Maşallah yahuTeyzoslar 28+0dan bir göbek güncellemesi de benden olsun haftaya randevum var sonunda bebişi göreceğim+13 kg ile yola devam ediyoruz sanırım gene 20 kglari göreceğim
Valla anlamadım 2. Saati de verdim aşağı indik. şekerim düştü elim ayağım titredi hemen bi şeyler atıştırdım.Maşallah benim açlık 103 tü
Kuzum geçmiş olsun.Selam kızlar gebelik şekeri çıkanlara bende eklendim50lik yükleme yapıldı 1.saat 178 çıktı. Doktor çarşamba günü tekrar çağırdı bu defa 100lük yükleme yapılacakmış daha sonra duruma göre dahiliyeye yönlendirecekmiş. Yaptırsam mı diye düşünen varsa bence kesin yaptırsın ben fazla kilo da almadım bebeğin suyu da fazla değildi öyle belirtileri olmadı. Gebeliğin başlarında kendi kendime ölçüm yapıyordum şekerim normaldi ama birkaç haftadır yüksek çıkmaya başladı. Bundan sonra dikkat edeceğim artık bebiş için.
Valla tuzu az yiyorum ama koydeyim şimdi erik tuzlu yenmiyor Salatalık da napim şimdi . Bende suyu bol içiyorum ama sis yineTuzdan uzak duramıyorum ama bol bol su içiyorum malum sicaklar iciriyor zaten :)
sağol canım inşallah 4.5 kg idi en son 22.haftaya kadarMaşallah yahu
Kuzum yürüyüş hareketine dikkat et kiloya çok fazla yapacak bi şey yok sanırım.
Deli gibi yağ depolamaya başladık resmen
Valla anlamadım 2. Saati de verdim aşağı indik. şekerim düştü elim ayağım titredi hemen bi şeyler atıştırdım.
Çok garip yani.
Kuzum geçmiş olsun.
Dikkat ile önüne geçersin inşallah.
Kaç kg aldın peki?
Bebenin plasentası insülin üretmeye başladı diye oluyor bunalr hep
Ben yaptircam galiba... şeker yuklemesi olsun mu olmasın mı derken çok su iciyorum ağız kuruyor. Gebelik dışında da vardi. Normal şekerde bir sey yok ama gizli şeker şüphem var. Oteledim çok. Annem mesela yaptırdı. Onda cikmadi. Belirtiler aynı şekilde varken. Ama insan şüpheli. İçimiz rahat eder. Pazartesi heyet almaya gideceğim. Belki şeker yuklemesi yaptırır 23 hafta sonu gerçi.Selam kızlar gebelik şekeri çıkanlara bende eklendim50lik yükleme yapıldı 1.saat 178 çıktı. Doktor çarşamba günü tekrar çağırdı bu defa 100lük yükleme yapılacakmış daha sonra duruma göre dahiliyeye yönlendirecekmiş. Yaptırsam mı diye düşünen varsa bence kesin yaptırsın ben fazla kilo da almadım bebeğin suyu da fazla değildi öyle belirtileri olmadı. Gebeliğin başlarında kendi kendime ölçüm yapıyordum şekerim normaldi ama birkaç haftadır yüksek çıkmaya başladı. Bundan sonra dikkat edeceğim artık bebiş için.
Ben 23. Haftadayim da noluyor. Ramazanda iştahım bir açıldı 10 kilo aldım. 71 e çıktım ama simdi oralarda takılıyorum. 70 gibi. Ödem de var iki kilo yine at ama benim fazlam var 4 buçuk normal ki . Olur o kadar... Bundan sonra kendim almam bende cocuk alirsa artık. Düzene girdimsağol canım inşallah 4.5 kg idi en son 22.haftaya kadar
Canım günaydın bugün değil benim randevum :) salı gittim ben randevuya.
Kızlar Rüya görmeye başladım. Suyum gelmiş, ama eşime söylüyorum başka odada misafirle ... cerkeslik var biraz adet işi. Gitsem olmuyor . Aradım tinlamiyor. İnanmıyor öyle kaldım banyoda filan. Öyle bitti rüya :))
Arkadaşlar 2. Saatte şekerim 29 çıktı.
