2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Dr doğum tarihi ile ilgili birşey demiyor USG otomatik hesaplıyor ve USG kağıdında yazıyor baş iki hafta önde kilo 1 hafta 10 gün boy 1 hafta hepsi ayrı maşallah
Ölçümlerden kaynaklanabiliyor 2-3 hafta önde veya geride olmasını sorun olarak görmüyorlar diye biliyorum canım benimde heryeri eşit karın bölgesi 3 gün geri çıktmıştı detaylı ultrasonda

Aslında vakitli doğacak olsa her şeyi tam, hiçbir şeyi eksik değil
Sadece her şey paketli, yığılı, hiçbir şey yıkanmadı, dezenfekte edilmedi, yerleşmedi ben zaten aylardır düzgün hareket etmiyorum, evde de işler birikti bi sürü yapılacak şey vardı çok hazırlıksız olduk stres yaptım ama takılmıyorum. Çözülmeyecek şey değil hiçbiri
İnsan bir şey olacak telaşından korkusundan ne düşüneceğini şaşırıyor

Bagi neo bi araştır derim. Kabin boy. Çok hafif. Joie puset aldık monte edebiliyoruz hem de oto koltuğu yapıcaz başlangıçta.
Ama doona modeli de bi araştırın derim 2. El çok temizleri de var.

Ay Allah 37+ doğum nasip etsin kız
Ayrıca O ihtimal cok yok bence zaten
Sen zaten bu iki durum için temkinli gidiyorsun değil mi? Öyle hatırlıyorum, ilaç da kullanıyordun. Bir şey olmaz inşallah alllahın izniyle
E peki bugün ultrason ile baktı mı ? Bebiş nasıl
Ben yeniyim ve msj konusunda acemiyim 27 haftadayiz biz
Canım aramıza hoş geldin. O alıntıladığın mesajda bulunan tablodaki bilgilerini alabilirim
-Sunshine cnm walla gercekten iyidir ama stajyer dr. lar dan gercek dr. lara ulaşamıyorsun.ama yatıyorsun tansiyonun düzenli ölçülüyor nstye giriyorsun.
Bu akşamki ebeler mesela iptal. Nst ye sokana kadar migren+bel sancısından ağlayacak kıvama gelmem gerekti. Ki şans eseri odaya girince ağlıyordum.
Doktorlara ulaşamama mevzusu o kadar doğru ki
Ultrason kağıdında sıralı bpd fl gibi ölçümlerin arasında yazmaz ama not filan almışsa cervix şeklinde yazmış olabilir belki
Bir de mesela doktorum rahim ağzı uzunluğu ölçtüğü kağıdın da çıktısını veriyor sana verdiği kağıtlarda vardır belki

Dr doğum tarihi ile ilgili birşey demiyor USG otomatik hesaplıyor ve USG kağıdında yazıyor baş iki hafta önde kilo 1 hafta 10 gün boy 1 hafta hepsi ayrı maşallah

Aynen hepsi farklı oluyor. Sağlıkla ilerlesinde inşallah o önde olmasıyla geride olmasıyla doğumunda bir alakası yokmuş. Benim kuzeniminde 2 hafta öndeydş ama cocuk 39+5 te doğdu hatta adet tarihini bile sistemde değiştirmişti onun doktoru

Bütün kabin boylardamı geçerli o puset monte olayı yoksa o bebek arabasına has bşr şey mi bende kabin boy istiyorum ama pusetde herkes lazım olur diyor

Bu çocukların 27 lerden sonra baş gelişe geçmesinin hayırlı bi sebebi varmış demek ki
Harekete de hep iyi diyorlar ama bu kadar olması beni de öldürüyor gerçekten amin inşallah

Senin oğlan tam bi afacan ama Zeki çocuk ben de çorap düşünüyorum
İlk çocukta özellikle hevesimiz olmasa bi sorun olurdu bence de
Sanırım ama 14 mm duruyor hala anladığım kadarıyla aman öyle kalsında 4-5 hafta daha inşallah
Aynen kısalma ilerlememiş kasılmalar durunca da rahim ağzı toplanmış biraz. Uzunluk da yeni bakan bi göz için uzun görünüyor haliyle
Akşam doktoruyla görüştüm biraz dert anlattım muayene ettirdim kendimi, kesinlikle istirahat ediyorsun dedi
Kuzu çok geçmiş olsun. Onlarda rapor gibi durumlar oluyor mu bu süreçte evden uzakta mı olacak yine?
Güneşimiz iyi gibi kuzucum çok şükür bekliyoruz gibi su anda.. annem iyi oldu koridorlarda dert anlatmak için dolaşmaya uğraşmıyorum hem
Doktor konusunu çözücem ya her vardiyada başka doktor olması kötü tabi
Ama durur muyum bu akşamın doktoruyla görüştüm, tek sorun yarın başkaları gelecek bana diyor ki iyi içini döktün hee

eee is goremez raporu fln yokmu askeriye de , geri gelsinn

-Sunshine bana taa ilk randevu da doktor “ ilk gebeliginiz heycanlisiniz ama bizim isimiz siiz hyecanlandirmamak cunku en az 24 haftayi gecmeniz lazm “ demisti tansiyondan dolayi.

Bende o gunden beri kendimi 28. haftaya sartladim. 28 i gecsem yeter diye . Ama suan cok sukur hersey yolunda. her ne kadr detayli iki ultoson sonucuma kimse ulasamasada

Ay ben burdaki doktorlarin odasinin rwsimini atim de sok olun bizim evde kullandigimiz kalp dinleme cihazi var o kadr. Ultrosona baska yere gidiyorsun. sekretesi yoktu bugun, yarin arayip ayarladigi yere soyler randevuyu.

Ayy iyi olmuş annen daha çok sevindim çok sağol rapor verecekti doktor ama kullanırsa sanki göreve gitmemiş gibi sayıyorlarmış tsk değişik biraz yani bebekten sonra yeniden görevlendirecekler eğer kullanırsa bende kullanma dedim el olduğu için Ağrı kesici kullanıyor şimdilik 3 hafta kalacakmış alçısı

ay o nasil sistem ya
Emekli olsun artik coluk cocuga karistiniz

Amin,insallah çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun enişteye sadece elmiş kuzum üzülürsün düşünüyorsundur ama üzme kendinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…