2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar okudum da şimdi yazışmaları kocalardan ne çok şikayet edilmiş. Ben ilk 4 aya kadar çalışıyordum sonrasında iş yerim kapandı çalışmadim. Allah eşimden razi olsun hiç yormadi 7 senelik evliyim benden önce kadın çağır der direk biraz rutin oluşturmakla mi alakalı acaba. Hamile değilken de şimdi de destek çok oldu olamaya da devam ediyor. Ama şöyle bir şey var bende çalıştığım için herşeyin pratiğini aldım eve robot süpürge elim kolum ayağım 2 senedir çok şükür herseyime koşuyor kendileri onun dışında yemek konusunda da annem sağolsun herşeyi buzluğa getirir atar. Pratik oluyor oyle de . Bide benim eşimin huyu akşamları yemek yemez 4 5 gibi yer zaten yok olur acikirsa da aç olmasam bile onun zoruyla dışarda yeriz. Tabi bu noktaya gelene kadar çok çektik diyebilirim. Benim avantajım galiba eşimin düzenli bir aile hayatı olmamış olması ve her işi kendinin yapmış olması öncesinde aliskindi bunlari yapmaya bu 7 senede 5 yaşında bir oğlum 2 tane kaybım var ondan sonra şuan da da 2 kaybın korkusuyla zaten kolay kolay bir şey yapmıyorum. Bide ben oğluma hamileyken 3 aylık pazarda düşüp bayilmistim biraz galiba onunda etkisi çok

Biz ikimizde memleketimizde yaşıyoruz ve eşimin tarafı çok kalabalık şanslısın bak ne güzel gelen giden yok. İnşallah canım bebişlerimiz zamanında doğar dinlenelim çok yorulmayalım ☺
of ne güzel muhabbet açtım size
hepiniz içinizi döktünüz rahatladınız inşallah

ben de beyime o kadar sayıp şimdi oturdum onun elinden türk kahvesi içiyorum allah bozmasın
Afiyet olsun Allah bozmasın

yok canım ağrılı ya da rahatsız edici olmuyor 18.haftadan beri magnezyum kullanıyorum zaten o da iyi geliyor ama 1 aydır hiç yoktu geçmişti 2 3 gündür tekrar başladı

Evet oda takımı benim halamdan bunlar teyzesinden anaannesi iç yatağını anne yanını aldı bir sürü kıyafet benim kocaya bir şey kalmadı
Bebege sadece 1 yelek oren kayinvalidem ve bebege ne alacaksin diye bana soran annem geldi suan aklima. Yok aglamiyorum toz kacti gozume
Duyuyorum bazen dedeler bebek arabasi falan aliyormus ben sok ben iptal

He valla rahatladik. Bedavaya psikolojik seans oldu. Devir tasarruf devri
biliyosunuz bu topicte hep söylerim
omuz omuza atlatıcaz bu günleri düzelicez inşallah
Bebege sadece 1 yelek oren kayinvalidem ve bebege ne alacaksin diye bana soran annem geldi suan aklima. Yok aglamiyorum toz kacti gozume
Duyuyorum bazen dedeler bebek arabasi falan aliyormus ben sok ben iptal
aha bu da benden
çoğumuz aynı durumdayız yalnız hissetme kendini

Yazdıklarınızı okudum. Ben çok endiseliydim eşimden yana ama çok şükür çok destek bana. Canım annecim sen hamile kal gerisini düşünme derken Ramazan'da memlekete gitti daha dönmedi. İnşallah doğuma doğru gelir. Ama şimdi ihtiyacımız var aslında yanımızda birilerine. Canım sıkıldı şimdi bak. Zaten mutsuzum... Şeker yükselmiş. Diyete başladım bugün

of ne güzel muhabbet açtım size
hepiniz içinizi döktünüz rahatladınız inşallah

ben de beyime o kadar sayıp şimdi oturdum onun elinden türk kahvesi içiyorum allah bozmasın
ohhh yarasin enerji olsun koca elinden kahven
ya ben buna benzer bir suru anne veya kayinvalide hikayesi duyuyorum. Biz yapariz ,yardim ederiz ,sen hic dusunme demisler ama sonrasin da herkes uzaklasmis.

