İnşallah canım
Benim hissettiğim nabzı mi anlamadım ki tık tık
.. uykucu olacak belli ki senin ki canını sıkma onun için tatlım. Zaman zaman bak . Arada karnına dokun da rahatsız et ama çok değil. Uyuması iyidir de işte insan sipheleniyor işte canını sıkma ama ya
Anne ve babanın canı sıkkın bugün sanırım bebişimde üzgüneşimin görevlendirmesi çıktı ani suriye ye yeni yapılacak harekat için hemde zırhlı araç içinde görevi çıkışta öğrendik 3-6 ay arası değişiyormuş doğuma bile yetişemeyecek en iyi ihtimalde o üzülmesin diye susuyorum hıçkıra hıçkıra ağlayasım var
Yarın dilekçe vericez gebelik var 2. Grupla gitsin diye kabul edilmesi çok zor ama bakalım
Kizlar benimde kızimin dolabı alındi
Bende bakiyorum bunlara instagramda bi sayfa buldum isim kararlastiralim onda yaptiricam sayfanın ismi
Lapetite.lumiere
Aminnn inşallah, Rabbim hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahYok yok eşimle de konuştuk tekrar bugün Asaf olacak eminim artık kimsenin de lafına sözüne bakmayacağım. Oyy ne kadar güzel düşünüyosun çok motive edici, o kadar çok hoşuma gider kiii
Ayy bende kokoreç istiyorum ya doktoruma sormadım ama kağan kocatepe abartı porsiyonlaolmadığı sürece temiz yapılan yerdeyse sorun olmaz diyor
Bizde gecen esimle corbaciya gittik onlari yemedim kuzu gerdan vardi onu ictim sifa niyetine o sakatata girmiyormus 3 4 ay icmicez artık
Şu an siz gibiyim yaa. Inanilmaz iskembe canim ıstiyor severim de kendisini. Kaynatılıyor sonuçta bir de güvenilir bir yerse sıkıntı olmaz gibi geliyor bana. Etkilemek gibi olmasin ama ben icecegim
Bencede bir kereden bir sey olmaz. Birde ayak paca cok pisiyor , bir mikrobu kalmiyordur
aserince bence yemek lazim, aklinda kalmasi daha kotu
Çıkarsa ameliyat ederler artık.♀
ye kiz, beni yalniz birakma
bebise bir zarari yok dedin ya, bence agri cekmektense ameliyat etsinler , rahat edersin
ohh afiyet bal olsunYedim valla şifa olsun diye
aa detaylilar o kadar uzun suruyor mu ? benim daha ay sonunda oldugu icin , ben normal yarimMerhabalar, hala hareketleri hissetmiyorum ama bugün detaylı ultrasonumuz vardı tam 4 saat sürdü doktorda aşırı sessizdi ama her şey normal dedi sonucunda çok şükür
Çok yazamıyorum ama her gece okuyorum sizi
Ben artık stresimi ne gördüysem alarak atmaya başladım sanırım
Bez olarak sleepy bio natural alacaktım ama yenilenen paketinde kalitesi değişmiş gibi yorumlar görünce almadım
Normalde 30 dk ve 90 dk arası duyuyordum ama benimki bence ekstremaa detaylilar o kadar uzun suruyor mu ? benim daha ay sonunda oldugu icin , ben normal yarim
saat surer diye dusunuyordum.
