Dilekçeyi kabul etmiyorlar kızlar pazartesi suriye için katılış yapacak eşim 6 ayDoğumda olmayacak kucağına alması en büyük hayalimdi eminim onunda öyleydi iyi dileklerinizi gönderin hiçbirine birşey olmasın
En sonunda benimde yapacagim sey buSagol canim
ben tekme atislarini hissedince , kendisine seslenicem sectigimiz isimlerle , bakim hangisine tekme atarsa onu seceriz
Aminn canım aminn üzgünlügümden oda hareketsiz iki gündür inşallah geçer bugünlerdeKorkma canim allahin izniyle gidip gelir evine esine cocuguna sag salim uzme kendinide bebiside rabbim buyuktur bakarsin 6 ayi bulmaz erkenden kavusursunuz
Olmayacak canim , sagsaglim gidip gelicek elbette . 6 ay dan kisa bile surebilir demistin , insallah goz acip kapayincaya kadar biter goreviDilekçeyi kabul etmiyorlar kızlar pazartesi suriye için katılış yapacak eşim 6 ayDoğumda olmayacak kucağına alması en büyük hayalimdi eminim onunda öyleydi iyi dileklerinizi gönderin hiçbirine birşey olmasın
102 çıktı valla eve gelir gelmez hemen ölçtüm ama sabah bi daha ölçeyim ben bunda yemek göbeği de olabilir + olarakŞeker kız yeniden yineliyorum çok şanslısın
Ölçün gelin bekliyorum
Her perşembe ölçerim diyenlerle anasayfaya yeni bi göbek tablosu bile eklerim ben haberiniz olsun
2 hafta ölçmeyeni silerim tablodan ama
Biz EgeErkek anneleri isim düşündünüz mübizim aklımıza KEREM , KAAN veya AYBERK var karar veremedik henüz
Yavrum çok üzgünüm, senin için ayrı onun için ayrı zor Allahım sabır versin sıze.Dilekçeyi kabul etmiyorlar kızlar pazartesi suriye için katılış yapacak eşim 6 ayDoğumda olmayacak kucağına alması en büyük hayalimdi eminim onunda öyleydi iyi dileklerinizi gönderin hiçbirine birşey olmasın
Ben de bir asker kızıyım.Dilekçeyi kabul etmiyorlar kızlar pazartesi suriye için katılış yapacak eşim 6 ayDoğumda olmayacak kucağına alması en büyük hayalimdi eminim onunda öyleydi iyi dileklerinizi gönderin hiçbirine birşey olmasın
Kuzum Allah önce sabır selamet versin ikinize de.Dilekçeyi kabul etmiyorlar kızlar pazartesi suriye için katılış yapacak eşim 6 ayDoğumda olmayacak kucağına alması en büyük hayalimdi eminim onunda öyleydi iyi dileklerinizi gönderin hiçbirine birşey olmasın
Tam göbek deliği ama dimi102 çıktı valla eve gelir gelmez hemen ölçtüm ama sabah bi daha ölçeyim ben bunda yemek göbeği de olabilir + olarak
Biz Ege
Olmayacak canim , sagsaglim gidip gelicek elbette . 6 ay dan kisa bile surebilir demistin , insallah goz acip kapayincaya kadar biter gorevi
Yavrum çok üzgünüm, senin için ayrı onun için ayrı zor Allahım sabır versin sıze.Sağ salim gidip dönmeyi nasip etsin eşine, hepsine.
Çok teşekkürler umduğumuz gibi olur herşey inşallah kızlar bebeğimiz hemen alışır babacığınaBen de bir asker kızıyım.
Ben doğduğumda babam yokmuş bir kaç ay sonra gelmiş beni görebilmek için..
Sonrasında da hep ayrı kaldığımız dönemler oldu çok iyi anlıyorum sizi.
Burnu bile kanamadan dönüp gelmeyi nasip etsin Allah
Bir ara konuşuyordunuz, hangi günü seçtiniz göbek show için?Kuzum Allah önce sabır selamet versin ikinize de.
