- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Canım seni merak edip girdim, bu mesajını görünce çok sevindimeee is goremez raporu fln yokmu askeriye de , geri gelsinn
-Sunshine bana taa ilk randevu da doktor “ ilk gebeliginiz heycanlisiniz ama bizim isimiz siiz hyecanlandirmamak cunku en az 24 haftayi gecmeniz lazm “ demisti tansiyondan dolayi.
Bende o gunden beri kendimi 28. haftaya sartladim. 28 i gecsem yeter diye . Ama suan cok sukur hersey yolunda. her ne kadr detayli iki ultoson sonucuma kimse ulasamasada
Ay ben burdaki doktorlarin odasinin rwsimini atim de sok olunbizim evde kullandigimiz kalp dinleme cihazi var o kadr. Ultrosona baska yere gidiyorsun. sekretesi yoktu bugun, yarin arayip ayarladigi yere soyler randevuyu.
Çok geçmiş olsun canım, Allah dermansız dert vermesin, inşallah bir an önce sapasağlam olur eşinin eliAyy iyi olmuş annen daha çok sevindimçok sağol rapor verecekti doktor ama kullanırsa sanki göreve gitmemiş gibi sayıyorlarmış tsk değişik biraz yani bebekten sonra yeniden görevlendirecekler eğer kullanırsa bende kullanma dedim el olduğu için Ağrı kesici kullanıyor şimdilik 3 hafta kalacakmış alçısı
saniyorum bu mesajCanım seni merak edip girdim, bu mesajını görünce çok sevindimher şey daha da iyi olacak görürsün. İçime hep güzel şeyler doğuyor bebeğinle ilgili gelse gelirdi çoktan, zamanında gelicek bence prenses Dualarım seninle canım
Ayy evet canım, uykusuz anne online
Yok kuzum modellerin detaylarında bakabilirsin bazılarına takılıyor, kendi aparatlı olabiliyor yA da ayrı adaptör alıyorsun puset takmak için. Bu bagi neo da kendi adaptör veriyor ve katlarken Sökmene gerek yok.Bütün kabin boylardamı geçerli o puset monte olayı yoksa o bebek arabasına has bşr şey mi bende kabin boy istiyorum ama pusetde herkes lazım olur diyor
Yaa ama o zaman ben şeyi hatırlıyorum tsh için olan ilacı. Kuzum koskoca Kanada da böyle bi sistem olmasını sindiremiyorum ben yaeee is goremez raporu fln yokmu askeriye de , geri gelsinn
-Sunshine bana taa ilk randevu da doktor “ ilk gebeliginiz heycanlisiniz ama bizim isimiz siiz hyecanlandirmamak cunku en az 24 haftayi gecmeniz lazm “ demisti tansiyondan dolayi.
Bende o gunden beri kendimi 28. haftaya sartladim. 28 i gecsem yeter diye . Ama suan cok sukur hersey yolunda. her ne kadr detayli iki ultoson sonucuma kimse ulasamasada
Ay ben burdaki doktorlarin odasinin rwsimini atim de sok olunbizim evde kullandigimiz kalp dinleme cihazi var o kadr. Ultrosona baska yere gidiyorsun. sekretesi yoktu bugun, yarin arayip ayarladigi yere soyler randevuyu.
Aaa hayır yani adamla ne zamandır boşa ayrı düşmüş gibi olacaksınız resmenAyy iyi olmuş annen daha çok sevindimçok sağol rapor verecekti doktor ama kullanırsa sanki göreve gitmemiş gibi sayıyorlarmış tsk değişik biraz yani bebekten sonra yeniden görevlendirecekler eğer kullanırsa bende kullanma dedim el olduğu için Ağrı kesici kullanıyor şimdilik 3 hafta kalacakmış alçısı
Valla dediğin gibi bu kadarı benim standart yatağımın başında da variste doktor odasikenarda bir cekmece var 3 lu , medikal malzeme var . sagda bilgisayar var . bir kosede de lavabo var
-Sunshine eminim suan senin yattigin odada daha cok alet vardir
Sanıyorum bana yazdınCanım seni merak edip girdim, bu mesajını görünce çok sevindimher şey daha da iyi olacak görürsün. İçime hep güzel şeyler doğuyor bebeğinle ilgili gelse gelirdi çoktan, zamanında gelicek bence prenses Dualarım seninle canım
kaldı son 7 haftamız, bnm de dün cok sancım vardı. ayaklarını okdr aşağıda hissediyorum ki resmen cıkacak sandım,ama artk alıştım 24ten beri orda dıormki 6 hafta böyle geldiysem belkide bir 6 hafta daha tasır.Yok kuzum modellerin detaylarında bakabilirsin bazılarına takılıyor, kendi aparatlı olabiliyor yA da ayrı adaptör alıyorsun puset takmak için. Bu bagi neo da kendi adaptör veriyor ve katlarken Sökmene gerek yok.
