2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende boyatmadım rapunzel gibi oldum rahmetli anaannem aşılamış bize saçımıda kestiremiyorum organikle boyucaktım 6 ay oldu bekledim dedim 40 ı çıkınca yaptırcam mevlütde boyalı olur saçlarım:)
Bende boyatmadimmmm saçlarım beyazlamış ya çok fena neyse ki çalışmıyorum da kimse görmüyor

Patlayacakmis gibi derken agri oluyor mu sizde de. Ben resmen sanciyla uyaniyorum ve idrarimi yaptiktan sonra inanilmaz bir agri oluyor karnimin alt tarafinda afedersiniz klozetten kalkinca dogrulamiyorum bile mesane agriyor herhalde diyorum. Doktora gidince sorucam da sizin de oluyor mu?

Saç kestirme olayında korkutmayın insanı :)
Ben bu haftasonu biraz kestirmek istiyorum. Saçlarım darmadağın oldu resmen, şekle ihtiyacı var.

Benim de belimin bir tarafı ağrıyor kemik mi kas mı anlamadım kuzucuklar sağlıkla büyüsün de varsın ağrısın bi yerlerimiz
öyle yapaacak bi şey yok :))
bel boşluğuma giriyor ağrı :)
Aynı durumdayız inan ki :)
Eşim bebeği bırakır şuraya buraya gideriz diyor, olmaz dedim onu bırakmam. Seni bırakırım, onu bırakmam diyorum.

Annelik işte, hemen sahipleniyor insan.
aynen öyle
şimdiden böyleyiz doğduktan sonra napcez bilmem :)
ağrı oluyor ama işte benzer ağrılardan mı bahsediyoruz bilmiyorum.
uzun süre şiş kaldığı için idrar sonrası hemen rahatlayamıyorum. kasılıyor zor hareket ediyorum.
gün içinde de sancılanmalar var. idrar yaparken olmuyor ama nasıl tarif etsem bilmiyorum

Ben doktoruma sordum cunku benim saclar vahim durumda. Boyanin zararini kanitlayacak bir calisma veri yok elimizde boyatabilirsin istersen dedi. Ama ben boyatamadim yine oyle kaldi
Kendi saçlarımdan kendim utanıyorum
Ah o bel ağrılarından ben de müzdaribim, genişliyoruz ondan sanırım.
Doğum ağrılarını düşünemiyorum
benim de oluyor o ara ara. Hatta birkaç
hafta encesine kadar her idrar yapışımda ağrıyordu. Doktoruma sordum sorun olarak görmedi. Bu aralar da zaman zaman göbek çevresi ağrısı yaşıyorum onu da sordum normal dedi

Son 2 haftadır aynı durumdayım bende ya, henüz doktorla konuşmadık yarın detaylı usg için perinatoloğa gideceğim bu konuyu onunla da görüşeceğim. İdrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum, umuyorum öyle bişey değildir.

Ben diplerine dokundurmadan boyattım. Doktorum da dibine gelmediği sürece boyatmanda sakınca yok demişti. Kalıcı oje yaptıran var mı aranızda?

Kızlar şeker yüklemesi yaptırdm sonuçlar
Açlık 84
1.saat 108
2.saat 61
Anlayan var mi

Enfeksiyon var canım sende bendede öleydi antibiotikten sonra ağrım geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…