Kuzum hipoglisemi de test sonuçlarının düşük çıkması gerekmiyor mu?
Bende de var çünkü aç kalamıyorum sürekli yemem lazım.
şeker yüklemesi 1. Saat 104 2. Saat 29du. Bayılıyordum hastanede
Gebelik şekeri oluşmuş herhalde sende. Bir şey çıkmaz inşallah
Foruma Daha sık gel ya. Senin 4. Çocuk geliyo bizim deneyimli annelere en çok doğumdan sonra ihtiyacımız var
Ben de Erken doğum riskiyle uğraşıyoruz sancılı kasılmalı geçiyor aylardırama geldik bu günlere hamdolsun bakalım 2-3 hafta daha dayanırsak bizden iyisi yok inş
Bebişin cinsiyeti ne bakalım isme karar verdiniz mihazırlıklar nasıl gidiyor
Canım benim şimdi okudum öncelikle sağlıkla mutlulukla huzur icinde büyütün miniginizi.Heppinizin mesajlarını okudum topic elden gitmeyeah
Kızlar son günlerinizde bol bol dinlenin uykusuz kalmayın mümkünse. Günler sonra bu akşam 2 saat uyumuşum. Bayılmışım daha cok
K KIR PAPATYASII papatyam 5 günde çok güzel kilo aldırmışsın. Gözün Aydın sakin sakin bekleme vakti inşallah.
Azcık size iç dökeyim süreç anlatayım. Telefonu elime hiç alamıyorum inşallah ilerde süreç biraz daha normalleşiyordur
Süt konusu var.
Haftalardır sütüm geliyordu biliyorsunuz.
Hiç sağmadım henüz ne çıkıyor bilmiyorum.
Bismillah diyip emzirmeye başladım.
İlk gün cok güzel emdi yavrum.
9 kere mekonyumlu kaka yaptık idrara çıktık çok iyiyidi.
Kilo kaybımız 1 günde 30 gr kadardı iyi dediler aslında.
Tabi memede haftalardır biriken miktarla bir günde hem uykusuzluk hem beslenememe etkisiyle oluşan miktar bir olmuyormuş. Böyle bi durumdan bahsetti hemşireler. Bebek de Öğlenden beri doğru düzgün emmedi süt azaldığı için.
Emmeynce uyku hali arttı, soyup soyup emzirdim fakat idrar azaldı ve bezde kan gördük.
Bunlar hep beklenebilen şeyler önceden okumuştum. aslında hormonal de kanama olabiliyor.
Fakat insan bi anda yetersiz beslenme vs gibi şeyler de duyunca kendini tutamıyor.
2 kere 30 Cc mama takviyesi yapıldı. Mışıl mışıl uyudu yavrum.
Bir de Bizde kan uyuşmazlığı çıktı. Alında hafif sarılık vardı. Bi kaç saat sonra tekrar kontrol edilecek kan değerlerine bakılacak yükselme var mı.
2. Gün topuk kanı alındı ve işitme testleri yapıldı. Sol kulağımız testten geçemedi. Haftaya tekrar bakılacak. Sıvı kaçmış olabilir dediler. İnşallah öyledir. 10 bebeden 8 i testten ilk seferde kalıyor dediler doğruluğunu bilemiyorum.
1 buçuk ay sonraya da kalça usg iÇin gün verdiler. Genelde 1 ay diye duymuştum ama belki prematüre olmasıyla alakası vardır.
Bebiş çok güzel ama Analık endişe ile doluymuş. Lohusalık nasıl oluyor bilmiyorum ama Şuan hiç öyle hissetmiyorum. Bebeyi henüz korktuğum gibi kimseden sakınmadım. O kadar güzel ki bakın ben doğurdum diyesi geliyo insanın.
Sadece kötü haber gelince insan zorlanıyor haliyle.
Durumlar bu şekilde bugün kısmetse taburcu olacağız. Süreçte böyle sıkıntılar olabiliyor ilk kez anne olacaklar için söylüyorum ne kadar hazırlansanız da bi bocalama hali mevcut tabi ama insana bi yiğitlik geliyor. 2400 lük bebeyi elimde basketbol topu gibi çevirebiliyorum şu anda.
Dün ilk alt değiştirmeye çalıştığımda bacaklarını bile zaptetmekte zorlanıyordumher yer pok içinde kalmıştı
Allahım sağ Salim vakitli doğumlar nasip etsin hepinize
Yoldayım canım doktoruma gidiyorum. Çok kötü bir gece geçirdim. Baş ağrısından duramıyorum.Canım bir acile gitsen tansiyon korkudan çıkar Nst çekerler en azından rahatlarsij
Allahım inşallah hiçbir şey olmadan gelirsin canim Rabbim yardimcin olsunYoldayım canım doktoruma gidiyorum. Çok kötü bir gece geçirdim. Baş ağrısından duramıyorum.
Lütfen bize de haber ver çıkıncaYoldayım canım doktoruma gidiyorum. Çok kötü bir gece geçirdim. Baş ağrısından duramıyorum.
