dr. a gidecklerdi merak ettm. alerji sorunuNoldu kii
Çok geçmiş olsunztn artık kilo alımları azalıcak bu aydan snr. şimdiden farketmıssndr memeyı bırakma laf dinleme ben artık emzirirken konusmayı bıraktm. birde belki sen süte yoğunlaşıyorsn ama atıyorm bal yıyosndr o yapıodur ben hep defter tutuyordm mesela bnmki mayalı selerden etkılenıodu. tabı yazdıkca anladım bunu yedım söyle yaptı diye. 4.ayda da gecti gtti. heryazdıkları surup murup bağırsak florasanını bozuyor inan hava verıorm o bile kakayı yeşile cevırdı. bgn bzmkide bni cok korkuttu öksürükten boğuldu kustu ama nasıl hic görmemiştm böle bişe nese snr rahatladı.
Mama verince içine bir çay kaşığı döküyorum hemen kaka yapıyor zaten rahatlıyor çocukCankm bugün bizim gazda pik yaptı badem yagını nasıl kullanıyorsun
Bebekler bozuk sütün tadını anlayıp içmiyorlar diye biliyorum canım bozuk olduğuna emin misinKızlar ben kıza anne sütü verdim 5 CC bozuk mu emin değilim birşey olur mu
Ben de annemden öğrendim gazı varken asla ama asla memeyi ememiyor ya savaşıyor ödemeyle ya da kısa kısa emip bırakıp sıkıyor kendini hemen yukarı doğrultup üstten gazı çıkınca rahatlıyorIspanağın yaramasına sevindim dünürümrokayı da ekle kahvaltılarına
Ya böyle işte koca kişisi her gün yeni bir macera ile hayatıma renk katıyor
Ha bir de akşam yatıp sabah kalkacağını zannediyor bebeklerinuslu olma kriteri buymuş
Kusmalar İçin @Lalalala1 nın dediği gibi fazla gaz olayını takip ettim. Birebir örtüşüyor. Çok gazı olduğunda fazla ememiyor bile, içirdiğim sütü bile itiyor diliyle. Acaba diyorum sen hep diyorsun çok gazı var, onu çıkaramıyor da ondan mı yeterli beslenme gerçekleşmiyor da kilo alımı yavaşladı?
Roka yiyebilsem keşke bana göre değil hiçIspanağın yaramasına sevindim dünürümrokayı da ekle kahvaltılarına
Ya böyle işte koca kişisi her gün yeni bir macera ile hayatıma renk katıyor
Ha bir de akşam yatıp sabah kalkacağını zannediyor bebeklerinuslu olma kriteri buymuş
Kusmalar İçin @Lalalala1 nın dediği gibi fazla gaz olayını takip ettim. Birebir örtüşüyor. Çok gazı olduğunda fazla ememiyor bile, içirdiğim sütü bile itiyor diliyle. Acaba diyorum sen hep diyorsun çok gazı var, onu çıkaramıyor da ondan mı yeterli beslenme gerçekleşmiyor da kilo alımı yavaşladı?
Ah canım keşke ama maalesef zorluklar şimdiden başlıyor. Ama lütfen tadını çıkarmaya çalış. Bebişi göğsünde yatır bol bol sarıl tentene temas yapınDereotu yiyorum özellikle bebiş uyuyunca uyumaya da dikkat ediyorum ama gece mecbur uykusuz kalıyorumsu şu süt keşke otomatik hiç uğraşmadan gelseydi
Teşekkür ederim bu arada benim kızımın da ismi güneş
Evet uzun süredir evde televizyon açmıyorum. Telefon bile almıyorum elime kolay kolay. İlgisini çekiyor emme randımanı düşüyorztn artık kilo alımları azalıcak bu aydan snr. şimdiden farketmıssndr memeyı bırakma laf dinleme ben artık emzirirken konusmayı bıraktm. birde belki sen süte yoğunlaşıyorsn ama atıyorm bal yıyosndr o yapıodur ben hep defter tutuyordm mesela bnmki mayalı selerden etkılenıodu. tabı yazdıkca anladım bunu yedım söyle yaptı diye. 4.ayda da gecti gtti. heryazdıkları surup murup bağırsak florasanını bozuyor inan hava verıorm o bile kakayı yeşile cevırdı. bgn bzmkide bni cok korkuttu öksürükten boğuldu kustu ama nasıl hic görmemiştm böle bişe nese snr rahatladı.
Bizde de aynı durum varYa her emme için kalktığında saatlerce uyutmaya çalışıyorum uyumuyor
Ona daha var kafasını bilincli hareket ettirip tutabilmesi lazım sanırımŞifa olsun sütler minik kuşa
İnşallah zamanla sütün artacak
Ben en çok annenin uzanıp bebeğin dikey olarak anneyi kendiliğinden emdiği pozisyonu merak ediyorum onun İçin biraz büyümeleri gerek sanırım
Canım bişeyler bir yandan yoluna girerken bir yandan bozuluyor. Yeni günler yeni düzenler getiriyor. Biz de her gün ayrı şeyler öğreniyoruz.
Bebeleri terbiye edelim derken aslında biz terbiye oluyoruz. İnşallah zorlanmadan hakkıyla verebilelim bu güzel ve özel sınavı
Oh ohiyi olmuş demek ki bir yerde bir tıkanıklık vardı açıldı canım. Bence normal rutinine devam et.