Bi De oldukça hafif bi araba aslında bebek arabaları içerisinde ama ona rağmen ben bunu bile kaldırırken zorlanmıştım
Diğerlerini tahmin edemiyorum
Yaa ama o zaman ben şeyi hatırlıyorum tsh için olan ilacı. Kuzum koskoca Kanada da böyle bi sistem olmasını sindiremiyorum ben ya
Aaa hayır yani adamla ne zamandır boşa ayrı düşmüş gibi olacaksınız resmen
Sen üzme kendini, adam asker hem elden bir şey olmaz, bakar başının çaresine. sen moralini yüksek tut
Valla dediğin gibi bu kadarı benim standart yatağımın başında da var
Yatağımın sol tarafında da nst cihazı bekliyor
Sanıyorum bana yazdın
Ya hepinizden Allah razı olsun vallahi.
Çok sağolun.
Böyle böyle geçti günler çok şükür. 29+6 oluyoruz bugün şükürler olsun. Sürece de adapte olmaya başladım artık.
Rabbim herkese sağ Salim 37 yi görmeyi nasip etsin inşallah.
Ben bu haftaya kadr cok iyi gidiyordum da ama smdi aksam ustu biraz uzanip kalkinca “ aciiimmm “ diye uyaniyorumgüzel hamişler ödem konunuz nasıl ayaklarımı gören üzülüyor nasıl şişmiş diye suyu cok içiyorum ama bütün gün işte şiştikçe şişiyor. kilo olarakta öyle okdr az yiyorum ama toplamda 10kilo aldım eskiden cok cok yerdm kilom sabıtti. su bebelerimizi bir sağlıkla alalım eski halimize dönüşmeyi konusalım
Her doktor farkli kuzum . seker varsa zaten belirtileride vardir. onlari sende gormemisse istememistirGünaydın kızlar benim doktorum şeker testi istemedi yaptirmadim acaba yaptırmalı mıyım kafam karıştı burada yazılanları okuyunca
Beni anlattıngüzel hamişler ödem konunuz nasıl ayaklarımı gören üzülüyor nasıl şişmiş diye suyu cok içiyorum ama bütün gün işte şiştikçe şişiyor. kilo olarakta öyle okdr az yiyorum ama toplamda 10kilo aldım eskiden cok cok yerdm kilom sabıtti. su bebelerimizi bir sağlıkla alalım eski halimize dönüşmeyi konusalım
Bu olay şeker yüklemesi yapılmadan belli olan bir şey değil ama bazı doktorlar karşı. Ailende şeker var mı? Varsa eğer mutlaka yaptır. Eğer yaptırmayacaksan da şekerden uzak dur beslenmene cok dikkat etGünaydın kızlar benim doktorum şeker testi istemedi yaptirmadim acaba yaptırmalı mıyım kafam karıştı burada yazılanları okuyunca
bende hep son 3 kontroldur 86.5-87.5 arasi cikiyorum , doktorum diyorki nasil kilo almadinBeni anlattıninşallah şu süreç bitsin yoksa eniştenizle aynı kiloda olacağım adamm 80 kg ben 73 jsjsjdjdjdjd 63 le başladım olaya bak dahiliyeci diyo ki 80 kadar izin veriyorum dedim hayır hayır verme
Bende aldığım herseyi ambalajiyla dolapta bekletiyorum hala, birikince gozumde buyudu hepsini eriket kes yika temizle falanAslında vakitli doğacak olsa her şeyi tam, hiçbir şeyi eksik değil
Sadece her şey paketli, yığılı, hiçbir şey yıkanmadı, dezenfekte edilmedi, yerleşmediben zaten aylardır düzgün hareket etmiyorum, evde de işler birikti bi sürü yapılacak şey vardı çok hazırlıksız olduk stres yaptım ama takılmıyorum. Çözülmeyecek şey değil hiçbiri
İnsan bir şey olacak telaşından korkusundan ne düşüneceğini şaşırıyor
Bagi neo bi araştır derim. Kabin boy. Çok hafif. Joie puset aldık monte edebiliyoruz hem de oto koltuğu yapıcaz başlangıçta.