Aynen çok pahalı bir ürüne hiç gerek yok, sürekli kayboluyor zatenBen wee baby aldım. Heryerde bulabileceğim bir marka olsun istedim, ilk çocuğum da da wee kullanmıştım. Emzik ucu beyazlar gibi olduğunda ben direk yeni emzik ile degistiriyorum. O yüzden çok pahalı bir ürün tercih etmedim
Benim kızım avent kullanıyor o yüzden aynısını almak istemiyorum, sürekli kardeşinin ağzından emzigi alır, ben 3 gunlukken vermiştim direk tuttu sıkıntı yasamadik, bunda da öyle yapmayı düşünüyorum bakalım.Ben avent aldıım. Emziği erken verin diyorlar direk tutsun istiyorsanız. Ben uykuya dalarken vermek istiyorum memede uyumasın diye bakalım belki hiç tutmayacak belki çok düşkün olacak doğunca belli olacak
Ben de 3 gunlukken vermiştim, kolik bir bebekti kızım, emzik olmasa ne yapardım bilmiyorum, emin ol o emzik karşıtları bir süre sonra bütün emzikleri denemeye tutturmaya çalışıyorlarİkinize birden yazayım :) kızlar ben zaten oğlumda ilk doğduğunda hastanede verdim ben çene kasını güçlendireceğine inandığımdan destek ve rahatlama amacı ile verdim kaldı ki öyle de oldu. Gün içinde hiç kullanmadık biz sadece uyku zamanı emzik kullandık o sebeple bırakırken zorlanmadık 11-12 aylıkken bıraktık :) bazıları baya bi emzik karşıtı ama bende öyle bir durum yok
Yaa kuzum dönmüşsünnYavrum kuzum ne yaptın gelişme nedir ?
Diloşum hadi hayırlı olsun yeniden, hazırlıkları son güne bırakma
Çok kolay pamuk gibi bir doğum dilerim. Çocuğunu sağ Salim kucağına al inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim en kısa zamanda şifalandırsın. Analık endişeleri çok zormuşsakin kalmaya çalış lütfen
Ya pecan teşekkür ederim
İnşallah sağlıkla büyürler
Evett o zaman keseyi ne zaman görücez kalbini ne zaman duyucaz diye zaman geçmiyordu, şimdi doğuma giricem diyince bi tuhaf geliyor sanki başkasından bahsediyorumYaaaaa cok az kaldıııııııııııSezeryanın en güzel olayı bu sanırımmmm sağ salim sağlıcakla kavuşursunuz insallah Daha dün hamileliğimizi haber ediyorduk birbirimize şimdi doğuma geldi sıra zaman ne cabuk geçiyorrrrr duygulandımmmm
Canım nasılsın mesajları okuyamadım inaallah oğlun iyidir biraz dahakızlar yaa duanıza ıhtıyacım var, oğlum hastalandı ateşide düşmedi hastanede yatıcaz bgn.okdr stres oldumki pazartesi de doğum var nasıl olacak nasıl edicem bilmiyorum. karnımda stresten taş gbi oldu.
Ya Dilos ben senin hamilelik testi sonucu beklediğin zamanı hatırlıyorum hatta sana da yazmıştım seninkini görünce çok heveslendim diye hatirliyor musun?Evett o zaman keseyi ne zaman görücez kalbini ne zaman duyucaz diye zaman geçmiyordu, şimdi doğuma giricem diyince bi tuhaf geliyor sanki başkasından bahsediyorum
İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız canım benim
Çoğunu hatırlıyorum canımYa Dilos ben senin hamilelik testi sonucu beklediğin zamanı hatırlıyorum hatta sana da yazmıştım seninkini görünce çok heveslendim diye hatirliyor musun?Çok zor geçti sonra birden doğum vakti geldi çocukları kucağımıza alınca bu sefer de deriz bu günleri anariz
Ooo hadi artık ben 28 de hazırlamaya başladım 32 de bitti 34 de doğuma gittim yapmasam beklesem patlamıştımNiyet ettim Allah rızası için hastane çantasını hazırlamaya
Ahahaha aynen öyle tamamen bebeğe göre oluyor herşeyBen de 3 gunlukken vermiştim, kolik bir bebekti kızım, emzik olmasa ne yapardım bilmiyorum, emin ol o emzik karşıtları bir süre sonra bütün emzikleri denemeye tutturmaya çalışıyorlar
Kız 16 gün geçmiş bile ne çabukOoo hadi artık ben 28 de hazırlamaya başladım 32 de bitti 34 de doğuma gittim yapmasam beklesem patlamıştım
Ooo hadi artık ben 28 de hazırlamaya başladım 32 de bitti 34 de doğuma gittim yapmasam beklesem patlamıştım
Niyet ettim Allah rızası için hastane çantasını hazırlamaya
Benim kızım avent kullanıyor o yüzden aynısını almak istemiyorum, sürekli kardeşinin ağzından emzigi alır, ben 3 gunlukken vermiştim direk tuttu sıkıntı yasamadik, bunda da öyle yapmayı düşünüyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?