2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gideceğim kızlar da halim kalmadı valla özel hastaneden başka çözüm yok resmen ya .. bakalım akşam acile giderim olmadı kendi kendime gidecek halim kalmadi çünkü
Geçmiş olsun bi tahlil yaptırır ilaç falan kullanırsınız en azından. Bazen beklemek hastalığın ilerlemesine göz yummak gibi geliyor bana

Geçmiş olsun bi tahlil yaptırır ilaç falan kullanırsınız en azından. Bazen beklemek hastalığın ilerlemesine göz yummak gibi geliyor bana
Evet kendi kadın doğum doktoruma söyledim hiç yorum yapmadı aile hekimi randevusuz alamam dedi bende artık en son acile gideceğim

Canım direk gittim umrunda olmadı randevusuz alamam diyor .
allah allah
burda saati önemsiz, o güne randevu alsak yetiyor. sistemde randevu görüyorsa saate bakmadan alıyor içeri.
gerçi burada kimse saatiyle gelmiyor muayeneye de.
çok çok şaşırdım.
çok geçmiş olsun akşam acile uğra bence de ilerlemesin hiç boşuna hastalığında :/

Geceleri uyuyamıyorum sabah 7.00 de ayaktayım sizinde uyku probleminiz var mı?
bazen oluyor ama ben genelde en ufak hareketli bi günün ardından, 2 gün yorgunluktan bitap düşmüş şekilde uyuyakalıyorum.
geceleri patlayacakmış gibi hisle uyandıran tuvalet seanslarım var kesintisiz uykuya hasret kaldım ben de :)

amaan tek tesellim eşim ile bebeğim bundan sonra.
ama bebeğim için eşimi bile yakarım acımam öyle bi gözü karalık fenalık geldi bana
insanlar için başka torundan daha kıymetsiz olabilir. bu onların sorunu.
bu benim bebemi daha kıymetsiz yapmıyor :))
yeteriz tabi çiçeğim onlar bi sağlıkla doğsun düzelicez inşallah :d

Bu arada saçlarını boyatan var mı? Benim beyazlar, akan saç rengim korkunç durumdalar
Bende boyatmadım rapunzel gibi oldum rahmetli anaannem aşılamış bize saçımıda kestiremiyorum organikle boyucaktım 6 ay oldu bekledim dedim 40 ı çıkınca yaptırcam mevlütde boyalı olur saçlarım:)

Bende boyatmadım rapunzel gibi oldum rahmetli anaannem aşılamış bize saçımıda kestiremiyorum organikle boyucaktım 6 ay oldu bekledim dedim 40 ı çıkınca yaptırcam mevlütde boyalı olur saçlarım:)
Ya benim kestirmemek gibi bir kaygım yoktu ta ki kuzenim aa saçlarını da kestiremiyorsun değil mi deyinceye kadar. Niyesini sordum açıkladı falan ama biliyorum da hurafe olduğunu yine insan bi şey oluyor ya neyse ki saçlarımı kestirmek gibi bir düşüncem yoktu. Doktorunuza falan danıştınız mı? Ben her seferinde bebekle ilgili şeyler sormaktan saçımı başımı unutuyorum internetten araştırdığım kadarıyla ilk üç aydan sonra bitkisel boyalardan yana sorun çıkmayacağını söylüyorlar. Ya resmen birinin bana hadi boya demesini bekliyorum etrafımdakiler de aksi gibi yok ya boyatma diyorlar

Evet canım aksam gideceğim acile eşim gelsinn de araba kullanacak halim kalmadı

İyiyim ben de. Gün içinde sık sık hareket ediyor teyzesi güneş kızımız nasıllar
güneşimiz iyi sanırım canımı yakıyo sıpa resmeeen yer açacam diye belimin iki yanını da gerdiriyor aynı anda.
oturamaz kalkamaz oldum garip şeyler hissediyorum yine bu hafta
hayırlısı stres yapmak yok :))

Benim de belimin bir tarafı ağrıyor kemik mi kas mı anlamadım kuzucuklar sağlıkla büyüsün de varsın ağrısın bi yerlerimiz

Aynı durumdayız inan ki :)
Eşim bebeği bırakır şuraya buraya gideriz diyor, olmaz dedim onu bırakmam. Seni bırakırım, onu bırakmam diyorum.

Annelik işte, hemen sahipleniyor insan.

Ben doktoruma sordum cunku benim saclar vahim durumda. Boyanin zararini kanitlayacak bir calisma veri yok elimizde boyatabilirsin istersen dedi. Ama ben boyatamadim yine oyle kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…