Benim senin dediğin gibi oldu canımKızlar nişan beyaz/sarı renklerde olur mu, illa kanlı mı olacak bilgisi olan var mıdır acaba
Ben sana annemle alakalı benzer şeyleri söylemiştim hatırlıyor musunmaalesef sanırım ilaçlardan kurtulamayacağım. Sağlık olsun ne yapalım, Allah büyük dert vermesin ama tiroid annemin de vardı bana miras kaldı sanırım hamilelikle beraber. Canım hiperlaktasyonun çözümü yok bence, zamanla azalmasını diliyorum ikimiz için.
Sen gene ailede kalıtsal olan tarafı bulmuşum. Ben kime sorsam sanki bu sülalede sadece ben doğum yapmışım gibi bakıyorlarAnnem zaten herşeyi unutmuş, güya çocuğa bakmaya yardım edecek emzirmeyle alakalı herşeyi de unutmuş bilmiyorum diyor. halama soruyorum o da hatırlamıyor. Birine çekmişim ama kime acaba
maşallahkilosu boyu süper
maşallah canım Allah sağlık sıhhat versin doruk abi bugün nirvanaydı kilo almaya devam ediyor, haftaya inşallah taburcuyuz
Oo o zmaan cok cok normal zatengözlerini açana kadar canım açtıktan sonra bi daha ışığa falan bakıyor zorlanmıyor acaba uyku halinden falan mı oluyor bilmiyorum aylık kontrolde soracağım
YA maşallah güzelliğe bak senOğluşumun İsmi okundu kulağına bugün
Sağlıkla büyüsün hepsi inşallah anne olmak nasıl güzelmiş gün geçtikçe daha çok anlıyorum
Maşallah yavrumaSağol kuzum benim3467 doğdu, 49 cm
Bugün kan şekeri düşük çıktı, 3 saatte bir 40 dakika emziriyorum oysa. Mama yedirdiler kuzumaneyse doysun da nasıl doyarsa doysun annem. Ay çok tatlı çıldırcam, uyurken uyandırıp göğsünde uyutan bi deli ben miyim acaba kokusuna ölüyorumm çok geç kalmışım ben anneliğe ya Kusmalarım, sürünmelerim hepsini unuttum
Ay baya Güldüm ben bunaBu arada bu gaz sancısıyla iki büklümken hastaneye kuaför çağırdım, süslendim, kızımla takım giydik, fotoğrafçı tuttumgörmemişin bebesi olmuş fotonun birinde resmen ıkınıyorum iki büklüm ama ameliyathane videolarım rezil, doktor şimdi dua et diyor, akciğerlerime bastırıyorlar, Allahım çok zengin olalım diye bağırıyorum ay rezil oldum
Kızlar aranızda suni sancı ile doğum yapan var mı? Benim bebeğimin tahmini doğumuna 10 gün var ama kilosu 3700 olduğu için doktorum perşembeye kadar gelmezse suni sancı ile doğumu başlatmak için gün verip yatıracak 40 dan sonra bekletemeyiz kilosu yüzünden dedi de endişeliyim biraz suni hakkında duyduklarımdan dolayı. İlk bebeğimi 39+5 te kendi sancımla doğurmuştum inşallah bu da kendi başlar o güne kadar ama yine de deneyimlilerden bir şeyler duymak istedim açıkçası. Bu arada hepinizin bebeklerini Allah bağışlasın. Rabbim analı babalı sağlıklı ömür nasip etsin hepsine inşallah
Maşallah sübhanallahOğluşumun İsmi okundu kulağına bugün
Sağlıkla büyüsün hepsi inşallah anne olmak nasıl güzelmiş gün geçtikçe daha çok anlıyorum
Çoook güzel bişey yapmışsın kendin için. Öyle güzel bir anı olacak kiBu arada bu gaz sancısıyla iki büklümken hastaneye kuaför çağırdım, süslendim, kızımla takım giydik, fotoğrafçı tuttumgörmemişin bebesi olmuş fotonun birinde resmen ıkınıyorum iki büklüm ama ameliyathane videolarım rezil, doktor şimdi dua et diyor, akciğerlerime bastırıyorlar, Allahım çok zengin olalım diye bağırıyorum ay rezil oldum
