2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bizde bekliyoruz doğmasını minik kuşunn

allahim olaylara bak
benim arkadasiminda once kocasi lohusalik yasamis , sirani savmis sonra arkadasima sira gelmis

Kızlar bu sabah yataktan kalkmam ile bir akintim geldi iç çamaşırını ,pijamamı ıslattı ,pijamanin islaklik derecesini atiyorum, ve hafif pembeli mukuslu bir akintim geldi lavobaya gittigimde ,acaba nisan mi bilemedim 2 gün önce çatı muaynesi oldum hiç bisey de gelmedi ozamandan beri ,suyum mu sızdı diye dusundum ama emin değilim biraz daha bekleyip devam ederse hastaneye gideceğim ama sizin de bilgilerinizi almak istedim şu sızması bu sekilde olabilir mi ?

Eklentiler

• 20221022_075524.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 72
ay şimdilerde annem ağlaya ağlaya miniciktin ufacıktın yavrum diye diye seviyor benim sinirler laçka tabi ağlayacak ne var diye kızıyorum
Mezura olayına benzer bi şey yaşamıştık doğumdan 2-3 hafta önce boyu 46 cm cıkınca annem metreyi alıp ne kadar ediyor diye bakmıştı sonra 46 cm doğdu

Düzgün emzirme odalı temiz restoran bulmak sandığımdan zor olduğu gibi sahil lokasyonunda olanını bulmak daha da zormuş normalde bebeyi de götürecektik
Annem habire ağlıyor ya napıcam bilmiyorum
iyiz kuzum. bugun nst ye gittim , bebegimin kalp atislari normaldi, bende ne sanci ne bisi biraksalar 42. haftada dogurcam heralde

iki kere sevisip nişan gelince hafta basina kadr ara verelim dedik. su 37. haftaya gecelim en azindan
Maşallah maşallah
İyi yapmışsınız kuzum az daha dursun tabi ama benim gönlümden ekim annesi olman geçiyor hala sağlıcakla tabi inşallah
Ahhhh çiçeğimin çilesi doğurunca da bitmemiş
İnşallah 40ları çıkınca düzelirler
-Sunshine 40 uçurma planlarınıız neler acaba
Öğlenden sonra Dede ve dayıları ziyarete Bursa’ya gideceğiz yarın dönüş.

Sanıyorum ki 5. Atak haftasını başarıyla tamamladık. 2 gecedir bazen uzun sürse de sorunsuz uykuya dalıyor. Memeyle kavgası da azaldı.
Gaz sancısı var tabi ama tepkileri daha makul
Gözleri daha anlamlı ve dikkatli bakıyor. Ara ara Farklı sesler çıkarmaya başladı.

Ay inanmıyorum annen gerçek bir lohusa olmuş kahvaltıda tereyağ yok diye bağırması kısmında koptum kusura bakma kızarmış ekmeğini de unutmasaydınız kahvaltıda. Kendimi abartılmış bir film senaryosu okumuş gibi hissettim Allah yardımcın olsun.
eminim dediğin gibi düşünüyordur Metehan kuş bu ne güzel bir meme böyle tam ucu istediğim gibi ha şöyle yola gelin filan peki onu böyle çıkmış meme başına alıştırmak doğru muymuş acaba? Çok mu ekstrem düşünüyorum
Bugün hastaneyi arayıp emzirmeye geleyim mi diye sormak istiyor bir yanım diğer yanım gene memeyle kavga ettiğini görüp üzüleceğim, boşuna aç kalacak yavrum diye evham yapıyorum
Kilo alacak tabii Metehan kuş merak etme canım sonuçta annesi ona çok iyi olması İçin gözünün içine bakıyor.

sagol kuzum
geceleri artik biraz zorluyor sanirim hormonlar geceleri daha cok salgilandigi icin baski ve agri hissediyorum. onun disinda iyiyim cok sukur
Maşallah canım Az kaldı bundan sonra daha iyi olacaksın
ay teyzem ya. Duygusallık tavan demek ki. Ayrı kalamaz o torunundan gör bak gene gelecek hele torununun ona güldüğünü görsün hiç ayrı kalamayacak ah güneşim dedesini dayılarında mı uçuracakmış 40ını

Aahhh aaah benimde var lohusa hikayem ama anlatmak dahi geriyor beni. Evde üç lohusa vardı resmen aynı anda ve benim dışımdaki iki kişi durumlarının farkında bile değillerdi. Zaten meme reddi vardı ona ağladim çok. Bir de onların durumuna ağlıyordum. Bana kiziyorlardi ağlayacak ne var diye. Yavaş yavaş kızım toparladı da o moddan çıktım şükür. Diğerlerine de ne haliniz varsa görün dedim hiç ilgilenmedim. Benle beraber onlarda atlattı şükür sendromu.

tahmin edebiliyorum
insallah misafirlikte fiskirmali durumlar yasanmaz
Ay inşallah ya
acaba kendime de savaşa gider gibi bi çanta hazırlasam mı
Alt değiştirme mevzuları cok fena cok hazır olun
Kızım bu gece için sana çok teşekkür eder devamını dilerim . Biz de bişey atlattık zannımca

Çok şükür canım. En azından yarım saatte bir kalkmadı kuzucuk.
Maşallah günden güne iyi olsunlar
Diyorum yA benden daha lohusa bi de minik hallerini özledim diyip gözlerim dolunca bana nasıl kızıyor bi görsen
İnş gelir sık sık yoksa uykulaaarr haram olduuu
Uçuracağız bakalım elbisemizi de aldım azcık prensese benzesin hep pijama pijama nereye kadar

Sizinkiler de dorukcuğumla bi tanışsınlar kaynaşsınlar, işte o zaman size yakın taşınma fikri yeniden gündeme gelir bence

Benim de anamla başım dertte şuan yanımda mesela hala bu saat oldu kahvaltı hazır değil ben geceden uykusuzum o angarya işlerle uğraşıyo bi bakıyorum balkon yıkıyo saat 9da yok duşakabini yıkıyo kalkıyorum ben hazırlıyorum şuan tek ihtiyacım hazır yemek bulmak.. Bi büyük oğlana bakıyo sağolsun ama onun da zararı yok alıyolar başlarını çıkıyolar dışarı eve gelince vlog izliyolar birlikte

Evet mantıklı, kendi doktoru da baksın. Ya napacağımı bilmiyorum emziriyorum ama şu 3 saat olayı beni aşırı geriyor. Çocuk uyuyor uyanmıyor, uyanmadıkça zaman geçtikte daha kötü hissediyorum, kısır döngü gibi. Sakinleşemiyorum Allah'ım bir arkadaş yazmış ya telaştan çocuğumu sevemiyorum diye, aynı şeyleri hissediyorum. Ben bu çocuğu nasıl büyütücem, uyutamıyorum bile lohusa depresyonu böyle bi şey mi
Canım ben sağınca sütüm gelmiyor ama bir göğsümü emzirirken diğeri göl oluyor. Her tarafım ıslanıyor bebeğin de üstü ıslanıyor. Birini emzirirken diğerini sağamıyorum, bu olaya siz nasıl çare buldunuz? Islanmış bir şekilde çocuğu da ıslamayayım diye her tarafımfa havlu var ama doğru emziremiyorum bu sefer de kavrayamıyor arada bir sürü engel olduğu için bebeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…