2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Korkma canim allahin izniyle gidip gelir evine esine cocuguna sag salim uzme kendinide bebiside rabbim buyuktur bakarsin 6 ayi bulmaz erkenden kavusursunuz

Korkma canim allahin izniyle gidip gelir evine esine cocuguna sag salim uzme kendinide bebiside rabbim buyuktur bakarsin 6 ayi bulmaz erkenden kavusursunuz
Aminn canım aminn üzgünlügümden oda hareketsiz iki gündür inşallah geçer bugünlerde Detaylımızı cumartesiye aldık babası görmeden gitmesin dedim hope2022

Olmayacak canim , sagsaglim gidip gelicek elbette . 6 ay dan kisa bile surebilir demistin , insallah goz acip kapayincaya kadar biter gorevi

102 çıktı valla eve gelir gelmez hemen ölçtüm ama sabah bi daha ölçeyim ben bunda yemek göbeği de olabilir + olarak
Erkek anneleri isim düşündünüz mü bizim aklımıza KEREM , KAAN veya AYBERK var karar veremedik henüz
Biz Ege

Yavrum çok üzgünüm, senin için ayrı onun için ayrı zor Allahım sabır versin sıze. Sağ salim gidip dönmeyi nasip etsin eşine, hepsine.

Ben de bir asker kızıyım.
Ben doğduğumda babam yokmuş bir kaç ay sonra gelmiş beni görebilmek için..
Sonrasında da hep ayrı kaldığımız dönemler oldu çok iyi anlıyorum sizi.
Burnu bile kanamadan dönüp gelmeyi nasip etsin Allah

Kuzum Allah önce sabır selamet versin ikinize de.
Sağ Salim de gidip dönsün hepsi inşallah

102 çıktı valla eve gelir gelmez hemen ölçtüm ama sabah bi daha ölçeyim ben bunda yemek göbeği de olabilir + olarak

Biz Ege
Tam göbek deliği ama dimi
Tamam sabah ilk tuvalet sonrası bi daha ölçüyoruz
Neyseki senden ufak çıktım aramızda 17 gün filan var herhalde

Olmayacak canim , sagsaglim gidip gelicek elbette . 6 ay dan kisa bile surebilir demistin , insallah goz acip kapayincaya kadar biter gorevi

Yavrum çok üzgünüm, senin için ayrı onun için ayrı zor Allahım sabır versin sıze. Sağ salim gidip dönmeyi nasip etsin eşine, hepsine.

Çok teşekkürler umduğumuz gibi olur herşey inşallah kızlar bebeğimiz hemen alışır babacığına Canı sağolsun benim korkum o ayrılıklar biter elbet

Bir ara konuşuyordunuz, hangi günü seçtiniz göbek show için? Ona göre çekeyim, çektireyim.

Bir de bebise oda yapmayacak arkadaslara bir sorum var. Bebegin dolabi icin nasil bir cozum dusundunuz ben oda yapmaktan vazgectim besik odama sigiyor ama dolap olayina karar veremedim sizler ne dusundunuz?
Bende dolap aldim sadece 4 kapaklı buyuk odam biraz bol bol kiyafetleri sigsin diye almayi dusunuyorsan hemen al derim fiyatlar cok yukseliyor

Ultrason yapılmayan bazı ülkelerde bu yöntemlerle ölçülüyor diye biliyorum. Meraklandım sabah bidaha ölçeyim bakayım

Pamuklu ve mermerişah diye 2 kumaş duydumda pamuklular mantıklı geliyor Ter havlusunu linkler misinn
Bence en fazla 3 ay küçük değilde çocuğun yattığı yer yani ama ilk bebişim benimki düşünce emin değilim Ben aldığımda 300 küsürdü şimdi artmış ortopedik ve kustuğunda sorun olmuyo reflü yatağı gibi demişlerdi. Ama indirime girmezse bence ben bu fiyatlarla reflü yatağı alırdım. 2. El bulursanda al bence kılıfı yıkanıyor

Mermerişahi kumaş da pamuklu diye biliyorum sadece dokuma yöntemleri ve iplik tipi diyeyim farklı yumuşaklıklar kazandırıyor kumaşlara.
Şey yapıyorlar aslında biraz el becerin varsa kumaş kestirip en beğendiğin kumaştan kendin ağız mendilidir ya da müslin kestirip örtü battaniye yapıp artan kumaştan ağız mendili, omuz bezi, emzirme örtüsü filan hazırlayabiliyor bazıları ama bende o beceri pek yok

Havlu bez de bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…