- 25 Kasım 2021
- 780
- 1.066
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.341
EvetGenelde 38. hafta gibi mi oluyor doğum?
Sezeryanda tabi .Genelde 38. hafta gibi mi oluyor doğum?
Teşekkür ederim canım. İnşaallah hepimiz zamanında sağlıklı doğumlar yaparız.
Aksilik olmazsa inşaallah normal istiyorum.Sezeryanda tabi .
Canım ben 80 giyiyordum dolgulu o sıkmaya başladığı için şimdi giymek için 85 aldım iyi rahat oldu. İleride daha büyüğü gerekir mi bilmiyorum tabi. Ben kaplı olanlardan aldım. Kapsız olanlar da var. Sen doğumdan sonra giymek için mi alacaksın şimdi giymek için mi?Canım kaç beden olacağını nasıl kestiryorsun ben de indirimden almak istiyorum ama bedeni kestiremiyorum
Benim ilki sezaryendi ondan günü erkene çektik. Yoksa ilk bebek olsa kalabilir hatta 41i bulabilirsinİkinizin de doğum yapacağı günden ortalama 10 gün öncesi görünüyor.
Benim aralığa kalmaz mı yani?
Normal olursa 41 i bile bulabilirTeşekkür ederim canım. İnşaallah hepimiz zamanında sağlıklı doğumlar yaparız.
Aksilik olmazsa inşaallah normal istiyorum.
Ben hepcyüz üstü yatıyorum sakıncalı mı acaba bu haftalardaGünaydınlarsıcaklardan uykuların yarım yamalak olduğu bu zamanda miniğim yatış pozisyonumdan da rahatsız olmaya başladı uykumda sağıma yatınca tekmeleriyle uyandırıyor beni 3 4 gündür yarın detaylı ultrasonumuz var çok ama çok heyecanlıyım. İnşallah güzel haberlerle çıkarız kontrolden
Değil diye yazmıştı doktora soran arkadaşlarımız, bende tam yan yatamıyorum zaten yarı yüzüstü gibi oluyor sanırım ondan sıkışıp uyandırıyor. Sola yatarken sıkıntı olmuyor ama sağda basıyor tekmeyiBen hepcyüz üstü yatıyorum sakıncalı mı acaba bu haftalarda
Kuzum yatış pozisyonu ile ilgili Kaan kocatepenin videosu varBen hepcyüz üstü yatıyorum sakıncalı mı acaba bu haftalarda
Günaydın canım ne yaşadıysan bilemiorum ama enerjini toplamış olman çok güzel Oğluşunada Maşşallah canımKızlar günaydınüzücü birkaç gün geçirdim ama full enerji motivasyonla geri döndüm bebişten sağlıktan önemlisi yok dimi tetanoz aşımı oldum ertesi gün biraz agrısı oldu, 3 Ağustos detaylı ultrason var heyecanla bekliyorum Oğluş da 400 gr olmuş dün kontrolüm vardı. Bizde durumlar böyle
ay nolur bana da enerji gönderin hiç enerjim yok vitaminlere de başladık ama ıhıhı gelmiyor enerji :)Kızlar günaydınüzücü birkaç gün geçirdim ama full enerji motivasyonla geri döndüm bebişten sağlıktan önemlisi yok dimi tetanoz aşımı oldum ertesi gün biraz agrısı oldu, 3 Ağustos detaylı ultrason var heyecanla bekliyorum Oğluş da 400 gr olmuş dün kontrolüm vardı. Bizde durumlar böyle
Canım emzirme sütyeni dedin ya doğumdan önce de kullanılıyor mu ben ondan doğumdan sonra diye düşündüm.Canım ben 80 giyiyordum dolgulu o sıkmaya başladığı için şimdi giymek için 85 aldım iyi rahat oldu. İleride daha büyüğü gerekir mi bilmiyorum tabi. Ben kaplı olanlardan aldım. Kapsız olanlar da var. Sen doğumdan sonra giymek için mi alacaksın şimdi giymek için mi?
Geçmiş olsun.. umarım doktorun dediği gibi olur ve 5. Aydan sonra kaybolur. Detaylı ultrasonda güzel şeyler duyarsın ve sağlıkla yoluna devam edersin umarım..Kızlarr merhaba.. Cumadan beri giremedim. Annem geldi detaylı temizlik yaptık çok şükür bitti. Cumartesi kontrolümüz vardı genel olarak her şey yolunda ancak beynin iki lobunda da koroid pleksus kisti var dedi 0,6 boyutunda. Daha önce burada yazan arkadaşlar olmuştu kulak aşinalığı olunca çok tedirgin olmadım. Doktor da 5.aydan sonra genelde kendiliğinden geçiyor dedi. Bunu yaşayan ve geçen var mı? Genelde düşünmemeye çalışıyorum çünkü :)
20 ağustosta da detaylımız var durumuna göre fetal dna isteyebilir doktor dedi. Bakalım hakkımızda hayırlısı.
Benim arkadaşımın gebeliğinde vardı.ozaman amniyosentez yaptılar bişey çıkmadı.fetal DNA okadar yaygın değildi.sonradan kayboldu.oğlu şimdi 5 yaşında canavar gibi.endişelenme canım.benim oğlumda da hamileyken kalpte delik vardı aklım çıkmıştı.doğduktan sonra kapanır dediler.doğumdan sonra biraz küçüldü 3 yaşında kontrole gittiğimizde de tamamen kapandı çok şükürKızlarr merhaba.. Cumadan beri giremedim. Annem geldi detaylı temizlik yaptık çok şükür bitti. Cumartesi kontrolümüz vardı genel olarak her şey yolunda ancak beynin iki lobunda da koroid pleksus kisti var dedi 0,6 boyutunda. Daha önce burada yazan arkadaşlar olmuştu kulak aşinalığı olunca çok tedirgin olmadım. Doktor da 5.aydan sonra genelde kendiliğinden geçiyor dedi. Bunu yaşayan ve geçen var mı? Genelde düşünmemeye çalışıyorum çünkü :)
20 ağustosta da detaylımız var durumuna göre fetal dna isteyebilir doktor dedi. Bakalım hakkımızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?