Sevindim canim herseyin yolunda olmasina
Haziran anneleri sleepy alanlar hep pisman , hepsi primaya dondu hemen hemen . cok sizdirmis sleepy
ben bugun ozel e 3D icin gittim , 120$ civari odedik, yuz ustu yatiyorduNormalde 30 dk ve 90 dk arası duyuyordum ama benimki bence ekstremHareketleri o kadar nazlıydı ve dönmedi kii bende çok gerildim ama doktor olabildiğini sağlık açısından kıstas olmadığını söyledi bende bol bol yürüdüm yedim. 4 boyutlu görüntü alamadık ama ölçümleri zor yapmıştık görüntü yakalayamadık
Umarım seninkide güzel ve hızlıca geçer
Primayada çevremde hep koku ve pişik yaptı resmen kimyasal gibi kokuyodu dediler
Endişelenmeyin annesi senin yanında bı erkeğin daha var artık. Allah'ım hayırlısıyla gidip gelsin zaman çarçabuk geçsin inşallahAnne ve babanın canı sıkkın bugün sanırım bebişimde üzgüneşimin görevlendirmesi çıktı ani suriye ye yeni yapılacak harekat için hemde zırhlı araç içinde görevi çıkışta öğrendik 3-6 ay arası değişiyormuş doğuma bile yetişemeyecek en iyi ihtimalde o üzülmesin diye susuyorum hıçkıra hıçkıra ağlayasım var
Yarın dilekçe vericez gebelik var 2. Grupla gitsin diye kabul edilmesi çok zor ama bakalım
Çok problem yapma . Biraz daha büyüyünce anlarsın. Vücutta olan bazı durumlardan anlaşılıyor yine de . En kısa zamanda hissetmen dileğiyleAnnemde der ben sizi geç hissettim hep diye. Kusma mide bulantısı da olmamıs benimde olmadı diyorum anneme çektim heralde
Günaydın kızlar.Annemde der ben sizi geç hissettim hep diye. Kusma mide bulantısı da olmamıs benimde olmadı diyorum anneme çektim heralde
İnşallah Dilekçenizi kabul ederler canım.Anne ve babanın canı sıkkın bugün sanırım bebişimde üzgüneşimin görevlendirmesi çıktı ani suriye ye yeni yapılacak harekat için hemde zırhlı araç içinde görevi çıkışta öğrendik 3-6 ay arası değişiyormuş doğuma bile yetişemeyecek en iyi ihtimalde o üzülmesin diye susuyorum hıçkıra hıçkıra ağlayasım var
Kötü bir haber olmamasına çok sevindimMerhabalar, hala hareketleri hissetmiyorum ama bugün detaylı ultrasonumuz vardı tam 4 saat sürdü doktorda aşırı sessizdi ama her şey normal dedi sonucunda çok şükür
Çok yazamıyorum ama her gece okuyorum sizi
Ben artık stresimi ne gördüysem alarak atmaya başladım sanırım
Bez olarak sleepy bio natural alacaktım ama yenilenen paketinde kalitesi değişmiş gibi yorumlar görünce almadım
O eller doğunca da hep suratında mı olacak annesiGunaydinlar,
Bugun abim esim ve ben gittik 3D ultrosona ama sevgili kizim cok utangacti dayisina asla suratini gostermedi
Eki Görüntüle 3080991
Çok teşekkür ederiz teyzesiHadii bakalım adıyla yaşasın Asaf paşaen güzelinii yapmıssın şimdiden herkesi müdahale alanının dışarı çıkması gerektiğini bilmeleri lazım yoksa nasılsa bir şey demiyor denileni yapıyor diye iyice karışmaya başlıyorlar. Artık bebeklerimiz için bu şekilde yaşamaya alışmamız lazım
Çok iyi niyetliyiz, valla şu ara herşey aldı başını gidiyor dolar altın ne varsa çok arttı, bence bazı şeyler lafta kalacak :)Kirvelik kolay is degil , tamamen duygusal. en cok masrafa destek olan , yavruna hediyeleri onune seren kazanir
Tipini yerim maşallah.Gunaydinlar,
Bugun abim esim ve ben gittik 3D ultrosona ama sevgili kizim cok utangacti dayisina asla suratini gostermedi
Eki Görüntüle 3080991
Bence bu kirve olmaya niyetli şahıslar toplanıp iyisinden bi bebek arabası ya da sağlam bi oto koltuğu alabilirler dorukcuğumaÇok iyi niyetliyiz, valla şu ara herşey aldı başını gidiyor dolar altın ne varsa çok arttı, bence bazı şeyler lafta kalacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?