Bizde bekliyoruz doğmasını minik kuşunnEsinle aranizdaki iliskiye guveniyorsan ve maddi olarak senin calismaman bir sure sizi zorlamayacaksa neden olmasin
Benim esim evlenir evlenmez cocuk istiyordu ama biz baska bir ulkeye goc ettik, maddi olarak da musait degildik ve ben hastaliklarla bogustugum bir cocukluk gecirdigim icin cok sicak degildim hemen cocuk fikrine.
Gecen sene(5. senemizde) artik cocuk yapalim dedik , oyle denemeye basladik ve ilk seferde hamile kalmistim. Hamile kaldigimi anlamadm , hemen olmaz diye dusunuyordum. 6 haftalikken dusuk oldu ve ben dusuk olunca anladim hamile oldugumu. o zaman ikimizde cok uzulduk. aslinda bende icten ice istiyormusum ama gerek zorlugu, gerek maddi manevi dusundugum seyler ile erteleyip durmusum.
simdi ise sabirsizlikla dogmasini bekliyoruz kizimizin
Gun icinde kocami ariyorum isteyken , nasilsin fln dieBizde bekliyoruz doğmasını minik kuşunn
allahim olaylara bakAaa bizim evde lohusa her daim annem kuzum. Bir gece yanımda kaldı, horlaması, hemşirelere kızması, kahvaltıda tereyağı yok diye bana bağırması sonrası, bu gece de eşim kalsın dedim diye yazıklar olsun diyip çantasını aldı gittiiki büklüm serumla arkasından ağlayarak koştum Vallahi düşününce çıldırcak gibi oluyorum ama bebeğimde huzur bulmayı seçiyorum. Görümceler de geldi evdeler wuhuuu
Şu annem horlamasıyla hiç birimizi uyutmuyor, eşim sandalyeleri birleştirdi annem gitmedi diye küstü yatıyorbi ben lohusa olamadım ona yanarım
hatırladım hatırladım. Annemden bu kadar heyecan panik beklemiyordum gene de
Kıyafetlerine bakıp bu kadar küçük mü deyip durmasıküçük ama hemen alışıyorsun tutmaya diye cesaretlendirdim yok gene de benden heyecanlı.
Babam da mezurayla ölçüp duruyor evde sürekli
Çok komikler gerçekten
İnşallah alışacaklar
ya siz kel prensessiz plan yaparsanız bir güneş misali doğar planlarınızın içine
Biraz kendilerini kurtarsın o dateler fazlalaşır annesi.
Zaten dediğin gibi düşkünleştiyse, daha çoook gelir annennesi ayrı kalamaz uzun zaman bu fındık burunludan
Maşallah maşallahiyiz kuzum. bugun nst ye gittim , bebegimin kalp atislari normaldi, bende ne sanci ne bisibiraksalar 42. haftada dogurcam heralde
iki kere sevisip nişan gelince hafta basina kadr ara verelim dedik. su 37. haftaya gecelim en azindan
Ahhhh çiçeğimin çilesi doğurunca da bitmemişAaa bizim evde lohusa her daim annem kuzum. Bir gece yanımda kaldı, horlaması, hemşirelere kızması, kahvaltıda tereyağı yok diye bana bağırması sonrası, bu gece de eşim kalsın dedim diye yazıklar olsun diyip çantasını aldı gittiiki büklüm serumla arkasından ağlayarak koştum Vallahi düşününce çıldırcak gibi oluyorum ama bebeğimde huzur bulmayı seçiyorum. Görümceler de geldi evdeler wuhuuu
Şu annem horlamasıyla hiç birimizi uyutmuyor, eşim sandalyeleri birleştirdi annem gitmedi diye küstü yatıyorbi ben lohusa olamadım ona yanarım
Öğlenden sonra Dede ve dayıları ziyarete Bursa’ya gideceğiz
Sağol kuzum
tahmin edebiliyorumSağol kuzum
bebeğe savaşa gider gibi bi çanta hazırlıyorum şimdi
uyudu guzelce galibaKızım bu gece için sana çok teşekkür eder devamını dilerim. Biz de bişey atlattık zannımca
Ay inanmıyorumAaa bizim evde lohusa her daim annem kuzum. Bir gece yanımda kaldı, horlaması, hemşirelere kızması, kahvaltıda tereyağı yok diye bana bağırması sonrası, bu gece de eşim kalsın dedim diye yazıklar olsun diyip çantasını aldı gittiiki büklüm serumla arkasından ağlayarak koştum Vallahi düşününce çıldırcak gibi oluyorum ama bebeğimde huzur bulmayı seçiyorum. Görümceler de geldi evdeler wuhuuu
Sana inanıyoruum aynen hastanede halledemezsin ama eve gelince yavaş yavaş halledersiniz canım. İşte sarılık değeri sınırda olunca birde hastaneden çıktıgımızda kilosu 2.750 düşmüştü ona kilo alsın diye uğrasıyoruz derken bakalım halletcez hepsinii bebeklerle. Doruk eve geldiğinde mesela sarılık olayı riskiniz olur muymus. Doğalı baya oldu olmaz sanırım.
