Ah o bel ağrılarından ben de müzdaribim, genişliyoruz ondan sanırım.Benim de belimin bir tarafı ağrıyor kemik mi kas mı anlamadımkuzucuklar sağlıkla büyüsün de varsın ağrısın bi yerlerimiz
Bende boyatmadimmmm saçlarım beyazlamış ya çok fenaBende boyatmadım rapunzel gibi oldum rahmetli anaannem aşılamış bize saçımıda kestiremiyorum organikle boyucaktım 6 ay oldu bekledim dedim 40 ı çıkınca yaptırcam mevlütde boyalı olur saçlarım:)
bazen oluyor ama ben genelde en ufak hareketli bi günün ardından, 2 gün yorgunluktan bitap düşmüş şekilde uyuyakalıyorum.
geceleri patlayacakmış gibi hisle uyandıran tuvalet seanslarım var kesintisiz uykuya hasret kaldım ben de :)
amaan tek tesellim eşim ile bebeğim bundan sonra.
ama bebeğim için eşimi bile yakarım acımam öyle bi gözü karalık fenalık geldi bana
insanlar için başka torundan daha kıymetsiz olabilir. bu onların sorunu.
bu benim bebemi daha kıymetsiz yapmıyor :))
yeteriz tabi çiçeğim onlar bi sağlıkla doğsun düzelicez inşallah :d
Saç kestirme olayında korkutmayın insanı :)Ya benim kestirmemek gibi bir kaygım yoktu ta ki kuzenim aa saçlarını da kestiremiyorsun değil mi deyinceye kadar. Niyesini sordum açıkladı falan ama biliyorum da hurafe olduğunu yine insan bi şey oluyor yaneyse ki saçlarımı kestirmek gibi bir düşüncem yoktu. Doktorunuza falan danıştınız mı? Ben her seferinde bebekle ilgili şeyler sormaktan saçımı başımı unutuyorum internetten araştırdığım kadarıyla ilk üç aydan sonra bitkisel boyalardan yana sorun çıkmayacağını söylüyorlar. Ya resmen birinin bana hadi boya demesini bekliyorum etrafımdakiler de aksi gibi yok ya boyatma diyorlar
öyle yapaacak bi şey yok :))Benim de belimin bir tarafı ağrıyor kemik mi kas mı anlamadımkuzucuklar sağlıkla büyüsün de varsın ağrısın bi yerlerimiz
aynen öyleAynı durumdayız inan ki :)
Eşim bebeği bırakır şuraya buraya gideriz diyor, olmaz dedim onu bırakmam. Seni bırakırım, onu bırakmam diyorum.
Annelik işte, hemen sahipleniyor insan.
ağrı oluyor ama işte benzer ağrılardan mı bahsediyoruz bilmiyorum.Patlayacakmis gibi derken agri oluyor mu sizde de. Ben resmen sanciyla uyaniyorum ve idrarimi yaptiktan sonra inanilmaz bir agri oluyor karnimin alt tarafinda afedersiniz klozetten kalkinca dogrulamiyorum bile mesane agriyor herhalde diyorum. Doktora gidince sorucam da sizin de oluyor mu?
Kendi saçlarımdan kendim utanıyorumBen doktoruma sordum cunku benim saclar vahim durumda. Boyanin zararini kanitlayacak bir calisma veri yok elimizde boyatabilirsin istersen dedi. Ama ben boyatamadim yine oyle kaldi
Doğum ağrılarını düşünemiyorumAh o bel ağrılarından ben de müzdaribim, genişliyoruz ondan sanırım.
benim de oluyor o ara ara. Hatta birkaçPatlayacakmis gibi derken agri oluyor mu sizde de. Ben resmen sanciyla uyaniyorum ve idrarimi yaptiktan sonra inanilmaz bir agri oluyor karnimin alt tarafinda afedersiniz klozetten kalkinca dogrulamiyorum bile mesane agriyor herhalde diyorum. Doktora gidince sorucam da sizin de oluyor mu?
