2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar dün ve bugün benim kız tepiştiğinde bazen sanki rahmimden çıkcakmış gibi böle çok güçlü ya sizinde böyle mi?

Enfeksiyon var canım sende bendede öleydi antibiotikten sonra ağrım geçti
hadi ya zaten idrar testinde de enfeksiyon biraz yuksek cikmisti sonuclar doktor onemli degil demisti ama belki ilerlemistir.
Umarim degildir. Insan ilac kullanmak istemiyor bu surecte ama enfeksiyon da baska turlu gecmiyor o yuzden bende endiseliyim biraz. Doktorunuzun cevabini buraya da yazabilirseniz sevinirim

Kızlar dün ve bugün benim kız tepiştiğinde bazen sanki rahmimden çıkcakmış gibi böle çok güçlü ya sizinde böyle mi?
Canım benimde dün öyleydi. Yemeğimi yedim bahçede salıncak koltuk var ona oturdum kahvemi içerken içeriden bir tekme yedim ki gözle bile görülebilir haldeydi göbeğimin titreşimi. Hatta bu zamana kadar güzeldi içeride kıpırdanması ama artık her geçen gün büyüdükleri için hareketleri de sertleşti. Galiba arada can yakıcı bile olabilecek

Ben de bir kac gundur sert darbeler yiyorum gunduz bir sey yok ama gece dumduz yatinca patir kutur vuruyor resmen.
Bir yerde bebeklerin 5 6 7.aylarda cok hareketli oldugunu okumustum sonradan iyice buyudukleri icin hareket alani kalmiyormus icerde. Suan hareketli zamanlarindalar yani
Demek ki buyuyorlar gucleniyorlar annesi masallah diyelim :)

Ama el kadar çocuğa da kıyılır mı diyorum sanki canı acıyacak gibi geliyor ama bir daha uğraşmal yerine aynı gün hepsini aradan çıkarmak mantıklı gibi sanki
20 günlükken yaptırdım o kadar rahattı ki sadece ilk gece çiş yaparken yüzünü ekşitiyodu ertesi gün geçti esas büyüynce çok zor olur bence

20 günlükken yaptırdım o kadar rahattı ki sadece ilk gece çiş yaparken yüzünü ekşitiyodu ertesi gün geçti esas büyüynce çok zor olur bence
Ya öyle mi?
Böyle bir tecrübe görmek beni mutlu etti.

Ben de doğumda direkt yapılabiliyor diye duydum ama doktorumla falan hiç konuşmadım henüz.

Eğer bir sakıncası olmazsa o şekilde ya da em geç durumun el verdiği en yakın zamanda yaptırmayı planlıyorum

Kuzum bı erkek annesi olarak söylüyorum kesinlikle bebekken yaptırmak daha sağlıklı ve bakımı kolay kendi cisi ile iyileşiyor zaten sen yaptırdın mi diye sorarsan keşke eşimi dinlemeyip yaptırsaymisim neymiş efendim sünnetin ne demek olduğunu bilsinmis anlaşılmış ama bu oğlana kesinlikle bebekken yaptıracağım

üstelik mg da yüksekmiş.
anladım kuzum inşallah sorun olmaz sıkıntısız ilerler her şey :)
doktordan yanıt alınca haber et
İnşallah kuzucum nedense 2 numaram erken gelecekmiş gibi hissediyorum halbuki 1 numaram da gelmek bilmemisti zorla çıkarttık çocuğu resmen bu arada doktorum dönüş yaptı değerlerin normal diyetine dikkat et demiş edemiyorum yaa doyma hissini kaybetmiş gibiyim

Gece kalktığımda öyle wcden sonra dahi ağrı biraz devam ediyor gün içinde yok ama zaten wcde yaşıyorum odaya bazen uğruyorum eheh
Bizde hafif yapışıklık vardı dr geciktirmeden sünnet edin böbreği zorlar dedi ondan oldu ama iyi ki olmuş sünnet tıbben de yararlı işte

Sen tecrübelisin bak doğru, nedense burdaki herkesin ilk gebeliği gibi hissediyorum kendim gibi
Evet kendi çişi ile iyleştiğini ben de duydum, şaka maka günler geçiyor şükürler olsun az bir vakit kaldı 30. Haftaya:)

İnşallah en azından 38 i beklesin tüm bebeklerimiz
Bu iştah açılması tam olarak ne zaman gerçekleşti? İnnannılllmaaazz iştahım açıldı. Ha bire bi şeyler yicem.
Azcık bi şeylerle uğraşsam kasılmadan ağrıdan ölüyorum suanda da olduğu gibi.
Ah eski ben olsa ah döktürür sağlıklı seyler hazırlardım
Son zamanlarda karnım aşırı rahatsız 2 kere hafif eğilsem 2 saat yatmam lazım :)

