Ölçümlerden kaynaklanabiliyor 2-3 hafta önde veya geride olmasını sorun olarak görmüyorlar diye biliyorum canım benimde heryeri eşit karın bölgesi 3 gün geri çıktmıştı detaylı ultrasondaDr doğum tarihi ile ilgili birşey demiyor USG otomatik hesaplıyor ve USG kağıdında yazıyor baş iki hafta önde kilo 1 hafta 10 gün boy 1 hafta hepsi ayrı maşallah
Evet olabiliyormuşÖlçümlerden kaynaklanabiliyor 2-3 hafta önde veya geride olmasını sorun olarak görmüyorlar diye biliyorum canım benimde heryeri eşit karın bölgesi 3 gün geri çıktmıştı detaylı ultrasonda
Aslında vakitli doğacak olsa her şeyi tam, hiçbir şeyi eksik değilAslinda bir anne yani yatak, bez ve kiyafet olsa yeter zaten.. artik cogu seyi de online aliyoruz siz de eksiklerinize onlinedan bakarak hem moral depolarsiniz hem hastanede vakit gecersonradan neye ihtiyaciniz olursa onu alirsiniz daha verimli bir alisveris olur :) kiziniza saglikla kavusacaginiza inaniyorum, bu kadar hamilenin dualarindasiniz
Bagi neo bi araştır derim. Kabin boy. Çok hafif. Joie puset aldık monte edebiliyoruz hem de oto koltuğu yapıcaz başlangıçta.Bebek alışverişi maddi olarak moral bozsa da psikolojik olarak çok moral verici birşey
Bebek arabasina karar verebilen var mi? Travel sistemler cok buyuk ve agir kabin boylar cok pratik ve hafif ama yenidogan donemi icin kullanisli degil... siz bu işin içinden cikabildiniz mi?
Ay Allah 37+ doğum nasip etsin kızBen 24+ 3 de sonun da kadin dogum uzmanini gordum
Ama malesef kadina dogru duzgun ne ultrosonlari ne de tahlil sonuclarimi yollamislar diger polikinlikten
Her ay ultrasona giricekmisimcok sevindim tabi buna bebegin gelisimi duzgun ilerliyormu diye bakilcakmis.
Tansiyon plesantada sorun cikarabilir oda gelismesi engeller diye . O durum dada erken dogum olucak dedi.
30. hafta dan sonra da nst ile kalp atislarina duzenli olarak bakilcakmis.
Gebelik tansiyonuna donerse yada diabet cikarsa erken dogum olucak dedi. bende biliyorum dedim. Iki haftaya kadar butun bilgileri toparlayip tekrar goruscez .
-Sunshine bakarsin senden önce dogururum valla
Canım aramıza hoş geldin. O alıntıladığın mesajda bulunan tablodaki bilgilerini alabilirimBen yeniyim ve msj konusunda acemiyim27 haftadayiz biz
Bu akşamki ebeler mesela iptal. Nst ye sokana kadar migren+bel sancısından ağlayacak kıvama gelmem gerekti. Ki şans eseri odaya girince ağlıyordum.-Sunshine cnm walla gercekten iyidir ama stajyer dr. lar dan gercek dr. lara ulaşamıyorsun.ama yatıyorsun tansiyonun düzenli ölçülüyor nstye giriyorsun.
Ultrason kağıdında sıralı bpd fl gibi ölçümlerin arasında yazmaz ama not filan almışsa cervix şeklinde yazmış olabilir belkiOlabilir canım hiç söylemedi çünkü.. acaba verilen ultrason kağıdında yazıyor mu ama ben bütün hepsinin anlamlarına baktım sanki.. dediğin gibi sıkıntı olsa söylerdi belki.. haftaya gidicem sanırım bende sorarım olmadı..
bugün eşimle konuşuyoruz. Diğeri böyle değildi bu çok hareketli diyor oda.. valla dedim anlamadım yeri dar geliyor herhalde dedim artık..Allah sonumuzu hayır etsin. Güneş hanımın yaptığını okuyunca da bizimki de yapabilir yani bekliyorum zamane çocukları işte Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bugün ilk oğlumdan kalan kıyafetleri yelekleri battaniyeleri yıkadım ben.. bir sürü şey çıktı ki vermiştim güya.. vermeseymişim 5 çocuk büyütürmüşabartmışım azcık ilkinde.. daha çıkarmadığım tulumları var onları az büyüyünce giymesi lazım kıyıp veremediklerim onlarda.. Oğlum diyorki bana bir takımını eline almış anne bunun eldiveni yok neyse çorap geçiririz eline bir sürü çorap var diyor ne güldüm sözlerine..
