2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Allah'ım şükürler olsun hala 77 kiloyum. (75 le hamile kalmıştım ) bu nasıl oluyor anlamadım. Acaba tartım mi bozuk . Çok şükür ödemim de yok. El parmaklarım siserdi. Şeker diyetinden sonra o da bitti çok şükür. Çevrem hep derdi. Ay sen hamile kalsan şöyle olursun vay böyle olursun. Kapak oldu hepsine. Nasıl dokunmussa bana lafları

Beni de en cok zorlayan sey bebek arabasi gercekten bir alabilirsek bende derin bir oh cekicem heralde :) kundaklarda da cok gozum var ama dogmasini beklemek icin direniyorum bebişin huyuna suyuna göre değişen şeyleri doğumdan sonra alayım istiyorum ama bir yandan da herseye zam geliyo

Buraya girince gordum ki kimse bu sureci dort dortluk keyifle surduremiyo, benim de oyle.. kendimi alisverisle oyalayip saglik durumlarini dusunmemeye calisiyorum. Insallah herkes bebisine saglikla kavussun, bu gunlerimizi hep keyifle hatirlayalim

Arabanın kendisine puset koyulmaz ya mantıklı gelmedi o fikir bana

Hanımlar selam 27 haftalık hamileyim. 21 haftamdan beri böbrek büyümesi olduğu söyleniyor biri 4.9 diğeri 6.5 varmı bu durum başına gelen eğer varsa ne durumdasınız gerileme oldumu çok tedirginim duyduğumdan beri araştorma yapıyorum dr geriler dedi düzelir yüksek ihtimal dedi ama bunun yanında kötü ihtimalleride söyledi

Geçmiş olsun canım doğum dan sonra düzelir üzme kendini

Evet ya , anliyorum bazi hastalarda cok aksi ama nazik olan senin gibide cok insan var . Bari o kisilerle daha normal bir iletisime gecsinler .

Sana sarkaj yapamiyorlar mi ? gecmi kalinmis oluyor suan ? yani yapilsa ise yaramaz mi ?

Migren icin acaba nane yagi ise yarar mi ? ben bas agrim olunca kullanirdim eskiden.

Iyim ben kuzum

bir an önce almaya bak her şeye çok zam geliyor ya
ben de kundak tarzı para verince güzel olan ama satın almadan da idare edilebilecek şeylere çok kafa yormuştum en saçma şeylerde bile ay almalı mıyım almamalı mıyım stresi beni ciddi yoruyordu.
başıma bunlar gelince şimdi hiiiiç umrumda değil ya sen de takma ufak ıvır zıvırları
alayının bi çaresi bulunur gerçekten ama sen bebek arabasını pusetini al tabi onlar lazım

ben şunu gördüm, prenses gibi gebelikler yaşayanlar böyle forumlarda takılmıyor pek, takılsa da pek aktif olmuyorlar görmüyoruz sıkıntı yaşamayan adamın burda ne işi var kolay kolay uğramaz yani
inşallah sağlıcakla atlatırız bu günleri. erkeni olur geci olur artık allah nasıl nasip ederse ama.
rabbim çocuklarımıza ve bizlere sağ salim bu günleri atlatmayı nasip etsin yeterki.. :)

herkes bi savunma mekanizması geliştirmiş, bu şartlarda onları da anlıyorum aslında. aman neyse
kuzum serklaj için zaten geç bir haftadayız. bir de onun da kendi içinde riskleri oluyor dedi doktor. enfeksiyon vb. kendi doktorum da daha gebeliğin başındayken kısalma gözlemlersek 15 ten önce yapmamız lazım demişti.
migrenim biraz hafifledi kuzum çok şükür gözlerimin önü açıldı biraz :)) parol bombardımanı yaptık

aa o kadr erken yapildigini bilmiyordum .
neyse sen yatmaya devam

parol de kim bilir ne kadr verdiler normalde cok etki etmez ama damardan alinca dmekki etkili oluyor

goz bandida kullanabilirsin karanlikta rahatlatiuor ya

aa o kadr erken yapildigini bilmiyordum .
neyse sen yatmaya devam

parol de kim bilir ne kadr verdiler normalde cok etki etmez ama damardan alinca dmekki etkili oluyor

goz bandida kullanabilirsin karanlikta rahatlatiuor ya
20. haftada yapılan da okudum canım ama hangi şartlarda yapılıyor bilmiyorum hiç.
hafta arttıkça riski de artıyor olabilir belki.

gözümü kapatamadım ki zonk zonk zonk yerinden çıkaracaktım artık
sonunda biraz rahatladım çok şükür.

olabilir tabi. ben serkaj i burada ogrendim zaten

ay kuzum su 3-4 hafta cabuk ve saglikla gecsinde seninde icin rahatsin , gonlun ferah olsun

Eşinize çok geçmiş olsun düzelir İnŞAllah.. Rabbim beterinden saklasın.. sen kendine dikkat et canım
Yok tatlım tek ultrason kağıdı vermiş baktım.. bu gidişimde sorayım en azından kafamda rahat etsin..
Afacan ki ne afacan.. bana neler soruyor 2 gün önceki konuşmamız:
- Anne sen doğuma gidince bende gelicem di mi
- Oğlum ne zaman olur bilmiyorum ama okulda olabilirsin belki
- O zaman beni okuldan gelip alırsınız. ben senin o halini görmek istiyorum
-Oğlum seni doğumhaneye almazlar ama
-Olsun dışarı sesin gelir onu duyarım..

Babasından heyecanlı
Ayyy aman gördüm odayı.. bizdeki odalar da 1+1 şeklinde çatalı ultrasonu doktorun oda kısmı maşallahı var

Bak sana örnek bi görüntü ekliyorum. bu benim 14 mm düşen rahim ağzı görüntüsü
O V şekli açıklığı cimcimenin ufacık ayağıyla bir tekmeliyişi var

Eklentiler

• AD9CC4ED-1313-43A3-9205-8A125DC585B6.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 103
Sabah olctum 131 çıktı idare eder sanırım ama duyduğum kadarıyla akşam artarmis buna sukur diyorum öğlen ve akşamda böyle çıkarsa yırttım sanırım

Umutsuz olma kuzum benim, evet hepimiz bir bunalmışlıktan kaçıp biraz buralara sığınıyoruz ama öyle veya böyle çok az bir zaman dilimimiz kaldı.
Bu arada annenin gelmiş olmasına yanında olmasına çooook sevindim. Daha rahat olacaksın bundan sonra.

Ay afacana bak, abi olacak kolay mı :)
Heyecanlanır tabii.

Bak sana örnek bi görüntü ekliyorum. bu benim 14 mm düşen rahim ağzı görüntüsü
O V şekli açıklığı cimcimenin ufacık ayağıyla bir tekmeliyişi var
Maşallah küçük kuş ama o ayağı sok bakalım içeri :)
Daha çok zaman var çok :)
Öyle erkenden gelmek yok

Günaydın kızlar benim doktorum şeker testi istemedi yaptirmadim acaba yaptırmalı mıyım kafam karıştı burada yazılanları okuyunca
Merhaba. Eğer elinizde şeker ölçüm cihazı varsa kendiniz hergun ölcmeyi göze alabiliyorsaniz yaptırmayın. Ama şunu söyleyeyim 26.haftamdayim, sadece 4 kilo aldım başından beri, hiç odemim yok,ailemde kimsede şeker yok, hiçbir sorun olmadı bebekte normal ilerliyor kilosu gayet iyi ama gebelik sekerim çok yüksek Cikti. Yani hiç belli olmuyor çok şaşırdık bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…