2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
bizim suan daha sakin olmamizin tek nedeni annemlerin burda olmasi. yoksa bizde cok surtusmus olurduk su bir haftada.

bak 3 de uyandi kizim. 40 dk emzirdm yetmedi ustune mama verdim. birde cok guzel zicti degistir et saat 5 oldu . arada agliyor fln, hic banamisin deyip uyanmadi.
isik aciyorum , ne bilim bebegi yatakda degistiyirum hani rahatsiz olur bir bakar ne oluyor diye ama yok.
illa uyandircam sunu ver bunu yap dicem ki yapicak.

gecen bana diyor, bana oyle bir babalik hissi gelmedi daha, sana annelik hissi geldi mi diye dedim bana bir cinnet hissi geliyor ara ara

Bizde de durumlar böyle, gece bebe kıyameti koparıyor, dönmüş dötünü uyuyor adam. Bir şeye ihtiyacın var mı, sen biraz uyu bana bırak falan demesini bekliyorum, peeehhh.

Kafanı kaldır bir bak ya, duymazdan gelme allahın davarı diyeceksin ama bebe ağlıyor fırsat yok.

Dün ve bugün gündüz uykusu azaldı gece biraz daha uzun uyuyor kızlar inşallah 40 meselesi doğrudur düzene giriyodur ..

Ben memenin tamamen boşaldığını sanmıyorum çektikçe mutlaka geliyo ama biberon gibi çok gelsin istediğinden bazen kalkıp mama yapıyorum tazyikli değilse kavga ediyo :/ süt sağmak da her zaman mümkün değil..

Hayyal kuzum acaba silikon göğüs ucu mu taksan biberon gibi sert diye alabilir diye düşündüm en azından süt sağ ısıt derdinden kurtarır..

-Sunshine ‘ım erkekler baba olduğunu hemen hissetmiyor hele kız büyüsün o zaman gör ikincide daha çok yardımcı oluyolar bu sebeple

Biz saniyesinde anne oluyoruz da onlar geriden gelen zekalarından dolayı geç baba oluyorlar

Yavvv yazılanlara bakıyorum herkes kocasıyla yatıyor bi ben mi yatak ayırdım rahat rahat emziririm altını alırım diye tek yatıyorum

Anne yanı yatak varsa ayırma bence hoş ben de memnun değildim evdeyken bi horlar bi alarmı çalar gitsin içerde uyusun ama alışmasın öyle
Eve dönünce bişey olcaksa prezervtf alcaksın diyorum ne gerek var hemen mi çocuk oluyo diyo dedm kaç kere kestircem kendimi yeter iki tane sinir etti onlara bişey olmuyo sonuçta

Yaa benimkide çok horluyo iki gram uyucam uyutmuyo zaten başta o sebepten ayırdım. Var canım sepet beşik var. Ay bu gece deniyim beraber uyumayı :) ben hamileyken ayırdım ama uyutmuyo diyee

Kuzu uyandırmaktan hiiiiiç çekinme
Benimki o zamanlar sağolsun cok yardımcıydı hak yemeyeyim. Sarılıktı psikolojik buhranlar uyandıramamala, sezaryen filan cok destek oldu.
Ekonomik sıkıntılar bindikçe süreç zorlaştı. Şu anda da bebemiz sağolsun kolik oldu görünen o ki, ağlamaya tahammülü yok, hepten ağır geliyo.
Nası uyku varsa en başından beri yatak odasnda alt değiştiriyorum, bebek ağlamadıkça asla uyanmaz. Ha uyanınca da arkasını döner müthiş baba
Sabahtan beri neymiş 6.30 da yanında iki pışpış yapmışım ona bozulmuş. Bak bak hadsize bak.
Dün gece salonda uyuyakalmıştı, niye uyandırıp yatağa getiriyorsam. Donsaydı dötü
Mıçarım öyle babalığa diyesim geliyo da neyse demiyorum bi şey allahım muhtemelen depresyondan depresyona koşuyorum su anda
Biz saniyesinde anne oluyoruz da onlar geriden gelen zekalarından dolayı geç baba oluyorlar
Eklediğim görsele bakın lütfen
Yavvv yazılanlara bakıyorum herkes kocasıyla yatıyor bi ben mi yatak ayırdım rahat rahat emziririm altını alırım diye tek yatıyorum
Ben de yatakta rahat emzirememe rağmen ayırmıyorum. Ki çok fazla salonda yattım dikişlerim ağrıyorken. En rahat koltukta emziriyorum diye. Gece yatakta başlayıp uyanınca salona geçiyordum da. Baktım adama karşılıksız iyilik ediyorum, uyanmıyor da yatak odasına dönüş yaptım. Dikişlerimi ağrıtsa da, ağlasa da dibinde emziriyorum

