Bebege sadece 1 yelek oren kayinvalidem ve bebege ne alacaksin diye bana soran annem geldi suan aklima. Yok aglamiyorum toz kacti gozume
Duyuyorum bazen dedeler bebek arabasi falan aliyormus ben sok ben iptal
Ahahaa canım hastane parasıda benim teyzemden bizimkiler sadece bize 2-3.000 tl lik şey bıraktı. Ya nasıl yapmıyorlar anlamıyorum torun ya daha ötesimi var
Merhaba kızlar ilk hamileliğimde hiç yaşamamıştım ama şu an günlerdir gribim ve geçmiyor. gözlerim diş etleirm boğazım kuşağım felaket ağrıyor. yaşayan ve atlatan var mı? atlattıysanız naptınız
Hanımlar günaydın
1 buçuk saat gecikmeli olarak evden çıkabildik, şeker yükleme testine gidiyoruz halim tam bir açlık oyunları
Anlaşılan öğlen 12 ye kadar aç susuz kaldık bugün
Hanımlar günaydın
1 buçuk saat gecikmeli olarak evden çıkabildik, şeker yükleme testine gidiyoruz halim tam bir açlık oyunları
Hanımlar günaydın
Hiç çekinme Canım ben kesin bende şeker çıkar diyordum, ama kendim ölçtüğü değerlerde düşük bile çıkınca yaptırmadım
Bir aşamayı daha geçmiş olacaksın öyle düşün. Zaman çok çabuk geçiyor bazen acaba bu günleri özler miyim diye düşünmüyor değilim, bebeğin var ama ağlamıyor her yere seninle geliyor falan. Sadece sen hissedebiliyorsun senin biriciğin
Hiç çekinme Canım ben kesin bende şeker çıkar diyordum, ama kendim ölçtüğü değerlerde düşük bile çıkınca yaptırmadım
Bir aşamayı daha geçmiş olacaksın öyle düşün. Zaman çok çabuk geçiyor bazen acaba bu günleri özler miyim diye düşünmüyor değilim, bebeğin var ama ağlamıyor her yere seninle geliyor falan. Sadece sen hissedebiliyorsun senin biriciğin
Hanımlar günaydın
Hanımlar günaydın