2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun o öğürme hareketini her gördüğümde yüreğim ağzıma geliyor. Kusma olayı beni aşırı veriyor gerçekten.
Canım sana bişey soracağım, ilk oğlunda uyanma sorunu var mıydı? Varsa nasıl aştın?
Doruk günün belli saatlerinde uyanamıyor. Yani musluğa bile elini tutsam kalkmıyor o derece. Bu gece beslenmesine uyanmadı, zamanı geçti yarım saat 45 dakika filan. Uyandıramadım. Bu artık bizim için rutin. Her gün aynı şey.
Doktora sordum. Bir açıklama yaptı ama beni kesmedi şu an düşününce. Yoğun bakımda çok ses gürültü olduğu İçin evde sessizlik huzur veriyormuş uyuyormuş falan dedi. İyi de öyle olsa günün diğer saatlerinde de aynı olur. Alakasını bulamadım.
Hipoglisemi mi var diye düşündüm bir an. Kafamda sorular var.

Cankm bugün bizim gazda pik yaptı badem yagını nasıl kullanıyorsun
Mama verince içine bir çay kaşığı döküyorum hemen kaka yapıyor zaten rahatlıyor çocuk
Kızlar ben kıza anne sütü verdim 5 CC bozuk mu emin değilim birşey olur mu
Bebekler bozuk sütün tadını anlayıp içmiyorlar diye biliyorum canım bozuk olduğuna emin misin
Ben de annemden öğrendim gazı varken asla ama asla memeyi ememiyor ya savaşıyor ödemeyle ya da kısa kısa emip bırakıp sıkıyor kendini hemen yukarı doğrultup üstten gazı çıkınca rahatlıyor
Uyumadan önce bağırsaklarındski gaz beni çok yoruyor dizleri ittir bacakları oynat karnına yağ ile masaj yap bazen işe yaramıyor ne zaman mama veriyoruz içine badem yağı koyup hemen kakasını yapıyor

Roka yiyebilsem keşke bana göre değil hiç
Biliyosun bizim kocalar bu konularda bir örnek. Benimki de ağlama krizi tutmayınca heh kızım bak böyle ol canımı ye diye seviyor kucakta gezdiği süre artıyor

Ben sürekli gaz çıkarıyorum emzirirken. dediğin gibi emmek istememeye, kavgaya neden oluyor. Ha bağırsak gazı da sesini duyuyorum emmeyi bırak uyurken ağlayıp kalkmasına bile neden oluyor.:/
Ben kiloyu daha cok ishale bağladım. Baya hardal renkli berrak görünümü de oluyor cünkü. Vücudu ister istemez etkileniyor
Ah canım keşke ama maalesef zorluklar şimdiden başlıyor. Ama lütfen tadını çıkarmaya çalış. Bebişi göğsünde yatır bol bol sarıl tentene temas yapın
Hormonlarımız, beynimiz farklı işliyor bu s sütüne katkı sağlar
Oy güneş miiii adaşımız doğmuş maşallah
Evet uzun süredir evde televizyon açmıyorum. Telefon bile almıyorum elime kolay kolay. İlgisini çekiyor emme randımanı düşüyor
Canım ben de 1 haftadır yazıyorum yediğim her şeyi
Kakasında hiç pütür olmazdı. Susam ürünlerini, Tahini kestim günde 1 kerelik kakasında pütür gördüm sonunda. 2 gündür bu şekilde ama ishal ve mukus devam. Sanırım doğru yaptım.
Şimdi çilekten şüpheleniyorum. Reçel yiyordum. İnternette de reçel olarak tüketmek yapmaz diyor ama
Ay bir de domates beni cok düşündürüyor. Benim hafif alerjim var, domates hafif dilimi yakar. Kafam çok kızıyor pirinç lapasına dönüp deneyesim var.
Fındık ceviz olmasa komple aç kalırdım
Onların alerji yapmasından cok korkuyorum

Bu arada göz kaymaları kollarda bacaklarda titreme vs için 5.-6. Aya kadar devam edebilir dedi hep.
Fizyolojik reflü dedi bi de durumumuza
Bağırsak florası için ekstra probiyotik kullanıyoruz biz de
Geçmiş olsun bu boğulmalar öksürmeler bi gün benim de kalbime indirecek
Hıııığ hııığ acı acı nefes almaya çalışıyorlar bi de

Ona daha var kafasını bilincli hareket ettirip tutabilmesi lazım sanırım
Ya her emme için kalktığında saatlerce uyutmaya çalışıyorum uyumuyor
Bizde de o huy 3 gündür başladı

Ya her emme için kalktığında saatlerce uyutmaya çalışıyorum uyumuyor
Valla eşim nasıl titizleniyordu ben şaşırıyordum, alarm kurmalar, altını değiştirmeler falan. Bizimkinin uyumadığını, kriz geçirttiğini görünce boşver uyandırmayalım b.kuyla uyusun diyor beslemek için uyandırmamı istemiyor

bnm dr um da bzmkine söyledi. şaşılık dr. una yazdım dünya gözde 4.aydan snr getirin dedi. bzmki ilk uyanınca oluyor snr sabitliyor inşallah gecici durumdur.
Benimkininde ilk uyanınca oluyor kendini ayamadığında oluyor annem diyorki her bebekte olur siz fazla doktor ve internetten kafanıza her şeyi takıyorsunuz benim oğlum kalbi delik doğdu 7 yaşında kapanır dedi doktor biz bidaha 7 yaşında gittik diyor siz her ay giderdiniz diyor haklı valla

Bende bazen altını bırakıyorum korkudan bidaha uyumayacak diye zaten bizimkinin 2 saattede alsam neler yapsam pişik olduk neyse geçti şimdi valla değiştirme bir alt değiştirmek 1 saat uyanıklık demek

Ne kadar çok baba gerçekten internette gördüğüm capslerin Nirvana’sı olmuş

Bu arada kızlar kendim kullanıp memnun kalmadığım hiçbir şeyi size kullandırmam bay bay night damla maceramız 1 gün sürdü bebeğim 24 saat sadece beslenmek için uyandı cansız gülmeyen bir bebe oldu annemde başlarım uyumasın sen yorulduğunda ben bakarım diyerek kullandırmayı bıraktı bide ben doktorun söylediğinin çeyreğini verdim belki bizde çok etki yaaptı ama uyucak diyede çocuğumu uyuşturamam

İçeriğinde ne var merak ettim ne var ki bu kadar uyuşturuyor

Benimde bir ara üzüntüden sütüm çok azalmıştı. Denemedigim kalmadı en faydalı solgarin vitamini oldu çok şükür eskiye döndük. Ama onun yanında bol bol su içtim emzirdim ve sürekli sagdim sütümü birkaç gün içinde sütüm inanilmaz arttı. Birde bana hemşire boza çok süt yapar hemen git boza iç demişti ama.gerek kalmadı çok şükür .

bende iki gundur gudnuzleri emzirmeden sonra sagiyorum. geceleri pek mumkun olmuyor.
bazen 20 ml bazen 50 ml sagiyorum. insallah daha da artar bir haftada.

Ay geçen bende yaptım onu vicdan azabı çektm ama napayım uykuya direniyor canına yazık valla ağla ağla bi hal oluyor dalınca öyle bıraktım uyudu 3 saat
Aynen resmen benimki alt değiştirince boncuk boncuk açıyor gözlerini bağırıyorum maviş maviş açtın yine onları diye
Ayy kızımız maviş gözlü müü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…