2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kendini üzme her şey Allahtan mutlaka bir sıkıntı vardı Kİ gelişmedi öyle düşün stres yapma Kİ diğerine yansımasın annesi Allah’ın izniyle sağlıkla doğar

Çok teşekkür ederim mesajlarınız için Allah razı olsun 4. Bebeğim kaybettiğim doğru tabir mi bilmiyorum ama takıntı oldu sanırım ister istemez bi sorun var bulamıyorum diye kendimi sorguluyorum bi süre kafamı dağıtıcam inş perinatalog güzel haberler verir
Rabbim karnımdakine ömür versin sağlık nasip etsin inş
hepimiz sağ salim kucağımıza alalım

İdrar yolu enfeksiyonu olmuş akıntı yeşile döndü tahlillerde de çıktı onun için verdi.
Enfeksiyonla ilgili başka şikayetin var mıydı?benim de akıntım arttı bu ara endişeleniyorum.arada sarı olarak da geliyor beyaz olarak da.internette akıntı normal diyor ama bilemedim.ağrım sızım yanmam falan yok ama arada sarı gelince endişelendim.normal mi acaba

Valla bende 3 kilo aldım canım ama sanki daha çok almış gibiyim şişmişim gibi. Oğlum geldi bugün baldır kısmım sarkmış biraz oynayıp oynayıp anne hamur gibisin dedi sinirimi bozdu

Kızlar ben hiç hamile gibi hissetmiyorum, hatta birkaç hafta önce bacağımın arasına yastık alma ihtiyacı hissediyordum artık onu istemiyorum birkaç gündür. Gaz hareketine benzettiğim ama bebe olduğunu düşündüğüm pıt pıt şeyler oluyordu o da olmuyor 2 gündür. Stres oldum of

Rahat ol bence hareketleri ara ara kayboluyor normal bu haftalarda

Umarım, 10 gün önce gittim randevuya iyiydi. Bir dahaki kontrol 10 gün sonra
Ay bende hep kendimi dinliyorum. Bugün hiç o damar atma gibi harekette hissetmedim. Yattım hadi oğlum hareket et diye bekliyorum. Annelik böyle bişey galiba galiba her an onu düşünüyoruz.

Ay bende hep kendimi dinliyorum. Bugün hiç o damar atma gibi harekette hissetmedim. Yattım hadi oğlum hareket et diye bekliyorum. Annelik böyle bişey galiba galiba her an onu düşünüyoruz.
Aha aynı ben oğluşum oğluşum diye dürtüyorum karnımı

Sakın stres olma aynı şeyi ben yaşadım biraz hareketleri hissettim sandım bayramdan bir süre önce sonra birkaç gün hiç bir şey yoktu hatta karnım boşmuş gibi geliyordu psikolojik olarak çok panik oldum. Kendi doktorumu da bulamadım arife günü başka doktora gitmiştim mecburen kimden randevu bulduysam en azından iyi olduğunu öğreneyim diye malum 10 gün tatil vardı zehir olurdu yoksa ama maşallah hiçbir şey yokmuş boşuna korkmuşum zaten henüz düzenli hissedemezmişiz. Doktor da çok normal karşıladı

Bende aynı hareketler durdu ben strers oldum

Bende bacaklar aynı yine popom yok ama bütün kiloyu göğüslerim ve göbeğim aldı sanırım en son 6 kilo almıştım ama artık takip edemiyorum açıkçası
bu haftalarda böyle olması doğal canım düzenli hissetmek için 23-24 haftaları bulur ilk hamileliğin sonuçta bende bazen kalkıyorum göbeğim inmiş acaba bir şey mi oldu diyorum ama akşam hemen göbeğim şişiyor arada da minik pıtlar hissediyorum ben tabi 1 hafta oluyor göreli cuma yine gideceğim ondan biraz daha rahatım

Ay evet hatırladım sende öyle bir şey olmuştu. Biraz daha rahatladım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…