2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hadi bakalim sen de hazirladigina gore sona ben kaldim.
Hala pijama almadim kendime doguma giderken avmye ugrayip alcam boyle giderse

Çocuklar kucağımızda ütülüycez kıyafetlerini geçen annem isyan ediyordu artık yıkayıp ütülüyelim diye yoksa ben eve alıp 2-3 taneyi yıkayıp ütükeyip hazırda bekletcem diye

Kızlar bugün doktora göründüm gece kulak ve boğaz ağrısından duramadım ağır enfeksiyon varmış antibiyotik başladı oksijenli su verdi ve kulak damlası boğaz ve kulak enfeksiyonu birlikte ateşin olursa acile başvur dedi ve ben okuldayım

Eklentiler

• 8FA472EA-C683-4337-B01A-048C319FCA0F.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 35
Ben de sonunda bugün giysileri yıkamaya başladım nihayet açık renkliler koyu renkliler ütü pompayı falan dezenfekte etmek çanta hazırlamak derken hafta sonuna biter herhalde. Pazar 35 olucam zamanı gelmişti
Ayni zamanda yapmisiz :) pompayi unutmusum ya onu da ekleyim cantaya ya :)

Nur’um çok geçmiş olsun bebeğim, şifa olsun ilaçlar bir an önce.

Dün akşamdan beri bende de kulak ağrısı var geçmiyor. Korkuyorum ya.

Nur’um çok geçmiş olsun bebeğim, şifa olsun ilaçlar bir an önce.

Dün akşamdan beri bende de kulak ağrısı var geçmiyor. Korkuyorum ya.
Sağol kuzum son çare olunca antibiyotik mecbur kaldım inşallah senin hafifler rüzgara klimaya maruz kalmasın dedi sende dikkat et

Canim gecmis olsun insallah hemen etki eder de gecer ya ... Artik dikkat etmesiz lazim

Çok geçmiş olsun canım bence izin al okuldan hafta sonu ile birleştir pazartesiye kadar dinlenmiş olursun.

Kizlar sukurler olsun nst iyi çıktı. Suanlik 38. Haftada cati muayenesi diye ayrildik. Tabi artik haftaya yine gidecegim bakalim. Ama ne garipse cok gerdim bugun kendimi .. heyecanlandim. Suyu bile doktum . Tam icecektim
Hadi gözün aydın
Çok geçmiş olsun canım inşallah bi an önce atlatırsın gebeyken hastalık geçirmek gerçekten daha zor bir an önce gelsin geçsin

Kulak agrisi neden oluyor ki anlamadim . Dikkatli olun kuzucuklarim
Sağol kuzum son çare olunca antibiyotik mecbur kaldım inşallah senin hafifler rüzgara klimaya maruz kalmasın dedi sende dikkat et
Kullan tabii minnoşum enfeksiyondan iyidir, çektiğin acı da cabası.

Hafif boğaz ağrım da var, çok soğuk su içtiğimden oluyor sanırım.

Kızlar ben depresyona girdim herhalde
Hiç yataktan çıkmak istemiyorum sürekli ağlama modundayim ama ağlayamıyorum o kadar tuhaf duygular içindeyim ki. İstemsizce stres yaptım sanırım. Hiç bisey yapasım gelmiyor ve sürekli içim yanıyor gibi buz gibi bisey içmekten başka canım bisey istemiyor ay noluyor ya azalır belki diye bekliyorum daha da artıyor
Biri doğumu sorsa bile sanki benden bahsedilmiyormus gibi kaçmak istiyorum o an ordan

Hem doğurmak isteyip hem de içimde bana özel kalsın gibi olmuş bu sanki sakin kalmaya çalış annesi 2 kişiyken 3 kişi olmanıza az kaldı oğluşla geçireceğin vakitleri düşün belki biraz daha iyi gelir

Kizlar sukurler olsun nst iyi çıktı. Suanlik 38. Haftada cati muayenesi diye ayrildik. Tabi artik haftaya yine gidecegim bakalim. Ama ne garipse cok gerdim bugun kendimi .. heyecanlandim. Suyu bile doktum . Tam icecektim
Güzel heycanlar bunlar canım doğaldır zaman yaklaştıkca insan cok heycanlanıyor birde gerginlik oluyor ister istemez
Çok geçmiş olsun kuzum benim. Ya sen bir ara seneye kadar izinli olcam diyordun 2023-2024 de başlayacaktın okula tekrar yanlıs hatırlamıyorsam kendini zorlamasan mı kuzum zaten izne vaktin olacak. Hamilelik iş temposu bide üzerine hastalık ee zaten okul ortamında hastalık hiç bitmiyor. Ayın 14 ay sonuna 2 hafta kaldı ama genede canına yazık ne biliyim
Loresima8989 ay kizlar hala mi :) yarin baslayin derim bir gunde hallolmuyor cunku
Biliyorum evimde bir boş oda var ne aldıysam orda duruyır poşetlerden geçilmiyor dün kalktım dedim hadi en azından ayırayım bi diye şöylee bir odaya baktım kapısını geri kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…