2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
canim ben arkadasim kullandi mochi tarzi baska bir marka cooook memnundu. banada aldirtti .hem diger memede ki sut ziyan olmuyor

bizde kavuştuk kızımla 20 Ekim de 3.140 kg 47 cm doğdu bebişi doğanlara topluca hayırlı ve geçmiş olsun doğacak olanlara ise kolay bir doğum nasip olsun inşallah
gözünüz Aydın canım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin doğum hikayeni de paylaşırsan dinleriz
Çok benzer şeyleri yaşıyoruz olaylar farklı benimki de ben gaz çıkarayım ben uyutayım diye diye neyseki her daim çorba var da hemen içiyorum
Kuzum benim de o şekilde oluyor. Lansinoh ürünü aldım tam beceremedim emzirirken kullanmayı ama vakumu baya iyi.
Dediğin gibi benim de önlem almazsamatlet boydan boya ıslanıyor. Hatta bebenin üstü başı
Bazı Çözümlerim var.
Ben göğüs pedi koyuyorum o baya tutuyor.
Akmaya başladığında göğüs ucumu geri bastırıyorum biraz da o engelliyor akmasını
Bir de süt toplama şişesi var ufakça. Bebeği memeye tutturduktan sonra şişeyi mememe dayıyorum sütü topluyor diğer el de boşta kalırsa elimle sağıyorum.
Bebeği reflü yatağında emziriyorım kollarımı boşa çıkarabiliyorum böylece

Spinal anestezi ile sezeryan oldu doğumum gözümle ilgili farklı bir hastalığım yüzünden
Biraz zor geçti ameliyat bende biraz telaşlandım çocuğu gödükten sonra uyutuldum ama çok şükür sonrasında ayağa kalkarken tuvalette vs sorun yaşamadım 1 gece yattık hastanede sonrasında çabuk toparldığım için şükrediyorum inşallah bekleyen herkes sağlıkla sorunsuz ağrısız sızısız kavuşsun bebişine

canim ben arkadasim kullandi mochi tarzi baska bir marka cooook memnundu. banada aldirtti .hem diger memede ki sut ziyan olmuyor
Aa süper, hangi marka acaba canım söyleyebilir misin?
Göğüs pedi beni hiç kesmedi 2 3 tane takıyorum ona rağmen kesmedi hem de. Bir de sütüme üzülüyorum, bazen meme vermek yerine sağdığım sütü vermek işime gelebilir çünkü meme uçlarım hep yara

Canım mochinin pompası var emzirirken diğerine onu takıyorsun çok güzel topluyor

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün prensess

Nacizane tavsiyem git emzir kuzum çağırdıklarında. Yanında hemşire vs duruyordur seni yönlendirir evde tek başına daha zorlanır ve üzülürsün hastanede işinin ehli birilerinden öğrensen evde rahat edersin bence. Üzülme annesi yavru kuş biberonla beslendi alışması çok doğal ama senin kokunu evde rahat rahat hissetsin emin ol aşacaksınız bu durumuda
bizde kavuştuk kızımla 20 Ekim de 3.140 kg 47 cm doğdu bebişi doğanlara topluca hayırlı ve geçmiş olsun doğacak olanlara ise kolay bir doğum nasip olsun inşallah
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsiin
Mochilerin amacı buymus bi gögsünü emzirirken diğerine onu koydugunda sütü topluyormus. İnternetten araştır istersen. Yazık ziyan olmasın sütün

Depresyon gibi düşünme kuzumm bence depresyon böyle olmuyor. Biz sadece görev gibi görmeye başladık o çok yoruyor. Biraz sakin kalmalıyıız yanında destek kim var bilmiyorum ama bebeğini emzir uyut ver onlara 3 saar sana kimse dokunmadan cocuksuz baska odada uyu. Dün ben yaptıım bebeğin oldugu odada uyudugumdan daha verimli uykumu aldıım. Psikolojik sürekli aklım onda oldugu için dalamıyordum. Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz karqmsarlıgq düşmeyeliim biz ne kadar gerginsek onlarda o kadar huysuz ve gergin oluyor

Su gelince gidin diyorlar ya canım. Nişanda bekleyin ama suyunuz gelince gidin diye. Bence cok bekleme

Hayyal dün aklımdan geçtin eve çıkınca ne olcak acaba meraktayım umarım çabucak uyum sağlarsınız

-Sunshine anneler kendi evinde rahat ediyor ya ondan bu huysuzluğu yıldırmaya çalışıyo ki hadi size gidelim diyeyim

Maşallah canım başta insna cok geriliyor ama sonrası güzel olmuş neyseki
Bebişle maceralarını bekliyoruz

Bi şey söyleyeyim mi içten içe kesinlikle buna çabalıyorlar zaten babam diyormuş gelsin burda kalsın 1 ay
pışşşııııkkk gocamdan ayırıp yaşayamadığım lohusa depresyonuna yeniden sokacaklar beni

Papatyam ya yaka iğnen seni çok seviyor demek ki annesinin kokusunu arıyor canım benim iyi yaptın at babaya biraz da o ilgilensin
Evet canım dun öyle yaptım iyi oldu dinlendim ya sen ne yapıyorsun canım inşallah güzel haber ne zaman

Gelmiş geçmiş olsun canım. Sağ salim atlatmışsınız ve yanında çok şükür. İnşallah benimde senin doğumunun ilk sıraları gibi olur ve 2 saatte çabucak geçer biter. Peki ikisini de deneyimlediğin için soruyorum kendi sancın ile suni arasındaki fark çok muydu herkes çok fark var diyorda merak ediyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…