Ama doona modeli de bi araştırın derim 2. El çok temizleri de var.
Ay Allah 37+ doğum nasip etsin kız
Ayrıca O ihtimal cok yok bence zaten
Sen zaten bu iki durum için temkinli gidiyorsun değil mi? Öyle hatırlıyorum, ilaç da kullanıyordun. Bir şey olmaz inşallah alllahın izniyle
E peki bugün ultrason ile baktı mı ? Bebiş nasıl
Canım aramıza hoş geldin. O alıntıladığın mesajda bulunan tablodaki bilgilerini alabilirim
Bu akşamki ebeler mesela iptal. Nst ye sokana kadar migren+bel sancısından ağlayacak kıvama gelmem gerekti. Ki şans eseri odaya girince ağlıyordum.
Doktorlara ulaşamama mevzusu o kadar doğru ki
Ultrason kağıdında sıralı bpd fl gibi ölçümlerin arasında yazmaz ama not filan almışsa cervix şeklinde yazmış olabilir belki
Bir de mesela doktorum rahim ağzı uzunluğu ölçtüğü kağıdın da çıktısını veriyor sana verdiği kağıtlarda vardır belki
Hepsinde gecerli degil maalesef. Araba ne kadar az ozellikli olursa o kadar pratik ve hafif oluyor :) o da olsun bu da olsun derken travel sistemlere kayiyorsunuz :) ama puset takilabilen kabin boy ne var diye sorarsaniz az var ama birkac alternatif gosteriyorlar. Genelde arabanin normal oturma yerinin ustune takiliyor. Pusetlerde universal giris diye birsey varmis. Bu girise sahipse her marka ile uyumlu oluyormus. Ilk 6 ay arabanin kendisini puset koyarak kirletmis ve eskitmis oluruz bence ama kış bebekleri cok da eskitmeyebilir belki.. benim de kafam cok karisikBütün kabin boylardamı geçerli o puset monte olayı yoksa o bebek arabasına has bşr şey mi bende kabin boy istiyorum ama pusetde herkes lazım olur diyor
Canım cibinlik her şeye uyuyor yatak korumalık için ölçü veriyorsun istiyorsan takılır bir bak istersen instagram sitesineYaaaaaaa çooook tatlı bayıldımmmmcibinlik bende alacağım ama her yatağa ayarlanır mı acaba mesela bende ikeanın meşhur karyolası var onu montessori yatağa dönüştürmeyi düşünüyorum acaba cibinlik olur mu takılır mı
Kuzum en son ne zaman kontrole gittin ve bakıldı rahim ağzına ?kaldı son 7 haftamız, bnm de dün cok sancım vardı. ayaklarını okdr aşağıda hissediyorum ki resmen cıkacak sandım,ama artk alıştım 24ten beri orda dıormki 6 hafta böyle geldiysem belkide bir 6 hafta daha tasır.
