Amerikan filmleri izleyen gençlik işte :)bence moruk denmesi hoşuna bile gidebilir
yeni nesil kendi arasında normalde de çok kullanıyor illa adının doruk olmasına gerek yok bence
Tabii ben de öyle diyordum zaten de, sevgili kayınvalideciğim bu konu hakkında bir fikir beyan etti sağolsun.Bence bu kirve olmaya niyetli şahıslar toplanıp iyisinden bi bebek arabası ya da sağlam bi oto koltuğu alabilirler dorukcuğuma
Amerikan filmleri izleyen gençlik işte :)
Annesi onu akide şekerim diye seviyor gerçi akide doruk
eşin cevap verebilmiştir inşallah.Tabii ben de öyle diyordum zaten de, sevgili kayınvalideciğim bu konu hakkında bir fikir beyan etti sağolsun.
Eltimin 3 senedir kullandığı ve artık ihtiyaç duymadığı bebek arabasını alıp kullanacakmışım.
Gerçek bir akıl tanesi gerçekten.
Özellikle 1 yaşını geçsin azcık koşturmaya başlasın görcem o akide şekerini
Sen bile ne şekeri diyip moruk demeye başlayabilirsin bence
Bizim sitede bi Bebiş var 17 aylık filan tam bir terörist
çok tatlı sıpa aşırı yakışıklı, kızlara gülücükler saçıyor. Ama kendinden büyük erkek çocuklarının bile saçlarını yoluyor
eşin cevap verebilmiştir inşallah.
Bence kirveler sürpriz yapsın kayınvalidene
Öf size ne ya size ne. Öneri olarak sun ama sana ne yani.
Çok teşekkür ederim canım, biz de sevdik de bakalım işte doğana kadar fikrim değişmezse. Anlamını seviyorum, inşallah adıyla yaşasın güçlü kuvvetli karakter olsun.Ahahahha ay kirveyi ilk kez duydum sünnet olunca mi kirve olunuyor. Bu arada Doruk bence çok güzel bir isim
Canım Allah'tan herşeyin hayırlısı inşallah gönlünüzdeki gibi olur.Anne ve babanın canı sıkkın bugün sanırım bebişimde üzgüneşimin görevlendirmesi çıktı ani suriye ye yeni yapılacak harekat için hemde zırhlı araç içinde görevi çıkışta öğrendik 3-6 ay arası değişiyormuş doğuma bile yetişemeyecek en iyi ihtimalde o üzülmesin diye susuyorum hıçkıra hıçkıra ağlayasım var
Yarın dilekçe vericez gebelik var 2. Grupla gitsin diye kabul edilmesi çok zor ama bakalım
ah ahYok canım ya ne cevabı, gelmiş bana soruyor annem böyle diyor diye.
Dedim ki aslında adetlerde neler neler var da ben zaten kimseden bişey istemiyorum.
Fakat sormadığım, danışmadığım halde layık göre göre bunu mu söylüyor bana sormadığım halde dedim.
Tuhaf insanlar işte ya, insan anlam veremiyor yaptıklarına.
Büyüyünce dertleri de büyüyor işte :)
En büyük dertleri bu olsun be arkadaşım, sağlıklı sıhhatli olsunlar da.
Biz de annelerimize babalarımıza yaptık, onlar da bize yapacak :)
Kuzum kesinlikle yenidoğan döneminde yaptır. Yenidoğan sünneti eve dönerken iyileşen sünnettir demişlerÇok teşekkür ederim canım, biz de sevdik de bakalım işte doğana kadar fikrim değişmezse. Anlamını seviyorum, inşallah adıyla yaşasın güçlü kuvvetli karakter olsun.
Öyle oluyormuş kirvelik de, şaka bir yana zaten yenidoğan sünneti yaptıracağım büyük ihtimal. Anlamadan olup bitecek. Sünnet düğünlerine,mevlütlerine vs zaten karşıyım. Herhangi bir operasyon gibi geçirecek.
Çok problem yapma . Biraz daha büyüyünce anlarsın. Vücutta olan bazı durumlardan anlaşılıyor yine de . En kısa zamanda hissetmen dileğiyle
Çok mantıklı canım bencedeÇok teşekkür ederim canım, biz de sevdik de bakalım işte doğana kadar fikrim değişmezse. Anlamını seviyorum, inşallah adıyla yaşasın güçlü kuvvetli karakter olsun.
