2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet çok şükür birde ikinci kere uğraştırmadı
Benim arkadaşımda bamboonature gibi bi marka kullanıyordu ama dolar malum ben sanırım beze son anda karar vereceğim

Bende boyatmadım rapunzel gibi oldum rahmetli anaannem aşılamış bize saçımıda kestiremiyorum organikle boyucaktım 6 ay oldu bekledim dedim 40 ı çıkınca yaptırcam mevlütde boyalı olur saçlarım:)

Saç kestirme olayında korkutmayın insanı :)
Ben bu haftasonu biraz kestirmek istiyorum. Saçlarım darmadağın oldu resmen, şekle ihtiyacı var.

Ah minnoşum ben gebeliğin başından beri iki defa kestirdim, kestir rahatla.
Bende kestim bir defa , yazin gene keserim biraz daha . Yoksa sicaklarda uzun sacla yasayamam .

Ender sarac , dogal boyalarla cok diplere degmeden boyatmanin zarari yok diyordu. Benim zaten boya yok sacimda ama olsaydi , boyatirdimda bitkisel boyayla.
Herkes şeker yüklemesi yaptıracak mı? Bana 2 hafta sonra geldiğinde şeker de yükleyelim dedi doktorum

Bana 24-26. hafta arasi yapilcak canim. Dr kagan kocatepe yide dinledim. oda oneriyor, sadece o degil , saglik bakanligi , dunya saglik orgutu gibi kuruluslarda destekliyormus seker yuklemesini.
Kizlar selam KIZ anasi olacam insallah ama isim olarak daha netlesmis bir sey yok tek isim olsun istiyoruz turkce bir isim olsun mesela İPEK, DEFNE, NEHİR,
Boyle isim onerisinde bulunabilirmisiniz acaba? Simdiden cok tesekkur ederim
Bende daha isim secemedim hem Turkce hem ingilizce rahat yazilip okunsun diye ,

Defne cok hos , gorumcem kizi olsa nehir koyacakti.

Cnm benimde öleydi önemsemedim enfeksiyon ilerledi kültür testi bile yapıldı temiz çıktı ama enfeksiyon halen var doktor birkere oldumu hep tekrarlıyor hamilelikte dedi

Kizlar selam KIZ anasi olacam insallah ama isim olarak daha netlesmis bir sey yok tek isim olsun istiyoruz turkce bir isim olsun mesela İPEK, DEFNE, NEHİR,
Bence bu soylediklerinizden ipek en guzeli. Bunlara benzer sedef geldi aklima bir de duru ismi bence cok guzel.

Valla beni menapoza girmiş kadınlar gibi inanılmaz sıcak basıyor
Ya senin göbeğin küçücük bi kere, tam minik hamile göbeği

Benim de son bir kaç haftadır büyüdü sanki, telefonum göbek ve usg fotosu ile dolu bakıp bakıp karşılaştırıyorum geçen haftalarla, büyümüş gerçekten

Annem de bize hamileyken 6. Aydan sonra büyümüştü dedi öyle galiba.
Bizim kızımız olsa Eylül koyacaktık. Anlam olarak pek bir anlamı olmasa da biz Eylülde tanışıp yine bu ay evlenmiştik bizim için anlamı büyüktü:)

Hemen liste yapacağımm

Bende boya şöyle yok dip boya hiç yaptırmadım hep paket attırıyorum oda şuan sağlıklı değil saç kestirmek batıl inanç çok saçma ama rahmetli anaannem öyle aşıladı şimdi onun arkasından vicdan yaparım ben

aslinda cabuk uzamiyorsa sorun degil. benim TR de yilda iki cm anca uzardi sacim. Bu elin Kanada sinda oyle hizli uzuyorki onunu alamiyorum su dan mi havadan mi cozemedm

Bu zamana kadar aldığım ürünler (bazılarını görsellerle ekleyeceğim ) bazılarıda hediye

H&M zıbın takımı 0-3
Zara home battaniye kalın ve ince anneanneside bol bol örmüştü

Müslin örtü kalın büyüğü yataştan aldım
küçük omuz bezini zara home
Büyük ince olan chakra
Chakra havlu (sadece kare olandan aldım bornoz düşünmüyorum)
Lcw outlet yenidoğan kıyafeti 1 patik 1 ayakkabı
Kitikate yenidoğan takımı
B&G outlet 2 tane eşofman takımı 1 tane kot takımm
İlays mabel esnek sling

Hatırladıklarım bu kadar birazınıda görsel ekliyorum

Benim mi göbeğim küçük cumartesi çekindiğim fotodan sonra Öne doğru iki parmak daha genişledim en az
Bak şimdi hadi ölçelim
Tam göbek deliği hizamdan dümdüz karnımın çevresini ölçtüm. 95 cm çıktı
Ölç gel bekliyorum

Hemen liste yapacağımm
Ben aldıklarımı yazıyorum
Bir de yan yana dizip ay ay sıralayıp fotoğraflıyorum kıyafetlerin bedenlerini foto üzerine not düşüyorum.
Yoksa ne aldığımı asla bilmiyorum hepsi kenarda bekliyor poşetlerin kutuların içinde. Mesela bilinçli olarak aldığım 25 ağız mendilim var. Eğer yazmasaydım bi 20 tane daha alırdım kesin unutuyorum hep
Geçen aldığım bi tulumdan bi tane daha almaya kalktım fotoğraflara bakınca farkettim zaten almışım 1 ay önce
aslinda cabuk uzamiyorsa sorun degil. benim TR de yilda iki cm anca uzardi sacim. Bu elin Kanada sinda oyle hizli uzuyorki onunu alamiyorum su dan mi havadan mi cozemedm
Havasını suyunu bilmem de huzurdan olabilir canikom
Büyük kalemler halledilmiş maşallah güle güle kullanın
Öf ateş ölçer görünce hala almadığım geldi aklıma

Biz inşaallah Eliz ismini koyucaz o olmasaydı pelin ya da ipek olacaktı tercihim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…