2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Tadı böyle şekeri kaçmış gazoz gibi diyorlardıı
Arkadaşlar, iğrenç.
Ay baygınlık geçirecektim ama bu tamamen benle ilgili
Tüp mideliyim ve ben 1 buçuk senedir ağzıma asitli içecek sürmedim, maden suyu dahil. Meyve suyu bile içmem mideme ağır gelir.
Neyse bu arkadaş da gerçekten asiti hafif kaçmış ılık Elmalı gazoz gibi. Benim mide 300 ml anca var yoktur zaten.
Omen tanrım şişenin dibinde 40 ml filan kaldı herhalde.
Asit hafif geğirmeler yaptırdı, Kusmamak bayılmamak için yaklaşık 1 saattir mücadele ediyorum çok ağır geldi bana.
Size bu kadar koymaz muhtemelen. Benim mide hassas. Doktora söyledim az önce tamam sorun yok at gitsin kalanını, kanını ver dedi. Birazdan ilk 1 saat için kan vericem.
1 saat daha buralardayız daha iyiym ama

Bu da bugün sabah sabah temizlik modundaki anne oğul halimiz
Ohhhh yataklar çarşaflar çıkarılmış kolay gelsin
Senin karnın benden daha ufak sanırım maşallah bebeğim

Bulantı-kusma şikayetleri geçmemiş olan ben.. aşırı korkuyorum şu içecekten. N’olur midem beni şaşırtsın.

Sana da geçmiş olsun bebito, zor kısmı atlatmışsın darısı güzel sonuçlara.

Korkulacak bi şey yok sadece tepene dikme bence. Ya eski midem olsa koymazdı. Şey gibi düşün şuan sen midene 1 lt su diksen yine miden bulanır. Ben bir bardak suyu tek seferde bitiremiyorum. Su bile midemi bulandırır.
Sürekli yürüdüm derin nefes aldım geçirmeye çalıştım İşte şimdi daha iyiyim kanı verdim 2. saati bekliyorum
-Sunshine inşallah güzel sonuçlar alırsın

Bu arada 2. Doz tetanoz aşısının 2. Gününden yazıyorum hiç ağrım yok
Ay ne güzel

Sorma çok komik bir halde temizlik yapıyorum maalesef seri değilim, olsun bugün bitecek inşallah
Evet benim karnım hala çok çıkmadı bunda mememin suçu büyük aldığım 5 kilonun 2si meme net

Sorma çok komik bir halde temizlik yapıyorum maalesef seri değilim, olsun bugün bitecek inşallah
Evet benim karnım hala çok çıkmadı bunda mememin suçu büyük aldığım 5 kilonun 2si meme net
Dinlene dinlene yavaş yavaş yap.
Genelde acısı gece çıkıyor. Gündüz az iş yapsam(ama gerçekten az ) Akşam 8 gibi kasılmalarım artıyor yatmam gerekiyor

Dikkat et kendine yine de.
Maşallah maşallah yakışmış memeler de

Dikemem zaten kuzuşum, suyu bile yudum yudum içiyorum midem ağzıma geliyor. Artık minnak minnak içerim de sonrası ürkütüyor beni. Bir an önce gelip geçseydiii.

Maşallah kızlar göbüşler kibar kibar. Benimki KOCAMAN. teknoloji ozurluyum sanırım bı beceremedim resim eklemeyi.

Önce buna bas Y Ygmr37

Sonra sırasıyla şunları takip et. Üzerinde yazıyor açıklamalar sürüklemene gerek yok tıklaman yeterli

Eklentiler

• CAF421E1-24E6-499A-88CC-0394193A1ADE.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…