ben yaptircam canm , doktorumda yaptirmami istediKızlar şeker yükleme testini kimler yaptı? Yaptırmak istemeyen var mı? Bazı insanlar gereksiz ve zararlı görüyor yorumlarınızı bekliyorum
Ben karşı değilim, çünkü eğer şeker varsa ve bunu bilmeden devam edersek riski ve zarari daha büyükmüş. Ama benim doktorum once kan tahlili istedi aclik glikoz, tokluk glikoz ve son 3 aylik seker olarak. Bunlarin sonucu cikinca yukleme yapmaya gerek yok dedi. Ben her ihtimale karsi yine de beslenmeme dikkat etmeye calisiyorum arada kacirsam da...Kızlar şeker yükleme testini kimler yaptı? Yaptırmak istemeyen var mı? Bazı insanlar gereksiz ve zararlı görüyor yorumlarınızı bekliyorum
kasim annelerinde birisi nuna marka full set 3 lu cok iyi bir fiyata almis ikinci el.Hem kabin boy hem travel sistem burada henuz bulamadim yılmadım ariyorum :) burada bulan varsa ve yazarsa cok sevinecegimburdaki fiyatlari 10 binin uzerindeymis ama bebek arabasinda ikinci ele de sicak bakiyorum. Spicelover
Olabilir canım hiç söylemedi çünkü.. acaba verilen ultrason kağıdında yazıyor mu ama ben bütün hepsinin anlamlarına baktım sanki.. dediğin gibi sıkıntı olsa söylerdi belki.. haftaya gidicem sanırım bende sorarım olmadı..Canım kesin ölçülmüştür kontrol edilmiştir. Doktorun seninle paylaşmamıştır sadece. Normal ultrasonla ölçülüyor
İdare ediyoruz kuzucum
İzliyorum dinliyorum sabırla beklemeye çalışıyorum
Aynen canım ama En doğru sonucu vajinal ölçüm veriyor tabi.
Kendi doktorum da çoğunlukla karından bakıyordu en son sancılar ve şikayetlerime göre önce vajinal bakıp ölçüm yaptı.
Merhaba sat 24 Ocak doğum Ekim sonuydu USG de 18 e geldik bpd 2 hafta öndeCanim benim bebek ilerden gidiyor o yüzden 25 ekim olarak guncelledik doğumu cinsiyet de erkek
Ben geçen hafta yaptırdım zararlı olduğunu düşünmüyorum o an ölçüm ler sağlıklı olması açısından gerekli bence sadece biraz uzun sürüyorKızlar şeker yükleme testini kimler yaptı? Yaptırmak istemeyen var mı? Bazı insanlar gereksiz ve zararlı görüyor yorumlarınızı bekliyorum
Valla ben de çok anlamıyorum son adet tarihini geri çekti erken döllenme sanırım dedi bebek 6 gün önden gidiyor demişti yani 25 ekim doğum tarihiMerhaba sat 24 Ocak doğum Ekim sonuydu USG de 18 e geldik bpd 2 hafta öndeanlayamadım doğum ne zaman olucak Dr normal diyor da başka bir şey demiyor
Burda ölçüyorlar kuzu ama asistanlar yapıyor ölçümü.
Pek memnun kalmadım.
V şeklinde açılmam ilaç ve yatış etkisiyle toparlanmış. Asistanlar da gidip kapalıymış gibi ölçüyorlar, 25 mm çıkıyor. Asistan gelmiş tepemde ben olsam taburcu ederim diyor.
Öykümün tamamını bilmiyorlar. Öncesini Görmedikleri için onların gözünde kritik bi kısalık yok mesela.
Asıl doktorların muayenesinden geçmedim hiç.uzaktan dinliyorlar asistanlardan.
3 günde 25 mm den 14 mm ye düştü ben hiç anlamadım bile standart acı verici bebek tekmesi hissediyordum.
Mesela Dün gece bana Endol verildi yeniden, sancım var diye. asistan sabah ziyaretinde doktora hastaya ilaç verilmedi diye anlatıyor. Müdehale ettim, doktor da azarladı asistanları, neden Endol veriliyor diye. Bebek için Riski daha çokmuş. (Bunu doktorum da söylemişti zaten)
Ama halbuki bana kendi doktorum 7 kere verdi bu hapı. Çünkü kasılmalarım durmasa doğuma çok yakındım. Süreç çok hızlı ilerliyordu.