Eklentiler

• D70457D3-E3B0-4FAA-88CA-7F7757052355.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 47
bnm 6 sene önceki halım sanki ben yazmısım ama gel görki bu sefer güneşi tek bırakmim vicdan azabına gireceksin öylede deli öylede manyağızyine cocuk için
Kesinlikle. Bugün kızım öyle hırçın ki. Memeyi itekliyor beni itekliyor biberona yapışıyor ağlıyor zırlıyor uykudan avaz avaz ağlayarak kalkıyor. Ama ikinci olsun mu diye sorsan sırf söylediğin sebep için istiyorum. Zaten eşimle yaşımız genç değil. İlerde kızım yalnız kalsın istemem

Yaa benimkide çok horluyo iki gram uyucam uyutmuyo zaten başta o sebepten ayırdım. Var canım sepet beşik var. Ay bu gece deniyim beraber uyumayı :) ben hamileyken ayırdım ama uyutmuyo diyee
Horlamalarının da bi beyaz gürültü etkisi var sanırım ya
Başka açıklaması yok
Yatak odasında uykuya dalana kadar çıt sesine uyanan bebe geceleri o çılgın horlamalara tepki vermiyor.
Gerçi çocuk hamilelik boyunca her gece bu sesle uyudu

Bu donemde duzen olmaz zaten canım benim canin sıkılmasin zamanı gelince o kendi duzeni kurar. Biz de duruma göre düzeltiriz

Canim tvli odada da uyusun. Gunduzleri yani sese alışsın. Benimkide gerci yavaş yavaş ami seslere irkiliyor ama uykuyA devam ediyor yine

Canim tvli odada da uyusun. Gunduzleri yani sese alışsın. Benimkide gerci yavaş yavaş ami seslere irkiliyor ama uykuyA devam ediyor yine
Hemen açıyo gözünü. Gündüz tv izlemiyorum. İzlesem de dalıyo bazen sorun olmuyor.
Robotla ya da yüksek sesli beyaz gürültü filan açınca uyuyo ama özellikle sessiz ortamda çıt çıksa açıyor gözünü. Mesela robot süpürmeyi bitiriyor anında açıyor gözleri
Çok garip ya

Kız bebe uyuyo babasının yanında sorun bende ben hiç uyuyamam horlama sesinde

Kızlar yenidoğan için sling veya kanguru benzeri bir şey kullanan var mı aranızda? Kullanışlı oluyor mu emzirmek mümkün oluyor mu onun içinde acaba bir fikriniz var mı?

Geceleri bebeğiniz ağlıyor ve eşiniz uyanmıyorsa bence çok şanslısınız.Demek ki düşük volümde ağlıyor bebeleriniz ki eşiniz uyanmıyor. Bebeğim morarana kadar ağlıyor. O sese uyuması mümkün olmuyor. Mecbur yardım ediyor. Değil eşim yakında komşular bile kapımızı çalar yetti süpürge sesi dinlediğimiz gece gece diye..Eşim yardım etse de fayda etmiyor gerçi. Ruh sağlığım bozulmadan gaz dönemini atlatırız inşallah. Hiç iyi değilim...

Canım hepimiz aynı dönemlerdeyiz sanırım bizde aynı yatak odasını dolaş bari diğer komşu uyusun biraz diyorum allahtan gelmiyorlar Bizim için çok yıpratıcı ama bebek ruhsal ve bedensel olarak bu durumdan hiç etkilenmiyormuş yani uyuduğu an onları yaşamamış gibi oluyormuş bu biraz rahatlattı beni çünkü o üzülüyor diye bende ağlıyordum bir gün daha bitti hepsi geçecek inşallah

Kizlar nasilsiniz? Sanirim hepimiz bebislerimizle ugrasmaktan bitab bir haldeyiz. Hepimize kolayliklar diliyorum. Benim sutum yetmiyor. Bebegim doymayinca asiri agliyor. Doktor doymuyorsa mama takviyesi yapacaksin dedi. Meme+mama seklinde devam ediyorum. Sutunu arttıran anneler nasil arttirdiniz? Internette emzirme danismanlari goruyorum. Deneyip faydasini goren var mi? Neler tavsiye ediyorlar? Dun mememi verirken istedigi gibi sut gelmedigi için bebegimin cirpinialarini gordukce icin icin ağladım. Kendimi cok caresiz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…