Kızlar biraz daha yoruyor anneyi genelde doğrudur ama erkeklerde de kusan vardır tabii benim etrafimdaki erkek bebeğe hamileler süper iyilerdi o başka mesele
Umarim böyle bir teori yoktur sadece kiza hamile olanlar kusuyor diye oglumda hic midem bulanmadi. tabiki öncelik saglikli olmasi ama yine midem bulanmiyor, kiz olsun istiyorum hayirlisiyla
Kefir tavsiye ederim her gün bir bardak bagirsaklar önemli kizlar. Üstelik b12 deposu oldugundan folik asidin emilimini artırıyormuş. Hepimiz folik asit aliyoruz malum şifası daha bol olur inşallah
Kefir tavsiye ederim her gün bir bardak bagirsaklar önemli kizlar. Üstelik b12 deposu oldugundan folik asidin emilimini artırıyormuş. Hepimiz folik asit aliyoruz malum şifası daha bol olur inşallah
Ya kivi resmen şifa değil mi gerçekten. folik asit emilimini de arttırdığını bilmiyordum
Ben de kefir sevemediğimden öğlenleri birer kivi, portakal bir de kuru kayısılarla çözdüm kabızlık problemini. Bir de ayran içmeye çalışıyorum her gün, tuzsuz tabi ev tipi. Ne kadar sıvı alırsak kâr
Umarim böyle bir teori yoktur sadece kiza hamile olanlar kusuyor diye oglumda hic midem bulanmadi. tabiki öncelik saglikli olmasi ama yine midem bulanmiyor, kiz olsun istiyorum hayirlisiyla
Haklısınız ben de aynı şeyleri yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum. Ama şimdilik olası yoğun belirtiler başlayana kadar(ağrılar, bulantılar, vs) hamileliğinizin tadını çıkarın
Doğmamış çocuğu mıncıklayasım geldi ne güzel söyledin öyle. Amin minnoş, sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar benim için hiç fark etmez.
4 hafta sonra 12.haftaya gireceğim allah izin verirse, tahmin edebilir mi gerçekteen?
Ay yok Allah korusun Zaten gitsemde idrar yolu emfeksiyonunu bahane edebilirim ancak ondada hamile olabilirim desem burda idrara bakiyorlar sadece kan bile almiyorlar hic sansim yok beklicem
Aminn saglikli olsunlarda artik nasipte ne varsa her türlü bin sükür sizlerde 12 haftadan itibaren doktorlar tahmin yapar ben onun icinde em erken 16. haftayi bekleyecegim ustune birde kalkip bana yuzde 50 kiz yada yuzde 50 erkek diyecek gelde catlama
Doğmamış çocuğu mıncıklayasım geldi ne güzel söyledin öyle. Amin minnoş, sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar benim için hiç fark etmez.
4 hafta sonra 12.haftaya gireceğim allah izin verirse, tahmin edebilir mi gerçekteen?
Evet hayatım benim doktor hep 12 haftalıkken söylemişti kız diye doktorum da cok iyidir aynı doktora gittim hepsini o takip etti, yanılmıyor üstad hiç sekmez kız sa kız erkekse erkek
Aminn saglikli olsunlarda artik nasipte ne varsa her türlü bin sükür sizlerde 12 haftadan itibaren doktorlar tahmin yapar ben onun icinde em erken 16. haftayi bekleyecegim ustune birde kalkip bana yuzde 50 kiz yada yuzde 50 erkek diyecek gelde catlama
Tesekkur ederim dOKtora gittim.cok sukur kese iyi gorunuyor dedi progestani fitil olarak kullanma hap olarak ic dedi benim fitil bugun cok zor girdi kanamamda ondan sonra oldu cunku.simdilik baska bisey demedi insallah durur bikac gune
Yaa fasülyeyeterfi etti mi biz bir kere ultrasona girene kadar siz 3 kere gidiyorsunuz. Kan testi bile yok evde idrar testi yapip hamile oldugumuzu ogrenmemiz yeterli onlara
Cok güzel, mucize gibi ve bir o kadar da yorucu. Aman emsinler bol bol yemeyen cocuk daha zor oluyor benimkide 24 saat memeye yapisikti onun disinda slingde tasidim iki ay insan her ani özlüyor gercekten sanirim ikinci cocuklar birazda ondan yapiliyor
Ben önce bir bebisi göreyimde hayirlisiyla. Benim doktorum soylememisti de biz baska bir doktora daha gitmistik o arada kadin yuzde 70 erkek demisti :) cidden tatli heyecan neyseki annesinin aslan parcasi totosunu ekrana dayayip bacaklarini acti anlamamak imkansizdi. Senin az kalmis hayirlisiyla 12. haftada trdeki doktorlar biliyor kesinlikle bebis saklamazsa
Ben önce bir bebisi göreyimde hayirlisiyla. Benim doktorum soylememisti de biz baska bir doktora daha gitmistik o arada kadin yuzde 70 erkek demisti :) cidden tatli heyecan neyseki annesinin aslan parcasi totosunu ekrana dayayip bacaklarini acti anlamamak imkansizdi. Senin az kalmis hayirlisiyla 12. haftada trdeki doktorlar biliyor kesinlikle bebis saklamazsa
Kızlar Allah büyük dert vermesinde burda fikir alışverişi yapıyoruz diye size danışmak istedim benim tırnaklarım bir acayip oldu acayip kağıt gibi bide içleri boşalmaya başladı daha doktora 20 gün var şaşırdım kaldım tamam çok sağlam tırnaklarım yoktu ama sinirlerim bozuldu
Yaaa tam yemelik deseneee burda devlet özel ayrimi yok. Uni hastaneleri ve ozeller var ama sistem degisik. Biz sigortamizi kendimiz oduyoruz ister uni hastanesi ister ozel diye gecene gideriz ama hepsinde durum ayni maalesef. Tr deki gibi parasini ode yaptir olayi yok sigorta karsiliyor hepsini muamelede ayni haliyle. Mesela benim bir ev doktorum var ayrica bu hamileligim boyunca, onun disinda bir hastalik olursa yada omur boyu bu cevrede oturdugum surece gidecegim kadin doktoru ayni insan. Kadin dogumculara özel muayenehaneye gidiyoruz burada her uzmanin muayenehanesi var ayrica ameliyat dogum vs icin bir hastaneye bagli calisiyorlar. Durum bundan ibaret eger cevremde beni alacak kadin doktoru bulamasaydim o zaman son sans hastanede takibimi yaptirirdim ama yine degisen birsey olmazdi. Uzun uzun yaziyorum ama durum böyle valla burada hastanede bir tek yatmayi seviyorum bebek gibi bakiyorlar insan dinleniyor