Öyle oluyormuş kirvelik de, şaka bir yana zaten yenidoğan sünneti yaptıracağım büyük ihtimal. Anlamadan olup bitecek. Sünnet düğünlerine,mevlütlerine vs zaten karşıyım. Herhangi bir operasyon gibi geçirecek.
Hatta doğumda bile yapılabiliyordu sünnet kızlar. Eğer şartlar elverirse ben doktorumla konuşmayı planlıyorumKuzum kesinlikle yenidoğan döneminde yaptır. Yenidoğan sünneti eve dönerken iyileşen sünnettir demişler
Bebeğin cinsiyeti belli olmadan buna takmıştım. Oğlum olursa kesinlikle sünneti erkenden yaptırırım diyordum
bence imkan varsa çok mantıklı :)Hatta doğumda bile yapılabiliyordu sünnet kızlar. Eğer şartlar elverirse ben doktorumla konuşmayı planlıyorum
Ama el kadar çocuğa da kıyılır mı diyorum sanki canı acıyacak gibi geliyor ama bir daha uğraşmal yerine aynı gün hepsini aradan çıkarmak mantıklı gibi sankibence imkan varsa çok mantıklı :)
her türlü bi gece hastanedesin zaten. sexaryense 2 gece. hastaneden çıkana kadar doktor gözetiminde iyileşir mis gibi :)
Büyüdükçe daha çok acıyorAma el kadar çocuğa da kıyılır mı diyorum sanki canı acıyacak gibi geliyor ama bir daha uğraşmal yerine aynı gün hepsini aradan çıkarmak mantıklı gibi sanki
Böyle alttan ala ala altta kalıyorsun ya zamanla tek sindiremediğim şey insanların aptala yatması.ah ah
Biz de muzdaribiz benzer mevzulardan. Kp geçen sene doğan ilk kız toruna neler neler yaptı. Bize daha bi eksiğiniz gediğiniz var mı diye bile sormadı. Düğün zamanı da böyleydi.
Kendi ailemden de istediğim performansı göremedimeşimle çok dertliyiz bu konuda.
Sonra dedik biz bize yeteriz. Zaten böyle diye diye kimseden bi destek görmez olduk. Dışardan çok iyi görününce insanların işine geliyorhemen onlar idare eder zaten deniyor
Amaaaan canımızı sıkmaya gerek yok herkesin ederi gösterdiği değer kadar arkadaşım.
Ay onlar yeterki büyüsün bıcır bıcır olsunlar da yaramazlık yapsınlar yeter ki
Kuzum kesinlikle yenidoğan döneminde yaptır. Yenidoğan sünneti eve dönerken iyileşen sünnettir demişler
Bebeğin cinsiyeti belli olmadan buna takmıştım. Oğlum olursa kesinlikle sünneti erkenden yaptırırım diyordum
Hatta doğumda bile yapılabiliyordu sünnet kızlar. Eğer şartlar elverirse ben doktorumla konuşmayı planlıyorum
Yok canım hiçbişey olmaz, benim kuzenim 40 günden önce yaptırdı bitti, çok rahat etti. Annesi kızıyordu, el kadar bebeye ne yapıyosunuz diye :) İnsan duygusallığı bir yana bırakıp ilerisi için de düşünmeli. Çok rahat edecek sonrasında.Ama el kadar çocuğa da kıyılır mı diyorum sanki canı acıyacak gibi geliyor ama bir daha uğraşmal yerine aynı gün hepsini aradan çıkarmak mantıklı gibi sanki
Aile hekimini genel hattan arasan konuşsan durumunu söylesen seni aradan alabilirler belki?Kızlar merhaba üç gündür öksürüğün kesilmedi yani şöyle geniz akintim var ondan oluyor aile hekimi randevulu sisteme geçmiş daha önce öksürükle giden oldu mu ilaç veriyorlar mı ona göre dahiliyeye gideyim .
Cnm ıhlamur bal limonla geçir ilaç almamaya çalışKızlar merhaba üç gündür öksürüğün kesilmedi yani şöyle geniz akintim var ondan oluyor aile hekimi randevulu sisteme geçmiş daha önce öksürükle giden oldu mu ilaç veriyorlar mı ona göre dahiliyeye gideyim .
Canım direk gittim umrunda olmadı randevusuz alamam diyor .Aile hekimini genel hattan arasan konuşsan durumunu söylesen seni aradan alabilirler belki?
Genelde hamilelere ve yaşlılara öncelik tanıyorlar, dene şansını derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?