Hele hele Metehan beye bakCanım ben gözlemim kendimde gögüs ucum kücüktür benim tutarken birazcık zorlanıyor zaten tuttugunda akışıda yavaş ya emiyor yarım saat sonra sondayı verince biraz duruyor 2-3 kez emince gögüsten uzaklasıyor tekrar deniyorum gene aynısı akışı arttıgı için bence memede adapte olamıyor. Parmağı biberon gibi algılıyor bence biberonun agzı geniş ya hemen kavrıyor parmagıda hemen hızla kavrayıp emme olayına baslıyor
Ben sana annemle alakalı benzer şeyleri söylemiştim hatırlıyor musun
Zamanla alışıyorlar onlar da neysekibiraz da minikler diye heyecan yapıyorlar
Bebeyle plan yapması kadar planı uygulaması da zor
eşimle dışarıda akşam yemeği yiyelim diye yaptığımız plan evden çıkmadan defalarca fışkırtmalı kakaya maruz kalmam ile iptal oldu
Annem de yarın gidiyor, eş ile başbaşa date uzunca bi süre rafa kalktı
Havalar da soğudu. Az daha büyüsün bebeyle çıkarız inş
iyiz kuzum. bugun nst ye gittim , bebegimin kalp atislari normaldi, bende ne sanci ne bisiSpicelover canım durumlar nasıl ?
Merhaba. Ben 5 sene bebek sahibi olmayı bekleyen, sonrasında çok zorlu mücadelelerle bebeği olan bir anneyim. Hala da küvezdeki yavrumu bekliyorum. Hala tam anlamıyla kavuşamadık. Ama duygusu çok özel…Merhaba hanımlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim ama biraz şaşkınım yeni evliyiz ve birazda korkuyorum açıkçası nasıl olucak ne yapıcam benim böyle hissetmem normalmi yoksa her anne adayında ilk öğrendiğinde böyle şeyler oluyor mu çok gerginim kendimi yetersiz hissediyorum resmen
Ay spice seni gördüm rahatladım. Herşeyin yolunda olmasına sevindimiyiz kuzum. bugun nst ye gittim , bebegimin kalp atislari normaldi, bende ne sanci ne bisibiraksalar 42. haftada dogurcam heralde
iki kere sevisip nişan gelince hafta basina kadr ara verelim dedik. su 37. haftaya gecelim en azindan
Aaa bizim evde lohusa her daim annem kuzum. Bir gece yanımda kaldı, horlaması, hemşirelere kızması, kahvaltıda tereyağı yok diye bana bağırması sonrası, bu gece de eşim kalsın dedim diye yazıklar olsun diyip çantasını aldı gittiBenim senin dediğin gibi oldu canım
İlla kanlı olmasına gerek yok ve parça parça da gelebilir
Ben sana annemle alakalı benzer şeyleri söylemiştim hatırlıyor musun
Zamanla alışıyorlar onlar da neysekibiraz da minikler diye heyecan yapıyorlar
Oo o zmaan cok cok normal zatenUykuluyken benimki ortam aydınlıktan gözünü hiç açmıyor ağlıyor emiyor gözleri hala kapalı
YA maşallah güzelliğe bak sen
Maşallah yavrumaAh valla heyecanından modundan cok hoşlandım nazar değmesin iyi olduğuna çok sevindim
Evde de her şey yolundadır inşallah
Ama senn hariç herkesin lohusa olmasına hazır ol
Ay baya Güldüm ben buna
Çok güzel özetlemişsiniz teşekkür ederim galiba dediğiniz gibi bu hazır olunacak bişey değil ama ben biraz erken oldu diye şaşkınlığımı atamadım ama bir yanda da garip bir mutluluk variyiz kuzum. bugun nst ye gittim , bebegimin kalp atislari normaldi, bende ne sanci ne bisibiraksalar 42. haftada dogurcam heralde
iki kere sevisip nişan gelince hafta basina kadr ara verelim dedik. su 37. haftaya gecelim en azindan
Merhaba. Ben 5 sene bebek sahibi olmayı bekleyen, sonrasında çok zorlu mücadelelerle bebeği olan bir anneyim. Hala da küvezdeki yavrumu bekliyorum. Hala tam anlamıyla kavuşamadık. Ama duygusu çok özel…
Açıkçası annelik hazır olunan birşey değil bence, hayatınıza girdiğinde içgüdüsel hazır oluyorsunuz.
