2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar nişan beyaz/sarı renklerde olur mu, illa kanlı mı olacak bilgisi olan var mıdır acaba
Benim senin dediğin gibi oldu canım
İlla kanlı olmasına gerek yok ve parça parça da gelebilir
Ben sana annemle alakalı benzer şeyleri söylemiştim hatırlıyor musun
Zamanla alışıyorlar onlar da neyseki biraz da minikler diye heyecan yapıyorlar
gözlerini açana kadar canım açtıktan sonra bi daha ışığa falan bakıyor zorlanmıyor acaba uyku halinden falan mı oluyor bilmiyorum aylık kontrolde soracağım
Oo o zmaan cok cok normal zaten Uykuluyken benimki ortam aydınlıktan gözünü hiç açmıyor ağlıyor emiyor gözleri hala kapalı
Oğluşumun İsmi okundu kulağına bugün
Sağlıkla büyüsün hepsi inşallah anne olmak nasıl güzelmiş gün geçtikçe daha çok anlıyorum
YA maşallah güzelliğe bak sen
Maşallah yavruma Ah valla heyecanından modundan cok hoşlandım nazar değmesin iyi olduğuna çok sevindim
Evde de her şey yolundadır inşallah
Ama senn hariç herkesin lohusa olmasına hazır ol
Ay baya Güldüm ben buna

Bebeyle plan yapması kadar planı uygulaması da zor

eşimle dışarıda akşam yemeği yiyelim diye yaptığımız plan evden çıkmadan defalarca fışkırtmalı kakaya maruz kalmam ile iptal oldu
Annem de yarın gidiyor, eş ile başbaşa date uzunca bi süre rafa kalktı
Havalar da soğudu. Az daha büyüsün bebeyle çıkarız inş

İlk bebeğim aynı benimde 39+5 de dünyaya geldi.
Bu bebeğim suni sancı alarak 2 saat içinde doğurdum çok şükür.
Dr 3900 sezeryan teklif etti ben Dr a suni almayı teklif ettim kendisi bile iki saat içinde olmasına şaşırdı.
Üstelik kilosu söylenenden baya düşük çıktı bebeğim kaka falan yapmış kuveze girdi falan yani iyi başlayan doğumum sonrasımda kötü oldu bir hafta sonra kuzumu eve getirdik çok zor günlerdi Allah kimseye yaşatmasın

Kızlar nil kuş emzik tutmuyor 2 tane denedim öğürüyor napcam ben diş çıkarması var huysuzlukları var tutsaydı ya ben 3,5 yaşıma kadar zor almışlar ağzımdan damaklıda denedim damaksızda philips airflay mı ne ilk onu günlerdir denedim yok annem damaklı almış eczaneden yok offf önerisi olan var mı??

Oğluşumun İsmi okundu kulağına bugün
Sağlıkla büyüsün hepsi inşallah anne olmak nasıl güzelmiş gün geçtikçe daha çok anlıyorum
Maşallah sübhanallah yavrunun güzelliğine bak ismiyle yaşasın şansı bol olsun annesi

Çoook güzel bişey yapmışsın kendin için. Öyle güzel bir anı olacak ki hem nasıl güzel moral olmuştur ağrılarını bile bir süreliğine rafa kaldırdın Duana da çok amin diyorum kendi adıma da
Hele hele Metehan beye bak rahata alışmış bir küçük kuş
Şimdi sen böyle yazınca daha çabuk algıladım Doruk abinin ne yapmaya çalıştığını. O ağzını kocaman açıp yayıyor, kapatmak istemiyor sinir oluyor diyordum neden acaba diye, sen biberon ağzının geniş olduğunu söyleyene kadar. Efor sarfetmek istemiyorlar ağız aç kapa filan, o bile sinirlendiriyor artık. Biz çıkana kadar hastaneden bu döngüyü kıramayacağız, bugün çok daha iyi anladım. İnşallah senin bir an önce kırıp normale döndüğünü göreceğim. Senden cesaret alıyorum 10-15 günü bulurmuş bu iş.
Ben sana annemle alakalı benzer şeyleri söylemiştim hatırlıyor musun
Zamanla alışıyorlar onlar da neyseki biraz da minikler diye heyecan yapıyorlar
hatırladım hatırladım. Annemden bu kadar heyecan panik beklemiyordum gene de
Kıyafetlerine bakıp bu kadar küçük mü deyip durması küçük ama hemen alışıyorsun tutmaya diye cesaretlendirdim yok gene de benden heyecanlı.
Babam da mezurayla ölçüp duruyor evde sürekli
Çok komikler gerçekten
İnşallah alışacaklar
ya siz kel prensessiz plan yaparsanız bir güneş misali doğar planlarınızın içine
Biraz kendilerini kurtarsın o dateler fazlalaşır annesi.
Zaten dediğin gibi düşkünleştiyse, daha çoook gelir annennesi ayrı kalamaz uzun zaman bu fındık burunludan

Merhaba hanımlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim ama biraz şaşkınım yeni evliyiz ve birazda korkuyorum açıkçası nasıl olucak ne yapıcam benim böyle hissetmem normalmi yoksa her anne adayında ilk öğrendiğinde böyle şeyler oluyor mu çok gerginim kendimi yetersiz hissediyorum resmen

