bizim suan daha sakin olmamizin tek nedeni annemlerin burda olmasi. yoksa bizde cok surtusmus olurduk su bir haftada.Heeeh aynen bak çalışıyorsa çalışsın arkadaş her akşam kesintisiz uykusunu uyuyor mu uyuyorne bu yani ben bu çocuğu kendime mi yaptım
Gebeliğimin ne kadar zor ve yıpratıcı geçtiğini biliyorsunuz az çok. Sadece bana değil onun için de öyleydi.
Bana önceki gün diyor ki, karnındayken daha kolaydıdiyecek söz yok
Bizde de durumlar böyle, gece bebe kıyameti koparıyor, dönmüş dötünü uyuyor adam. Bir şeye ihtiyacın var mı, sen biraz uyu bana bırak falan demesini bekliyorum, peeehhh.bizim suan daha sakin olmamizin tek nedeni annemlerin burda olmasi. yoksa bizde cok surtusmus olurduk su bir haftada.
bak 3 de uyandi kizim. 40 dk emzirdm yetmedi ustune mama verdim. birde cok guzel zicti degistir et saat 5 oldu . arada agliyor fln, hic banamisin deyip uyanmadi.
isik aciyorum , ne bilim bebegi yatakda degistiyirum hani rahatsiz olur bir bakar ne oluyor diye ama yok.
illa uyandircam sunu ver bunu yap dicem ki yapicak.
gecen bana diyor, bana oyle bir babalik hissi gelmedi daha, sana annelik hissi geldi mi diyededim bana bir cinnet hissi geliyor ara ara
Iki gündür bizimki de uyumuyor simdi de 3 saat oldu uyuyor. Gek de sinir olma :))) bunun hesabi buyuyunce çekilecek
Bizde de annem var şükür iyi gidiyor cok karismiyor. Arada yine diyor bir seyler ama artik o da olacak. Ama bende duzene girmek istiyorum. Babam da biz de rahat rahat salonda emdirmek istiyorum. Cay desen en basitinden icemiyorum. Caya basliyorum 1 tane ic bebis agliyor. Yatak odasina gidiyorum mecbur. Babam olmasa en azından oturdugumuz odadan emdirswm tvde acik olur esimle de sohbet ederim cocukla da ilgilenirim. Cay da icerim :) bence lohusalik doneminin en alasini yasatan onlar :) bazilari gitmek bilmez bazilari gelmez. Orta halli olmuyor millet . Annem de cumartesi giderim diyor artik bunu iki kere daha dedi ne zaman git dersem giderim diyor. Gel de git de :) diyemem ki
Mama tarifinde 90cc olması gerektiği yazıyor biz gunde 3 kez 90 cc yapıyoruz tabi hepsini içmiyor gunde 1 kez 80 içiyor bazen 30 bazen 50 içiyor ne kadar içerse artık yanlış anlaşılmış her seferinde 80 değil ayrıca anne sütünün bu kadar küçük bebeğe yetmemesi garip bence memedeki sütü bitiremiyorlar cunkut ilk çocuğum 6ay dolana dek sadece anne sütü aldı ki gelişimi de gayet iyiydi yani 6 aylık bir çocuk bile sadece anne sütü ile doyuyor aslında. Ben çalışmayi düşündüğüm için biberona alıştırmak istedim ama vicdan yapıyorum şimdi de
Biz saniyesinde anne oluyoruz da onlar geriden gelen zekalarından dolayı geç baba oluyorlarGüneş için isteyebilirim evet ama böyle babalık yapan adama değil ama 2. çocuklara eziyet ı ıh iyice düşünmüyorum. Bu yaşadıklarımı nasıl unuturum bilmem
Başkasının çocuğunu mu doğurdum hissi bana da sıklıkla gelmekte. Hayır yani bebek isterken isteniyor da, bu bir bebe, ağlayacak. Ne olmasını beklersin ki. Daha yazılabilecek çok şey var da, neyse. Anladım çiçeğim demek istediklerini..
bizim elma ağacı bu ara elma bile vermiyor, anlarsın ya..