Ne güzel, mucizeniz gelmek istemiş gelmiş, bekletmemiş. Eğer hayatınızda anneliği tatmak istiyorsanız bence bunu ertelemeyin. Çok özel birşey annelik
Marketlerde satılan ucuzlar varya dene kesin tutarKızlar nil kuş emzik tutmuyor 2 tane denedim öğürüyor napcam ben diş çıkarması var huysuzlukları var tutsaydı ya ben 3,5 yaşıma kadar zor almışlar ağzımdandamaklıda denedim damaksızda philips airflay mı ne ilk onu günlerdir denedim yok annem damaklı almış eczaneden yok offf önerisi olan var mı??
Sana inanıyoruum aynen hastanede halledemezsin ama eve gelince yavaş yavaş halledersiniz canım. İşte sarılık değeri sınırda olunca birde hastaneden çıktıgımızda kilosu 2.750 düşmüştü ona kilo alsın diye uğrasıyoruz derken bakalım halletcez hepsinii bebeklerle. Doruk eve geldiğinde mesela sarılık olayı riskiniz olur muymus. Doğalı baya oldu olmaz sanırım.Maşallah sübhanallahyavrunun güzelliğine bak ismiyle yaşasın şansı bol olsun annesi
Çoook güzel bişey yapmışsın kendin için. Öyle güzel bir anı olacak kihem nasıl güzel moral olmuştur ağrılarını bile bir süreliğine rafa kaldırdın Duana da çok amin diyorum kendi adıma da
Hele hele Metehan beye bakrahata alışmış bir küçük kuş
Şimdi sen böyle yazınca daha çabuk algıladım Doruk abinin ne yapmaya çalıştığını. O ağzını kocaman açıp yayıyor, kapatmak istemiyor sinir oluyor diyordum neden acaba diye, sen biberon ağzının geniş olduğunu söyleyene kadar. Efor sarfetmek istemiyorlar ağız aç kapa filan, o bile sinirlendiriyor artık. Biz çıkana kadar hastaneden bu döngüyü kıramayacağız, bugün çok daha iyi anladım. İnşallah senin bir an önce kırıp normale döndüğünü göreceğim. Senden cesaret alıyorum10-15 günü bulurmuş bu iş.
hatırladım hatırladım. Annemden bu kadar heyecan panik beklemiyordum gene de
Kıyafetlerine bakıp bu kadar küçük mü deyip durmasıküçük ama hemen alışıyorsun tutmaya diye cesaretlendirdim yok gene de benden heyecanlı.
Babam da mezurayla ölçüp duruyor evde sürekli
Çok komikler gerçekten
İnşallah alışacaklar
ya siz kel prensessiz plan yaparsanız bir güneş misali doğar planlarınızın içine
Biraz kendilerini kurtarsın o dateler fazlalaşır annesi.