Bizde de o huy 3 gündür başladıYa her emme için kalktığında saatlerce uyutmaya çalışıyorum uyumuyor
Valla eşim nasıl titizleniyordu ben şaşırıyordum, alarm kurmalar, altını değiştirmeler falan. Bizimkinin uyumadığını, kriz geçirttiğini görünce boşver uyandırmayalım b.kuyla uyusun diyorYa her emme için kalktığında saatlerce uyutmaya çalışıyorum uyumuyor
Benimkininde ilk uyanınca oluyor kendini ayamadığında oluyor annem diyorki her bebekte olur siz fazla doktor ve internetten kafanıza her şeyi takıyorsunuz benim oğlum kalbi delik doğdu 7 yaşında kapanır dedi doktor biz bidaha 7 yaşında gittik diyor siz her ay giderdiniz diyor haklı vallabnm dr um da bzmkine söyledi. şaşılık dr. una yazdım dünya gözde 4.aydan snr getirin dedi. bzmki ilk uyanınca oluyor snr sabitliyor inşallah gecici durumdur.
Bende bazen altını bırakıyorum korkudan bidaha uyumayacak diye zaten bizimkinin 2 saattede alsam neler yapsam pişik olduk neyse geçti şimdi valla değiştirme bir alt değiştirmek 1 saat uyanıklık demekValla eşim nasıl titizleniyordu ben şaşırıyordum, alarm kurmalar, altını değiştirmeler falan. Bizimkinin uyumadığını, kriz geçirttiğini görünce boşver uyandırmayalım b.kuyla uyusun diyorbeslemek için uyandırmamı istemiyor
Herseferinde altını alıyor musun cnm?Ya her emme için kalktığında saatlerce uyutmaya çalışıyorum uyumuyor
Ne kadar çok babaValla eşim nasıl titizleniyordu ben şaşırıyordum, alarm kurmalar, altını değiştirmeler falan. Bizimkinin uyumadığını, kriz geçirttiğini görünce boşver uyandırmayalım b.kuyla uyusun diyorbeslemek için uyandırmamı istemiyor
Aynen 5:45 de uyudu şimdi kalktık yineBizde de aynı durum var3:30da emmeye kalktı, anca uyudu e bi saat sonra yine kalkması lazım.. peki ben nasıl uyuyacağım
Yok yaa kaka yoksa almıyorumHerseferinde altını alıyor musun cnm?
Aynen resmen benimki alt değiştirince boncuk boncuk açıyor gözlerini bağırıyorum maviş maviş açtın yine onları diyeAynen 5:45 de uyudu şimdi kalktık yine
Yok yaa kaka yoksa almıyorum
İçeriğinde ne var merak ettim ne var ki bu kadar uyuşturuyorBu arada kızlar kendim kullanıp memnun kalmadığım hiçbir şeyi size kullandırmam bay bay night damla maceramız 1 gün sürdü bebeğim 24 saat sadece beslenmek için uyandı cansız gülmeyen bir bebe oldu annemde başlarım uyumasın sen yorulduğunda ben bakarım diyerek kullandırmayı bıraktı bide ben doktorun söylediğinin çeyreğini verdim belki bizde çok etki yaaptı ama uyucak diyede çocuğumu uyuşturamam
Benimde bir ara üzüntüden sütüm çok azalmıştı. Denemedigim kalmadı en faydalı solgarin vitamini oldu çok şükür eskiye döndük. Ama onun yanında bol bol su içtim emzirdim ve sürekli sagdim sütümü birkaç gün içinde sütüm inanilmaz arttı. Birde bana hemşire boza çok süt yapar hemen git boza iç demişti ama.gerek kalmadı çok şükür .Ay bestlak bende de işe yaramadı gibi. Biberonla mama veriyorum mecburen şu iki gündür meme savaşı veriyoruz önceden memeyi çok güzel tutan kızım memeyi tutana kadar kriz geçiriyorsolgarın o takviyesinden ben de alacağım
bende iki gundur gudnuzleri emzirmeden sonra sagiyorum. geceleri pek mumkun olmuyor.Benimde bir ara üzüntüden sütüm çok azalmıştı. Denemedigim kalmadı en faydalı solgarin vitamini oldu çok şükür eskiye döndük. Ama onun yanında bol bol su içtim emzirdim ve sürekli sagdim sütümü birkaç gün içinde sütüm inanilmaz arttı. Birde bana hemşire boza çok süt yapar hemen git boza iç demişti ama.gerek kalmadı çok şükür .
Canım alerji bizim cilde vurmadıAlerjik bebegi olan anneler bebeğinizn yüzü bu şekilde mi acaba?
Dr a gideceğiz ama izni yok eşimin pazartesi bekliyorum.
Ay geçen bende yaptım onu vicdan azabı çektm ama napayım uykuya direniyor canına yazık valla ağla ağla bi hal oluyor dalınca öyle bıraktım uyudu 3 saatValla eşim nasıl titizleniyordu ben şaşırıyordum, alarm kurmalar, altını değiştirmeler falan. Bizimkinin uyumadığını, kriz geçirttiğini görünce boşver uyandırmayalım b.kuyla uyusun diyorbeslemek için uyandırmamı istemiyor
Ayy kızımız maviş gözlü müüAynen resmen benimki alt değiştirince boncuk boncuk açıyor gözlerini bağırıyorum maviş maviş açtın yine onları diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?