- 6 Şubat 2022
- 1.520
- 2.917
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.321
Aa maşallah sağlıkla gelsin ama çok erken değil mi canım gün belirlemek için doktor mu verdi gününü yoksa sen mi istedin?02.12.2022 rezervasyon yaptırdım doğum içintabi ki her şey yolunda giderse inşallah
Sağol canım ben özellikle bu tarihi istedim dolmadın diye önceden yaptırmak istedimAa maşallah sağlıkla gelsin ama çok erken değil mi canım gün belirlemek için doktor mu verdi gününü yoksa sen mi istedin?
Ben doktoruma sormuştum 38-39 haftada olur dedi 23-30 Kasım arası olacak muhtemelen ama gün vermedi bir sorayım bende bakayım ne zaman verirmiş17 Mart 38+3 de sezaryene alacak
Her şerde bi hayır vardır derler ya bunda da bi hayır vardır inşallah rabbim doğacak olana sağlık versin size ekstra ekstra huzur mutluluk getirsin başın sağolsunKontrolden çıktım çok tuhaf bi haldeyim
İkizlerden birini kaybettim Rabbim hayırlısını böyle nasip et
Canım kaybın için çook üzüldüm başın sağolsun, bir bebeğim daha var hayata tutunanKontrolden çıktım çok tuhaf bi haldeyim
İkizlerden birini kaybettim Rabbim hayırlısını böyle nasip etti
Kızlar sanki ben çok kilo aldım gibiemin değilim görünüşümde aman aman bir farkım yok biraz bacaklarım falan kalınlaştı ama daha yolun yarısındayım son aylar napicam diye kara kara düşünmüyor değilim.
Valla bende 3 kilo aldım canım ama sanki daha çok almış gibiyim şişmişim gibi. Oğlum geldi bugün baldır kısmım sarkmış biraz oynayıp oynayıp anne hamur gibisin dedi sinirimi bozdu
Kızlar ben hiç hamile gibi hissetmiyorum, hatta birkaç hafta önce bacağımın arasına yastık alma ihtiyacı hissediyordum artık onu istemiyorum birkaç gündür. Gaz hareketine benzettiğim ama bebe olduğunu düşündüğüm pıt pıt şeyler oluyordu o da olmuyor 2 gündür. Stres oldum of
Kızlar ben de 2 gündür hiç hissetmiyordum. Bugün kontrolüm vardı gayet iyiydi içiniz rahat olsun hatta sırtını dönmüş yüzünü göstermedi bi türlü. UyuyorduBende aynı hareketler durdu ben strers oldum
Bence benim kız uyumuyorKızlar ben de 2 gündür hiç hissetmiyordum. Bugün kontrolüm vardı gayet iyiydi içiniz rahat olsun hatta sırtını dönmüş yüzünü göstermedi bi türlü. Uyuyordubence sizinkiler de öyle uyuya uyuya büyüyo bebişler. Bi de bu haftalar daha sürekli hissetmek için çok erkenmiş doktorum da söyledi endişe etme hemen dedi
Diğer yavrunu sağlıkla kucağına al inşallshKontrolden çıktım çok tuhaf bi haldeyim
İkizlerden birini kaybettim Rabbim hayırlısını böyle nasip etti
Canım kaç beden olacağını nasıl kestiryorsun ben de indirimden almak istiyorum ama bedeni kestiremiyorumKızlar ebebekteki emzirme sütyenlerini tavsiye etmişti burada bir arkadaş. 2.ürüne %50 indirim var iç giyimde. Ben de aldım. İhtiyacınız olan bir şey varsa değerlendirin.
Benim olmadı ama sıvı gelebilirmiş canım okumuştum bir yerlerde gelenler olmuş doğal bir durummuşKızlar üzerimde beyaz askılı vardı şimdi bi baktım sağ göğsümden bi sıvı gelmiş sarımsı bi leke olmuş olağan bi şey mi yaşayan oldu mu bunu?
Benimde oldu canım iç çamaşırı çıkardığım zaman oluyo genelde normal bir durummusKızlar üzerimde beyaz askılı vardı şimdi bi baktım sağ göğsümden bi sıvı gelmiş sarımsı bi leke olmuş olağan bi şey mi yaşayan oldu mu bunu?
