- 2 Haziran 2022
- 78
- 154
- 23
Evet çok şükür birde ikinci kere uğraştırmadıben bugun ozel e 3D icin gittim , 120$ civari odedik, yuz ustu yatiyordudonduremedik baya ugrasti kadin. cok iyi anliyorum , detayli da tabiki herseyi olcene kdar ugrasiyorlar . Iyi bir doktora denk gelmissin, olmadi deyip geri de gonderebilirlerdi baska zaman gel diye
Dogrudur canim , benim arkadasim bebekler icin ozel bir serisi vardi onu kullanmisti cok begendi ama tabi benim onumde bir ornek var
Bende boyatmadım rapunzel gibi oldum rahmetli anaannem aşılamış bize saçımıda kestiremiyorum organikle boyucaktım 6 ay oldu bekledim dedim 40 ı çıkınca yaptırcam mevlütde boyalı olur saçlarım:)
Ya benim kestirmemek gibi bir kaygım yoktu ta ki kuzenim aa saçlarını da kestiremiyorsun değil mi deyinceye kadar. Niyesini sordum açıkladı falan ama biliyorum da hurafe olduğunu yine insan bi şey oluyor yaneyse ki saçlarımı kestirmek gibi bir düşüncem yoktu. Doktorunuza falan danıştınız mı? Ben her seferinde bebekle ilgili şeyler sormaktan saçımı başımı unutuyorum internetten araştırdığım kadarıyla ilk üç aydan sonra bitkisel boyalardan yana sorun çıkmayacağını söylüyorlar. Ya resmen birinin bana hadi boya demesini bekliyorum etrafımdakiler de aksi gibi yok ya boyatma diyorlar
Saç kestirme olayında korkutmayın insanı :)
Ben bu haftasonu biraz kestirmek istiyorum. Saçlarım darmadağın oldu resmen, şekle ihtiyacı var.
Bende kestim bir defa , yazin gene keserim biraz daha . Yoksa sicaklarda uzun sacla yasayamam .Ah minnoşum ben gebeliğin başından beri iki defa kestirdim, kestir rahatla.
Herkes şeker yüklemesi yaptıracak mı? Bana 2 hafta sonra geldiğinde şeker de yükleyelim dedi doktorum
Bende daha isim secemedim hem Turkce hem ingilizce rahat yazilip okunsun diye ,Kizlar selamKIZ anasi olacam insallah ama isim olarak daha netlesmis bir sey yok tek isim olsun istiyoruz turkce bir isim olsun mesela İPEK , DEFNE, NEHİR,
Boyle isim onerisinde bulunabilirmisiniz acaba? Simdiden cok tesekkur ederim
Cnm benimde öleydi önemsemedim enfeksiyon ilerledi kültür testi bile yapıldı temiz çıktı ama enfeksiyon halen var doktor birkere oldumu hep tekrarlıyor hamilelikte dedihadi yazaten idrar testinde de enfeksiyon biraz yuksek cikmisti sonuclar doktor onemli degil demisti ama belki ilerlemistir.