Yavvv yazılanlara bakıyorum herkes kocasıyla yatıyor bi ben mi yatak ayırdımrahat rahat emziririm altını alırım diye tek yatıyorum
Yaa benimkide çok horluyo iki gram uyucam uyutmuyo zaten başta o sebepten ayırdım. Var canım sepet beşik var. Ay bu gece deniyim beraber uyumayı :) ben hamileyken ayırdım ama uyutmuyo diyeeAnne yanı yatak varsa ayırma bence hoş ben de memnun değildim evdeyken bi horlar bi alarmı çalar gitsin içerde uyusun ama alışmasın öyle
Eve dönünce bişey olcaksa prezervtf alcaksın diyorum ne gerek var hemen mi çocuk oluyo diyo dedm kaç kere kestircem kendimi yeter iki tane sinir etti onlara bişey olmuyo sonuçta
Kuzu uyandırmaktan hiiiiiç çekinmebizim suan daha sakin olmamizin tek nedeni annemlerin burda olmasi. yoksa bizde cok surtusmus olurduk su bir haftada.
bak 3 de uyandi kizim. 40 dk emzirdm yetmedi ustune mama verdim. birde cok guzel zicti degistir et saat 5 oldu . arada agliyor fln, hic banamisin deyip uyanmadi.
isik aciyorum , ne bilim bebegi yatakda degistiyirum hani rahatsiz olur bir bakar ne oluyor diye ama yok.
illa uyandircam sunu ver bunu yap dicem ki yapicak.
gecen bana diyor, bana oyle bir babalik hissi gelmedi daha, sana annelik hissi geldi mi diyededim bana bir cinnet hissi geliyor ara ara
Sabahtan beri neymiş 6.30 da yanında iki pışpış yapmışım ona bozulmuş. Bak bak hadsize bak.Bizde de durumlar böyle, gece bebe kıyameti koparıyor, dönmüş dötünü uyuyor adam. Bir şeye ihtiyacın var mı, sen biraz uyu bana bırak falan demesini bekliyorum, peeehhh.
Kafanı kaldır bir bak ya, duymazdan gelme allahın davarı diyeceksin ama bebe ağlıyor fırsat yok.
Mıçarım öyle babalığa diyesim geliyo da neyse demiyorum bi şeyDün ve bugün gündüz uykusu azaldı gece biraz daha uzun uyuyor kızlar inşallah 40 meselesi doğrudur düzene giriyodur ..
Ben memenin tamamen boşaldığını sanmıyorum çektikçe mutlaka geliyo ama biberon gibi çok gelsin istediğinden bazen kalkıp mama yapıyorum tazyikli değilse kavga ediyo :/ süt sağmak da her zaman mümkün değil..
Hayyal kuzum acaba silikon göğüs ucu mu taksan biberon gibi sert diye alabilir diye düşündüm en azından süt sağ ısıt derdinden kurtarır..
-Sunshine ‘ım erkekler baba olduğunu hemen hissetmiyor hele kız büyüsün o zaman gör ikincide daha çok yardımcı oluyolar bu sebeple
Eklediğim görsele bakın lütfenBiz saniyesinde anne oluyoruz da onlar geriden gelen zekalarından dolayı geç baba oluyorlar
Ben de yatakta rahat emzirememe rağmen ayırmıyorum. Ki çok fazla salonda yattım dikişlerim ağrıyorken. En rahat koltukta emziriyorum diye. Gece yatakta başlayıp uyanınca salona geçiyordum da. Baktım adama karşılıksız iyilik ediyorum, uyanmıyor da yatak odasına dönüş yaptım. Dikişlerimi ağrıtsa da, ağlasa da dibinde emziriyorumYavvv yazılanlara bakıyorum herkes kocasıyla yatıyor bi ben mi yatak ayırdımrahat rahat emziririm altını alırım diye tek yatıyorum
Kesinlikle. Bugün kızım öyle hırçın ki. Memeyi itekliyor beni itekliyor biberona yapışıyor ağlıyor zırlıyor uykudan avaz avaz ağlayarak kalkıyor. Ama ikinci olsun mu diye sorsan sırf söylediğin sebep için istiyorum. Zaten eşimle yaşımız genç değil. İlerde kızım yalnız kalsın istemembnm 6 sene önceki halım sanki ben yazmısım ama gel görki bu sefer güneşi tek bırakmim vicdan azabına gireceksin öylede deli öylede manyağızyine cocuk için
Dayanlıklar hep :) insallah toparlar canim ya. Degisir bu huyu insallahDirek uyuyor doyduktan sonra ne yapsam da emmez zorlayınca kızar ağlar hemen uyumak istiyor
Horlamalarının da bi beyaz gürültü etkisi var sanırım yaYaa benimkide çok horluyo iki gram uyucam uyutmuyo zaten başta o sebepten ayırdım. Var canım sepet beşik var. Ay bu gece deniyim beraber uyumayı :) ben hamileyken ayırdım ama uyutmuyo diyee
Bu donemde duzen olmaz zaten canım benim canin sıkılmasin zamanı gelince o kendi duzeni kurar. Biz de duruma göre düzeltirizDün ve bugün gündüz uykusu azaldı gece biraz daha uzun uyuyor kızlar inşallah 40 meselesi doğrudur düzene giriyodur ..
