Biz ikimizde memleketimizde yaşıyoruz ve eşimin tarafı çok kalabalıkyok yok hiç ellemiyorum camlara. işte bu kaba temizliğe birini alacağım ama tanımıyorum da kimseyi.
dediğin gibi alışmakla alakalı güvenemiyorum da kimseye. kadın altı üstü cam sildi ben peşinde dolandım gün boyu
ay biz neyseki gurbette sayılırız da gelenimiz gidenimiz çok olmuyor olursa da çok kalınmıyor
kalabalık olarak bi kere geldiler onda da öğlen gelip akşam yemeğe kalmadan gittiler de ağırlaması kolaydı
ben 1 aya razıyım da tabi zamanıyla gelsin yavrum
zaten 28-30 a gelirsem geri kalan sürede yatışa geçerim muhtemelen
Afiyet olsun Allah bozmasınof ne güzel muhabbet açtım size
hepiniz içinizi döktünüz rahatladınız inşallah
ben de beyime o kadar sayıp şimdi oturdum onun elinden türk kahvesi içiyorum allah bozmasın
yok canım ağrılı ya da rahatsız edici olmuyor 18.haftadan beri magnezyum kullanıyorum zaten o da iyi geliyor ama 1 aydır hiç yoktu geçmişti 2 3 gündür tekrar başladıYalancı kasılmalar diye geçiyor canım
Rahim büyüdükçe haftamız ilerledikçe rahim kendini hazırlarmış
Çok ağrılı sancılı olmadığı müddetçe endişelenme
Bi sorun var gibi hissedersin zaten
bende enfeksiyon varmış herhalde çok ağrılıydı örneğin.
2 gündür daha soft kasılmalar oluyor eskiye göre endişelenmiyorum o kadar
Ya her gün de eve sokulmaz ki insan.
Boş yapmayı çok seviyorlar
Bi de ne bileyim evin her köşesini elletme fikri bana hiç sıcak gelmiyor. En fazla mutfak banyoya sokabilrim başkasını.
Bu zamana kadar bi tek cam temizliğine çağırdım ama yazın bi mutfak banyo için çağıracağım artık mecbur.
Çalışıyor olsam vaktim kalmayacağı için daha sık almam gerekirdi aynı senin gibi.
Ooo hem misafir seviyor hem yanaşmıyor tam sopalık
Bebege sadece 1 yelek oren kayinvalidem ve bebege ne alacaksin diye bana soran annem geldi suan aklima. Yok aglamiyorum toz kacti gozumeEvet oda takımı benim halamdan bunlar teyzesinden anaannesi iç yatağını anne yanını aldı bir sürü kıyafet benim kocaya bir şey kalmadı
He valla rahatladik. Bedavaya psikolojik seans oldu. Devir tasarruf devriof ne güzel muhabbet açtım size
ben de beyime o kadar sayıp şimdi oturdum onun elinden türk kahvesi içiyorum allah bozmasın
biliyosunuz bu topicte hep söylerimHe valla rahatladik. Bedavaya psikolojik seans oldu. Devir tasarruf devri
aha bu da bendenBebege sadece 1 yelek oren kayinvalidem ve bebege ne alacaksin diye bana soran annem geldi suan aklima. Yok aglamiyorum toz kacti gozume
Duyuyorum bazen dedeler bebek arabasi falan aliyormus ben sok ben iptal
ohhh yarasin enerji olsun koca elinden kahvenof ne güzel muhabbet açtım size
ya ben buna benzer bir suru anne veya kayinvalide hikayesi duyuyorum. Biz yapariz ,yardim ederiz ,sen hic dusunme demisler ama sonrasin da herkes uzaklasmis.Yazdıklarınızı okudum. Ben çok endiseliydim eşimden yana ama çok şükür çok destek bana. Canım annecim sen hamile kal gerisini düşünme derken Ramazan'da memlekete gitti daha dönmedi. İnşallah doğuma doğru gelir. Ama şimdi ihtiyacımız var aslında yanımızda birilerine. Canım sıkıldı şimdi bak. Zaten mutsuzum... Şeker yükselmiş. Diyete başladım bugün
Eşiminde kendiminde tüm sülaleye yakın oturuyoruz 6 aydır kimse arayıp bir şeye ihtiyacın var mı yemeğin var mı demediYazdıklarınızı okudum. Ben çok endiseliydim eşimden yana ama çok şükür çok destek bana. Canım annecim sen hamile kal gerisini düşünme derken Ramazan'da memlekete gitti daha dönmedi. İnşallah doğuma doğru gelir. Ama şimdi ihtiyacımız var aslında yanımızda birilerine. Canım sıkıldı şimdi bak. Zaten mutsuzum... Şeker yükselmiş. Diyete başladım bugün