Umarim degildir. Insan ilac kullanmak istemiyor bu surecte ama enfeksiyon da baska turlu gecmiyor o yuzden bende endiseliyim biraz. Doktorunuzun cevabini buraya da yazabilirseniz sevinirim
hmm o markayi hic duymadim . bir bakayimEvet çok şükür birde ikinci kere uğraştırmadı
Benim arkadaşımda bamboonature gibi bi marka kullanıyordu ama dolar malumben sanırım beze son anda karar vereceğim
Ben yaptırmıcam cnm açlık şekerim 74 çıktı ne bileyim hiç yaptırasım yokHerkes şeker yüklemesi yaptıracak mı? Bana 2 hafta sonra geldiğinde şeker de yükleyelim dedi doktorum
Bence bu soylediklerinizden ipek en guzeli. Bunlara benzer sedef geldi aklima bir de duru ismi bence cok guzel.Kizlar selamKIZ anasi olacam insallah ama isim olarak daha netlesmis bir sey yok tek isim olsun istiyoruz turkce bir isim olsun mesela İPEK , DEFNE, NEHİR,
Bende bu yüzden kızımınn ismini Nil koydumKizlar selamKIZ anasi olacam insallah ama isim olarak daha netlesmis bir sey yok tek isim olsun istiyoruz turkce bir isim olsun mesela İPEK , DEFNE, NEHİR,
Valla beni menapoza girmiş kadınlar gibi inanılmaz sıcak basıyorOlabilir canim bende çoğunluk ikinci gebelik die düşünüyorum kendimizden ötürü sanırım :)) ayyy evet valla bu yaz gelince çok çabuk geçiyor zaman sanki sıcaklar zorlayacak Allah yardımcımız olsun
İnşallah canım sağlıklaşöyle soylim üç aylıkken bir başlıyor dogurana kadar da geçmiyor bu açlık zaten eğilme kalkma yapma artık karnım belirginlesti çorabını ayakkabını bile eşin giydirsin canim ben oturup kalktıkca kalçama vajinaya ağrılar giriyor
Ya senin göbeğin küçücük bi kere, tam minik hamile göbeğiMavişim pazar gününden beri bir ağrı giriyor vajina kemiği mi desem ne desem.
Eskiden iki bacağımla sıkıştırırdım artık sıkıştıramıyorum resmen açıldı sanki o içteki kemiklerim.
Hani ilk trimester da o kemiğe arada sancı girerdi filan o sancılarla alakası yok bunun çok çok garip
5 aydır o kadar Garip korkularla doktora koştum ki şimdi 25 hazirana kadar dayanacağım tutuyorum kendimidiyorum bunlar da normaldir.
Dediğin gibi valla artık hiç eğilemiyorum. Bu son bi haftada karnım sanki her gün cm cm ileri doğru büyüyor gözüm korktu
ben yürüyemeyeceğimdne o kadar eminim kidaha 6. Ayın içinde böyleysem yok yani imkansız
Bizim kızımız olsa Eylül koyacaktık. Anlam olarak pek bir anlamı olmasa da biz Eylülde tanışıp yine bu ay evlenmiştik bizim için anlamı büyüktü:)Kizlar selamKIZ anasi olacam insallah ama isim olarak daha netlesmis bir sey yok tek isim olsun istiyoruz turkce bir isim olsun mesela İPEK , DEFNE, NEHİR,
Hemen liste yapacağımmİnşallah Dilekçenizi kabul ederler canım.
Kötü olmuş böyle ne denir bilmiyorum hiç
Kötü bir haber olmamasına çok sevindim
Neler alıyorsun mesela paylaşabilirsin bizimle de
Güle güle kullansın bebiş.
Ben tercihimi primadan yana kullandım hayırlısı artık
O eller doğunca da hep suratında mı olacak annesi
Maşallah kızımıza ya
Çok hazırlıksız yakalandım sabah sabah senden beklemiyordum böyle bi foto. neşelendim resmen
Bende boya şöyle yok dip boya hiç yaptırmadım hep paket attırıyorum oda şuan sağlıklı değil saç kestirmek batıl inanç çok saçma ama rahmetli anaannem öyle aşıladı şimdi onun arkasından vicdan yaparım benBende kestim bir defa , yazin gene keserim biraz daha . Yoksa sicaklarda uzun sacla yasayamam .
Ender sarac , dogal boyalarla cok diplere degmeden boyatmanin zarari yok diyordu. Benim zaten boya yok sacimda ama olsaydi , boyatirdimda bitkisel boyayla.
Bana 24-26. hafta arasi yapilcak canim. Dr kagan kocatepe yide dinledim. oda oneriyor, sadece o degil , saglik bakanligi , dunya saglik orgutu gibi kuruluslarda destekliyormus seker yuklemesini.
Bende daha isim secemedim hem Turkce hem ingilizce rahat yazilip okunsun diye ,
Defne cok hos , gorumcem kizi olsa nehir koyacakti.