Ben memenin tamamen boşaldığını sanmıyorum çektikçe mutlaka geliyo ama biberon gibi çok gelsin istediğinden bazen kalkıp mama yapıyorum tazyikli değilse kavga ediyo :/ süt sağmak da her zaman mümkün değil..
Hayyal kuzum acaba silikon göğüs ucu mu taksan biberon gibi sert diye alabilir diye düşündüm en azından süt sağ ısıt derdinden kurtarır..
-Sunshine ‘ım erkekler baba olduğunu hemen hissetmiyor hele kız büyüsün o zaman gör ikincide daha çok yardımcı oluyolar bu sebeple
Canim tvli odada da uyusun. Gunduzleri yani sese alışsın. Benimkide gerci yavaş yavaş ami seslere irkiliyor ama uykuyA devam ediyor yineHorlamalarının da bi beyaz gürültü etkisi var sanırım ya
Başka açıklaması yok
Yatak odasında uykuya dalana kadar çıt sesine uyanan bebe geceleri o çılgın horlamalara tepki vermiyor.
Gerçi çocuk hamilelik boyunca her gece bu sesle uyudu
Hemen açıyo gözünü. Gündüz tv izlemiyorum. İzlesem de dalıyo bazen sorun olmuyor.Canim tvli odada da uyusun. Gunduzleri yani sese alışsın. Benimkide gerci yavaş yavaş ami seslere irkiliyor ama uykuyA devam ediyor yine
Kız bebe uyuyo babasının yanında sorun bende ben hiç uyuyamam horlama sesindeHorlamalarının da bi beyaz gürültü etkisi var sanırım ya
Başka açıklaması yok
Yatak odasında uykuya dalana kadar çıt sesine uyanan bebe geceleri o çılgın horlamalara tepki vermiyor.
Gerçi çocuk hamilelik boyunca her gece bu sesle uyudu
Ben solomom baby kanguru kullanıyorum ama hiç onun içinde emzirmeyi denemedim :)Kızlar yenidoğan için sling veya kanguru benzeri bir şey kullanan var mı aranızda? Kullanışlı oluyor mu emzirmek mümkün oluyor mu onun içinde acaba bir fikriniz var mı?
Canım hepimiz aynı dönemlerdeyiz sanırım bizde aynı yatak odasını dolaş bari diğer komşu uyusun biraz diyorum allahtan gelmiyorlarGeceleri bebeğiniz ağlıyor ve eşiniz uyanmıyorsa bence çok şanslısınız.Demek ki düşük volümde ağlıyor bebeleriniz ki eşiniz uyanmıyor. Bebeğim morarana kadar ağlıyor. O sese uyuması mümkün olmuyor. Mecbur yardım ediyor. Değil eşim yakında komşular bile kapımızı çalar yetti süpürge sesi dinlediğimiz gece gece diye..Eşim yardım etse de fayda etmiyor gerçi. Ruh sağlığım bozulmadan gaz dönemini atlatırız inşallah. Hiç iyi değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?