Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 38+ larda alıyorlar bana 38+4 e sezaryen tarihi verdi 12 Ekim de :)
Bendende sümüksü akıntı çok geliyor bide krem gibi beyaz sıvanıyor sürekli bu şekildeyim sancılar arttı geceleri özellikle uykumun arasında canım acıyınca doğurmak istemiyorum ben deyip geri uyuyorum:)Sağol canım bizde yaklaştık o zamanBugün ağrılarım var bebekte durmuyor eşim ameliyatlı biraz daha doğmasın diyorum çok az pembe birşey geldi 2-3 gün önce ama kaynanam o dönüyordur o yüzden dedi bilemiyorum
![]()
Dün gece kendi kendimi gaza getirdim haftaya pazartesi günü doktorumu esir alacam bir hafta daha erteleyelim dikişlerime çatıma bakın uygunsa ben ssvd istiyorum diye darlayacam çok inanıyorum yapabileceğime birde daha önce yaptırmış doktorum en azından deneyelim diyecem inşallah kabul eder sonuçta 2 bucuk yıl oldu bebek doğum pozisyonunda açılma sancım olsun diye uğraşcam o güne kadar
OyyBendende sümüksü akıntı çok geliyor bide krem gibi beyaz sıvanıyor sürekli bu şekildeyim sancılar arttı geceleri özellikle uykumun arasında canım acıyınca doğurmak istemiyorum ben deyip geri uyuyorum:)
Gece dönerken bıçak saplanıyor gibi ama alıştım ona bugün değişik birşeyler varBendende sümüksü akıntı çok geliyor bide krem gibi beyaz sıvanıyor sürekli bu şekildeyim sancılar arttı geceleri özellikle uykumun arasında canım acıyınca doğurmak istemiyorum ben deyip geri uyuyorum:)
Her hafta ayrı şeyler yaşıyoruz artık Allah yardımcımız olsun birine alisirken diğeri çıkıyorGece dönerken bıçak saplanıyor gibi ama alıştım ona bugün değişik birşeyler var
Zamanında güzel gelsinler inşallah![]()
Allah birliğinizi beraberliğinizi daim etsin balımsagol kuuzumvalla abimler ve kizlar olmasaydi cok zor olurdu
![]()
Sabahta peçetede nokta şeklinde küçücük vardı sadece canım yoğun olmadığı için doktora da gitmedim zaten perşembe gidicem diyeCanım naptın gecen nasıl geçtii tekrarladı mı pembe leke
36+6 vajinada çok sancı oluyor kasılma olduğu da kendimi serbest bırakıp nefes alıp veriyorum açılma olsun diye Dr ile konuşcam duruma göre sıcak suya oturmaya başlayacam çok etkiliymiş açılma hızlı oluyormuşOyybenimde sancılı süreçler senin haftan kaç ti canim aynı krem gibi benimde başladı bazen şeffaf gibi iç çamaşırı na gelen beyaz
Gece dönmek zulüm lavaboya kalkınca karnım düşecek gibi aşırı baskı sızı dün halı sildim ondan karnım baya düştü bugünde sildim canımı acıtıyor sancılar bide Karın ağrısı var dünden beri tuvaletim geldi sanıp koştur koştur gidiyorum ama düzenli bir sancı doğum belirtisi yok ama rahim ciddi ciddi hazırlık yapıyor o yüzden acayip gaza geldim ssvd içinGece dönerken bıçak saplanıyor gibi ama alıştım ona bugün değişik birşeyler var
Her şey yoluna girecek inşallah yaÇok şükür çiçeğimm emeklerin sonuç buluyor maşallah Güneş kızaa. Stressiz anne stressiz bebek hayat felsefesini benimsemek en güzelii![]()
Ben de etiketlemiştim ama yazmamış her şey yolundadır inş
Ekleyecektim uyuyakalmıştım iyi hatırlattın esbaskan
