Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar az önce tuvaletteydim sadece küçük tuvaletimi yaptım ve en son peçeteyle silerken hafif pembemsi leke vardı emin olmak için tekrar sildim yine vardı kötü bir şey değil demi çocukta hareketli nişan mı oluyor bu ne
İnsallah canımm sabaha her şey güzel olacak yavrunu kucağına alıp yeni bir serüvene başlayacaksın inşallah çok kolay geçer ve hemen toparlanırsın sütün de bol olur
Sağol canım gerçekten çok zor. Kakasından anlaşıldı mukozalı olmaya başladı iplik iplik sümüksü bi yapı oluyor içinde birazda poposu kızardı kaka tahlili yapıldı yarın sonucu görüşeceğiz bakalım.
Oğlum ilk dogdunda aynısı olmuştu hatta kakasinda kan bile çıkmıştı.. çocuk doktoru amip deyip antibiyotiği dayamisti çocuğuma tabi geçti mi geçmedi daha sonra yüzünde sivilce gibi taneler çıktı çokça cildiyeye götürdük ordaki doktor direk AA bu bebeğin süte alerjisi var hemen çocuk doktorunuzu değiştirin demişti de öyle anlatmıştık. Ben süt ürünlerini yemeyi kestim ve 2 güne bütün belirtiler geçti yaklaşık bir 3 ay kadar sütlü hiç birşey tuketmedim..sonra yavaş yavaş başladım ve alerjiniz geçmişti çok şükür. Büyük bir ihtimal süt alerjisidir.