2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Annemde der ben sizi geç hissettim hep diye. Kusma mide bulantısı da olmamıs benimde olmadı diyorum anneme çektim heralde

Ay insallah kabul olur canım dilekçenizin sonucu olumlu çıkar. İçini ferah tut sen ne kadar iyi olursan eşinde o kadar iyi hisseder kendini aklı sizde daha az kalır

Hadii bakalım adıyla yaşasın Asaf paşa en güzelinii yapmıssın şimdiden herkesi müdahale alanının dışarı çıkması gerektiğini bilmeleri lazım yoksa nasılsa bir şey demiyor denileni yapıyor diye iyice karışmaya başlıyorlar. Artık bebeklerimiz için bu şekilde yaşamaya alışmamız lazım

Ayy bende kokoreç istiyorum ya doktoruma sormadım ama kağan kocatepe abartı porsiyonlaolmadığı sürece temiz yapılan yerdeyse sorun olmaz diyor

Aynen paça çorbası içilir mi diye araştırırken bir yorum okumuştum bununla ilgili az porsiyon temiz yer sıkıntı olmaz demişler. Tabi her şeyin abartısı zarar üst üste yemek sıkıntı yapabilir
Bizde gecen esimle corbaciya gittik onlari yemedim kuzu gerdan vardi onu ictim sifa niyetine o sakatata girmiyormus 3 4 ay icmicez artık

Şu an siz gibiyim yaa. Inanilmaz iskembe canim ıstiyor severim de kendisini. Kaynatılıyor sonuçta bir de güvenilir bir yerse sıkıntı olmaz gibi geliyor bana. Etkilemek gibi olmasin ama ben icecegim

Yediim gitti valla şifa olsun bebeğime yoksa gerçekten uyuyamayacaktıım resmen burnuma koktu.

Yedim valla şifa olsun diye

Merhabalar, hala hareketleri hissetmiyorum ama bugün detaylı ultrasonumuz vardı tam 4 saat sürdü doktorda aşırı sessizdi ama her şey normal dedi sonucunda çok şükür
Çok yazamıyorum ama her gece okuyorum sizi
Ben artık stresimi ne gördüysem alarak atmaya başladım sanırım
Bez olarak sleepy bio natural alacaktım ama yenilenen paketinde kalitesi değişmiş gibi yorumlar görünce almadım

aa detaylilar o kadar uzun suruyor mu ? benim daha ay sonunda oldugu icin , ben normal yarim
saat surer diye dusunuyordum.

Sevindim canim herseyin yolunda olmasina

Haziran anneleri sleepy alanlar hep pisman , hepsi primaya dondu hemen hemen . cok sizdirmis sleepy

Normalde 30 dk ve 90 dk arası duyuyordum ama benimki bence ekstrem Hareketleri o kadar nazlıydı ve dönmedi kii bende çok gerildim ama doktor olabildiğini sağlık açısından kıstas olmadığını söyledi bende bol bol yürüdüm yedim. 4 boyutlu görüntü alamadık ama ölçümleri zor yapmıştık görüntü yakalayamadık
Umarım seninkide güzel ve hızlıca geçer
Primayada çevremde hep koku ve pişik yaptı resmen kimyasal gibi kokuyodu dediler

ben bugun ozel e 3D icin gittim , 120$ civari odedik, yuz ustu yatiyordu donduremedik baya ugrasti kadin. cok iyi anliyorum , detayli da tabiki herseyi olcene kdar ugrasiyorlar . Iyi bir doktora denk gelmissin, olmadi deyip geri de gonderebilirlerdi baska zaman gel diye

Dogrudur canim , benim arkadasim bebekler icin ozel bir serisi vardi onu kullanmisti cok begendi ama tabi benim onumde bir ornek var

Endişelenmeyin annesi senin yanında bı erkeğin daha var artık. Allah'ım hayırlısıyla gidip gelsin zaman çarçabuk geçsin inşallah

Annemde der ben sizi geç hissettim hep diye. Kusma mide bulantısı da olmamıs benimde olmadı diyorum anneme çektim heralde
Çok problem yapma . Biraz daha büyüyünce anlarsın. Vücutta olan bazı durumlardan anlaşılıyor yine de . En kısa zamanda hissetmen dileğiyle

Günaydın kızlar.

hope2022 canım imzandan anladığım kadarıyla 21+.. haftandasın.
Ben 22. Haftadan sonra daha net hissetmeye başladım ama İnan düzenli olmuyor hala, belki gün içinde koştururken ya da akşam uyurken ediyor ve biz o derin uyku esnasında hissetmiyoruz o da olabilir.

Biliyorum insan endişe ediyor ama bu çocuklar sürekli hareket etseler ne zaman hipofiz bezleri çalışıp büyüme hormonu salgılayarak büyüyecekler

Mümkün mertebe sakin kalmaya çalışalım, kendime telkinim de bu oluyor hep.

İnşallah Dilekçenizi kabul ederler canım.
Kötü olmuş böyle ne denir bilmiyorum hiç

Kötü bir haber olmamasına çok sevindim
Neler alıyorsun mesela paylaşabilirsin bizimle de
Güle güle kullansın bebiş.
Ben tercihimi primadan yana kullandım hayırlısı artık

Gunaydinlar,

Bugun abim esim ve ben gittik 3D ultrosona ama sevgili kizim cok utangacti dayisina asla suratini gostermedi

Eki Görüntüle 3080991
O eller doğunca da hep suratında mı olacak annesi
Maşallah kızımıza ya
Çok hazırlıksız yakalandım sabah sabah senden beklemiyordum böyle bi foto. neşelendim resmen

Çok teşekkür ederiz teyzesi
Kesinlikle haklısın, kulaklarımızı herkese karşı tıkayıp sadece bebişlerimize vermemiz lazım tüm enerjimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…