2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bugün bende iyi değilim kabuslar gördüm .Midem bulanıyor kasıklarda batma var idrar yolu enfeksiyonu var
İdrar yolları enfeksiyonu da zorluyordur ama Kabuslardan etkilenmişsindir canım. Bir kaç gün önce ben de saçma sapan rüyalar gördüm. Zaten bu ara her gece aksiyonlu geçiyor. 3 sezonluk dizi olur gördüklerim.

Sabah çok etkilenmiş bir şekilde kalktım. Şeker için insülin kullanıyorum. Doktorum da dozun yükselirse sorun yok ama düşerse mutlaka gelmelisin demişti. Şekerim de bu ara çok iyi gidiyor. Bir kaç haftadır dozum değişmedi ama hem dikkat ediyorum hem çok hareketliyim. Sabah kalktım neden benim dozum yükselmiyor, şekerim neden bu kadar iyi diye dolaşmaya başladım. Hatta daha manyakça bir şey söyleyeyim gittim hamburger yedim şekerim çıkacak mı diye. Tabiki de yükseldi üstümdeki olumsuz hava da ortadan kalktı

Doktor bana tam sağ ya da tam sola yat göbeğinin altına da yastık koy plasenta yorulmasın dedi.sırt üstü pozisyonda bebek büyüdükçe rahat edemez dedi.ama sürekli sağ ve sola yatamıyorum tabi altta kalan bacağım uzun süre sonra ağrımaya başlıyor mecbur sırt üstü de yatıyorum.birde dönerken yavaş yavaş dön dedi.daha şimdiden böyleysek ilerleyen haftalarda yandık

Geçmiş olsun.. umarım doktorun dediği gibi olur ve 5. Aydan sonra kaybolur. Detaylı ultrasonda güzel şeyler duyarsın ve sağlıkla yoluna devam edersin umarım..
Çok teşekkür ederim.
Bende kaybolacak gibi hissediyorum ve gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum ki kızım stresten etkilenmesin.
Çok teşekkür ederim.

Günaydın Kızlar,
Biraz zaman geçti topiğe giremedim bugün ayrıntılı ultrason randevum var çok heyecanlıyım bebişi canlı gibi göreceğim için.
Bende bulantı durumu bitti gibi ama mide yanması var bolca, bunu nasıl engelleyebilir birde bebiş alışverişine başladınız mı ben eylülde başlayacağım gibi :)

Bebek arabası alan var mı? Vallahi araştırmaktan beynim yandı. PAzartesi ebebek e gittim traveller çok ağır ve pahalı. Araba almasam mı diye dşünüyorum. Yengem de baston var kış içinde sadece puset mi alsam. Çok çıkmazdayım kafam allak bullak

Joie signature tourist aldım kabin boy hafif katlandığından yer kaplamıyor aparatı var isterseniz aparatıyla puset de takabiliyosunuz. 4.300 e aldık. Ama puset takılmasına gerek yok dersenüz ben bunu almasaydın pierre cardin vovo yu alacaktım 3700 dü sanırım. Baston tam yatıyorsa ve kullanmanız için verecekse o da güzel bi seçenek ama tam yatması önemli

Kızlar günaydın oğlum atesliydi o iyileşti benimd dünden beri boğazım açıyor başka birşey yok koronami geçiriyor bilmem en son ocakta geçirdim korona böyle oldubuzmu benim gibi

teşekkür ederim

Chico liteway plus pusetli olarak 2.elini letgodan buldum. Bu araba hakkında tecrübesi olan var mı?

Benim de detaylı ultrasonum yarın canım güzel haberler alalım inşallah
Kızlar günaydın oğlum atesliydi o iyileşti benimd dünden beri boğazım açıyor başka birşey yok koronami geçiriyor bilmem en son ocakta geçirdim korona böyle oldubuzmu benim gibi
Ocaktan bu yana neredeyse 8 ay olmuş tekrar geçiriyor olabilirsin malesef canım vakalar çok arttı. Hamileyken daha da dikkatli olmak lazım hemen gidip bir test yaptır bence ona göre vitamin vs alırsın

Ben ilk hamileliğimde maclaren tekno xt almıştım hafif pratik doğumdan itibaren kullanılabilir.bu bebeğime de aynısını kullanıcam.Herşey çok pahalılamış iyi ki satmamışım.anakucağı, gardolap birde anne yanı beşik alacağım sadece.birde kıyafet falan

Canım 16. Haftada cinsiyet öğrenmeye diye gittim bana da beyninde kist olduğunu söyledi doktorum. Çoğu gebede görülüyor zamanla geçebilir dedi. 17 ağustosta ayrıntılı ultrasonum var çok stresliyim ben de. Bununla ilgili konu açmıştım seni etiketliyim yazılanları oku bi nebze rahatlıyor insan ama yine de tedirginlik mevcut

Benim ilk aylardan beri yemek düzenim aynı gidiyor mide bulantısı vs yaşamadığımdan çok şükür. Ama bazen hamurişi kızartma fazla kaçıyor biraz yağlanma oldu gibi hissediyorum göbekte bacakta. Bundan sonra kontrol altına alınır mı bilmiyorum en azından yağ oranım artmasın doktorumla konuşacağım.

Evde vitaminlerim var alayım bari test yapsam daha stres olurum ben ins böyle geçer dikkat ediyorum ama çocuk evde olunca oyun oynuyor dışarda arkadaşlarıyla vs o getirdi ateslendi

Akıntım normal olarak beyazdı takip ediyordum ama yeşile dönmeye başladı araştırdım doktora gittim tahlil yaptırınca çıktı zaten enfeksiyon. Yanma olmadı sadece yeşil renkli hafif koku.

Akıntım normal olarak beyazdı takip ediyordum ama yeşile dönmeye başladı araştırdım doktora gittim tahlil yaptırınca çıktı zaten enfeksiyon. Yanma olmadı sadece yeşil renkli hafif koku.
Yeşil akıntı yoğun muydu peki?ben de takip ediyorum artış yok beyaz sarı karışık bi akıntım var daha çok beyaz ara ara da sarı olabiliyor

Ben 3 haftadır falan yüzüstü yatmıyorum. Bazı yerlerde 16.haftadan sonra yatmayın diyordu. Vücudum da istemiyor. Zaten kızım tekme atıp duruyor yüzüstü yatmama asla izin vermez sanırım en zoru sırt üstü yatamamak olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…