2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kontrolden çıktım çok tuhaf bi haldeyim
İkizlerden birini kaybettim Rabbim hayırlısını böyle nasip et
Her şerde bi hayır vardır derler ya bunda da bi hayır vardır inşallah rabbim doğacak olana sağlık versin size ekstra ekstra huzur mutluluk getirsin başın sağolsun

Valla bende 3 kilo aldım canım ama sanki daha çok almış gibiyim şişmişim gibi. Oğlum geldi bugün baldır kısmım sarkmış biraz oynayıp oynayıp anne hamur gibisin dedi sinirimi bozdu

Bende aynı hareketler durdu ben strers oldum
Kızlar ben de 2 gündür hiç hissetmiyordum. Bugün kontrolüm vardı gayet iyiydi içiniz rahat olsun hatta sırtını dönmüş yüzünü göstermedi bi türlü. Uyuyordu bence sizinkiler de öyle uyuya uyuya büyüyo bebişler. Bi de bu haftalar daha sürekli hissetmek için çok erkenmiş doktorum da söyledi endişe etme hemen dedi

Bence benim kız uyumuyor belli saatler var o saatlerde sakin geri kalan zamanlarda muhtemelen amuda kalkıyor anne karnında hareketli olan doğunca da öyle olur derler doğduktan sonra uyumaz diye korkuyorum yoksa şikayetim yok

Kızlar üzerimde beyaz askılı vardı şimdi bi baktım sağ göğsümden bi sıvı gelmiş sarımsı bi leke olmuş olağan bi şey mi yaşayan oldu mu bunu?

Kızlar ebebekteki emzirme sütyenlerini tavsiye etmişti burada bir arkadaş. 2.ürüne %50 indirim var iç giyimde. Ben de aldım. İhtiyacınız olan bir şey varsa değerlendirin.
Canım kaç beden olacağını nasıl kestiryorsun ben de indirimden almak istiyorum ama bedeni kestiremiyorum

Kızlar üzerimde beyaz askılı vardı şimdi bi baktım sağ göğsümden bi sıvı gelmiş sarımsı bi leke olmuş olağan bi şey mi yaşayan oldu mu bunu?
Benim olmadı ama sıvı gelebilirmiş canım okumuştum bir yerlerde gelenler olmuş doğal bir durummuş

Valla bende 3 kilo aldım canım ama sanki daha çok almış gibiyim şişmişim gibi. Oğlum geldi bugün baldır kısmım sarkmış biraz oynayıp oynayıp anne hamur gibisin dedi sinirimi bozdu
Sen az almışsın bence ben 6-7 kilo aldım
Ben de her dr kontrolünde şoka giriyorum

Sen az almışsın bence ben 6-7 kilo aldım

Ben de her dr kontrolünde şoka giriyorum
İlk aylarda hiçbir şey yiyemiyordum ondan almadım şimdi de kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum ama bu ay daha yeni yeni başladım almaya canım. İlkinde 25 kilo almıştım o yüzden bunda almamak işime geliyor aslında senin de çok aşırı değil bence normal

Ben şimdi gördüm çok üzüldüm,inşallah diğer beb
Şimdi gördüm canım çok üzüldüm,inşallah diğer bebeğini sağlıkla kucagina alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…