Merhaba. Ben 5 sene bebek sahibi olmayı bekleyen, sonrasında çok zorlu mücadelelerle bebeği olan bir anneyim. Hala da küvezdeki yavrumu bekliyorum. Hala tam anlamıyla kavuşamadık. Ama duygusu çok özel…
Açıkçası annelik hazır olunan birşey değil bence, hayatınıza girdiğinde içgüdüsel hazır oluyorsunuz.
Ne güzel, mucizeniz gelmek istemiş gelmiş, bekletmemiş. Eğer hayatınızda anneliği tatmak istiyorsanız bence bunu ertelemeyin. Çok özel birşey annelik

iyiz kuzum. bugun nst ye gittim , bebegimin kalp atislari normaldi, bende ne sanci ne bisi biraksalar 42. haftada dogurcam heralde

iki kere sevisip nişan gelince hafta basina kadr ara verelim dedik. su 37. haftaya gecelim en azindan
Ay spice seni gördüm rahatladım. Herşeyin yolunda olmasına sevindim

Aaa bizim evde lohusa her daim annem kuzum. Bir gece yanımda kaldı, horlaması, hemşirelere kızması, kahvaltıda tereyağı yok diye bana bağırması sonrası, bu gece de eşim kalsın dedim diye yazıklar olsun diyip çantasını aldı gitti iki büklüm serumla arkasından ağlayarak koştum Vallahi düşününce çıldırcak gibi oluyorum ama bebeğimde huzur bulmayı seçiyorum. Görümceler de geldi evdeler wuhuuu
Şu annem horlamasıyla hiç birimizi uyutmuyor, eşim sandalyeleri birleştirdi annem gitmedi diye küstü yatıyor bi ben lohusa olamadım ona yanarım

iyiz kuzum. bugun nst ye gittim , bebegimin kalp atislari normaldi, bende ne sanci ne bisi biraksalar 42. haftada dogurcam heralde

iki kere sevisip nişan gelince hafta basina kadr ara verelim dedik. su 37. haftaya gecelim en azindan
Çok güzel özetlemişsiniz teşekkür ederim galiba dediğiniz gibi bu hazır olunacak bişey değil ama ben biraz erken oldu diye şaşkınlığımı atamadım ama bir yanda da garip bir mutluluk var

Marketlerde satılan ucuzlar varya dene kesin tutar
Sana inanıyoruum aynen hastanede halledemezsin ama eve gelince yavaş yavaş halledersiniz canım. İşte sarılık değeri sınırda olunca birde hastaneden çıktıgımızda kilosu 2.750 düşmüştü ona kilo alsın diye uğrasıyoruz derken bakalım halletcez hepsinii bebeklerle. Doruk eve geldiğinde mesela sarılık olayı riskiniz olur muymus. Doğalı baya oldu olmaz sanırım.
Sol gögüs ucu daha kücük benim sağ bir nebze daha iyi onu daha rahat kavrıyor. Bugün solu tutmadı kaç kez denedik ettik en son sağmaya karar verdim sağınca ucu aynı biberonun başı gibi oldu o kadar güzel emdikii diyorum eşime oğlan bu meme benim annemin değildir nerden geldi acaba diye düşünüyordur dedim
Ayy çevredekiler senden daha lohusa olmuş valla annelere nazlanma güncellemesi geldi sanırıım

Çocuk tedaviyle oldu benim. Çatlatma iğnesi ve klomen hapıyla. 2. Denemede oldu. Öncesinde rahim filmi çekildi 2 ay yumurta takibiyle denedik. Bi 2 ay daha sadece yumurta takibi yapıldı vs derken istenilen uğrasılan bir bebekti. Adet tarihim yaklasırken ya hamileyim ya değilim hamile olmak için çabalarken bir yanda da acaba yapabilir miyim diye korktum hep. Test sonucunu pozitif görünce mutluluk gözyaşları 2-3 saat sonra bu dünyada ona yeterli olup yetiştirebilir miyim diye oldu. Kısaca alışalacak bir şey değil bence şimdi bile doğdu yanımda benimle diyorum keşke çok daha önce benimle birlikte olsaymışş sanki o gelince daha netleşmiş hayatıım gibi. Yeni evli olayını boşver sen ne güzel işte birlikte evliliğinizi ilerletirsiniz

Haklısınız teşekkür ederim cevabınız için okudukça içim rahatlıyor böyle şeyler rabbim sizde evladnızla hayırlı uzun ömür nasip etsin

Doğru söylüyorsun bende pilates yapıyordum hamile pilatesine başladım hamile kalınca. yürüyüşte yine normalde yapıyordum şimdi bu hafta biraz daha süreyi arttırıcam işte dediğin gibi evde rahat rahat geçirmek daha iyi hastane ortamında yürütselerde gergin ortam yine de

Rabbim kolayca bir avazda doğurmanı nasip etsiin Sıcak suya oturma olayını araştır istersen canım bide acılmayı kolaylastırıyormus evde küvet filan varsa işine yarar

Esinle aranizdaki iliskiye guveniyorsan ve maddi olarak senin calismaman bir sure sizi zorlamayacaksa neden olmasin

Benim esim evlenir evlenmez cocuk istiyordu ama biz baska bir ulkeye goc ettik, maddi olarak da musait degildik ve ben hastaliklarla bogustugum bir cocukluk gecirdigim icin cok sicak degildim hemen cocuk fikrine.

Gecen sene(5. senemizde) artik cocuk yapalim dedik , oyle denemeye basladik ve ilk seferde hamile kalmistim. Hamile kaldigimi anlamadm , hemen olmaz diye dusunuyordum. 6 haftalikken dusuk oldu ve ben dusuk olunca anladim hamile oldugumu. o zaman ikimizde cok uzulduk. aslinda bende icten ice istiyormusum ama gerek zorlugu, gerek maddi manevi dusundugum seyler ile erteleyip durmusum.

simdi ise sabirsizlikla dogmasini bekliyoruz kizimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…