2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Canım benim şimdi okudum öncelikle sağlıkla mutlulukla huzur icinde büyütün miniginizi.
Kızlar zaten yazmış işitme testi bu şekilde sonuçlanabiliyor doğal bir süreç. Sen her zaman pozitif kal ki zaten öyle birisin etrafına inanılmaz enerji veren birisin tanıdığım kadarıyla
Sana bol sütlü, maksimum dinlenmeli ve uykulu günler diliyorum. Ben de yakın takipteyim kasılmaların sıklaştı ama daha erken diyorum çantam hazır değil bir rahatlık var ben de hayırlısı olsun bakalım. Her an doktor acil yolları gelecek gibi hissediyorum perşembe kontrol bakalım ne diyecek doktorum.
Dualarım seninle herşey gönlünüzce olsun kuzum.
Maşallah size.

Aynen çok pahalı bir ürüne hiç gerek yok, sürekli kayboluyor zaten tutmazsa değiştirmek daha kolay olur en azından.

Ben avent aldıım. Emziği erken verin diyorlar direk tutsun istiyorsanız. Ben uykuya dalarken vermek istiyorum memede uyumasın diye bakalım belki hiç tutmayacak belki çok düşkün olacak doğunca belli olacak
Benim kızım avent kullanıyor o yüzden aynısını almak istemiyorum, sürekli kardeşinin ağzından emzigi alır, ben 3 gunlukken vermiştim direk tuttu sıkıntı yasamadik, bunda da öyle yapmayı düşünüyorum bakalım.

Ben de 3 gunlukken vermiştim, kolik bir bebekti kızım, emzik olmasa ne yapardım bilmiyorum, emin ol o emzik karşıtları bir süre sonra bütün emzikleri denemeye tutturmaya çalışıyorlar

Yaa kuzum dönmüşsünn iyisindir insallah
Yok yavrum valiz hazır kenarda bekliyor ama illaki eksik çıkar ben pek bir şey koymadim amin canım benimm sende toparlanda bi an önce evinde büyüt yavrunu insallahh
Evett o zaman keseyi ne zaman görücez kalbini ne zaman duyucaz diye zaman geçmiyordu, şimdi doğuma giricem diyince bi tuhaf geliyor sanki başkasından bahsediyorum
İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız canım benim

kızlar yaa duanıza ıhtıyacım var, oğlum hastalandı ateşide düşmedi hastanede yatıcaz bgn.okdr stres oldumki pazartesi de doğum var nasıl olacak nasıl edicem bilmiyorum. karnımda stresten taş gbi oldu.
Canım nasılsın mesajları okuyamadım inaallah oğlun iyidir biraz daha

Ya Dilos ben senin hamilelik testi sonucu beklediğin zamanı hatırlıyorum hatta sana da yazmıştım seninkini görünce çok heveslendim diye hatirliyor musun? Çok zor geçti sonra birden doğum vakti geldi çocukları kucağımıza alınca bu sefer de deriz bu günleri anariz

Çoğunu hatırlıyorum canım eşim göreve gitmeden önce öğrenmiştim hemde ay Allahim ne zaman olacak olacak diye tedavi beklerken doğurma zamanı gelmiş bi yandan çok yavaş geçiyor gibi oluyorda aslında hızlı geçiyor zalim zamannn

Ooo hadi artık ben 28 de hazırlamaya başladım 32 de bitti 34 de doğuma gittim yapmasam beklesem patlamıştım

Çok komplike bi iş gibi gelmiyo bana ya yutupta 1 saatlik video çeken kadınlar var ne gereği var allah aşkına onların konuşası var bence az şey koydum biberon emzik koymadım sadece kıyafetlerimiz ve bezlerimiz bir tek pompa koysam mı koymasam mı diye düşünüyorum

Ay cadı ne sevimli görüntü olur ama oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…