2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım emzirme sütyeni dedin ya doğumdan önce de kullanılıyor mu ben ondan doğumdan sonra diye düşündüm.
Canım kendi sütyenlerim beni aşırı sıkmaya başladı. Emzirme sütyenleri çok rahat hafif o nedenle şimdi aldım ölçüm daha çok büyümezse doğumdan sonra da kullanırım.

Yeşil akıntı yoğun muydu peki?ben de takip ediyorum artış yok beyaz sarı karışık bi akıntım var daha çok beyaz ara ara da sarı olabiliyor
Benim sarı olmadı hiç beyazdan direkt açık yeşile geçti Bi yerde okumuştum bende akintiniz yeşile geçerse doktora gidiniz yazısını. hemen gittim tahlil yaptırdım ateşim falanda olunca enfeksiyon var dedim ama corona olmuşum. Sende takip et muhakkak önemli çünkü ne kadar temizligine dikkat etsende Bi şekilde oluyormuş bazı gebelerde enfeksiyon

Ben de hallettim bebek arabasını, bana birinden geldi valla on numara oldu aradan çıkmış oldu. Mima Xari. Aslında ben hafif bir şey istiyordum bu biraz büyük afili bir şey ama bedava olunca umurumda olmadı piyasa fiyatı yüksek baya

Bebek arabasında benim için en önemli şey kolay açılıp kapanabilir olması ve hafif olması.ben asansörsüz evde oturuyordum.bi elimde çocuk bir elimde bebek arabası çıkar indir çok yorucuydu özellikle hafif olmasını istemiştim birde yine bir elde bebek olunca açıp kapaması da kolay olmalıydı.doğru tercih yapmışım çok memnun kaldım.bebek arabasının gösterişine kanmayın kızlar işlevsel olsun bagaja sığsın pratik bişey olsun birde hemen kullanacaksanız doğumdan sonra kullanılabilir olanlara bakın.benim arkası yatıyordu yatırıp parka götürüyordum 2-3 aylıkken.yine avm de gezerken falan uyuyunca hemen arkasını yatırıyordum rahat uyuyordu.ayaklarının altındaki kısım da katlanabilirdi.uyuyunca açıyordum ayakları sallanmasın diye uyanınca katlıyordum.baya bi süre kullandı şimdi aynısını ikinci çocukta kullanacağım.içi de geniş olunca büyüse bile uzun yıllar kullandık

B
Benim yeşil sarı arası alıntım oluyordu bi enfeksiyon çıktı ama Dr bu kendi vucudunun ürettiği bi bakteri 50binden fazla olursa antibiyotik başlıyoruz seninki 20bin dedi ve bişey vermedi bu aralar kendiliğinden biraz düzelir gibi oldu ama

Nasıl anladı ne tahlili yaptı?

Hanımlar herkese iyi günler. Geçen hafta detaylı ultrasona girdim ve doktor mesanede büyüklük olduğunu söyledi. Bir hafta boyunca kaygı atakları geçirip bugün başka bir doktora gittim. Erkek bebeklerde normal olduğunu, çişlerini tuttukları zaman mesanenin büyük çıkabileceğini, eğer suyu iyiyse mesane büyüklüğünün dikkate alınmayacağını söyledi. Ola ki detaylı ultrasonda buna benzer bir şey duyarsanız hayatı kendinize dar etmeyin diye yazıyorum.

Ben hepcyüz üstü yatıyorum sakıncalı mı acaba bu haftalarda
Ben doktoruma sordum kızlar. 35 e kadar nasıl yatarsan yat. Sağ sol hiç farketmez. Rahme giden damarlarda sorun yoksa ya da bebeğin suyu fzla değilse nasıl yattığının bi önemi yok. Zaten vücudun en rahat yatış pozisyonunu sana bulacaktır dedi. Sadece rahim damarlarında tıkanıklık olan ya da iri çoğul gebeliği olanlara yatış pozisyonu öneririz çünkü onlarda damara baskı olur ama tek bebekte olmaz. Bu konuda içiniz rahat olsun dedi.

Kızlar günaydın oğlum atesliydi o iyileşti benimd dünden beri boğazım açıyor başka birşey yok koronami geçiriyor bilmem en son ocakta geçirdim korona böyle oldubuzmu benim gibi
Ben öyle oldum canım korona boğaz ağrısı ile. Sanki boğazım tahriş olmuş gbiydi. 2. Gün grip gibi döndü. Sonra 4. Gün geçti

1'de canım benim randevum, bakalım ne kadar sürecek ne diyecek doktor heyecanlıyım. Seninki kaçta?
10.30 da canım, devlete gidicem 50 dk gösteriyor iki randevu arası süreyi ama bakalım hayırlısı artık heyecandan uyuyabilirsen bu gece yarın yol falan derken saat çabuk gelir

10.30 da canım, devlete gidicem 50 dk gösteriyor iki randevu arası süreyi ama bakalım hayırlısı artık heyecandan uyuyabilirsen bu gece yarın yol falan derken saat çabuk gelir
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım benim de haftaya ama zaman geçmiyor bir türlü. İkili testim de risk oranı çıkmıştı o yüzden korkuyorum da detaylıya girmeye

Bende puset var diye ya baston ya kabin alacağım onun içinde acele etmiyorum açıkçası 4-5 aylıkken dışarı çıkarabileceğiz alırım bir ara dedim ama yengendeki bastonun tam yatar olması lazım değilse kendine tam yatar bir araba al bence

Hayırlı haberler alırsın inşallah canım benim de haftaya ama zaman geçmiyor bir türlü. İkili testim de risk oranı çıkmıştı o yüzden korkuyorum da detaylıya girmeye
Amin canım inşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alalım kontrollerimizde İkili testim benimde yüksek riskli çıkmıştı, fetal dna yaptırmıştık o yüzden, o temiz geldi çok şükür. İnşallah sende çok ama çok güzel haberler alırsın detaylıda

Evet halsizlik var biraz boğazım aynen tahriş olmuş gibi arada hapsiriyordum ateş olmaz ins sizde ateş olmadı dimi
37.4 oldu. 38 üstü ateş riskli dedi doktor. Bu yüzden ateşini kontrolde tutalım günde 4 taneye kadar parol alabilirsin dedi ben 2 gün günde 3 tane parol aldım. Ateşim parol alınca anında düştü.
Boğaz için enfeksiyon oluşumu var diye 1 kez antibiyotik aldım. Bir de burun spreyi kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…