2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
:) akşam kuyruksokumu ağrısından zor uyuyorum bu aralar regl ağrısı gibi de ağrı yaşıyorum ama söylenmiyorum tabii ben söylenirsem birileri benden daha çok söyleniyor yapma diye
Yavaş yavaş yapıyorum. Birazdan da koca kişisini dışarı atıyorum inşallah gidecek

Kızlar bugün doktor bebekte göbek fıtığı olabilir dedi Perşembe ayrıntılı ultrasona gideceğim tekrar. Siz hiç duydunuz mu böyle birşey . Yani doğunca ağlamaktan falan olduğunu biliyordum da anne karnında olan oluyor muymus . Kesin bir teşhis yok

Kızlar bizde oğluşa Kaan Ege isminde karar kıldık bakalım
Biz de şimdilik Ege
Açlık şekeri 68 çıkmış.
Beklediğim gibi.
70 in üstünde çıktığı çok nadirdir zaten.
Kuzu benim de 69 çıkmıştı açlık şekerim.

Bende de tam tersi. Zaten küçüklerdi, göbek öne geçince görünmez oldu canım memelerim.
Ay bu ben
Hala büyümedi de. Nasıl emzireceğiz bakalım:)

Dikemem zaten kuzuşum, suyu bile yudum yudum içiyorum midem ağzıma geliyor. Artık minnak minnak içerim de sonrası ürkütüyor beni. Bir an önce gelip geçseydiii.
Mecbur yaptırcaz kuzum biliyorsun işte.
İnşallah sizin daha iyi geçer diye umuyorum
Şuan hiç içmemiş gibiyim birazdan 2. Saati vereceğim ne açlık ne susuzluk hissediyorum sorun yok

Ah ah sopalıklar tam.
Suyunu gün içinde bol bol iç, kendini aç bırakma ara öğün atlama.

Ben de senin gibi doğduktan sonra yaşandığını biliyorum canım.
Perşembe kime gideceksin?

Oğlum ve eşim dışarı çıktı bende evde uzun oturuyorum bugün yatak odamı toplamayı düşünüyorum kalkabilirsem

şeker yüklemesi beni geriyor.. ilkinde yaptırdım bu kadar etkileyeceğini tahmin etmemiştim.. şimdi yaptırmayabilirim.. tatlı şekerli şeyleri hiç yiyemiyorum zaten bunda bide o sıvı aç karnına mahvetmişti beni geçen kan tahlili verdiğimde 3 aylık şekerime de bakmıştı aile hekimi birşey çıkmamıştı normaldi herşey..

Selam kızlar gebelik şekeri çıkanlara bende eklendim 50lik yükleme yapıldı 1.saat 178 çıktı. Doktor çarşamba günü tekrar çağırdı bu defa 100lük yükleme yapılacakmış daha sonra duruma göre dahiliyeye yönlendirecekmiş. Yaptırsam mı diye düşünen varsa bence kesin yaptırsın ben fazla kilo da almadım bebeğin suyu da fazla değildi öyle belirtileri olmadı. Gebeliğin başlarında kendi kendime ölçüm yapıyordum şekerim normaldi ama birkaç haftadır yüksek çıkmaya başladı. Bundan sonra dikkat edeceğim artık bebiş için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…