Kesinlikle bende , idrar yolları iltihabı falan yok ama sık idrara çıkıyorum geçe geç yatıp sabah 8 en geç 8:30 da ayaktayımGeceleri uyuyamıyorum sabah 7.00 de ayaktayım sizinde uyku probleminiz var mı?
aslinda cabuk uzamiyorsa sorun degil. benim TR de yilda iki cm anca uzardi sacim. Bu elin Kanada sinda oyle hizli uzuyorki onunu alamiyorumBende boya şöyle yok dip boya hiç yaptırmadım hep paket attırıyorum oda şuan sağlıklı değil saç kestirmek batıl inanç çok saçma ama rahmetli anaannem öyle aşıladı şimdi onun arkasından vicdan yaparım ben
hmm o markayi hic duymadim . bir bakayim
Pampers yani prima burada daha ucuz kaldiEki Görüntüle 3081356 Ürün bu canım
Demekki ülke farketmeksizin pahalıymışPampers yani prima burada daha ucuz kaldiPrima nin birsey den daha ucuz olacagina asla
inanmazdim
Benim mi göbeğim küçükValla beni menapoza girmiş kadınlar gibi inanılmaz sıcak basıyor
Ya senin göbeğin küçücük bi kere, tam minik hamile göbeği
Benim de son bir kaç haftadır büyüdü sanki, telefonum göbek ve usg fotosu ile dolu bakıp bakıp karşılaştırıyorum geçen haftalarla, büyümüş gerçekten
Annem de bize hamileyken 6. Aydan sonra büyümüştü dedi öyle galiba.
Bizim kızımız olsa Eylül koyacaktık. Anlam olarak pek bir anlamı olmasa da biz Eylülde tanışıp yine bu ay evlenmiştik bizim için anlamı büyüktü:)
Ben aldıklarımı yazıyorumHemen liste yapacağımm
Havasını suyunu bilmem de huzurdan olabilir canikomaslinda cabuk uzamiyorsa sorun degil. benim TR de yilda iki cm anca uzardi sacim. Bu elin Kanada sinda oyle hizli uzuyorki onunu alamiyorumsu dan mi havadan mi cozemedm
Büyük kalemler halledilmiş maşallah güle güle kullanınBu zamana kadar aldığım ürünler (bazılarını görsellerle ekleyeceğim) bazılarıda hediye
H&M zıbın takımı 0-3
Zara home battaniye kalın ve ince anneanneside bol bol örmüştü
Müslin örtü kalın büyüğü yataştan aldım
küçük omuz bezini zara home
Büyük ince olan chakra
Chakra havlu (sadece kare olandan aldım bornoz düşünmüyorum)
Lcw outlet yenidoğan kıyafeti 1 patik 1 ayakkabı
Kitikate yenidoğan takımı
B&G outlet 2 tane eşofman takımı 1 tane kot takımm
İlays mabel esnek sling
Hatırladıklarım bu kadar birazınıda görsel ekliyorum
Eki Görüntüle 3081365
Eki Görüntüle 3081363 Eki Görüntüle 3081364 Eki Görüntüle 3081369 Eki Görüntüle 3081370 Eki Görüntüle 3081374 Eki Görüntüle 3081371 Eki Görüntüle 3081375 Eki Görüntüle 3081376
Biz inşaallah Eliz ismini koyucaz o olmasaydı pelin ya da ipek olacaktı tercihimKizlar selamKIZ anasi olacam insallah ama isim olarak daha netlesmis bir sey yok tek isim olsun istiyoruz turkce bir isim olsun mesela İPEK , DEFNE, NEHİR,
bende hemen farkettim ve baby shower hediye alinacak listesine ekledimBüyük kalemler halledilmiş maşallah güle güle kullanın
Öf ateş ölçer görünce hala almadığım geldi aklıma
Heves ettim ben de ölçeceğim.Benim mi göbeğim küçükcumartesi çekindiğim fotodan sonra Öne doğru iki parmak daha genişledim en az
Bak şimdi hadi ölçelim
Tam göbek deliği hizamdan dümdüz karnımın çevresini ölçtüm. 95 cm çıktı
Ölç gel bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?