Olabilir canim bende çoğunluk ikinci gebelik die düşünüyorum kendimizden ötürü sanırım :)) ayyy evet valla bu yaz gelince çok çabuk geçiyor zaman sanki sıcaklar zorlayacak Allah yardımcımız olsun
İnşallah canım sağlıkla şöyle soylim üç aylıkken bir başlıyor dogurana kadar da geçmiyor bu açlık zaten eğilme kalkma yapma artık karnım belirginlesti çorabını ayakkabını bile eşin giydirsin canim ben oturup kalktıkca kalçama vajinaya ağrılar giriyor

Offf insallah 39lari goruruz ekim ayinda gelsin minikler

O zamana kadar kac kilo olursak artik yureyebilecegimden bile supheliyim

Mavişim pazar gününden beri bir ağrı giriyor vajina kemiği mi desem ne desem.
Eskiden iki bacağımla sıkıştırırdım artık sıkıştıramıyorum resmen açıldı sanki o içteki kemiklerim.
Hani ilk trimester da o kemiğe arada sancı girerdi filan o sancılarla alakası yok bunun çok çok garip
5 aydır o kadar Garip korkularla doktora koştum ki şimdi 25 hazirana kadar dayanacağım tutuyorum kendimi diyorum bunlar da normaldir.

Dediğin gibi valla artık hiç eğilemiyorum. Bu son bi haftada karnım sanki her gün cm cm ileri doğru büyüyor gözüm korktu
Offf insallah 39lari goruruz ekim ayinda gelsin minikler

O zamana kadar kac kilo olursak artik yureyebilecegimden bile supheliyim
ben yürüyemeyeceğimdne o kadar eminim ki daha 6. Ayın içinde böyleysem yok yani imkansız

Kizlar selam KIZ anasi olacam insallah ama isim olarak daha netlesmis bir sey yok tek isim olsun istiyoruz turkce bir isim olsun mesela İPEK, DEFNE, NEHİR,
Boyle isim onerisinde bulunabilirmisiniz acaba? Simdiden cok tesekkur ederim
Ben bu 3ü arasindan ipek diyorum cok kibar...

Ben kizima daha karar veremedim cok zormus zaten kararsiz bi terazi olarak isme nasil karar vericem bilemiyorum

Ay valla kestirdim gitti belimdeydi enseme kadar napayım zaten sıcak bunaltıyor birde saçlarımla uğraşamazdım

O eller doğunca da hep suratında mı olacak annesi
Maşallah kızımıza ya
Çok hazırlıksız yakalandım sabah sabah senden beklemiyordum böyle bi foto. neşelendim resmen
Vallahi hic sorma buyudukce utangac oldu hanfendihatta bir ara iki el yetmedi, bir ayaginida suratina dogru goturdu
Çok iyi niyetliyiz, valla şu ara herşey aldı başını gidiyor dolar altın ne varsa çok arttı, bence bazı şeyler lafta kalacak :)

Tipini yerim maşallah.
sagol kuzum
Bence bu kirve olmaya niyetli şahıslar toplanıp iyisinden bi bebek arabası ya da sağlam bi oto koltuğu alabilirler dorukcuğuma
Bende sunshine katiliyorum, birlikten kuvvet dogar
ay bu kayinvalideler neden boyle yaa
Ama el kadar çocuğa da kıyılır mı diyorum sanki canı acıyacak gibi geliyor ama bir daha uğraşmal yerine aynı gün hepsini aradan çıkarmak mantıklı gibi sanki
bebekelrin aci esigi baya yuksekmis, oyle herseyi hissetmezlermis baslarda. Benim gorumcemde dogumdan sonra yaptircak hemen.
Geceleri uyuyamıyorum sabah 7.00 de ayaktayım sizinde uyku probleminiz var mı?
Ben iki uc saatte bir uyaniyorum geceleri , kesintisiz bir uyku yok bende . birde sacma sapan ruyalar goruyorum. Yazsam dizi film kitap cikar

Kizlar selam KIZ anasi olacam insallah ama isim olarak daha netlesmis bir sey yok tek isim olsun istiyoruz turkce bir isim olsun mesela İPEK, DEFNE, NEHİR,
Boyle isim onerisinde bulunabilirmisiniz acaba? Simdiden cok tesekkur ederim

Oy maşallah hadi sağlıkla gelsin minik kızın Senin isimler de güzel. Nil çok hoşuma gidiyor. Deniz, Deren, Eylül bunlarda çok hoşuma gider benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…