Ölçümlerden kaynaklanabiliyor 2-3 hafta önde veya geride olmasını sorun olarak görmüyorlar diye biliyorum canım benimde heryeri eşit karın bölgesi 3 gün geri çıktmıştı detaylı ultrasonda
[/QUSorun olacağını zannetmiyorum araştırıyorum işteÖlçümlerden kaynaklanabiliyor 2-3 hafta önde veya geride olmasını sorun olarak görmüyorlar diye biliyorum canım benimde heryeri eşit karın bölgesi 3 gün geri çıktmıştı detaylı ultrasondaduramıyorum
Daha yolumuz uzun herkes e sağlıklı zamanında doğumlar diliyorum
Nasıl gidiyorSizinle aynı haftamız
Dr doğum tarihi ile ilgili birşey demiyor USG otomatik hesaplıyor ve USG kağıdında yazıyor baş iki hafta önde kilo 1 hafta 10 gün boy 1 hafta hepsi ayrı maşallah
Bu ay yani iki haftadır hamile olduğumu anladım desem sıcak lar ve giderek artan ağırlık baskıNasıl gidiyorbeni sıcaklar aşırı yoruyor ya çalışıyorum bide son 1 ay dişimi sıkıyorum ama gün sonu pertim
Aynen hepsi farklı oluyor. Sağlıkla ilerlesinde inşallah o önde olmasıyla geride olmasıyla doğumunda bir alakası yokmuş. Benim kuzeniminde 2 hafta öndeydş ama cocuk 39+5 te doğdu hatta adet tarihini bile sistemde değiştirmişti onun doktoru
[/QUOTE
Kardeşim de aynı şeyi söylüyor umarım zamanlı ve sağlıklı doğumlar yaparız
Aslında vakitli doğacak olsa her şeyi tam, hiçbir şeyi eksik değil
Sadece her şey paketli, yığılı, hiçbir şey yıkanmadı, dezenfekte edilmedi, yerleşmediben zaten aylardır düzgün hareket etmiyorum, evde de işler birikti bi sürü yapılacak şey vardı çok hazırlıksız olduk stres yaptım ama takılmıyorum. Çözülmeyecek şey değil hiçbiri
İnsan bir şey olacak telaşından korkusundan ne düşüneceğini şaşırıyor
Bagi neo bi araştır derim. Kabin boy. Çok hafif. Joie puset aldık monte edebiliyoruz hem de oto koltuğu yapıcaz başlangıçta.
Ama doona modeli de bi araştırın derim 2. El çok temizleri de var.
Ay Allah 37+ doğum nasip etsin kız
Ayrıca O ihtimal cok yok bence zaten
Sen zaten bu iki durum için temkinli gidiyorsun değil mi? Öyle hatırlıyorum, ilaç da kullanıyordun. Bir şey olmaz inşallah alllahın izniyle
E peki bugün ultrason ile baktı mı ? Bebiş nasıl
Canım aramıza hoş geldin. O alıntıladığın mesajda bulunan tablodaki bilgilerini alabilirim
Bu akşamki ebeler mesela iptal. Nst ye sokana kadar migren+bel sancısından ağlayacak kıvama gelmem gerekti. Ki şans eseri odaya girince ağlıyordum.
Doktorlara ulaşamama mevzusu o kadar doğru ki
Ultrason kağıdında sıralı bpd fl gibi ölçümlerin arasında yazmaz ama not filan almışsa cervix şeklinde yazmış olabilir belki
Bir de mesela doktorum rahim ağzı uzunluğu ölçtüğü kağıdın da çıktısını veriyor sana verdiği kağıtlarda vardır belki
Bu çocukların 27 lerden sonra baş gelişe geçmesinin hayırlı bi sebebi varmış demek kibugün eşimle konuşuyoruz. Diğeri böyle değildi bu çok hareketli diyor oda.. valla dedim anlamadım yeri dar geliyor herhalde dedim artık..Allah sonumuzu hayır etsin. Güneş hanımın yaptığını okuyunca da bizimki de yapabilir yani bekliyorum zamane çocukları işte Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bugün ilk oğlumdan kalan kıyafetleri yelekleri battaniyeleri yıkadım ben.. bir sürü şey çıktı ki vermiştim güya.. vermeseymişim 5 çocuk büyütürmüşabartmışım azcık ilkinde.. daha çıkarmadığım tulumları var onları az büyüyünce giymesi lazım kıyıp veremediklerim onlarda.. Oğlum diyorki bana bir takımını eline almış anne bunun eldiveni yok neyse çorap geçiririz eline bir sürü çorap var diyor ne güldüm sözlerine..