Sen az almışsın bence ben 6-7 kilo aldımValla bende 3 kilo aldım canım ama sanki daha çok almış gibiyim şişmişim gibi. Oğlum geldi bugün baldır kısmım sarkmış biraz oynayıp oynayıp anne hamur gibisin dedi sinirimi bozdu
Ben de her dr kontrolünde şoka giriyorumBende bacaklar aynı yine popom yok ama bütün kiloyu göğüslerim ve göbeğim aldı sanırımen son 6 kilo almıştım ama artık takip edemiyorum açıkçası
bu haftalarda böyle olması doğal canım düzenli hissetmek için 23-24 haftaları bulur ilk hamileliğin sonuçta bende bazen kalkıyorum göbeğim inmiş acaba bir şey mi oldu diyorum ama akşam hemen göbeğim şişiyor arada da minik pıtlar hissediyorumben tabi 1 hafta oluyor göreli cuma yine gideceğim ondan biraz daha rahatım
İlk aylarda hiçbir şey yiyemiyordum ondan almadım şimdi de kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum ama bu ay daha yeni yeni başladım almaya canım. İlkinde 25 kilo almıştım o yüzden bunda almamak işime geliyor aslındaSen az almışsın bence ben 6-7 kilo aldım
Ben de her dr kontrolünde şoka giriyorum
Ben şimdi gördüm çok üzüldüm,inşallah diğer bebAllah razı olsun hepinizden çok sağolsun
Pek bilmiyorum tuhaf oldum tabii korkuyorum diğer bebeğede bi şey olursa diye bi sürü şey saydı böyle olabilir şöyle olabilir sakin ol ölen bebekle alakalı olabilir diye
Birebir gidiyorlardı 3 hafta önce herşey yolundaydı maşallah gelişimleri çok iyi demişti doktor şimdi biri 15. Haftada kesesi minicik kalmış diğeri 19. Haftada kocaman olmuş
Nedenini bilmemek çok kötü
karmakarışık oldum üzülüyorum tabi elimde değil ama bir bebeğim daha var kendimi çok yıpratmakda istemiyorum
Rabbim hayırlısını nasip etsin
Perinataloğa yönlendirdi oda 4 üne randevu verdi inş orda güzel haberler alırım onu bekliyorum şimdilik forumda aynı durumda olanlar var onları okuyorum moral olsun diye
Şimdi gördüm canım çok üzüldüm,inşallah diğer bebeğini sağlıkla kucagina alırsınAllah razı olsun hepinizden çok sağolsun
Pek bilmiyorum tuhaf oldum tabii korkuyorum diğer bebeğede bi şey olursa diye bi sürü şey saydı böyle olabilir şöyle olabilir sakin ol ölen bebekle alakalı olabilir diye
Birebir gidiyorlardı 3 hafta önce herşey yolundaydı maşallah gelişimleri çok iyi demişti doktor şimdi biri 15. Haftada kesesi minicik kalmış diğeri 19. Haftada kocaman olmuş
Nedenini bilmemek çok kötü
karmakarışık oldum üzülüyorum tabi elimde değil ama bir bebeğim daha var kendimi çok yıpratmakda istemiyorum
Rabbim hayırlısını nasip etsin
Perinataloğa yönlendirdi oda 4 üne randevu verdi inş orda güzel haberler alırım onu bekliyorum şimdilik forumda aynı durumda olanlar var onları okuyorum moral olsun diye
Benim olmadı ama sıvı gelebilirmiş canım okumuştum bir yerlerde gelenler olmuş doğal bir durummuş
İyi hadi içim rahatladı kızlarBenimde oldu canım iç çamaşırı çıkardığım zaman oluyo genelde normal bir durummus
02.12.2022 rezervasyon yaptırdım doğum içintabi ki her şey yolunda giderse inşallah
İkinizin de doğum yapacağı günden ortalama 10 gün öncesi görünüyor.Benim de 10.12 olarak belirledik ama değişebilir dedi doktor. İri olursa erken alırız bekletmeyiz dedi.
Sat 6 mart benim. Sanmıyorum seninki aralığa kalmazİkinizin de doğum yapacağı günden ortalama 10 gün öncesi görünüyor.
Benim aralığa kalmaz mı yani?
Genelde 38. hafta gibi mi oluyor doğum?Sat 6 mart benim. Sanmıyorum seninki aralığa kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?