hadi yaEnfeksiyon var canım sende bendede öleydi antibiotikten sonra ağrım geçti
Umarim degildir. Insan ilac kullanmak istemiyor bu surecte ama enfeksiyon da baska turlu gecmiyor o yuzden bende endiseliyim biraz. Doktorunuzun cevabini buraya da yazabilirseniz sevinirimSon 2 haftadır aynı durumdayım bende ya, henüz doktorla konuşmadık yarın detaylı usg için perinatoloğa gideceğim bu konuyu onunla da görüşeceğim. İdrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum, umuyorum öyle bişey değildir.
Canım benimde dün öyleydi. Yemeğimi yedim bahçede salıncak koltuk var ona oturdum kahvemi içerken içeriden bir tekme yedim ki gözle bile görülebilir haldeydi göbeğimin titreşimi. Hatta bu zamana kadar güzeldi içeride kıpırdanması ama artık her geçen gün büyüdükleri için hareketleri de sertleşti. Galiba arada can yakıcı bile olabilecekKızlar dün ve bugün benim kız tepiştiğinde bazen sanki rahmimden çıkcakmış gibi böle çok güçlü ya sizinde böyle mi?
Ben de bir kac gundur sert darbeler yiyorum gunduz bir sey yok ama gece dumduz yatinca patir kutur vuruyor resmen.Kızlar dün ve bugün benim kız tepiştiğinde bazen sanki rahmimden çıkcakmış gibi böle çok güçlü ya sizinde böyle mi?
20 günlükken yaptırdım o kadar rahattı ki sadece ilk gece çiş yaparken yüzünü ekşitiyodu ertesi gün geçti esas büyüynce çok zor olur benceAma el kadar çocuğa da kıyılır mı diyorum sanki canı acıyacak gibi geliyor ama bir daha uğraşmal yerine aynı gün hepsini aradan çıkarmak mantıklı gibi sanki
Ya öyle mi?20 günlükken yaptırdım o kadar rahattı ki sadece ilk gece çiş yaparken yüzünü ekşitiyodu ertesi gün geçti esas büyüynce çok zor olur bence
Kuzum bı erkek annesi olarak söylüyorum kesinlikle bebekken yaptırmak daha sağlıklı ve bakımı kolay kendi cisi ile iyileşiyor zaten sen yaptırdın mi diye sorarsan keşke eşimi dinlemeyip yaptırsaymisim neymiş efendim sünnetin ne demek olduğunu bilsinmis anlaşılmışYa öyle mi?
Böyle bir tecrübe görmek beni mutlu etti.
Ben de doğumda direkt yapılabiliyor diye duydum ama doktorumla falan hiç konuşmadım henüz.
Eğer bir sakıncası olmazsa o şekilde ya da em geç durumun el verdiği en yakın zamanda yaptırmayı planlıyorum
İnşallah kuzucum nedense 2 numaram erken gelecekmiş gibi hissediyorum halbuki 1 numaram da gelmek bilmemisti zorla çıkarttık çocuğu resmen bu arada doktorum dönüş yaptı değerlerin normal diyetine dikkat et demiş edemiyorum yaa doyma hissini kaybetmiş gibiyimüstelik mg da yüksekmiş.
anladım kuzum inşallah sorun olmaz sıkıntısız ilerler her şey :)
doktordan yanıt alınca haber et
Gece kalktığımda öyle wcden sonra dahi ağrı biraz devam ediyor gün içinde yok ama zaten wcde yaşıyorum odaya bazen uğruyorum ehehPatlayacakmis gibi derken agri oluyor mu sizde de. Ben resmen sanciyla uyaniyorum ve idrarimi yaptiktan sonra inanilmaz bir agri oluyor karnimin alt tarafinda afedersiniz klozetten kalkinca dogrulamiyorum bile mesane agriyor herhalde diyorum. Doktora gidince sorucam da sizin de oluyor mu?
Bizde hafif yapışıklık vardı dr geciktirmeden sünnet edin böbreği zorlar dedi ondan oldu ama iyi ki olmuş sünnet tıbben de yararlı işteYa öyle mi?
Böyle bir tecrübe görmek beni mutlu etti.
Ben de doğumda direkt yapılabiliyor diye duydum ama doktorumla falan hiç konuşmadım henüz.
Eğer bir sakıncası olmazsa o şekilde ya da em geç durumun el verdiği en yakın zamanda yaptırmayı planlıyorum
Sen tecrübelisin bak doğru, nedense burdaki herkesin ilk gebeliği gibi hissediyorum kendim gibiKuzum bı erkek annesi olarak söylüyorum kesinlikle bebekken yaptırmak daha sağlıklı ve bakımı kolay kendi cisi ile iyileşiyor zaten sen yaptırdın mi diye sorarsan keşke eşimi dinlemeyip yaptırsaymisim neymiş efendim sünnetin ne demek olduğunu bilsinmis anlaşılmışama bu oğlana kesinlikle bebekken yaptıracağım
İnşallah en azından 38 i beklesin tüm bebeklerimizİnşallah kuzucum nedense 2 numaram erken gelecekmiş gibi hissediyorum halbuki 1 numaram da gelmek bilmemisti zorla çıkarttık çocuğu resmen bu arada doktorum dönüş yaptı değerlerin normal diyetine dikkat et demiş edemiyorum yaa doyma hissini kaybetmiş gibiyim
Olabilir canim bende çoğunluk ikinci gebelik die düşünüyorum kendimizden ötürü sanırım :)) ayyy evet valla bu yaz gelince çok çabuk geçiyor zaman sanki sıcaklar zorlayacak Allah yardımcımız olsunSen tecrübelisin bak doğru, nedense burdaki herkesin ilk gebeliği gibi hissediyorum kendim gibi
Evet kendi çişi ile iyleştiğini ben de duydum, şaka maka günler geçiyor şükürler olsun az bir vakit kaldı 30. Haftaya:)
İnşallah canım sağlıklaİnşallah en azından 38 i beklesin tüm bebeklerimiz
Bu iştah açılması tam olarak ne zaman gerçekleşti? İnnannılllmaaazz iştahım açıldı. Ha bire bi şeyler yicem.