Zaten dediğin gibi düşkünleştiyse, daha çoook gelir annennesi ayrı kalamaz uzun zaman bu fındık burunludan
Ayy çevredekiler senden daha lohusa olmuş vallaAaa bizim evde lohusa her daim annem kuzum. Bir gece yanımda kaldı, horlaması, hemşirelere kızması, kahvaltıda tereyağı yok diye bana bağırması sonrası, bu gece de eşim kalsın dedim diye yazıklar olsun diyip çantasını aldı gittiiki büklüm serumla arkasından ağlayarak koştum Vallahi düşününce çıldırcak gibi oluyorum ama bebeğimde huzur bulmayı seçiyorum. Görümceler de geldi evdeler wuhuuu
Şu annem horlamasıyla hiç birimizi uyutmuyor, eşim sandalyeleri birleştirdi annem gitmedi diye küstü yatıyorbi ben lohusa olamadım ona yanarım
Merhaba hanımlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim ama biraz şaşkınım yeni evliyiz ve birazda korkuyorum açıkçası nasıl olucak ne yapıcam benim böyle hissetmem normalmi yoksa her anne adayında ilk öğrendiğinde böyle şeyler oluyor mu çok gerginim kendimi yetersiz hissediyorum resmen
Haklısınız teşekkür ederim cevabınız için okudukça içim rahatlıyor böyle şeyler rabbim sizde evladnızla hayırlı uzun ömür nasip etsinÇocuk tedaviyle oldu benim. Çatlatma iğnesi ve klomen hapıyla. 2. Denemede oldu. Öncesinde rahim filmi çekildi 2 ay yumurta takibiyle denedik. Bi 2 ay daha sadece yumurta takibi yapıldı vs derken istenilen uğrasılan bir bebekti. Adet tarihim yaklasırken ya hamileyim ya değilim hamile olmak için çabalarken bir yanda da acaba yapabilir miyim diye korktum hep. Test sonucunu pozitif görünce mutluluk gözyaşları 2-3 saat sonra bu dünyada ona yeterli olup yetiştirebilir miyim diye oldu. Kısaca alışalacak bir şey değil bence şimdi bile doğdu yanımda benimle diyorum keşke çok daha önce benimle birlikte olsaymışş sanki o gelince daha netleşmiş hayatıım gibi. Yeni evli olayını boşver sen ne güzel işte birlikte evliliğinizi ilerletirsiniz
sagol kuzumAy spice seni gördüm rahatladım. Herşeyin yolunda olmasına sevindim
Doğru söylüyorsun bende pilates yapıyordum hamile pilatesine başladım hamile kalınca. yürüyüşte yine normalde yapıyordum şimdi bu hafta biraz daha süreyi arttırıcam işte dediğin gibi evde rahat rahat geçirmek daha iyi hastane ortamında yürütselerde gergin ortam yine deAçıklık varsa evde hareketlen canım benden sana tavsiye yürüme çömelme squat hurma vs dene. Cumaya 1 hafta daha var o zamana kadar gelmeyip böyle devam ederse yatış verir yüksek ihtimalle oda emin ol hareket halinde sancı karşılamak daha kolay oluyor hastanede pek kaldırmıyorlar yataktan
Rabbim kolayca bir avazda doğurmanı nasip etsiinDoğru söylüyorsun bende pilates yapıyordum hamile pilatesine başladım hamile kalınca. yürüyüşte yine normalde yapıyordum şimdi bu hafta biraz daha süreyi arttırıcam işte dediğin gibi evde rahat rahat geçirmek daha iyi hastane ortamında yürütselerde gergin ortam yine de
Esinle aranizdaki iliskiye guveniyorsan ve maddi olarak senin calismaman bir sure sizi zorlamayacaksa neden olmasinMerhaba hanımlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim ama biraz şaşkınım yeni evliyiz ve birazda korkuyorum açıkçası nasıl olucak ne yapıcam benim böyle hissetmem normalmi yoksa her anne adayında ilk öğrendiğinde böyle şeyler oluyor mu çok gerginim kendimi yetersiz hissediyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?