Sol gögüs ucu daha kücük benim sağ bir nebze daha iyi onu daha rahat kavrıyor. Bugün solu tutmadı kaç kez denedik ettik en son sağmaya karar verdim sağınca ucu aynı biberonun başı gibi oldu o kadar güzel emdikii diyorum eşime oğlan bu meme benim annemin değildir nerden geldi acaba diye düşünüyordur dedim
Maşallah canımsagol kuzum
geceleri artik biraz zorluyor sanirim hormonlar geceleri daha cok salgilandigi icin baski ve agri hissediyorum. onun disinda iyiyim cok sukur
ay şimdilerde annem ağlaya ağlaya miniciktin ufacıktın yavrum diye diye seviyor benim sinirler laçka tabi ağlayacak ne var diye kızıyorum
Mezura olayına benzer bi şey yaşamıştıkdoğumdan 2-3 hafta önce boyu 46 cm cıkınca annem metreyi alıp ne kadar ediyor diye bakmıştı sonra 46 cm doğdu
Düzgün emzirme odalı temiz restoran bulmak sandığımdan zor olduğu gibi sahil lokasyonunda olanını bulmak daha da zormuşnormalde bebeyi de götürecektik
Annem habire ağlıyor ya napıcam bilmiyorum
Maşallah maşallah
İyi yapmışsınız kuzum az daha dursun tabi ama benim gönlümden ekim annesi olman geçiyor halasağlıcakla tabi inşallah
Ahhhh çiçeğimin çilesi doğurunca da bitmemiş
İnşallah 40ları çıkınca düzelirler
Öğlenden sonra Dede ve dayıları ziyarete Bursa’ya gideceğizyarın dönüş.
Çok şükür canım. En azından yarım saatte bir kalkmadı kuzucuk.uyudu guzelce galiba
Maşallah maşallah uslu kızKızım bu gece için sana çok teşekkür eder devamını dilerim. Biz de bişey atlattık zannımca
Aahhh aaah benimde var lohusa hikayem ama anlatmak dahi geriyor beni. Evde üç lohusa vardı resmen aynı anda ve benim dışımdaki iki kişi durumlarının farkında bile değillerdi. Zaten meme reddi vardı ona ağladim çok. Bir de onların durumuna ağlıyordum. Bana kiziyorlardi ağlayacak ne var diye. Yavaş yavaş kızım toparladı da o moddan çıktım şükür. Diğerlerine de ne haliniz varsa görün dedim hiç ilgilenmedim. Benle beraber onlarda atlattı şükür sendromu.Aaa bizim evde lohusa her daim annem kuzum. Bir gece yanımda kaldı, horlaması, hemşirelere kızması, kahvaltıda tereyağı yok diye bana bağırması sonrası, bu gece de eşim kalsın dedim diye yazıklar olsun diyip çantasını aldı gittiiki büklüm serumla arkasından ağlayarak koştum Vallahi düşününce çıldırcak gibi oluyorum ama bebeğimde huzur bulmayı seçiyorum. Görümceler de geldi evdeler wuhuuu
Ay inşallah yatahmin edebiliyorum
insallah misafirlikte fiskirmali durumlar yasanmaz
Kızım bu gece için sana çok teşekkür eder devamını dilerim. Biz de bişey atlattık zannımca
Maşallah günden güne iyi olsunlarÇok şükür canım. En azından yarım saatte bir kalkmadı kuzucuk.