Korkma korkma batıl inanç işte :)Saç kestirme olayında korkutmayın insanı :)
Ben bu haftasonu biraz kestirmek istiyorum. Saçlarım darmadağın oldu resmen, şekle ihtiyacı var.
Hala normal doğumda gönlüm var gene de :)Doğum ağrılarını düşünemiyorum
Bu arada nifty sonucumuz geldi, çok şükür bir sorun yokmuş, negatifCinsiyeti de kesinleşti minnoşun, kızım oluyor
O eserekli annelerden olmaya adayım, şimdiden söyleyeyim :)aynen öyle
şimdiden böyleyiz doğduktan sonra napcez bilmem :)
Son 2 haftadır aynı durumdayım bende ya, henüz doktorla konuşmadık yarın detaylı usg için perinatoloğa gideceğim bu konuyu onunla da görüşeceğim. İdrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum, umuyorum öyle bişey değildir.Patlayacakmis gibi derken agri oluyor mu sizde de. Ben resmen sanciyla uyaniyorum ve idrarimi yaptiktan sonra inanilmaz bir agri oluyor karnimin alt tarafinda afedersiniz klozetten kalkinca dogrulamiyorum bile mesane agriyor herhalde diyorum. Doktora gidince sorucam da sizin de oluyor mu?
Ah minnoşum ben gebeliğin başından beri iki defa kestirdim, kestir rahatla.Saç kestirme olayında korkutmayın insanı :)
Ben bu haftasonu biraz kestirmek istiyorum. Saçlarım darmadağın oldu resmen, şekle ihtiyacı var.
Ben diplerine dokundurmadan boyattım. Doktorum da dibine gelmediği sürece boyatmanda sakınca yok demişti. Kalıcı oje yaptıran var mı aranızda?Ya benim kestirmemek gibi bir kaygım yoktu ta ki kuzenim aa saçlarını da kestiremiyorsun değil mi deyinceye kadar. Niyesini sordum açıkladı falan ama biliyorum da hurafe olduğunu yine insan bi şey oluyor yaneyse ki saçlarımı kestirmek gibi bir düşüncem yoktu. Doktorunuza falan danıştınız mı? Ben her seferinde bebekle ilgili şeyler sormaktan saçımı başımı unutuyorum internetten araştırdığım kadarıyla ilk üç aydan sonra bitkisel boyalardan yana sorun çıkmayacağını söylüyorlar. Ya resmen birinin bana hadi boya demesini bekliyorum etrafımdakiler de aksi gibi yok ya boyatma diyorlar
ben de ben deee :)))O eserekli annelerden olmaya adayım, şimdiden söyleyeyim :)
İdolümsün :)Ah minnoşum ben gebeliğin başından beri iki defa kestirdim, kestir rahatla.
mis gibi çıkmış sonuçlar vallaKızlar şeker yüklemesi yaptırdm sonuçlar
Açlık 84
1.saat 108
2.saat 61
Anlayan var mi
75 kuzum çok şükür iyi bari suyu fazla bebeğin onun için ne önerecek acaba doktorummis gibi çıkmış sonuçlar valla
süpersin :) yüksek olmadığı kesin düşük bile :))
kaç mg yüklendi ?
üstelik mg da yüksekmiş.75 kuzum çok şükür iyi bari suyu fazla bebeğin onun için ne önerecek acaba doktorum
Enfeksiyon var canım sende bendede öleydi antibiotikten sonra ağrım geçtiPatlayacakmis gibi derken agri oluyor mu sizde de. Ben resmen sanciyla uyaniyorum ve idrarimi yaptiktan sonra inanilmaz bir agri oluyor karnimin alt tarafinda afedersiniz klozetten kalkinca dogrulamiyorum bile mesane agriyor herhalde diyorum. Doktora gidince sorucam da sizin de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?