2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Güneş hanımı yakalayamadık yaa, 91 olmuşuz beybisi.

Benimki gibi hızla büyürse aramızdaki 3 günde 4 cm i rahat kapatırsınız
Bi de afedersiniz tuvalet mevzusu var bu ölçümleri sabah tekrarlayalım
Bi de maşallah diyeyim oğluşaaaa daaa
Ay minnoşum yatınca ve sabah uyandığımda yarısı yok zaten karnımın. Bir de yeni yemek yemiştim yihhihhih.

Hepsine maşallah, Allahım hepsini esirgesin bebeklerimizin.

Ay minnoşum yatınca ve sabah uyandığımda yarısı yok zaten karnımın. Bir de yeni yemek yemiştim yihhihhih.

Hepsine maşallah, Allahım hepsini esirgesin bebeklerimizin.v
ben de ben de
amin canimmm
ama yine de 90 üstü çıkman beni mutlu etti :d

Çook mantıklıymış şahsen ben pek kıyafetleri bilmiyorum
Ay ağız mendilini nasıl bir şey aldınız hangi marka nerdeen

Çook mantıklıymış şahsen ben pek kıyafetleri bilmiyorum
Ay ağız mendilini nasıl bir şey aldınız hangi marka nerdeen
imkansız ya kıyafetleri aklımda tutamam. her ayda da aynı tipte şeyler olsun istemiyorum :)

genel olarak bim, a101, ebebek ve rossmann dan topladım ağız mendillerini.
marka takıntım yoktur özellikle bu tip ürünlerde ama genel olarak yumuşacıklar.
bir de rossmanndan 6lı ter havlusu aldım bayıldım bu arada.

Merhaba, Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin hepsini
Yatas junoyu alip almama konusunda kararsizim. Boyutlari nasil yani cocuk ne kadar sure yatabilir uzerinde? Fiyati birZ yuksek olunca direkt normal baby nest mi alsam diye dusundum ama bunun bir artisi var mi ne bileyim ortopedik falan?

Oy maşallah hadi sağlıkla gelsin minik kızın Senin isimler de güzel. Nil çok hoşuma gidiyor. Deniz, Deren, Eylül bunlarda çok hoşuma gider benim
Ayy insallah canim seninki erkekti demi biz erkek ismi Barış dusunmustuk kiza hic dusunmedik sonunda bu ucluden bir kurra cekicez heralde

Bir de bebise oda yapmayacak arkadaslara bir sorum var. Bebegin dolabi icin nasil bir cozum dusundunuz ben oda yapmaktan vazgectim besik odama sigiyor ama dolap olayina karar veremedim sizler ne dusundunuz?

Şeker kız yeniden yineliyorum çok şanslısın
Sagol canim

insallah canim seninki erkekti demi biz erkek ismi Barış dusunmustuk kiza hic dusunmedik sonunda bu ucluden bir kurra cekicez heralde
ben tekme atislarini hissedince , kendisine seslenicem sectigimiz isimlerle , bakim hangisine tekme atarsa onu seceriz

Ay valla kestirdim gitti belimdeydi enseme kadar napayım zaten sıcak bunaltıyor birde saçlarımla uğraşamazdım
Oh güle güle kullan :)

Bir de bebise oda yapmayacak arkadaslara bir sorum var. Bebegin dolabi icin nasil bir cozum dusundunuz ben oda yapmaktan vazgectim besik odama sigiyor ama dolap olayina karar veremedim sizler ne dusundunuz?
Merhaba ben de bebeğime oda yapmayı düşünmüyorum taşınma planımız olduğu için. Geçici olarak şifonyer tarzı bir dolap almayı düşünüyordum ama mevcut fiyatlarla onu da almaktan vazgeçtim sonra çocuk odasına koymak istemem diye. Evdeki dolabımızda yer açmaya karar verdim Elbise dolabımız geniş hem yazlık hem kışlıklar dolapta duruyordu bebeğin doğmasına yakın birkaç rafı ve birkaç çekmeceyi boşaltmayı planlıyorum. Hurçlayıp kaldıracağım dolabın üstüne giymediklerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…