Diyorum yA benden daha lohusaay teyzem ya. Duygusallık tavan demek ki. Ayrı kalamaz o torunundan gör bak gene gelecek hele torununun ona güldüğünü görsün hiç ayrı kalamayacak ah güneşim dedesini dayılarında mı uçuracakmış 40ını
hayirli olsun canimbizde kavuştuk kızımla 20 Ekim de 3.140 kg 47 cm doğdubebişi doğanlara topluca hayırlı ve geçmiş olsun doğacak olanlara ise kolay bir doğum nasip olsun inşallah
Aaa bizim evde lohusa her daim annem kuzum. Bir gece yanımda kaldı, horlaması, hemşirelere kızması, kahvaltıda tereyağı yok diye bana bağırması sonrası, bu gece de eşim kalsın dedim diye yazıklar olsun diyip çantasını aldı gittiiki büklüm serumla arkasından ağlayarak koştum Vallahi düşününce çıldırcak gibi oluyorum ama bebeğimde huzur bulmayı seçiyorum. Görümceler de geldi evdeler wuhuuu
Evet mantıklı, kendi doktoru da baksın. Ya napacağımı bilmiyorum emziriyorum ama şu 3 saat olayı beni aşırı geriyor. Çocuk uyuyor uyanmıyor, uyanmadıkça zaman geçtikte daha kötü hissediyorum, kısır döngü gibi. Sakinleşemiyorum Allah'ım bir arkadaş yazmış ya telaştan çocuğumu sevemiyorum diye, aynı şeyleri hissediyorum. Ben bu çocuğu nasıl büyütücem, uyutamıyorum bileonların 2bedeni var small ve large bzm ilk başta işe yaradı meme ucum yoktu şimdi kahverengi bölgeyi kavrıyor attım. 12.gunde evet az ama aynı yerde tartsaydınz keşke bazn farklılıklar olabılıyor sağlık ocağı bna kilo artısa gelmesi önemli demişti kendi dr. mda 30 40gr dedi.bnce kendı dr. unuza danısın.
Canım ben sağınca sütüm gelmiyor ama bir göğsümü emzirirken diğeri göl oluyor. Her tarafım ıslanıyor bebeğin de üstü ıslanıyor. Birini emzirirken diğerini sağamıyorum, bu olaya siz nasıl çare buldunuz? Islanmış bir şekilde çocuğu da ıslamayayım diye her tarafımfa havlu var ama doğru emziremiyorum bu sefer de kavrayamıyor arada bir sürü engel olduğu için bebeğim.Hem istiyorum hem istemiyorum hem de ilk doğduğu güne gitmiyorum minnacık kızım cok cok güzeldi. Koynuma bütünüyle sığıyor birlikte sessiz sedasız uyuyorduk
Of kafam çok karışık çok hızlı büyüyorlar
Yalnız değilsin
Bunu farkedip bebelerimizle daha güzel daha özel vakit geçirmeye çalışalım inşallah
Başka zaman çağırabilmem için artık gitmesi lazımbabam cephesinde isyan başlamak üzere
Gün gün davranışları değişiyor gerçekten.bi an istiyor ki memede uyusun bi gün ise ne istediğini bilmiyor
Yavrum beslemenin yetmediğini düşünüyorsanız sütünü sağıp dürte dürte enjektörle vermeni tavsiye ederm
Maşallah
Bundan sonra maceralarınızı bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?