Azcık bi şeylerle uğraşsam kasılmadan ağrıdan ölüyorum suanda da olduğu gibi.
Ah eski ben olsa ah döktürür sağlıklı seyler hazırlardım
Son zamanlarda karnım aşırı rahatsız 2 kere hafif eğilsem 2 saat yatmam lazım :)
Offf insallah 39lari goruruz ekim ayinda gelsin miniklerİnşallah en azından 38 i beklesin tüm bebeklerimiz
Bu iştah açılması tam olarak ne zaman gerçekleşti? İnnannılllmaaazz iştahım açıldı. Ha bire bi şeyler yicem.
Azcık bi şeylerle uğraşsam kasılmadan ağrıdan ölüyorum suanda da olduğu gibi.
Ah eski ben olsa ah döktürür sağlıklı seyler hazırlardım
Son zamanlarda karnım aşırı rahatsız 2 kere hafif eğilsem 2 saat yatmam lazım :)
Mavişim pazar gününden beri bir ağrı giriyor vajina kemiği mi desem ne desem.Olabilir canim bende çoğunluk ikinci gebelik die düşünüyorum kendimizden ötürü sanırım :)) ayyy evet valla bu yaz gelince çok çabuk geçiyor zaman sanki sıcaklar zorlayacak Allah yardımcımız olsun
İnşallah canım sağlıklaşöyle soylim üç aylıkken bir başlıyor dogurana kadar da geçmiyor bu açlık zaten eğilme kalkma yapma artık karnım belirginlesti çorabını ayakkabını bile eşin giydirsin canim ben oturup kalktıkca kalçama vajinaya ağrılar giriyor
ben yürüyemeyeceğimdne o kadar eminim kiOfff insallah 39lari goruruz ekim ayinda gelsin minikler
O zamana kadar kac kilo olursak artik yureyebilecegimden bile supheliyim
Ben bu 3ü arasindan ipek diyorum cok kibar...Kizlar selamKIZ anasi olacam insallah ama isim olarak daha netlesmis bir sey yok tek isim olsun istiyoruz turkce bir isim olsun mesela İPEK , DEFNE, NEHİR,
Boyle isim onerisinde bulunabilirmisiniz acaba? Simdiden cok tesekkur ederim
Ya benim kestirmemek gibi bir kaygım yoktu ta ki kuzenim aa saçlarını da kestiremiyorsun değil mi deyinceye kadar. Niyesini sordum açıkladı falan ama biliyorum da hurafe olduğunu yine insan bi şey oluyor yaneyse ki saçlarımı kestirmek gibi bir düşüncem yoktu. Doktorunuza falan danıştınız mı? Ben her seferinde bebekle ilgili şeyler sormaktan saçımı başımı unutuyorum internetten araştırdığım kadarıyla ilk üç aydan sonra bitkisel boyalardan yana sorun çıkmayacağını söylüyorlar. Ya resmen birinin bana hadi boya demesini bekliyorum etrafımdakiler de aksi gibi yok ya boyatma diyorlar
Vallahi hic sorma buyudukce utangac oldu hanfendiO eller doğunca da hep suratında mı olacak annesi
Maşallah kızımıza ya
Çok hazırlıksız yakalandım sabah sabah senden beklemiyordum böyle bi foto. neşelendim resmen
Çok iyi niyetliyiz, valla şu ara herşey aldı başını gidiyor dolar altın ne varsa çok arttı, bence bazı şeyler lafta kalacak :)
sagol kuzumTipini yerim maşallah.
Bende sunshine katiliyorum, birlikten kuvvet dogarBence bu kirve olmaya niyetli şahıslar toplanıp iyisinden bi bebek arabası ya da sağlam bi oto koltuğu alabilirler dorukcuğuma
ay bu kayinvalideler neden boyle yaaTabii ben de öyle diyordum zaten de, sevgili kayınvalideciğim bu konu hakkında bir fikir beyan etti sağolsun.
Eltimin 3 senedir kullandığı ve artık ihtiyaç duymadığı bebek arabasını alıp kullanacakmışım.
Gerçek bir akıl tanesi gerçekten.
bebekelrin aci esigi baya yuksekmis, oyle herseyi hissetmezlermis baslarda. Benim gorumcemde dogumdan sonra yaptircak hemen.Ama el kadar çocuğa da kıyılır mı diyorum sanki canı acıyacak gibi geliyor ama bir daha uğraşmal yerine aynı gün hepsini aradan çıkarmak mantıklı gibi sanki
Ben iki uc saatte bir uyaniyorum geceleri , kesintisiz bir uyku yok bende . birde sacma sapan ruyalar goruyorum. Yazsam dizi film kitap cikarGeceleri uyuyamıyorum sabah 7.00 de ayaktayım sizinde uyku probleminiz var mı?
Kizlar selamKIZ anasi olacam insallah ama isim olarak daha netlesmis bir sey yok tek isim olsun istiyoruz turkce bir isim olsun mesela İPEK , DEFNE, NEHİR,
Boyle isim onerisinde bulunabilirmisiniz acaba? Simdiden cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?