Senin haftan ileri canım gayet normal vajinal ağrı kaç haftadır yaşıyorum çok zor oluyor yaşayan bilir kasılma da arttı ve ben çok yuruyemiyorum bile ev işi dahi yapamıyorum ihtiyaç için kalkıyorum sadece göğüsler desen cayır cayır36+6 vajinada çok sancı oluyor kasılma olduğu da kendimi serbest bırakıp nefes alıp veriyorum açılma olsun diye Dr ile konuşcam duruma göre sıcak suya oturmaya başlayacam çok etkiliymiş açılma hızlı oluyormuş
Ay Allah gönlüne göre versin inşallahDün gece kendi kendimi gaza getirdim haftaya pazartesi günü doktorumu esir alacam bir hafta daha erteleyelim dikişlerime çatıma bakın uygunsa ben ssvd istiyorum diye darlayacam çok inanıyorum yapabileceğime birde daha önce yaptırmış doktorum en azından deneyelim diyecem inşallah kabul eder sonuçta 2 bucuk yıl oldu bebek doğum pozisyonunda açılma sancım olsun diye uğraşcam o güne kadar![]()
Hizlica toparlicak canim sen rahat ol bebek de rahat edicekBiz de bugün doktora gittik. Sarılık için kanda bakmaya gerek yok dedi, yüzü hala sarı ama niye böyle dedi bilemiyorum hiçher şeyi aşırı kafama taktığım için bunu takmayacağım. Biraz doktora güvenmek istiyorum.
Tam 1 haftada 300 gr almışız.miniğim 2700 oldu teyzeleri. Günlük ortalama 42 gr yapıyor. İnşallah bu şekil devam ederiz. Biraz toparlandı ya nasıl ferahladım anlatamam tüm çabama, yorulmalarıma değdi neyseki.
Umarım çiçeğimHizlica toparlicak canim sen rahat ol bebek de rahat edicek
Ay bende de basladı o karnıma sarılıyorum ben doğurmayayım diyeBendende sümüksü akıntı çok geliyor bide krem gibi beyaz sıvanıyor sürekli bu şekildeyim sancılar arttı geceleri özellikle uykumun arasında canım acıyınca doğurmak istemiyorum ben deyip geri uyuyorum:)
Ayy azıcık kaldıı o zaman cumayı sayma sabahtan alır zaten seni ameliyathaneye bugünde bitti sayılırkızlar benim doğum 5 ekim demiştik 30 eylül e çektik![]()
Birbasak şafakdaşım ben erken elendim
bebiş tembel fazla hareket etmiyor çok strese giriyorum diye dedim çarşambayı pazartesiye çeksek doktor da cumaya çekelim dedi tamam dedik. çok
şükür kilosu gelişimi de güzel 37+2 3200 çıktı kızçe bakalım cuma görücez +sı -si kaç gelecek![]()
Kanamalar oldu vs korktuk ettik bu zamana kadar stresli şeylerde yaşadıkta geriye dönüp baktıgımda sanırım hamileliğimin en zor haftası 35. Haftaydıı. Bittiğine şükrediyorum resmeen ağrısı sızısı psikolojisi o kadar farklıydı kii yeni haftalarımız sağlıklı geçer umarımmGece dönerken bıçak saplanıyor gibi ama alıştım ona bugün değişik birşeyler var
Allah gönlüne göre versin insallah canım konuş doktorunla yapan bir sürü insan var müsaitse vücuduun doktorununda desteğiyle insallaj oluur. Ay o sıcak suya oturma olayı gerçekten çok iyiymiiş. Evde küvet yok kendime göre leğen arıyorumDün gece kendi kendimi gaza getirdim haftaya pazartesi günü doktorumu esir alacam bir hafta daha erteleyelim dikişlerime çatıma bakın uygunsa ben ssvd istiyorum diye darlayacam çok inanıyorum yapabileceğime birde daha önce yaptırmış doktorum en azından deneyelim diyecem inşallah kabul eder sonuçta 2 bucuk yıl oldu bebek doğum pozisyonunda açılma sancım olsun diye uğraşcam o güne kadar![]()
Aynen zaten aksi bir yogunluk vs oldugunda gidersin direkSabahta peçetede nokta şeklinde küçücük vardı sadece canım yoğun olmadığı için doktora da gitmedim zaten perşembe gidicem diye