Şeker kız yeniden yineliyorum çok şanslısınbende hemen farkettim ve baby shower hediye alinacak listesine ekledim
Ölçün gelin bekliyorumHeves ettim ben de ölçeceğim.
Güneş hanımı yakalayamadık yaa, 91 olmuşuz beybisi.Şeker kız yeniden yineliyorum çok şanslısın
Ölçün gelin bekliyorum
Her perşembe ölçerim diyenlerle anasayfaya yeni bi göbek tablosu bile eklerim ben haberiniz olsun
2 hafta ölçmeyeni silerim tablodan ama
Benimki gibi hızla büyürse aramızdaki 3 günde 4 cm i rahat kapatırsınızGüneş hanımı yakalayamadık yaa, 91 olmuşuz beybisi.
Ay minnoşum yatınca ve sabah uyandığımda yarısı yok zaten karnımın.Benimki gibi hızla büyürse aramızdaki 3 günde 4 cm i rahat kapatırsınız
Bi de afedersiniz tuvalet mevzusu var bu ölçümleri sabah tekrarlayalım
Bi de maşallah diyeyim oğluşaaaa daaa
ben de ben deAy minnoşum yatınca ve sabah uyandığımda yarısı yok zaten karnımın.Bir de yeni yemek yemiştim yihhihhih.
Hepsine maşallah, Allahım hepsini esirgesin bebeklerimizin.v
Çook mantıklıymış şahsen ben pek kıyafetleri bilmiyorumBenim mi göbeğim küçükcumartesi çekindiğim fotodan sonra Öne doğru iki parmak daha genişledim en az
Bak şimdi hadi ölçelim
Tam göbek deliği hizamdan dümdüz karnımın çevresini ölçtüm. 95 cm çıktı
Ölç gel bekliyorum
Ben aldıklarımı yazıyorum
Bir de yan yana dizip ay ay sıralayıp fotoğraflıyorum kıyafetlerin bedenlerini foto üzerine not düşüyorum.
Yoksa ne aldığımı asla bilmiyorum hepsi kenarda bekliyor poşetlerin kutuların içinde. Mesela bilinçli olarak aldığım 25 ağız mendilim var. Eğer yazmasaydım bi 20 tane daha alırdım kesin unutuyorum hep
Geçen aldığım bi tulumdan bi tane daha almaya kalktım fotoğraflara bakınca farkettim zaten almışım 1 ay önce
Havasını suyunu bilmem de huzurdan olabilir canikom
Büyük kalemler halledilmiş maşallah güle güle kullanın
Öf ateş ölçer görünce hala almadığım geldi aklıma
imkansız ya kıyafetleri aklımda tutamam. her ayda da aynı tipte şeyler olsun istemiyorum :)Çook mantıklıymış şahsen ben pek kıyafetleri bilmiyorum
Ay ağız mendilini nasıl bir şey aldınız hangi marka nerdeen
Ben bu 3ü arasindan ipek diyorum cok kibar...
Ben kizima daha karar veremedim cok zormus zaten kararsiz bi terazi olarak isme nasil karar vericem bilemiyorum
Merhaba, Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin hepsiniBu zamana kadar aldığım ürünler (bazılarını görsellerle ekleyeceğim) bazılarıda hediye
H&M zıbın takımı 0-3
Zara home battaniye kalın ve ince anneanneside bol bol örmüştü
Müslin örtü kalın büyüğü yataştan aldım
küçük omuz bezini zara home
Büyük ince olan chakra
Chakra havlu (sadece kare olandan aldım bornoz düşünmüyorum)
Lcw outlet yenidoğan kıyafeti 1 patik 1 ayakkabı
Kitikate yenidoğan takımı
B&G outlet 2 tane eşofman takımı 1 tane kot takımm
İlays mabel esnek sling
Hatırladıklarım bu kadar birazınıda görsel ekliyorum
Eki Görüntüle 3081365
Eki Görüntüle 3081363 Eki Görüntüle 3081364 Eki Görüntüle 3081369 Eki Görüntüle 3081370 Eki Görüntüle 3081374 Eki Görüntüle 3081371 Eki Görüntüle 3081375 Eki Görüntüle 3081376
Ayy insallah canimOy maşallah hadi sağlıkla gelsin minik kızınSenin isimler de güzel. Nil çok hoşuma gidiyor. Deniz, Deren, Eylül bunlarda çok hoşuma gider benim
Demekki herkes aynı 09.00 da ev işim bitmiş oluyorKesinlikle bende , idrar yolları iltihabı falan yok ama sık idrara çıkıyorum geçe geç yatıp sabah 8 en geç 8:30 da ayaktayım
Şuan uzatsam biterden merdiven görevi görür belimdeaslinda cabuk uzamiyorsa sorun degil. benim TR de yilda iki cm anca uzardi sacim. Bu elin Kanada sinda oyle hizli uzuyorki onunu alamiyorumsu dan mi havadan mi cozemedm
Ben Kartal Ali koyacaktım erkek olsa ama Ali tek başına bi harikaErkek anneleri isim düşündünüz mübizim aklımıza KEREM , KAAN veya AYBERK var karar veremedik henüz
3ü arasında oylama istersen eğer şahsen kerem derim çok güzel benceErkek anneleri isim düşündünüz mübizim aklımıza KEREM , KAAN veya AYBERK var karar veremedik henüz
Bende kaan derim3ü arasında oylama istersen eğer şahsen kerem derim çok güzel bence
Sagol canimŞeker kız yeniden yineliyorum çok şanslısın
ben tekme atislarini hissedince , kendisine seslenicem sectigimiz isimlerle , bakim hangisine tekme atarsa onu secerizinsallah canimseninki erkekti demi biz erkek ismi Barış dusunmustuk kiza hic dusunmedik sonunda bu ucluden bir kurra cekicez heralde
Oh güle güle kullan :)Ay valla kestirdim gitti belimdeydi enseme kadar napayım zaten sıcak bunaltıyor birde saçlarımla uğraşamazdım
Bende kestim bir defa , yazin gene keserim biraz daha . Yoksa sicaklarda uzun sacla yasayamam .
Ender sarac , dogal boyalarla cok diplere degmeden boyatmanin zarari yok diyordu. Benim zaten boya yok sacimda ama olsaydi , boyatirdimda bitkisel boyayla.
Bana 24-26. hafta arasi yapilcak canim. Dr kagan kocatepe yide dinledim. oda oneriyor, sadece o degil , saglik bakanligi , dunya saglik orgutu gibi kuruluslarda destekliyormus seker yuklemesini.
Bende daha isim secemedim hem Turkce hem ingilizce rahat yazilip okunsun diye ,
Defne cok hos , gorumcem kizi olsa nehir koyacakti.
Merhaba ben de bebeğime oda yapmayı düşünmüyorum taşınma planımız olduğu için. Geçici olarak şifonyer tarzı bir dolap almayı düşünüyordum ama mevcut fiyatlarla onu da almaktan vazgeçtim sonra çocuk odasına koymak istemem diye. Evdeki dolabımızda yer açmaya karar verdimBir de bebise oda yapmayacak arkadaslara bir sorum var. Bebegin dolabi icin nasil bir cozum dusundunuz ben oda yapmaktan vazgectim besik odama sigiyor ama dolap olayina karar veremedim sizler ne dusundunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?