Umarim senin annen gelir yakin zaman da

Eşiminde kendiminde tüm sülaleye yakın oturuyoruz 6 aydır kimse arayıp bir şeye ihtiyacın var mı yemeğin var mı demedi söylersem yapıyorlar orası ayrı ama bende sürekli söyleyemem ki. Bir iki kere söyleyip aramayı bıraktım kimse daha bir şey yapmadı. Amann kızlar kendimizden başka kimsemiz yok.. bebek doğuncada bu değişmeyecek bence.. Allah razı olsun kayınvalidem çok güzel bir pırlanta bileklik almış bebek haberini alınca hediye olarak ondan zaten ev işine yardım isteyemem ayıp olur diye. Ama kimsede arayıp ihtiyacımı sormadı işte ne bileyim hamileyiz özel ilgi istiyoruz sanırım duygusalız biraz. En çok anneme kırgınım sanırım. Neyse kızlar bunları düşünüp üzülmeyelim hiç bebeğimize ona vereceğimiz güzel hayata odaklanalım

Doğru diyorsun canım. Bu düşüncelere dalarsak çıkamayız.

ay ben cok yuzsuzum kim neyi en guzel yapiyorsa o kisiden isterim hic utanmam
Hele simdi Turkiye de olsaydim ben , bir elim yagda bir elim baldaydi

ay kizlar az once Kanada kadin hastaliklari hastanesin de doktorlarin bir cogunun hayatlarinda gormedigi bir vaka olarak tarihe gectim

son tansiyon ilacimin dozunu yukseltince doktorum, dis etlerim 7-8 haftada cok sisti ve buyudu . kendi doktorum bile hayatinda ikinci kez gormus bu durumu. benden izin alip diger doktorlara da gostermek istedi bende kabul ettim

Zaten iki gun once disci de de herkes gelip bakmisti. temizleyen kiz “ ben bunu kitap da gormustum ama ilk defa denk geliyorum “ dedi

Bir vaka olarak tarihe geçtin, insanlık İçin büyük bir adım bence

Amaan hangi kv arayıp biseye ihtiyacın var mı demis umma davut gönlünü avut hiic beklemiyorum gölge etmesinler yeter zırt pırt gidelim demiyor ya esim buna sükür

Amaan hangi kv arayıp biseye ihtiyacın var mı demis umma davut gönlünü avut hiic beklemiyorum gölge etmesinler yeter zırt pırt gidelim demiyor ya esim buna sükür
Bende sanırım bundan sonra senin gibi yapacağım. Gölge etmesinler yeter deyip kendi köşeme çekileceğim. Benim kırgınlığım anneme o sanırım biraz beni üzen. Aman bunları kafaya takmıyorum aslında mutlu ve huzurlu olduğum bir işim ve evim var çok şükür ohhh ne güzel eşinde seninle aynı düşüncede

Ayy kocalar güzel çekiştirilmiş Allah binlerce kez razı olsun hamilelik önceside sonrası da temizlikte çok yardımcı oluyor eşim yemek konusunda da öyle.. oğlumda gördüğü için babasından oda yapıyor arada beni çıldırtsa da hatta konuşmaya başladığı zamanlarda görevlerle ilgili konuşurken balkon yıkamak babaların görevi gibi bir cümle kurmuştu (eski oturduğum evde 4 balkon vardı kabus gibiydi hep eşim yıkardı o yüzden).. bende erkek kız farketmez hayatını idame ettirecek şekilde bilip öğrenmesi yapması gerektiğini düşünüyorum ve bu şekilde de yetiştirmeye çalışıyorum.. Benim erkek kardeşim çok güzel yemek yapar mesela ve aşırı düzenlidir mesleğinde etkisi var tabi bu düzende

bir velim 9.sınıf kız öğrencisi için işte hiç bir iş yaptırmıyorum da şöylede böyle de dinledim dinledim sonra yanlış yapıyorsun dedim 14 15 yaşına gelmiş çocuk kendi sorumluluklarının farkına varmayacak mı? hep ders nereye kadar? sen ne zamana kadar peşinde döneceksin vs diye kadın şaştı tebrik edeceğimi falan düşündü herhalde hareketine..

bugünde mesela oğlum zor bir yemek istedi uğraştırıcı bir yemek.. canı çekti demekki çocuğun diye hazırlamaya başladım.. eşimde dedi ben yoğursaydım akşamdan yada gelince yapayım dedi bende bakarız dedim ama tabi duramadım dura dura yaptım fakat belim pert karnım taş gibi oldu daha yeni yeni kendime geldim.. karnımdaki de uyandı diğerinin uyumasını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…