Yani kötü oluyor ya, tek bir doktor takibinde olmak iyiymiş gerçekten. 100 bini gözden çıkarıp gidip bi ay özelde kendi doktorumun takibine giricem nerdeyse.
İzlemedeyim, su an canıma tak ederse burada cıkıcam doktorların karşısına konuşucam. Çözemezsem kendi doktoruma gidicem yine. Sessiz kalıp insanların işine çok fazla karışmadan şuan yatışa devam etmek istiyorum, en azından tam teşekküllü bi hastane diye.. bazı doktorlar çok gergin iletişim kurulmuyor
Ama bugünkü nöbetçi doktor çok minnoş ve yaşıtım gibi. Espriler şakalar uçuştu biraz. uygun bi zaman diliminde konuşmaya çalışacağım.
Sen kaçıncı haftada sin göremedim bebiş kaç grmValla ben de çok anlamıyorum son adet tarihini geri çekti erken döllenme sanırım dedi bebek 6 gün önden gidiyor demişti yani 25 ekim doğum tarihi
Merhaba ben yeni üyeyim 27 haftaligiz fakat bpd 2 hafta önde benim gibi bu durumda olanlar var mı?
Tabiki normal diyor benimle aynı durumda olan varmı merak ediyorum fikir alışverişi yapmak istiyorum doğum yapan arkadaşlar a da sordum her gebelik ayrı ilerliyor fakat merakBdp ne oluyıor bilmiyorum ben internetten baktımda başın 2 yanında bulunan kemik diyor ama. Doktorlar 2 haftalık gerilik veya önde olmaya bir şey demiyorlar doktorunuz açıklama yapmıstır heralde
Geçmiş olsun canım umarım kontrollerde normal çıkar herşey zamanında gelsin bebişlerimizRahim ağzı uzunluğumda her ultrasonda rutin bakılıyor bi sıkıntı yok ki söylemediler sana demekki
Benimde sancı açılma yok suyu iyi ama rahim ağzı kısa çıktı neden oldu hiç bilmiyorum eğer nts ler normal çıkarsa yarın çıkarsın dediler inş bakalım
Benim tanıdığım dahiliyeci tokluk kan şekeri 140 geçmemeli dedi her doktorun farklı bi yorumu var garip sen yediklerine dikkat et mesela kızartma gibi şeyler aşırı yükseltiyo özellikle patates diyetisyen zaten sana liste verir ona uy bakalım ben insüline gerek kalmayacağını düşünüyorum inşallahta öyle olurTeşekkür ederimsabah gittim hemen ınsulun vermek istedi ama ben diyetle denemek istiyorum dedim şeker ölçüm cihazı verdi diyetisyene yönlendirdi şimdi başladım diyete ama ölçümlerin 150, 155 i geçmemesi gerekiyor dedi doktor ben burda 130 falan okumuştum sinir değer diye.onu söylediğimde gebelik sekeri farklı normal sekerden 150 ye kadar okey diyebiliriz ınsulune başlamayiz dedi. Şimdi takip edicez hayırlısı bakalım
Sizinle aynı haftamızBenim tanıdığım dahiliyeci tokluk kan şekeri 140 geçmemeli dedi her doktorun farklı bi yorumu var garip sen yediklerine dikkat et mesela kızartma gibi şeyler aşırı yükseltiyo özellikle patates diyetisyen zaten sana liste verir ona uy bakalım ben insüline gerek kalmayacağını düşünüyorum inşallahta öyle olur
Tabiki normal diyor benimle aynı durumda olan varmı merak ediyorum fikir alışverişi yapmak istiyorum doğum yapan arkadaşlar a da sordum her gebelik ayrı ilerliyor fakat merak
Yaaaaaaa çooook tatlı bayıldımmmmKızlarrr cibinliklerimizde geldiNasıl olmuş? Benim ilk nevresimim kızımında ilk nevresimi oldu annem saklamış
Dr doğum tarihi ile ilgili birşey demiyor USG otomatik hesaplıyor ve USG kağıdında yazıyor baş iki hafta önde kilo 1 hafta 10 gün boy 1 hafta hepsi ayrı maşallahBenim bebekte 2 hafta önden gidiyor ama doktorum tarih vs değişikliği yapmadı bu değişkenlik gösterir bir daha ki geldiğinde haftasına uyumda sağlayabilir böylede devam edebilir dmeişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?