2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sağol canım bizde yaklaştık o zaman 😍 Bugün ağrılarım var bebekte durmuyor eşim ameliyatlı biraz daha doğmasın diyorum çok az pembe birşey geldi 2-3 gün önce ama kaynanam o dönüyordur o yüzden dedi bilemiyorum 🤷🏻‍♀️
Bendende sümüksü akıntı çok geliyor bide krem gibi beyaz sıvanıyor sürekli bu şekildeyim sancılar arttı geceleri özellikle uykumun arasında canım acıyınca doğurmak istemiyorum ben deyip geri uyuyorum:)

kızlar benim doğum 5 ekim demiştik 30 eylül e çektik🙈 Birbasak Birbasak şafakdaşım ben erken elendim😬 bebiş tembel fazla hareket etmiyor çok strese giriyorum diye dedim çarşambayı pazartesiye çeksek doktor da cumaya çekelim dedi tamam dedik. çok
şükür kilosu gelişimi de güzel 37+2 3200 çıktı kızçe bakalım cuma görücez +sı -si kaç gelecek 😊

12 Ekime bir adet doğum ordan 😅 -Sunshine -Sunshine
Dün gece kendi kendimi gaza getirdim haftaya pazartesi günü doktorumu esir alacam bir hafta daha erteleyelim dikişlerime çatıma bakın uygunsa ben ssvd istiyorum diye darlayacam çok inanıyorum yapabileceğime birde daha önce yaptırmış doktorum en azından deneyelim diyecem inşallah kabul eder sonuçta 2 bucuk yıl oldu bebek doğum pozisyonunda açılma sancım olsun diye uğraşcam o güne kadar 🙏

Bendende sümüksü akıntı çok geliyor bide krem gibi beyaz sıvanıyor sürekli bu şekildeyim sancılar arttı geceleri özellikle uykumun arasında canım acıyınca doğurmak istemiyorum ben deyip geri uyuyorum:)
Oyy 😔 benimde sancılı süreçler senin haftan kaç ti canim aynı krem gibi benimde başladı bazen şeffaf gibi iç çamaşırı na gelen beyaz

Gece dönerken bıçak saplanıyor gibi ama alıştım ona bugün değişik birşeyler var
Zamanında güzel gelsinler inşallah 🙏🏼😍

Oyy 😔 benimde sancılı süreçler senin haftan kaç ti canim aynı krem gibi benimde başladı bazen şeffaf gibi iç çamaşırı na gelen beyaz
36+6 vajinada çok sancı oluyor kasılma olduğu da kendimi serbest bırakıp nefes alıp veriyorum açılma olsun diye Dr ile konuşcam duruma göre sıcak suya oturmaya başlayacam çok etkiliymiş açılma hızlı oluyormuş

Gece dönmek zulüm lavaboya kalkınca karnım düşecek gibi aşırı baskı sızı dün halı sildim ondan karnım baya düştü bugünde sildim canımı acıtıyor sancılar bide Karın ağrısı var dünden beri tuvaletim geldi sanıp koştur koştur gidiyorum ama düzenli bir sancı doğum belirtisi yok ama rahim ciddi ciddi hazırlık yapıyor o yüzden acayip gaza geldim ssvd için

Çok şükür çiçeğimm emeklerin sonuç buluyor maşallah Güneş kızaa. Stressiz anne stressiz bebek hayat felsefesini benimsemek en güzelii 😍
Her şey yoluna girecek inşallah ya 🤩

B burju29 bebeşin kollarındadıır fırsat bulunca bize nasıl oldugunuzu doğum hikayeni vs haber ver canımm 😍😍

S Suburcu34 sen yazdın mı canım ben mi kaçırdım acaba. Nasılsınız bebişinle iyi misiniz nasıl geçti doğum
Ben de etiketlemiştim ama yazmamış her şey yolundadır inş 🤗
S Suburcu34
B burju29 hanımlar güzel haberlerinizi bekliyoruz 🤩
12 Ekime bir adet doğum ordan 😅 -Sunshine -Sunshine
Ekleyecektim uyuyakalmıştım iyi hatırlattın esbaskan 😂