Sağ Salim de gidip dönsün hepsi inşallah
Tam göbek deliği ama dimi
Tamam sabah ilk tuvalet sonrası bi daha ölçüyoruz
Neyseki senden ufak çıktım aramızda 17 gün filan var herhalde
Bende dolap aldim sadece 4 kapaklı buyuk odam biraz bol bol kiyafetleri sigsin diye almayi dusunuyorsan hemen al derim fiyatlar cok yukseliyorBir de bebise oda yapmayacak arkadaslara bir sorum var. Bebegin dolabi icin nasil bir cozum dusundunuz ben oda yapmaktan vazgectim besik odama sigiyor ama dolap olayina karar veremedim sizler ne dusundunuz?
Bir ara konuşuyordunuz, hangi günü seçtiniz göbek show için?Ona göre çekeyim, çektireyim.
Ultrason yapılmayan bazı ülkelerde bu yöntemlerle ölçülüyor diye biliyorum. Meraklandım sabah bidaha ölçeyim bakayımKuzum Allah önce sabır selamet versin ikinize de.
Sağ Salim de gidip dönsün hepsi inşallah
Tam göbek deliği ama dimi
Tamam sabah ilk tuvalet sonrası bi daha ölçüyoruz
Neyseki senden ufak çıktım aramızda 17 gün filan var herhalde
Cumartesi olsun bence.Ayyyy bilemedim ki cumartesileri ya da pzartesileri mi yapsak
Anlaştık sabah ölçüyoruzUltrason yapılmayan bazı ülkelerde bu yöntemlerle ölçülüyor diye biliyorum. Meraklandım sabah bidaha ölçeyim bakayım
Bana uyar cumartesileri de göbek şov günümüz olsunCumartesi olsun bence.
Bu vesileyle fotoğraf çekmiş olurum ya, hiç fotoğrafım yok o gördüğünden başka. İnsanın hiç mi aklına gelmez.Anlaştık sabah ölçüyoruz
Bana uyar cumartesileri de göbek şov günümüz olsun
Pamuklu ve mermerişah diye 2 kumaş duydumda pamuklular mantıklı geliyorimkansız ya kıyafetleri aklımda tutamam. her ayda da aynı tipte şeyler olsun istemiyorum :)
genel olarak bim, a101, ebebek ve rossmann dan topladım ağız mendillerini.
marka takıntım yoktur özellikle bu tip ürünlerde ama genel olarak yumuşacıklar.
bir de rossmanndan 6lı ter havlusu aldım bayıldım bu arada.
Bence en fazla 3 ay küçük değilde çocuğun yattığı yer yani ama ilk bebişim benimki düşünce emin değilimMerhaba, Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin hepsini
Yatas junoyu alip almama konusunda kararsizim. Boyutlari nasil yani cocuk ne kadar sure yatabilir uzerinde? Fiyati birZ yuksek olunca direkt normal baby nest mi alsam diye dusundum ama bunun bir artisi var mi ne bileyim ortopedik falan?
Benimkilerde hep Pijamayla filanBu vesileyle fotoğraf çekmiş olurum ya, hiç fotoğrafım yok o gördüğünden başka. İnsanın hiç mi aklına gelmez.
Mermerişahi kumaş da pamuklu diye biliyorum sadece dokuma yöntemleri ve iplik tipi diyeyim farklı yumuşaklıklar kazandırıyor kumaşlara.Pamuklu ve mermerişah diye 2 kumaş duydumda pamuklular mantıklı geliyorTer havlusunu linkler misinn
Bence en fazla 3 ay küçük değilde çocuğun yattığı yer yani ama ilk bebişim benimki düşünce emin değilimBen aldığımda 300 küsürdü şimdi artmış ortopedik ve kustuğunda sorun olmuyo reflü yatağı gibi demişlerdi. Ama indirime girmezse bence ben bu fiyatlarla reflü yatağı alırdım. 2. El bulursanda al bence kılıfı yıkanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?