2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
-Sunshine cnm walla gercekten iyidir ama stajyer dr. lar dan gercek dr. lara ulaşamıyorsun.ama yatıyorsun tansiyonun düzenli ölçülüyor nstye giriyorsun.

Hem kabin boy hem travel sistem burada henuz bulamadim yılmadım ariyorum :) burada bulan varsa ve yazarsa cok sevinecegim burdaki fiyatlari 10 binin uzerindeymis ama bebek arabasinda ikinci ele de sicak bakiyorum. Spicelover

Kızlar şeker yükleme testini kimler yaptı? Yaptırmak istemeyen var mı? Bazı insanlar gereksiz ve zararlı görüyor yorumlarınızı bekliyorum
Ben karşı değilim, çünkü eğer şeker varsa ve bunu bilmeden devam edersek riski ve zarari daha büyükmüş. Ama benim doktorum once kan tahlili istedi aclik glikoz, tokluk glikoz ve son 3 aylik seker olarak. Bunlarin sonucu cikinca yukleme yapmaya gerek yok dedi. Ben her ihtimale karsi yine de beslenmeme dikkat etmeye calisiyorum arada kacirsam da...

Hem kabin boy hem travel sistem burada henuz bulamadim yılmadım ariyorum :) burada bulan varsa ve yazarsa cok sevinecegim burdaki fiyatlari 10 binin uzerindeymis ama bebek arabasinda ikinci ele de sicak bakiyorum. Spicelover
kasim annelerinde birisi nuna marka full set 3 lu cok iyi bir fiyata almis ikinci el.
Zaten bu tarz markalar cok rahat 2-3 cocuk buyutuyor.
bana o malzemeeri veren arkadas kendi arabasini gecen sene dogum yapan arkadasa verdi . ben buyuk diye istememistm.
ama puset vs kullanan 3. bebek olacak benimkisi :) benden sonrada abimlere vericem :) calismalara baslicaklar onlarda

Olabilir canım hiç söylemedi çünkü.. acaba verilen ultrason kağıdında yazıyor mu ama ben bütün hepsinin anlamlarına baktım sanki.. dediğin gibi sıkıntı olsa söylerdi belki.. haftaya gidicem sanırım bende sorarım olmadı..

bugün eşimle konuşuyoruz. Diğeri böyle değildi bu çok hareketli diyor oda.. valla dedim anlamadım yeri dar geliyor herhalde dedim artık.. Allah sonumuzu hayır etsin. Güneş hanımın yaptığını okuyunca da bizimki de yapabilir yani bekliyorum zamane çocukları işte Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bugün ilk oğlumdan kalan kıyafetleri yelekleri battaniyeleri yıkadım ben.. bir sürü şey çıktı ki vermiştim güya.. vermeseymişim 5 çocuk büyütürmüş abartmışım azcık ilkinde.. daha çıkarmadığım tulumları var onları az büyüyünce giymesi lazım kıyıp veremediklerim onlarda.. Oğlum diyorki bana bir takımını eline almış anne bunun eldiveni yok neyse çorap geçiririz eline bir sürü çorap var diyor ne güldüm sözlerine..

Kızlar şeker yükleme testini kimler yaptı? Yaptırmak istemeyen var mı? Bazı insanlar gereksiz ve zararlı görüyor yorumlarınızı bekliyorum
Ben geçen hafta yaptırdım zararlı olduğunu düşünmüyorum o an ölçüm ler sağlıklı olması açısından gerekli bence sadece biraz uzun sürüyor

Merhaba sat 24 Ocak doğum Ekim sonuydu USG de 18 e geldik bpd 2 hafta önde anlayamadım doğum ne zaman olucak Dr normal diyor da başka bir şey demiyor
Valla ben de çok anlamıyorum son adet tarihini geri çekti erken döllenme sanırım dedi bebek 6 gün önden gidiyor demişti yani 25 ekim doğum tarihi

Sanırım ama 14 mm duruyor hala anladığım kadarıyla aman öyle kalsında 4-5 hafta daha inşallah

Merhaba ben yeni üyeyim 27 haftaligiz fakat bpd 2 hafta önde benim gibi bu durumda olanlar var mı?

Bdp ne oluyıor bilmiyorum ben internetten baktımda başın 2 yanında bulunan kemik diyor ama. Doktorlar 2 haftalık gerilik veya önde olmaya bir şey demiyorlar doktorunuz açıklama yapmıstır heralde

Bdp ne oluyıor bilmiyorum ben internetten baktımda başın 2 yanında bulunan kemik diyor ama. Doktorlar 2 haftalık gerilik veya önde olmaya bir şey demiyorlar doktorunuz açıklama yapmıstır heralde
Tabiki normal diyor benimle aynı durumda olan varmı merak ediyorum fikir alışverişi yapmak istiyorum doğum yapan arkadaşlar a da sordum her gebelik ayrı ilerliyor fakat merak

Geçmiş olsun canım umarım kontrollerde normal çıkar herşey zamanında gelsin bebişlerimiz

Benim tanıdığım dahiliyeci tokluk kan şekeri 140 geçmemeli dedi her doktorun farklı bi yorumu var garip sen yediklerine dikkat et mesela kızartma gibi şeyler aşırı yükseltiyo özellikle patates diyetisyen zaten sana liste verir ona uy bakalım ben insüline gerek kalmayacağını düşünüyorum inşallahta öyle olur

Sizinle aynı haftamız

Tabiki normal diyor benimle aynı durumda olan varmı merak ediyorum fikir alışverişi yapmak istiyorum doğum yapan arkadaşlar a da sordum her gebelik ayrı ilerliyor fakat merak

Benim bebekte 2 hafta önden gidiyor ama doktorum tarih vs değişikliği yapmadı bu değişkenlik gösterir bir daha ki geldiğinde haftasına uyumda sağlayabilir böylede devam edebilir dmeişti

Kızlarrr cibinliklerimizde geldi Nasıl olmuş? Benim ilk nevresimim kızımında ilk nevresimi oldu annem saklamış
Yaaaaaaa çooook tatlı bayıldımmmm cibinlik bende alacağım ama her yatağa ayarlanır mı acaba mesela bende ikeanın meşhur karyolası var onu montessori yatağa dönüştürmeyi düşünüyorum acaba cibinlik olur mu takılır mı

İyi geceler kızlar çok giremedim bugün işler güçler iyisiniz sanırım hepiniz okudum yazdıklarınızı Eşim elini kırmış alçıya almışlar onun tatsızlığı vardı♀ -Sunshine gözümüz Güneş hanımda oda iyi sanırım annen gelmiş birde çok sevindim manevi destek Doktorunla konuş bence hemen çözer asistan olayını yada bahsettiğin yaşıt olan doktoru ayarla

Benim bebekte 2 hafta önden gidiyor ama doktorum tarih vs değişikliği yapmadı bu değişkenlik gösterir bir daha ki geldiğinde haftasına uyumda sağlayabilir böylede devam edebilir dmeişti
Dr doğum tarihi ile ilgili birşey demiyor USG otomatik hesaplıyor ve USG kağıdında yazıyor baş iki hafta önde kilo 1 hafta 10 gün boy 1 hafta hepsi ayrı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…