2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
ay simdi elti fln dedi, aklima ne geldi
benim esimin kuzeni bosaniyor ( halasinin oglu ) , gelin hanim oturduklari evi ve kedilerine nafaka istemis
baska bir ilce de kayinbabmlara iste buyuk dededen kalan miras var. oraya muthait giricek.
Ben simdi basladim ” ben artik cocugum var 5 daire istiyorum . statum degisti. ilk kiz torunu ben verdim”

2 ayda geçmedi mi bunlar o kadar nasıl dayanıcam uyumamasına, gazına, ağlamalarına

Solomom oglumda kullandım yenidoğan aparatıyla beraber biraz ağır oluyo benim bi de dikişlere geliyodu alt bandı ondan rahat edemedim gerçi bu benle ilgili güçlü kuvvetli biri taşır

Solomom oglumda kullandım yenidoğan aparatıyla beraber biraz ağır oluyo benim bi de dikişlere geliyodu alt bandı ondan rahat edemedim gerçi bu benle ilgili güçlü kuvvetli biri taşır
Benim bir de kasık fıtığım var, üç kilo üstü yasak demişti doktor, bu tosunu taşıyabilir miyim acaba.

Çoook geç bir cevap olacak ama...Evet bendim masaj da uyguladım, uyumadan önce pede sürüp öyle de uyuyordum ama yinede dikişim oldu bebeğin kafası iri diye 5 dikiş attılar en azından az dikiş oldu diye kendimi avutuyorum ikincide bile 8 ya da 6 dikiş duydum hep.

Dünden beri yazamadım ancak cevap atabiliyorum… ister istemez üzüldüm hiç düşünmemiştim böyle olmasını ama kısmet canım. Canımcım tutmuyor memeyi. Emse gene denerdim maalesef hiç hareket yok. Şu an danışman ile konuştuk 4 kilo olmasını bekleyeceğiz. Yani daha çok güçlenmesini…
anladm kuzum . insallah gecer aliskanligi ya
İnşallah canım zaman…
Yağmurcum takvimine bakınca kuzun neredeyse 1.5 aylık, güçsüz olduğunu söylüyorsun. Kaç kilo şu an? Haklısın zorunda kalınca insan alternatif yöntemler bulmaya çalışıyor. Allah yardımcımız olsun
Kuzum ya, canım papatyam Haklısın neler atlattım. Şükür bugünümüze.
Ben bir danışmandan yardım alıyorum. Onunla ortak karar olarak bu şekilde ilerliyorum. Maalesef böyle dirençler olabiliyormuş. Aşacağız dedi.
Sakin olabilmek bazen çok zor. Evet sağıp veriyorum. Tek beni sevindiren şey bu.
Bol bol ten teması yap canım benim. Hep önerilen şey bu. Kilo aldıkça daha iyi olacak diyorlar emmeleri için. Dediğin gibi en kötü ihtimalle sağıp vereceğim.
canim bana kuveti arkadasim verdi , herseyi veridgi gibi
5 sene once 4moms kuveti. ustunde derecesi var.
Spice’im bu arkadaşların gerçekten çok iyi insanlar Ne güzel alet o.
Öyle canım çok şeyler atlattık siz dedikten sonra o sinir anım geçti daha aklı selim düşünmeye başladım. Dün akşamdan beri ve bugün gün içinde Dorukun bakımını eşime ve anneme pasladım. Sadece gece ben baktım. Daha az streste hissediyorum kendimi.

Canım elbette mama öcü değil, insan zorunda kalınca her yol mübah ama benim üzüldüğüm memede süt var. Ama yavruma sağıp biberondan verince kendimi bakıcı gibi hissetmeye başlayıp moral bozukluğu yaşamıştım. Bugün daha iyiyim şükür. Gerçekten bu minnoşlar çılgın
bak hiçbişey kaçırmamış her esnada yanınızda olmuş hope’um yaramaz Metehan kuş
Hayırlı olsuna diye gelip kalmak ve hizmet beklemek ne diyeyim. Bizim nesile nasip olmadı inşallah çocuklarımızın zamanında bişeyler değişir.
Çok iyi yapmışsın. Bu insanlara sessiz ve ılımlı olmaya gelmiyor.

Kızlar acı elma yağını önermişsiniz gaz için, bende denemek istiyorum fakat internette 2 yaş üzeri çocuklar için diyor. Siz nasıl kullandınız herhangi bir zararı olmadı bebişlere dimi ?

evet canim cok iyiler
kendiside ikinci cocugu coook istiyor ama kocasi istemiyor. insallah bir sekilde ikna olurda esi, ikinciyi yaparlar

Tekme kısmını okuyunca güldüm yalnız çok iyi yapmışsın

Cinnetnurdan selam,
1.çok rahat ettiğiniz emzirme yastığı var mı
2.Bu velet bibs ve wee baby emziği almadı, Allah rızası için emzik tavsiyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…