyafetler çok kırışık oluyor mu illaki ütü gerektiriyor mu? Bir de üniversitedeyken yurtta kullandığımız kurutma makinesi vardı kotlarımın falan rengini açmıştı kıyafetlerimi yıpratmıştı. Bu ne ile alakalı bilmiyorum böyle sorunlar oluyor mu
Ya evet yorumlara falan bakarak aldık eşimle. Bütçeyi çok aşmasın ısı pompası olsun bi de A++ olsun dedik. En uygun grundingdi zaten Arçelik Beko servisi gelip kuruyorHemen bakayım bu modele hoş ben alana kadar(2 ay sonra)10bin olur kesinevcil hayvanı olanlar için özellikle büyük ihtiyaç anneme de yeni aldık o da çok memnun bekoydu markası ama Grundig fiyatı daha uygunmuş
Bugün dürttüm benim kızı pek umudum yoktu ama sağ taraftan bir pırtlama oldu hemen göbeğim bile hareket etti biraz. Ben tabi şok oldum çok şaşırdım bana mı öyle geliyor derken bir de sol taraftan pırt... Sağlı sollu yumruk yedik kızdanKızlar bebeğin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz? Hamileliğin başından beri çok gaz olduğu için ayırt edemiyorum sanki, bişiler karnımda var evet ama
Canım normalden bir tık daha kırışık oluyor sanki ya ama çok fazla değil yani makine kırışık çıkarıyor diyecek kadar değil bence ben bayadir kullanıyorum asla uğraşmam çamaşır asmak vs ile nefret ediyordum o yüzden evlenirken almıştık direktYa kurutma makinesi çok lazım gerçekten benim de evimde onu koyacak uygun bi alan yok. Ama çok isterdim almak. Tüy toz topladığı için ekstra hoşuma gidiyor. Peki çıkan kıyafetler çok kırışık oluyor mu illaki ütü gerektiriyor mu? Bir de üniversitedeyken yurtta kullandığımız kurutma makinesi vardı kotlarımın falan rengini açmıştı kıyafetlerimi yıpratmıştı. Bu ne ile alakalı bilmiyorum böyle sorunlar oluyor mu
kuzum bende sana tam benim aldığım modeli tavsiye edecektim ama fiyatlar uçmuşHemen bakayım bu modele hoş ben alana kadar(2 ay sonra)10bin olur kesinevcil hayvanı olanlar için özellikle büyük ihtiyaç anneme de yeni aldık o da çok memnun bekoydu markası ama Grundig fiyatı daha uygunmuş
kurutma makinasının su gideri olmadığı için yatak odasına, balkona falan bile koyabilirsin cnm. Çıkan kıyafetler de öyle çok kırışık çıkmıyor. Aksine bebek kıyafetleri dümdüz ve yumuşacık çıkıyor. Ayrıca havluları, ev kıyafetlerini falan da normalde ütülerdim ben, artık hiç ütülemiyorum. Sadece büyük parça çarşaf nevresim falan çok kırıştırıyor. Yıpranma bizim kıyafetlerde hiç olmadı. Ama özellikle iyi marka kıyafetlerde bir tık çekme olabiliyor. O nedenle değer verdiğimiz kıyafetleri kurutmaya atmıyorum. Çocuk kıyafetlerini de hep 1 beden büyük alıyorum. Hiç sorun olmuyor.Ya kurutma makinesi çok lazım gerçekten benim de evimde onu koyacak uygun bi alan yok. Ama çok isterdim almak. Tüy toz topladığı için ekstra hoşuma gidiyor. Peki çıkan kıyafetler çok kırışık oluyor mu illaki ütü gerektiriyor mu? Bir de üniversitedeyken yurtta kullandığımız kurutma makinesi vardı kotlarımın falan rengini açmıştı kıyafetlerimi yıpratmıştı. Bu ne ile alakalı bilmiyorum böyle sorunlar oluyor mu
benim bebiş de kız ben de hissetmiyorum. Hatta bugün sırf bu yüzden doktora gittim normal dedi dr. Her şey yolundaymış çok şükür :)Bu hafta çarşamba günü benim de detaylı usg randevum var. Heyecanla bekliyorum o günü. Sıcaklar beni de zorluyor. Ev işlerinde de kendim yapmayınca asla temizlenmiş hissetmiyordum, robot süpürgelere de mesafeliydim ama ev ve işi idare etmek için ben de robot süpürge falan düşünmeye başladım
Bugün 21+0 hala hissettiğim bir şey yok. Kız çocukları geç belli eder kendini diye rahatlatmaya çalışıyorlar etraftakiler. Umarım daha fazla bekletmez kızlarımız.