Doktorların tribine başımla beraber ülke çok hassas zaten-Sunshine iste saglik bedava olunca boyle oluyor malesef . Doktor acigi flnda cok var. Ay neyse bosver bu konulari
Sen nasilsin bu sabah
Bence başla yavaştan yaBende aldığım herseyi ambalajiyla dolapta bekletiyorum hala, birikince gozumde buyudu hepsini eriket kes yika temizle falanalma ve yerlestirme kismi daha zevkli, yikama paklamalari biri benim yerime yapsa cok makbul gececek hepsi hallolur hic merak etme saka bi yana zaten esyalari minicik sip sak bitiyo bu minnoslarin isleri, zaten biz hevesle hepsine yetismeye calisiyoruz ama yardim alabileceginiz her konuda alin kendinizi yormayin diyorlar hem gebelik hemde sonrasi icin
Bagi neo ilk baktigimda cok begendim sonra gozumun onunde zam geldi :) bide oturma unitesi cerceveli olanlar cocugun boyu uzayinca bacaklarini rahatsiz ediyor dediler o yuzden artik cercevesiz kriterimiz cikti bide :)
Doona biraz kovaladim ikinci el temiz olsun diyince ikinci elleri bile pahali.. uygun fiyatli temiz bulmak cok zor. Bide kış bebişleri olcaklar doona yi kac kere kullaniriz al sat yapmaya deger mi onu dusunuyorum. Bahar veya yaz bebegi olsaydi ama direk alirdim cok mantikli bi sistem. Sonra da mis gibi kolay bi kabin boy tamam
Hepsinde gecerli degil maalesef. Araba ne kadar az ozellikli olursa o kadar pratik ve hafif oluyor :) o da olsun bu da olsun derken travel sistemlere kayiyorsunuz :) ama puset takilabilen kabin boy ne var diye sorarsaniz az var ama birkac alternatif gosteriyorlar. Genelde arabanin normal oturma yerinin ustune takiliyor. Pusetlerde universal giris diye birsey varmis. Bu girise sahipse her marka ile uyumlu oluyormus. Ilk 6 ay arabanin kendisini puset koyarak kirletmis ve eskitmis oluruz bence ama kış bebekleri cok da eskitmeyebilir belki.. benim de kafam cok karisik
Bizim de önde giderdi son ölçümlerde bacaklar iki hafta önce baş ve göbek uyumlu çıktı. Hafta hafta bile değişiyo. Başın ölçümlerde önde gitmesi belki doğum şeklini etkileyebilir (o da hep önde giderse belki bir sonra ki ölçümde haftası ile uyumlu çıkacak). Bir de benim de şeker yüksek çıktı. Şekeri yüksek olanlarda göbek çevresi ölçümünün haftası ile uyumlu olması iyi olurmuş doktorum söyledi. Buradan yazmış olayım. Gebelik şekeri bebeğin irileşmesine ve amniyon sıvısının fazlalasmasina sebep olurmuş. Bu da doğumu zorlaştirirmis. Onun için şeker yüksekliğinde göbek çevresi ölçümü biraz daha önem kazaniyo. Bı de ilerde çocukta şeker hastalığına yatkınlık olurmuşDr doğum tarihi ile ilgili birşey demiyor USG otomatik hesaplıyor ve USG kağıdında yazıyor baş iki hafta önde kilo 1 hafta 10 gün boy 1 hafta hepsi ayrı maşallah
Ben yeniyim ve msj konusunda acemiyim27 haftadayiz biz
Şeker yok şükür bir çok kadın yazmış 4 hafta bile ileri gözüküyor diye onları okuyunca biraz rahatlıyorum hiç bir sıkıntı yaşamamış larBizim de önde giderdi son ölçümlerde bacaklar iki hafta önce baş ve göbek uyumlu çıktı. Hafta hafta bile değişiyo. Başın ölçümlerde önde gitmesi belki doğum şeklini etkileyebilir (o da hep önde giderse belki bir sonra ki ölçümde haftası ile uyumlu çıkacak). Bir de benim de şeker yüksek çıktı. Şekeri yüksek olanlarda göbek çevresi ölçümünün haftası ile uyumlu olması iyi olurmuş doktorum söyledi. Buradan yazmış olayım. Gebelik şekeri bebeğin irileşmesine ve amniyon sıvısının fazlalasmasina sebep olurmuş. Bu da doğumu zorlaştirirmis. Onun için şeker yüksekliğinde göbek çevresi ölçümü biraz daha önem kazaniyo. Bı de ilerde çocukta şeker hastalığına yatkınlık olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?