Böyle bi şey mümkün mü yani inanılmaz saçma başka bi soruna işaret ediyor diye tahmin ediyorum. Zaten elim ayağım titredi koltuğa yığıldım arada evde de böyle oluyor hemen atıştırmam gerekiyor
1. Saat tokluk 104 çıkmış. Vay arkadaş bende hipoglisemi filan mı var acaba
Canım 29 değeri için bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum doktorunla görüşebildin mi?Arkadaşlar 2. Saatte şekerim 29 çıktı.
Böyle bi şey mümkün mü yani inanılmaz saçma başka bi soruna işaret ediyor diye tahmin ediyorum. Zaten elim ayağım titredi koltuğa yığıldım arada evde de böyle oluyor hemen atıştırmam gerekiyor
Ben yanlışlık olduğunu düşünmüyorum kuzum pek cünkü evde de düşüyor.Canım 29 değeri için bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum doktorunla görüşebildin mi?
Bak sana bir tablo ekliyorum.
Benim de kendi ölçtüğü tokluk şekerim 80-90 bazen 100 o civar çıkıyor ama benim doktorum çok önemsemedi.zaten o yüzden yükleme yapmadı kendin takip edersin dedi.
Bizim aç kalmamamız gerekiyor.
Ben yanlışlık olduğunu düşünmüyorum kuzum pek cünkü evde de düşüyor.
Henüz dr ile görüşmedim öğleden sonra yoktu pazartesi bakar ancak.
Evdeki halsizlik,göz kararması,çarpıntı olduğunda ölçtüğümde 40 lı değerler alıyorum sık sık.
Ben sadece şeker yüklemesi sonrası olmasını beklemiyordum.
Canım bir saatte 104 ten 29 a düşmüş. Epey hızlı düşmüş. 29 normal hipoglisemi değerinin de altında. Bilemedim. Ama sanmıyorum tokluk şekerinin hep bu seviyelerde olduğunu. İkinci kan verişinde hala birşey yememiş oluyorsun. Ondandır belki.Arkadaşlar 2. Saatte şekerim 29 çıktı.
Benim hep ani düşüyordu canım farkındayım evde de zamanım ağzıma sürekli bi şeyler atmalı geçiyor.çok ani ve hızlı bir düşüş olmuş canım yaa ben şahsen İlk kez duydum böyle birşeyi.. hayırlı sonuçlar alırsın inşAllah
Sanırım yaklaşık 12 saatlik açlık susuzluk etkisi de var bunda. Evdeki tokluklar 120-160 arası değişiyor genelde yediğimin içeriğine bağlı olarak.Canım bir saatte 104 ten 29 a düşmüş. Epey hızlı düşmüş. 29 normal hipoglisemi değerinin de altında. Bilemedim. Ama sanmıyorum tokluk şekerinin hep bu seviyelerde olduğunu. İkinci kan verişinde hala birşey yememiş oluyorsun. Ondandır belki.
Onu da 2 hafta sonra filan yaptırcam canım doktor öyle istedi.Aa tamam o zaman okuyamadım ben demekki. Şeker testi mi yaptırdın
Doktor ne diyor canım?Benim hep ani düşüyordu canım farkındayım evde de zamanım ağzıma sürekli bi şeyler atmalı geçiyor.
Bir de nerdeyse 12 saattir aç susuzdum
Sanırım yaklaşık 12 saatlik açlık susuzluk etkisi de var bunda. Evdeki tokluklar 120-160 arası değişiyor genelde yediğimin içeriğine bağlı olarak.
Pazartesi bakar tatlım mesaisi öğlene kadardıDoktor ne diyor canım?
Ver canım tepki ya . Öyle şeyler dinlememek gerekiyor. Anlattırma. Sadece bana normal yap diyorlar. Onu soruyorlar . Bir de bizim zamanımızda tarlaya girerdik diyorlar ama siz yemeklerden muhtelemen hassas oluyorsun diyor. Dikkat et diyor yani.. sende anlattirmaBende de başladı ya desem 30. Haftalara giriş yaptıkta başladı yok daha 22. Haftada neyin korkusu bu. Gece uyurken böyle ister istemez doğum anını düşünüyorum gecede böyle değişik rüyalar görüyorumİnsanlara kaç kez tepki koymama rağmen anlattıkları doğum hikayelerinden etkileniyoum sanırım onların anlattıgı gibi doğum oluyor çünkü. Bir daha birisi bir şey anlatırsa çok daha sert tepki vermem gerekiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?