Bende aşıyı yaptığım gün hiç ağrı olmadı. Ertesi gün biraz ağrı oldu ama o da yok denecek kadar azKızlar tetanoz aşısı kol ağrısı yapıyor yazmıştınız ne kadar sürüyor ağrısı günler sürmüyor değil mi. Yarın gidicem bende aşı olmaya pazara kadar kalmaz değil mi ağrısı
Sağol canım oğlumda da yaptırmıştım ama hiç hatırlamıyorum ağrı oldu mu olmadı mı o yüzden sormak istedimBen de aşıyı yaptığım gün hiç ağrı olmadı. Ertesi gün biraz ağrı oldu ama o da yok denecek kadar az
Ben geçen hafta perşembe tetanoz aşısı olmuştum. perşembe günü az ağrı oldu, cuma ve cumartesi orta derecede oldu ağrı.Kızlar tetanoz aşısı kol ağrısı yapıyor yazmıştınız ne kadar sürüyor ağrısı günler sürmüyor değil mi. Yarın gidicem bende aşı olmaya pazara kadar kalmaz değil mi ağrısı
İyi bari canım sağol cevabın içinBen geçen hafta perşembe tetanoz aşısı olmuştum. perşembe günü az ağrı oldu, cuma ve cumartesi orta derecede oldu ağrı.
Geçen sene Beko’nun 4bin civarı olan modeli şimdi 9 bin olmuş o kadar da vermek istemiyorum gerçekten senin kurutma makinasının yorumları iyiymiş ama şimdi robot süpürgeyi aldım inşallah ben alana kadar çok pahalanmazYa evet yorumlara falan bakarak aldık eşimle. Bütçeyi çok aşmasın ısı pompası olsun bi de A++ olsun dedik. En uygun grundingdi zaten Arçelik Beko servisi gelip kuruyor
Ben de Beko’nun bakmıştım ama 9 bin olmuş 8 kg olan sadece 5-6 ayda inanılmaz artmış fiyatlar iyi yapmışsınız alarak gerçekten çok pişmanım almadığımakuzum bende sana tam benim aldığım modeli tavsiye edecektim ama fiyatlar uçmuş, biz çocuk düşünmeye karar verdiğimizde kurutma makinesi işini halledelim demiştik ocak ayında 6 800 tl ye almıştık, şuan 10 bin tl olmuş yine de bakmak istersen model şu, Arçelik Çamaşır Kurutma Makinesi- 910 Km A++ 9 Kg, ben çok memnumum
KPSS mi canım şimdiden başarılar inşallah çok güzel geçerİyi bari canım sağol cevabın içinpazar gününe daha çok var ama sınava gircem ağrı kalır mı diye panik yapmıştım
YaaBugün dürttüm benim kızı pek umudum yoktu ama sağ taraftan bir pırtlama oldu hemen göbeğim bile hareket etti biraz. Ben tabi şok oldum çok şaşırdım bana mı öyle geliyor derken bir de sol taraftan pırt... Sağlı sollu yumruk yedik kızdanilk defa cevap verdi bana çok sevindim
Canım normalden bir tık daha kırışık oluyor sanki ya ama çok fazla değil yani makine kırışık çıkarıyor diyecek kadar değil bence ben bayadir kullanıyorum asla uğraşmam çamaşır asmak vs ile nefret ediyordum o yüzden evlenirken almıştık direkt
Ben geçen sene hamile kalınca göğüs ucu kreminden almıştım evde duruyor hatta yorumları onun daha iyiydi diye hatırlıyorumEki Görüntüle 3102254 Eki Görüntüle 3102253 Kızlar şunlardan hangisi daha iyidir? Kavanoz olanda organik diyor daha mı iyidir acaba?
Tabi ki de haber veririm canım.Bu cuma gideceğim kısmetse.ÇOk heyecanlıyım ben de.İkinci gebeliğim ama heyecan dorukta valla :)Canım çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen hayırlısıyla uzar inşallah. rahim uzunluğuna alttan mı bakıyor nasıl oluyor benim daha hiç bakılmadı şimdi sen böyle diyince avaba doktorum mu ihmal etti diye korktum
Canım herkesinkini o yapıyor. Ama nedenini anlamadım. Doğum pakedi satın alırken de ayrıntılıyı kürşat hoca yapıyor dediler. Ben de perinatolog ya da radyolog sandım geçen merak edip hastane doktorlarına bakınca sadece kadın doğım doktoru yazdığını görünce biraz şaşırdım açıkçası. Yeterli olur mu acaba? Sen ayrıntılıya gittiğinde bana da yazar mısın nasıl yaptılar yeterli miydi kaç dk sürdü doktor iyi bakıyo mu vs
Benim de hiç bakılmadı merak ettim neden bakmadığına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?