Doğru diyorsun canım. Bu düşüncelere dalarsak çıkamayız.Eşiminde kendiminde tüm sülaleye yakın oturuyoruz 6 aydır kimse arayıp bir şeye ihtiyacın var mı yemeğin var mı demedisöylersem yapıyorlar orası ayrı ama bende sürekli söyleyemem ki. Bir iki kere söyleyip aramayı bıraktım kimse daha bir şey yapmadı. Amann kızlar kendimizden başka kimsemiz yok.. bebek doğuncada bu değişmeyecek bence.. Allah razı olsun kayınvalidem çok güzel bir pırlanta bileklik almış bebek haberini alınca hediye olarak ondan zaten ev işine yardım isteyemem ayıp olur diye. Ama kimsede arayıp ihtiyacımı sormadı işte ne bileyim hamileyiz özel ilgi istiyoruz sanırım duygusalız biraz. En çok anneme kırgınım sanırım. Neyse kızlar bunları düşünüp üzülmeyelim hiç bebeğimize ona vereceğimiz güzel hayata odaklanalım
ay ben cok yuzsuzumEşiminde kendiminde tüm sülaleye yakın oturuyoruz 6 aydır kimse arayıp bir şeye ihtiyacın var mı yemeğin var mı demedisöylersem yapıyorlar orası ayrı ama bende sürekli söyleyemem ki. Bir iki kere söyleyip aramayı bıraktım kimse daha bir şey yapmadı. Amann kızlar kendimizden başka kimsemiz yok.. bebek doğuncada bu değişmeyecek bence.. Allah razı olsun kayınvalidem çok güzel bir pırlanta bileklik almış bebek haberini alınca hediye olarak ondan zaten ev işine yardım isteyemem ayıp olur diye. Ama kimsede arayıp ihtiyacımı sormadı işte ne bileyim hamileyiz özel ilgi istiyoruz sanırım duygusalız biraz. En çok anneme kırgınım sanırım. Neyse kızlar bunları düşünüp üzülmeyelim hiç bebeğimize ona vereceğimiz güzel hayata odaklanalım
Bir vaka olarak tarihe geçtin, insanlık İçin büyük bir adım benceay kizlar az once Kanada kadin hastaliklari hastanesin de doktorlarin bir cogunun hayatlarinda gormedigi bir vaka olarak tarihe gectim
son tansiyon ilacimin dozunu yukseltince doktorum, dis etlerim 7-8 haftada cok sisti ve buyudu . kendi doktorum bile hayatinda ikinci kez gormus bu durumu. benden izin alip diger doktorlara da gostermek istedibende kabul ettim
Zaten iki gun once disci de de herkes gelip bakmisti. temizleyen kiz “ ben bunu kitap da gormustum ama ilk defa denk geliyorum “ dedi
ay kadincagiz tekrar aradi aile gecmisi gene teyit etmek icinBir vaka olarak tarihe geçtin, insanlık İçin büyük bir adım bence
Amaan hangi kv arayıp biseye ihtiyacın var mı demisEşiminde kendiminde tüm sülaleye yakın oturuyoruz 6 aydır kimse arayıp bir şeye ihtiyacın var mı yemeğin var mı demedisöylersem yapıyorlar orası ayrı ama bende sürekli söyleyemem ki. Bir iki kere söyleyip aramayı bıraktım kimse daha bir şey yapmadı. Amann kızlar kendimizden başka kimsemiz yok.. bebek doğuncada bu değişmeyecek bence.. Allah razı olsun kayınvalidem çok güzel bir pırlanta bileklik almış bebek haberini alınca hediye olarak ondan zaten ev işine yardım isteyemem ayıp olur diye. Ama kimsede arayıp ihtiyacımı sormadı işte ne bileyim hamileyiz özel ilgi istiyoruz sanırım duygusalız biraz. En çok anneme kırgınım sanırım. Neyse kızlar bunları düşünüp üzülmeyelim hiç bebeğimize ona vereceğimiz güzel hayata odaklanalım
Ayy ben hiç isteyemiyorum insanlar kendi düşünsün istiyorum. En güzelini yapıyorsun aslındaay ben cok yuzsuzumkim neyi en guzel yapiyorsa o kisiden isterim hic utanmam
Hele simdi Turkiye de olsaydim ben , bir elim yagda bir elim baldaydi
ay yok ya herkes hayat telasinda , gelmez akillarinaAyy ben hiç isteyemiyorum insanlar kendi düşünsün istiyorum. En güzelini yapıyorsun aslında
Bende sanırım bundan sonra senin gibi yapacağım. Gölge etmesinler yeter deyip kendi köşeme çekileceğim. Benim kırgınlığım anneme o sanırım biraz beni üzen. Aman bunları kafaya takmıyorum aslında mutlu ve huzurlu olduğum bir işim ve evim var çok şükürAmaan hangi kv arayıp biseye ihtiyacın var mı demisumma davut gönlünü avut hiic beklemiyorum gölge etmesinler yeter zırt pırt gidelim demiyor ya esim buna sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?