Aynen kısalma ilerlememiş kasılmalar durunca da rahim ağzı toplanmış biraz. Uzunluk da yeni bakan bi göz için uzun görünüyor haliyleSanırım ama 14 mm duruyor hala anladığım kadarıyla aman öyle kalsında 4-5 hafta daha inşallah
Kuzu çok geçmiş olsun. Onlarda rapor gibi durumlar oluyor mu bu süreçte evden uzakta mı olacak yine?İyi geceler kızlar çok giremedim bugün işler güçler iyisiniz sanırım hepiniz okudum yazdıklarınızıEşim elini kırmış alçıya almışlar onun tatsızlığı vardı♀ -Sunshine gözümüz Güneş hanımda oda iyi sanırım annen gelmiş birde çok sevindim manevi destek Doktorunla konuş bence hemen çözer asistan olayını yada bahsettiğin yaşıt olan doktoru ayarla
eee is goremez raporu fln yokmu askeriye de , geri gelsinnİyi geceler kızlar çok giremedim bugün işler güçler iyisiniz sanırım hepiniz okudum yazdıklarınızıEşim elini kırmış alçıya almışlar onun tatsızlığı vardı♀ -Sunshine gözümüz Güneş hanımda oda iyi sanırım annen gelmiş birde çok sevindim manevi destek Doktorunla konuş bence hemen çözer asistan olayını yada bahsettiğin yaşıt olan doktoru ayarla
Ayy iyi olmuş annen daha çok sevindimBu çocukların 27 lerden sonra baş gelişe geçmesinin hayırlı bi sebebi varmış demek ki
Harekete de hep iyi diyorlar ama bu kadar olması beni de öldürüyor gerçektenamin inşallah
Senin oğlan tam bi afacanama Zeki çocuk ben de çorap düşünüyorum
İlk çocukta özellikle hevesimiz olmasa bi sorun olurdu bence de
Aynen kısalma ilerlememiş kasılmalar durunca da rahim ağzı toplanmış biraz. Uzunluk da yeni bakan bi göz için uzun görünüyor haliyle
Akşam doktoruyla görüştüm biraz dert anlattım muayene ettirdim kendimi, kesinlikle istirahat ediyorsun dedi
Kuzu çok geçmiş olsun. Onlarda rapor gibi durumlar oluyor mu bu süreçte evden uzakta mı olacak yine?
Güneşimiz iyi gibi kuzucum çok şükür bekliyoruz gibi su anda.. annem iyi oldu koridorlarda dert anlatmak için dolaşmaya uğraşmıyorum hem
Doktor konusunu çözücem ya her vardiyada başka doktor olması kötü tabi
Ama durur muyum bu akşamın doktoruyla görüştüm, tek sorun yarın başkaları gelecekbana diyor ki iyi içini döktün hee
ay o nasil sistem yaAyy iyi olmuş annen daha çok sevindimçok sağol rapor verecekti doktor ama kullanırsa sanki göreve gitmemiş gibi sayıyorlarmış tsk değişik biraz yani bebekten sonra yeniden görevlendirecekler eğer kullanırsa bende kullanma dedim el olduğu için Ağrı kesici kullanıyor şimdilik 3 hafta kalacakmış alçısı
Amin,Benim tanıdığım dahiliyeci tokluk kan şekeri 140 geçmemeli dedi her doktorun farklı bi yorumu var garip sen yediklerine dikkat et mesela kızartma gibi şeyler aşırı yükseltiyo özellikle patates diyetisyen zaten sana liste verir ona uy bakalım ben insüline gerek kalmayacağını düşünüyorum inşallahta öyle olur
Sormaaa yoksa gelecekti 3 haftalığınaay o nasil sistem ya
Emekli olsun artik coluk cocuga karistiniz
ben ortaokul ve lisedeyken asker babasi olan cok arkadasim vardi. Baya da yaslari vardi ama onlarda birakmiyorlardi meslegiSormaaa yoksa gelecekti 3 haftalığınaGurur yapıyorlar bide bırakmıyorlar mesleği
Ayy iyi olmuş annen daha çok sevindimçok sağol rapor verecekti doktor ama kullanırsa sanki göreve gitmemiş gibi sayıyorlarmış tsk değişik biraz yani bebekten sonra yeniden görevlendirecekler eğer kullanırsa bende kullanma dedim el olduğu için Ağrı kesici kullanıyor şimdilik 3 hafta kalacakmış alçısı
Sağol canımm Allah beterinden korusun diyorum artıkGeçmiş olsun enişteye sadece elmiş kuzum üzülürsün düşünüyorsundur ama üzme kendinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?