36+6 vajinada çok sancı oluyor kasılma olduğu da kendimi serbest bırakıp nefes alıp veriyorum açılma olsun diye Dr ile konuşcam duruma göre sıcak suya oturmaya başlayacam çok etkiliymiş açılma hızlı oluyormuş
Senin haftan ileri canım gayet normal vajinal ağrı kaç haftadır yaşıyorum çok zor oluyor yaşayan bilir kasılma da arttı ve ben çok yuruyemiyorum bile ev işi dahi yapamıyorum ihtiyaç için kalkıyorum sadece göğüsler desen cayır cayır 🤦‍♀️ Allah ne verdiyse gidiyoruz bakalım ferahlara cikicaz inşallah 🤲🤲

Dün gece kendi kendimi gaza getirdim haftaya pazartesi günü doktorumu esir alacam bir hafta daha erteleyelim dikişlerime çatıma bakın uygunsa ben ssvd istiyorum diye darlayacam çok inanıyorum yapabileceğime birde daha önce yaptırmış doktorum en azından deneyelim diyecem inşallah kabul eder sonuçta 2 bucuk yıl oldu bebek doğum pozisyonunda açılma sancım olsun diye uğraşcam o güne kadar 🙏
Ay Allah gönlüne göre versin inşallah 🤩

Biz de bugün doktora gittik. Sarılık için kanda bakmaya gerek yok dedi, yüzü hala sarı ama niye böyle dedi bilemiyorum hiç 😬 her şeyi aşırı kafama taktığım için bunu takmayacağım. Biraz doktora güvenmek istiyorum.
Tam 1 haftada 300 gr almışız.🥹💕 miniğim 2700 oldu teyzeleri. Günlük ortalama 42 gr yapıyor. İnşallah bu şekil devam ederiz. Biraz toparlandı ya nasıl ferahladım anlatamam tüm çabama, yorulmalarıma değdi neyseki.
Hizlica toparlicak canim sen rahat ol bebek de rahat edicek

Ay bende de basladı o karnıma sarılıyorum ben doğurmayayım diye 😅 annelik deliliktir diyen her kimse doğru söylüyor bir an önce kucağıma alayım istiyorum sonra diyorum böyle benimle beraber çok güzel 😅 geceler zaten haram oldu 😂 4-5 ten aşağı uyuyamıyorum sağa sola dönmekten batmasından vs bakalıım sağlıklı gelsin minik kuşlar 🙏🏻
kızlar benim doğum 5 ekim demiştik 30 eylül e çektik🙈 Birbasak Birbasak şafakdaşım ben erken elendim😬 bebiş tembel fazla hareket etmiyor çok strese giriyorum diye dedim çarşambayı pazartesiye çeksek doktor da cumaya çekelim dedi tamam dedik. çok
şükür kilosu gelişimi de güzel 37+2 3200 çıktı kızçe bakalım cuma görücez +sı -si kaç gelecek 😊
Ayy azıcık kaldıı o zaman cumayı sayma sabahtan alır zaten seni ameliyathaneye bugünde bitti sayılır 😍
Kanamalar oldu vs korktuk ettik bu zamana kadar stresli şeylerde yaşadıkta geriye dönüp baktıgımda sanırım hamileliğimin en zor haftası 35. Haftaydıı. Bittiğine şükrediyorum resmeen ağrısı sızısı psikolojisi o kadar farklıydı kii yeni haftalarımız sağlıklı geçer umarımm
Allah gönlüne göre versin insallah canım konuş doktorunla yapan bir sürü insan var müsaitse vücuduun doktorununda desteğiyle insallaj oluur. Ay o sıcak suya oturma olayı gerçekten çok iyiymiiş. Evde küvet yok kendime göre leğen arıyorum 😅 son zamanlar da sıcak suyla yıkanmakta faydalıymıs ama
Sabahta peçetede nokta şeklinde küçücük vardı sadece canım yoğun olmadığı için doktora da gitmedim zaten perşembe gidicem diye
Aynen zaten aksi bir yogunluk vs oldugunda gidersin direk
Her şey yoluna girecek inşallah ya 🤩

Ben de etiketlemiştim ama yazmamış her şey yolundadır inş 🤗
S Suburcu34
B burju29 hanımlar güzel haberlerinizi bekliyoruz 🤩

Ekleyecektim uyuyakalmıştım iyi hatırlattın esbaskan 😂
😂😂 sen dinlen kuzum bol bol Güneş kızın sütünü etkilemeyeliim 😂

Back
X