- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.206
- 313
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.281
Canım başın sağ olsun çok üzüldümKontrolden çıktım çok tuhaf bi haldeyim
İkizlerden birini kaybettim Rabbim hayırlısını böyle nasip etti
İdrar yolu enfeksiyonu olmuş akıntı yeşile döndü tahlillerde de çıktı onun için verdi.Kanaman olsa zaten kan sulandırıcı alamazsın kanaman daha da artar.ne enfeksiyonun var canım antibiyotik ne için verdi?
Cok basin saolsun Allahim gerine kalan evladina upuzunnn ömrüler nasip etsinKontrolden çıktım çok tuhaf bi haldeyim
Teyzoşlar biz geldik
Yaaa teyzoşu teşekkür ederizBurnu guzel olacakbildigin bayagi yakisiklibisey bu Bebe 2. kivanc tatlitug geliyor
Teşekkür ederiz teyzoşumuz
Çok teşekkür ederim canımB beyazpapatya35 Subhanallahyavruşları böyle görünce duygulanıyorum çok, zerreden bir bebek haline geldiler. Bahtı güzel olsun maşallah teyzoşuma
Anladım canım geçmiş olsunİdrar yolu enfeksiyonu olmuş akıntı yeşile döndü tahlillerde de çıktı onun için verdi.
Başın sağolsun canım Allah diğerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Durumun nasıl iyi misin ?Kontrolden çıktım çok tuhaf bi haldeyim
Allah razı olsun hepinizden çok sağolsunBaşın sağolsun canım Allah diğerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Durumun nasıl iyi misin ?
Başın sağ olsun canım. Rabbim diğer kuzunun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kontrolden çıktım çok tuhaf bi haldeyim
Kendini üzme her şey Allahtan mutlaka bir sıkıntı vardı Kİ gelişmedi öyle düşünAllah razı olsun hepinizden çok sağolsun
Pek bilmiyorum tuhaf oldum tabii korkuyorum diğer bebeğede bi şey olursa diye bi sürü şey saydı böyle olabilir şöyle olabilir sakin ol ölen bebekle alakalı olabilir diye
Birebir gidiyorlardı 3 hafta önce herşey yolundaydı maşallah gelişimleri çok iyi demişti doktor şimdi biri 15. Haftada kesesi minicik kalmış diğeri 19. Haftada kocaman olmuş
Nedenini bilmemek çok kötü
karmakarışık oldum üzülüyorum tabi elimde değil ama bir bebeğim daha var kendimi çok yıpratmakda istemiyorum
Rabbim hayırlısını nasip etsin
Perinataloğa yönlendirdi oda 4 üne randevu verdi inş orda güzel haberler alırım onu bekliyorum şimdilik forumda aynı durumda olanlar var onları okuyorum moral olsun diye
Senin bir suçun yok. Sen çok güzel baktın ikisine de öncelikle ondan mı bundan mı diye düşünme olur mu ?Allah razı olsun hepinizden çok sağolsun
Pek bilmiyorum tuhaf oldum tabii korkuyorum diğer bebeğede bi şey olursa diye bi sürü şey saydı böyle olabilir şöyle olabilir sakin ol ölen bebekle alakalı olabilir diye
Birebir gidiyorlardı 3 hafta önce herşey yolundaydı maşallah gelişimleri çok iyi demişti doktor şimdi biri 15. Haftada kesesi minicik kalmış diğeri 19. Haftada kocaman olmuş
Nedenini bilmemek çok kötü
karmakarışık oldum üzülüyorum tabi elimde değil ama bir bebeğim daha var kendimi çok yıpratmakda istemiyorum
Rabbim hayırlısını nasip etsin
Perinataloğa yönlendirdi oda 4 üne randevu verdi inş orda güzel haberler alırım onu bekliyorum şimdilik forumda aynı durumda olanlar var onları okuyorum moral olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?