2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Katılıyorum çok haklısınız bir iki ay daha sabredin sonra günde bir kaç çay kaşığı anason verirsiniz en azından ne olduğunu biliyoruz zararsız

Benim de aynı sanırım sürekli ped takılı olmasından yoğunluk yoksa arada çıkarın bir kaç saat öyle takılın ben öyle yaptım hafifledi baya

Oh oh maşallah nasıl duygu yüklüsündür şimdi
Minik pütürleri Allah eksik etmesin diyelim çok normal irili ufaklı maşallah

Zararı olmaz mı badem yagının emzirenler nasıl kullanmalı

Kızlar bu emip uyumalar tahmini ne zaman düzene girer 32 günlük oldu bebiş hala kısa süreli emip kısa süreli uyuyor :/

Ogf bizede 40 ınçıkınca akın edicekler gibi geliyor hep bi gelmek isteyen var :/

Ogf bizede 40 ınçıkınca akın edicekler gibi geliyor hep bi gelmek isteyen var :/
ayyy bnmde birde ortalıkta bi hastalık
varki en cok ondan korkuyorum. büyük oğlumu bile bir yere gönderemıorm eve hastalık gelmesin diye ona rağmen hasta minnoşum hava verıorm malesef. birde temizliği var hazırlığı var uykusuzlukla onu yapmak. yazarken yoruldm

Oh oh maşallah nasıl duygu yüklüsündür şimdi
Minik pütürleri Allah eksik etmesin diyelim çok normal irili ufaklı maşallah
Ay gerçekten çok güzel bir duyguymuş minik yavruşumun nefesiyle uyumak
Amin amin artık her açışımda kakasını inceliyorum ne var ne yok diye

walla teyzem ne güzel demiş, birde yetmez dr. dr. da gezerdik

Emipte iki saat uyuyan çocuğa maşallah bizimki 15 dk emip 10 dk uyuyor zorla versemde almıyor uyanana kadar bekliyorm taktiği olan söylesin
Ya tamamen sıpaların tercihi bu. Benim oğlum uzun emer 2-3 saat uyurdu ama kızım nazlı nazlı emiyor emdikten sonra 1 saat uyutmaya çalışıyorum sonra yarım saat uyuyor geri kalkıyor

Kızlar bu emip uyumalar tahmini ne zaman düzene girer 32 günlük oldu bebiş hala kısa süreli emip kısa süreli uyuyor :/
Hem emip hem mama verdiğim zaman kesintisiz 2,5-3 saat uyuyor. Ama sadece emzirdiğim zaman 15 dakika emiyor 30-40 dakika uyuyır sonra aynı döngü gene. Daha güçlenemedikleri için sanırım tam doymuyorlar
Ay ben gerçekten temizlik yemek vs artık onu sallamıyorum kimseyede bir şey beklemeyecekte. Millet içerde oturuyor çocukla odada sakinleşme seansı yapıyoruz odaya gelip gazlı bu cocuk aç bu cocuk vah vah yapıp gidiyorlar. Bugün annemle dönğşümlü odada durduk cocugun basında. Misafirler kendi kendilerini ağırlardı en son bi baktım makineyi yerleştiriyorlar şunu söyle 3 aylık olarak gelseydinde çocuk toprlanırdı kucağımda yanımda otururdu rahat rahat sohbet edip hem bende kafamı dağıtmış olurdum

Ayy bu insanlar ya benimkide memede uyumak istiyor bu ara sürekli geçici bir süreç sanırım aynı günlerdeyiz ya

Benim de aynı sanırım sürekli ped takılı olmasından yoğunluk yoksa arada çıkarın bir kaç saat öyle takılın ben öyle yaptım hafifledi baya
Öyle yapıyorum ama ikinci kez tekrarlayınca korktum her kanamada aynı sorun mu olucak diye valla grupta aynı problemi yaşayanlar nasıl kurtuldu bize bı akıl versinler

Ayy bu insanlar ya benimkide memede uyumak istiyor bu ara sürekli geçici bir süreç sanırım aynı günlerdeyiz ya
Olabilir valla kuzum 60 cc mama yiyor onda bile gögsüme gelmeden sakinlemiyor hani aç olduğu için değil demekki diyorum. Geçecek insallah sonrada bambaşka huyları olacak. Senin şehir dışı ve düğün olayları nasıl geçtii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…